שוב חוזר הניגון
היתרון הגדול שאפשר להקליט ממקור אנלוגי איכותי מאוד
מאלה שמחוץ לתקציב, ולהנות מהקלטה קרובה מאוד בבית בעלות זניחה מאוד
יחסית למקור ממנו הוקלטה הקסטה
בקשר לmainstream עד כמה שאני אוהב את המקור הזה
כנראה שבכדור הארץ זה כבר לא יתרחש,
אולי בכדור מקביל
מאלה שמחוץ לתקציב, ולהנות מהקלטה קרובה מאוד בבית בעלות זניחה מאוד
יחסית למקור ממנו הוקלטה הקסטה
בקשר לmainstream עד כמה שאני אוהב את המקור הזה
כנראה שבכדור הארץ זה כבר לא יתרחש,
אולי בכדור מקביל
ככה גם אמרו על התקליטים והפטיפונים בשנת 95....
https://www.facebook.com/groups/5607126 ... 1/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/5607126 ... 1/?fref=ts
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
וממילא הדבר היחידי שעושים עמן זה הקלטות מתקליטים.
מעבר לנוסטלגיה ואוסף קסטות ותיק שיש לאנשים כמו לפותח השרשור - מדובר בהייפ, אידיוטי לחלוטין, של כל מיני משועממים שיחפרו כאן על דולבי ו-dB והקלטות מצוינות על סרטים של קובלט, צזיום וקריפטוניט, וירכשו במאות דולרים טייפים שהם צלליות מביישות של פאר התוצרת בתקופת הזוהר והכל כדי להרגיש 'מיוחדים'. בעיני - הם כבר מיוחדים.
הטייפים שלי הם לא צלילית הם פאר היצירה
ובמצב חדש כולל הראשים הגומיות והקבלים.
ובמצב חדש כולל הראשים הגומיות והקבלים.
רב סרן-רועי קליין.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אם כבר עצבים זה רק בגלל שמישהו בזבז פטריוט במיליון דולר כדי להוריד את הטיסן של ג'עאפר בן ה-8. קודם כל, מי שזה לא יהיה - שיורידו לו את זה מהמשכורת. גם לריית'און יש קווים אדומים ואי-אפשר להתגרות באמריקאים ככה ולשגר טילי הי-טק שפותחו במאות שנות אדם ומיליארדים של דולרים נגד עפיפונים של ילדים!
אחר-כך, כמחווה הומינטרית, אמא של ג'עאפר מחכה במחסום ארז למתאם הפעולות כדי שיחזיר לבן שלה את חתיכות הקרטון שעוד אפשר להציל..מה זה צריך להיות? גם בעזה חופש גדול! כל הילדים טרחו ועמלו והדביקו בקמח וביצים טיסן חמוד שאפילו עף. נו באמת...
.
אחר-כך, כמחווה הומינטרית, אמא של ג'עאפר מחכה במחסום ארז למתאם הפעולות כדי שיחזיר לבן שלה את חתיכות הקרטון שעוד אפשר להציל..מה זה צריך להיות? גם בעזה חופש גדול! כל הילדים טרחו ועמלו והדביקו בקמח וביצים טיסן חמוד שאפילו עף. נו באמת...
·tnsilver כתב:אם כבר עצבים זה רק בגלל שמישהו בזבז פטריוט במיליון דולר כדי להוריד את הטיסן של ג'עאפר בן ה-8. : ....
תחשוב שלמישהו הזה יש "חרדת ועדות חקירה" במקרה והיתה נפגעת הציפורן של איזה סבתא מאשדוד והוא לא.נתן הוראה / לחץ על הכפתור של השיגור.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

לא! סליחה! טעיתי. כרגע שמעתי ב-CNN איזה שם נתנו לדבר הזה: "אבאביל"! התנצלותי הכנה לחיל האוויר. אתם צודקים! גם אני לא הייתי נותן לשום דבר עם שם כזה מגעיל לעוף בשמיים שלי! סליחה.
-
yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
תראה, צריך לאוורר את הטילים מדי פעם, שלא יחלידו. החמאס עושים את זה פעם בשנתיים, אנחנו לא עושים את זה בכלל. אז במקום לירות לים, כמו שעושים בפלמחים מדי פעם, למה לא לראות על עפיפון ולהכריז עליו כעל "מזל"ט מתאבד" ?
נערך לאחרונה על ידי yairf ב 15/07/2014 0:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
וואו התחלנו בטייפ קסטות אימתני המשכנו דרך דולבי בעד ונגד באמצע היו לנו תקליטים וסיימנו עם מזל"טים של החמס.
ממש ממוקד הדיון הזה
ממש ממוקד הדיון הזה
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
בתור חוטף שרשורים, אני מאמין שזה הייחוד המבדיל את הפורום הזה לטובה. 
רב סרן-רועי קליין.
הקודקודים בצה"ל לא קוראים את פורום וינטאג' בכלל והפוסטים שלך בפרט ? איזה כשל של המערכת הצה"לית - לפני מספר שעות הם הורידו את הטיסן של עבדאללה - המתבגר עם החצ'קונים, תוסיף עוד מיליון דולר לחשבונית ......יתכן שיש הנחת כמות?tnsilver כתב:אם כבר עצבים זה רק בגלל שמישהו בזבז פטריוט במיליון דולר כדי להוריד את הטיסן של ג'עאפר בן ה-8. קודם כל, מי שזה לא יהיה - שיורידו לו את זה מהמשכורת ....
- tnsilver
- חבר מביא חבר

שוב חוזר הניג'וס...
די, ישן, נמאס, מיצינו, חלאס - שתוק כבר! לך תערוך הודעות קודמות, קרא ספר, משהו... Jesus...