מחפש שירות מבוסס אינטרנט לצפיה בשידורי ספורט
·בהמשך לקייס שלי הם הוסיפו לדינמו אפשרות לגלישה דרך סעודיה לBEin - כנסו ל Channel Option 4drorar כתב:פתחתי קייס בUnoTelly, אני דיי משוכנע שהבעיה אצלם...
עשיתי בדיקה מדגמית ונראה שעובד יותר טוב (אל תשכחו לנקות dns cache בראוטר ובמחשב לפני שאתם מחליפים)
- Mike_Shinoda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי,
יש לי צלחת לווין בבית אבל לצערי כבר הרבה זמן אני לא יכול לקלוט את BEIN שהייתי צופה קבוע שלהם עוד מהימים שהם היו אלג'זירה (JSC וכו')
בקיצור ראיתי שאנשים כאן משלמים אבל הבנתי שצריך VPN/PROXY. יש כאן מישהו שצופה בזה באופן קבוע ב-HD ויכול להגיד לי מה ה-"SETUP" שלו? (כלומר באיזה VPN הוא משתמש והאם זה עובד חלק)
יש לי צלחת לווין כבר 4-5 שנים והאמת שהייתי מרוצה אבל לאט לאט חוסמים חבילות כמו של BEIN או SKYITALIA ואז אין לי איפה לראות ליגה איטלקית (בעיקר כשלא משדרים בערוצים הישראלים)
בקיצור אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע. בכנות שבניגוד לאחרים הייתי מוכן גם לשלם להם ישירות את העלות המלאה העניין הוא שהם לא מוכרים לנו מן הסתם אז אשמח לדעת אם יש כאן מישהו שזה עובד לו טוב ואם כן אז לאיזה עוד שירות הוא משלם בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.
בתודה מראש
יש לי צלחת לווין בבית אבל לצערי כבר הרבה זמן אני לא יכול לקלוט את BEIN שהייתי צופה קבוע שלהם עוד מהימים שהם היו אלג'זירה (JSC וכו')
בקיצור ראיתי שאנשים כאן משלמים אבל הבנתי שצריך VPN/PROXY. יש כאן מישהו שצופה בזה באופן קבוע ב-HD ויכול להגיד לי מה ה-"SETUP" שלו? (כלומר באיזה VPN הוא משתמש והאם זה עובד חלק)
יש לי צלחת לווין כבר 4-5 שנים והאמת שהייתי מרוצה אבל לאט לאט חוסמים חבילות כמו של BEIN או SKYITALIA ואז אין לי איפה לראות ליגה איטלקית (בעיקר כשלא משדרים בערוצים הישראלים)
בקיצור אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע. בכנות שבניגוד לאחרים הייתי מוכן גם לשלם להם ישירות את העלות המלאה העניין הוא שהם לא מוכרים לנו מן הסתם אז אשמח לדעת אם יש כאן מישהו שזה עובד לו טוב ואם כן אז לאיזה עוד שירות הוא משלם בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.
בתודה מראש
בדיוק הם יצאו במבצע של 100 דולר לשנה ושבתי לעשות.drorar כתב:הבעיות נעלמו בBEin, אבל הרבה מהתכנים נעלמו גם כן. ליגה אנגלית כבר כמה שבועות לא שודרה שם בלייב וגם בליגת האלופות לא היה שידור. ביטלתי את המנוי וזהו :/...
אם אין ליגה אנגלית וצ'מפיונס אז מה צריך אותם
·
ללא מנוי לכלום
החסרון שהלינקים משתנים [יש להם אינטרס לחסום את מי שלא משלם]
קובץ רשימת הלינקים
http://dl.free.fr/r47xTaVcr
החסרון שהלינקים משתנים [יש להם אינטרס לחסום את מי שלא משלם]
קובץ רשימת הלינקים
http://dl.free.fr/r47xTaVcr
גם אני לוחץ ctrl+w
- Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לכבוד הפלייאוף של הNFL רציתי להשיג שידור נורמלי גם בתשלום לטובת העניין.
יש לי משתמש בgetflix שאני משתמש בו לשידורי ליגה אנגלית של starsports
יש הצעה לאתר שאפשר לראות דרכו שהוא לא ה NFL game pass?
ניסיתי להרשם ל bein ובכלל הוא רשם לי שהשירות לא פעיל באזור שלי
יש לי משתמש בgetflix שאני משתמש בו לשידורי ליגה אנגלית של starsports
יש הצעה לאתר שאפשר לראות דרכו שהוא לא ה NFL game pass?
ניסיתי להרשם ל bein ובכלל הוא רשם לי שהשירות לא פעיל באזור שלי
·11 יורו לחודש חודשי מתחדשido111 כתב:2 שאלות לגבי offside streams, המחיר 11 יורו זה לשנה או לחודש ?
האתר לגיטמי ? (נראה קצת חשוד)....
מסכים שהוא נראה לא הכי אסתטי אבל אחרי שתיכנס תראה איזה שירות מדהים
היה פה דיבור פעם עליו תחפש
אני משתמש בו כבר שבועיים