מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9000
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
השקענו מעל אלף ומשהו דולר, אז לא נוריד עוד חמישים ?G-FORCE כתב:למה להשקיע 50 דולר ברגליות לסאב, במה זה יותר טוב מהרגליות שהסאב מגיע איתן?...
מבחינתי בעיקר בגלל הלוק ובעיקר שהמגב עם הסמרטוט עובר ליד הוא לא ינגב את הגריל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
·avihuli כתב:השקענו מעל אלף ומשהו דולר, אז לא נוריד עוד חמישים ?......![]()
מבחינתי בעיקר בגלל הלוק ובעיקר שהמגב עם הסמרטוט עובר ליד הוא לא ינגב את הגריל....
אם ככה... לכו עד הסוף וכבר שימו משטח אקוסטי.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

טל - רציתי את המשטח הזה בעבר (הדגם הקודם עם המשולשים למטה), עבור הסאב הקודם שלי.אם ככה... לכו עד הסוף וכבר שימו משטח אקוסטי....
אבל בגלל המידות של המזנון והקרבה לקיר - זה לא נכנס לי בגודל.
בכל מקרה לדעתי כל "הפרדה" באמצעי שהוא קצת "גמיש שיכוכית" תהיה מספיק טובה בשביל התוצאה...
** עריכה - שאני מודד עכשיו את המשטח הקטן (II) - אז כנראה שהתבלבלתי במדידה בפעם הקודמת, זה כן מתאים ומאוד קרוב למידות של הסאב המיועד, (0.4 אינץ' רווח בסה"כ מכל צד). אבל זה רק לגבי המידה של התיבה, לא כולל את הגריל והפאנל האחורי שאז חסר בערך 2 אינץ' בעומק. נחליט כשהסאב יגיע...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אוטוטו הוא אצלי, מה שחדש עבורי הוא האפשרות לאיסוף עצמי של המשלוח מסניפי "מנטה" ברחבי הארץ. כך אין חובה בתיאומים של להיות בבית או בעבודה.שוחרר מרשויות המכס והמשלוח נמצא בתהליך....
ביקשתי שיעבירו את המשלוח לסניף שגם ככה אני עובר לידו כל יום בחזור מהעבודה וניתן לבצע את האיסוף עד שעה עשר בלילה - כך שאין לחץ.
מסטופ - קבלו
אז כמה הגיגים ומחשבות לפני שהסאב החדש (SB-2000) מגיע אליי מחר או מחרתיים, לפני שאני אהיה משוחד...
נתחיל מזה שאף פעם לא הרגשתי שהיה חסר לי באס.
המק"ב הראשונה שלי אי שם בשנות ה- 2000 כללה 2 זוגות קדמיים: זוג וינטאג' רצפתיים עם 8 אינץ' וופר בכל תיבה + זוג מגדלים.
על אלו היה מחובר הסאב הראשון שלי של פירלס. וביחד הכל היה נשמע לי נפלא.
לפני כ- 3 שנים רכשתי את הסאב השני שלי (אולי אפשר לקרוא לו הסאב הרציני הראשון) ובזמנו לאחר בדיקות שביצעתי (יש על זה פוסט כאן), באמת הבנתי מהי חשיבותו הקריטית של הסאב לכלל המערכת.
אני מניח שעכשיו הקפיצה תהיה משמעותית אפילו יותר !!
ת'אמת - לא תיכננתי לשדרג את הסאב כי הייתי מרוצה ממה שהיה לי. בטח שלא בתקציב הנתון שחרג בערך ב- 1,500 שקל ממה שחשבתי שאני אוציא אחרי שאישתי אמרה שתקנה מה שאתה רוצה מתנה ליום הולדת.
מול ה- SVS עמד מנגד ה- ForceField 4, שנכנס פחות או יותר בתקציב הראשוני ואף גרף נקודות זכות רבות במבחן הסאבים הגדול.
לבסוף מה שהכריע את הכף לטובת ה- SVS הוא העיצוב השמרני וגריל המתכת שלו שלא קיים בסאבים רבים משום מה...
אם תשאלו אותי אני חושב שברמת עיצוב האריזה החיצונית הפולק אודיו PSW110 נראה טיפה טוב יותר ונשים בצד את הטפט השחור שמודבק עליו לעומת גימור העץ שמגיע ב- SVS ומשדרג את הניראות, אבל שוב זו שאלה של טעם.
אני חושב שגריל המתכת של ה- SVS היה צריך להיות סגור מלמעלה בלי שיישאר רווח בצורת סהר, אבל בסופו של דבר זה יהיה בסדר.
זהו, נותר רק לאסוף, לחבר, לעבור את האישה, לכייל והכי חשוב ליהנות...
ואולי גם להמשיך לשדרג כמובן...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
·טלHD כתב:·......
אם ככה... לכו עד הסוף וכבר שימו משטח אקוסטי....
אני מחפש משטח
דומה אבל חשוב שלא יעבור את ה-2 ס"מ גובה .
האם יש משהו כזה ??
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 19/10/2014 8:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני ממקם את הסאב בסלון , מתחת לשולחן.
השולחן יעבור הגבהה של כ-12 ס"מ ואז הוא יהיה בדיוק בגובה של הספה (שולחן קטן שנמצא בצד של הספה)
רציתי להזמין את הרגליות שלהם אבל כיוון שהם כ-4 סמ גובה אז וויתרתי.
לאחר ההגבה יישאר עוד כ-25 מ"מ רווח בין החלק העליון של הסאב לשולחן .
לכן אני מנסה לחפש שיכוך .
במידה ואין אשאר עם הרגליים המקוריות מעריך שהם לא ליופי אלא אמורים לשכך את הסאב , אני גם לא שומע בווליום גבוה כ"כ ככה שזה אמור להיות פחות קריטי .
באופן כללי אני מאוד קפדן לגבי מוצרי חשמל שיש לי בבית (אפילו את המקדחה אני מנקה לאחר כל שימוש והיא נראית כמו חדשה אח"כ) .
השולחן יעבור הגבהה של כ-12 ס"מ ואז הוא יהיה בדיוק בגובה של הספה (שולחן קטן שנמצא בצד של הספה)
רציתי להזמין את הרגליות שלהם אבל כיוון שהם כ-4 סמ גובה אז וויתרתי.
לאחר ההגבה יישאר עוד כ-25 מ"מ רווח בין החלק העליון של הסאב לשולחן .
לכן אני מנסה לחפש שיכוך .
במידה ואין אשאר עם הרגליים המקוריות מעריך שהם לא ליופי אלא אמורים לשכך את הסאב , אני גם לא שומע בווליום גבוה כ"כ ככה שזה אמור להיות פחות קריטי .
באופן כללי אני מאוד קפדן לגבי מוצרי חשמל שיש לי בבית (אפילו את המקדחה אני מנקה לאחר כל שימוש והיא נראית כמו חדשה אח"כ) .
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 19/10/2014 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
@movieman
·
הבנתי את מגבלות שלך, פשוט אני אומר שלא ניתן לקבל פתרון ב2 ס"מ, לא פתרון אמיתי.
אתה כן יכול להיות לנסות משהו פשוט יותר אבל זה למקרה שבו אתה רוצה לפתור בעיה כל שהיא, כמו סאב רוקד או מזמזם, אחרת כל שטיחים וגומיות זולות הם סתם להרגשה טובה שלך.
יותר חשוב שהסאב לא יגע בשולחן.
·
הבנתי את מגבלות שלך, פשוט אני אומר שלא ניתן לקבל פתרון ב2 ס"מ, לא פתרון אמיתי.
אתה כן יכול להיות לנסות משהו פשוט יותר אבל זה למקרה שבו אתה רוצה לפתור בעיה כל שהיא, כמו סאב רוקד או מזמזם, אחרת כל שטיחים וגומיות זולות הם סתם להרגשה טובה שלך.
יותר חשוב שהסאב לא יגע בשולחן.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
הכי חשוב שהסאב יגיע!!
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אולי תנסה לשים אותו שוכב ?
על בידוד כלשהו כמובן...
על בידוד כלשהו כמובן...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
·movieman כתב:·......
אני מחפש משטח
דומה אבל חשוב שלא יעבור את ה-2 ס"מ גובה .
האם יש משהו כזה ??...
לא, אין דבר כזה.
המשטח החדש נמוך מהקודם, רק 4.5 ס"מ.
2 ס"מ זה רק לשים שטיחון רגיל או משהו דומה.
טוב הסאב הגיע ...
השליח התקשר אלי (בד"כ הם לא מתקשרים) והעלה אותו לבית.
תמונות ראשונות:
למי ששם לב - בתמונה השנייה - יש את הסאב ומאחוריו בולט שולחן לבן קטן.
השולחן הזה יעבור היום הגבהה ושם ייכנס הסאב (לפי המדידות ישארו כ-2 ס"מ בין הסאב לחלק העליון של השולחן) .
השליח התקשר אלי (בד"כ הם לא מתקשרים) והעלה אותו לבית.
תמונות ראשונות:
למי ששם לב - בתמונה השנייה - יש את הסאב ומאחוריו בולט שולחן לבן קטן.
השולחן הזה יעבור היום הגבהה ושם ייכנס הסאב (לפי המדידות ישארו כ-2 ס"מ בין הסאב לחלק העליון של השולחן) .