שרשור תגובות: HT Deals - מבצע על סדרת CuBox-i לחברי האתר
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
יצרתי איתם קשר במייל וביקשתי לדעת מה קורה עם המוצר, קיבלתי תשובה:
Dear Tomer,
Thanks again for your order! Due to high demand, it can take up to 3 weeks for some items to ship. The moment your order goes out, you will receive an email with a tracking number. If you are under some kind of time constraint, please let me know and I will see if your order can be expedited.
Let me know if I can be of any further assistance.
Regards,
Sandra from SolidRun
Dear Tomer,
Thanks again for your order! Due to high demand, it can take up to 3 weeks for some items to ship. The moment your order goes out, you will receive an email with a tracking number. If you are under some kind of time constraint, please let me know and I will see if your order can be expedited.
Let me know if I can be of any further assistance.
Regards,
Sandra from SolidRun
@גיל37
אני אמנם לא הזמנתי דרך המבצע אך כן יצא לי להזמין כבר פעמיים מ־SolidRun, שני דגמים שונים.
אין לך שום סיבה לדאגה, את ההזמנה שלך אני בטוח שתקבל, זה לא שביצעת הזמנה מסוחר סיני ב־eBay.
להלן האינדקציות שמקבלים מ־SolidRun לגבי ההזמנה.
מיד לאחר התשלום אתה מקבל קבלה מ־Paypal וקבלה נוספת מ־SolidRun (בה גם מצויין מס' ההזמנה).
הפעם הבאה שתקבל מייל מ־SolidRun היא רק כאשר ההזמנה שלך תשלח, זה יכול לקחת גם שבועיים ומעלה, ההודעה תכלול מס' מעקב של דואר ישראל.
כמה ימים לאחר מכן תקבל מייל על כל שההזמנה שלך הושלמה, אני לא בטוח אם SolidRun מדווחת שהחבילה הגיעה לסניף או שההודעה שלפני האחרונה לא העידה על איסוף אלא רק על הנפקת מס' מעקב (אם דואר ישראל מאפשר זאת) וההודעה האחרונה מעידה על איסוף מהמפעל.
שים לב שבכל עת אתה יכול לשלוח מייל עם מס' ההזמנה ולקבל תשובה לגבי הסטטוס.
אני אמנם לא הזמנתי דרך המבצע אך כן יצא לי להזמין כבר פעמיים מ־SolidRun, שני דגמים שונים.
אין לך שום סיבה לדאגה, את ההזמנה שלך אני בטוח שתקבל, זה לא שביצעת הזמנה מסוחר סיני ב־eBay.
להלן האינדקציות שמקבלים מ־SolidRun לגבי ההזמנה.
מיד לאחר התשלום אתה מקבל קבלה מ־Paypal וקבלה נוספת מ־SolidRun (בה גם מצויין מס' ההזמנה).
הפעם הבאה שתקבל מייל מ־SolidRun היא רק כאשר ההזמנה שלך תשלח, זה יכול לקחת גם שבועיים ומעלה, ההודעה תכלול מס' מעקב של דואר ישראל.
כמה ימים לאחר מכן תקבל מייל על כל שההזמנה שלך הושלמה, אני לא בטוח אם SolidRun מדווחת שהחבילה הגיעה לסניף או שההודעה שלפני האחרונה לא העידה על איסוף אלא רק על הנפקת מס' מעקב (אם דואר ישראל מאפשר זאת) וההודעה האחרונה מעידה על איסוף מהמפעל.
שים לב שבכל עת אתה יכול לשלוח מייל עם מס' ההזמנה ולקבל תשובה לגבי הסטטוס.
שלום לכולם,
שמי איליה ואני עובד ב-SolidRun , אני אנסה לענות על כמה מהדברים שקראתי כאן :
1. בנושא המע"מ והמשלוחים - ישנו מרכיב מע"מ של 18% ועוד תוספת 1% עבור המשלוח עצמו . לכן זה נקרא Shipping IL + VAT.
2. יש לנו את המוצרים במלאי , אנחנו מוציאים משלוחים כאחת לשבוע גם לארץ וגם לחו"ל - בעקבות המבצע אנחנו נוציא את המשלוחים שמגיעים דרך האתר בנפרד בתדירות גבוהה יותר, אז אנחנו מתנצלים עבור כל אלו שהזמינו וטרם קיבלו את ההזמנות - זה בטיפול ויצא משלוח מחר.
3. מי שרוצה ליצור קשר במייל [email protected] ולקבל עידכון לגבי ההזמנה שלו.
שיהיה לכולם שבוע מצוין.
שמי איליה ואני עובד ב-SolidRun , אני אנסה לענות על כמה מהדברים שקראתי כאן :
1. בנושא המע"מ והמשלוחים - ישנו מרכיב מע"מ של 18% ועוד תוספת 1% עבור המשלוח עצמו . לכן זה נקרא Shipping IL + VAT.
2. יש לנו את המוצרים במלאי , אנחנו מוציאים משלוחים כאחת לשבוע גם לארץ וגם לחו"ל - בעקבות המבצע אנחנו נוציא את המשלוחים שמגיעים דרך האתר בנפרד בתדירות גבוהה יותר, אז אנחנו מתנצלים עבור כל אלו שהזמינו וטרם קיבלו את ההזמנות - זה בטיפול ויצא משלוח מחר.
3. מי שרוצה ליצור קשר במייל [email protected] ולקבל עידכון לגבי ההזמנה שלו.
שיהיה לכולם שבוע מצוין.
נערך לאחרונה על ידי Ilya-SR ב 24/11/2014 18:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כל הכבוד על ההתייחסות של איליה .
לא אמרתי שאני מודאג וגם לא דיברתי על ביטול.
בתור אחד שמזמין באתרים בחו"ל ולעיתים ממתין גם חודשיים למוצרים, יש לי סבלנות
אולי חשבתי שהאספקה תהיה יותר מהירה בגלל שמדובר בחברה מהארץ.
זה הכל.
לא אמרתי שאני מודאג וגם לא דיברתי על ביטול.
בתור אחד שמזמין באתרים בחו"ל ולעיתים ממתין גם חודשיים למוצרים, יש לי סבלנות
אולי חשבתי שהאספקה תהיה יותר מהירה בגלל שמדובר בחברה מהארץ.
זה הכל.
שלום לכולם,
היום יצא משלוח ראשון לחברי האתר , תשימו לב שלא כל מי שהזמין יצא במשלוח הנ"ל (לא להיבהל).
ממחר אנחנו מתחילים לעבוד על הוצאת משלוח חדש שיכלול את כל מי שהזמין עד וכולל היום (מרבית האנשים) , אנחנו נותנים עדיפות עליונה לחברי האתר על פני משלוחים לחו"ל ויצא משלוח נוסף בימים הקרובים.
אז תודה רבה על הסבלנות , אנחנו עובדים מהר ככל הניתן ואם יש לכם שאלות אל תהססו לפנות בטלפון או במייל שפרסמתי למעלה.
היום יצא משלוח ראשון לחברי האתר , תשימו לב שלא כל מי שהזמין יצא במשלוח הנ"ל (לא להיבהל).
ממחר אנחנו מתחילים לעבוד על הוצאת משלוח חדש שיכלול את כל מי שהזמין עד וכולל היום (מרבית האנשים) , אנחנו נותנים עדיפות עליונה לחברי האתר על פני משלוחים לחו"ל ויצא משלוח נוסף בימים הקרובים.
אז תודה רבה על הסבלנות , אנחנו עובדים מהר ככל הניתן ואם יש לכם שאלות אל תהססו לפנות בטלפון או במייל שפרסמתי למעלה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני הזמנתי ב28/10, מקווה לראות שהשילוח יוצא מחר.
אגב, כשביקשתי שירות בעברית במייל, נעניתי:
"We provide email support in English only."
מה הרעיון?
יש מייל שכן אפשר לדבר בו עם הנהלה מסוימת בעברית?
לדוגמא על רכישה מרוכזת של כמות או משהו דומה.
אגב, כשביקשתי שירות בעברית במייל, נעניתי:
"We provide email support in English only."
מה הרעיון?
יש מייל שכן אפשר לדבר בו עם הנהלה מסוימת בעברית?
לדוגמא על רכישה מרוכזת של כמות או משהו דומה.
היי תומר,
אנחנו מספקים שירות בעברית גם (אומנם עונים באנגלית לרוב - שפת האם של הבחור שעונה היא אנגלית ויותר נוח לו באנגלית וגם כי 99% מהמיילים הם מלקוחות מחו"ל).
אתה יכול לשלוח מייל לתיבת [email protected] בקשר להזמנה מרוכזת .
בקשר למשלוח הבא, כפי שציינתי אנחנו מאוד משתדלים להוציא כמה שיותר מהר.. אני מטפל באופן אישי בזה ונותן לכם עדיפות במשלוחים.
ועידו - ברגע שתקבל את המכשיר אתה תראה שהמחיר מציאה ביחס לתמורה
.
אנחנו מספקים שירות בעברית גם (אומנם עונים באנגלית לרוב - שפת האם של הבחור שעונה היא אנגלית ויותר נוח לו באנגלית וגם כי 99% מהמיילים הם מלקוחות מחו"ל).
אתה יכול לשלוח מייל לתיבת [email protected] בקשר להזמנה מרוכזת .
בקשר למשלוח הבא, כפי שציינתי אנחנו מאוד משתדלים להוציא כמה שיותר מהר.. אני מטפל באופן אישי בזה ונותן לכם עדיפות במשלוחים.
ועידו - ברגע שתקבל את המכשיר אתה תראה שהמחיר מציאה ביחס לתמורה