שרשור תגובות: איך להתגונן כנגד שריפת כניסת ה HDMI בטלוויזיה שלכם על ידי ממיר?

חדשות ועדכונים של HT Magazine
mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601

שליחה

@מרטין סבג
לכן כתבתי.
אם אני צריך לנחש אתה לקוח של HOT [אתך הסליחה אם טעיתי]
בקשר לשיחות שלך עם היבואנים אני מאמין לך שזאת היתה תגובתם אבל הרשה לי להיות ספקן
לגבי הכנות המלאה של התגובה. אני מאמין יותר לחברי האתר הזה ופורומים אחרים שסבלו את הנזקים
בעצמם ואני לא מוצא שיש למי מהם אינטרס להאשים דווקא חברה מסוימת.
נכון להיום לא שמעתי ש-STREAMER - מחשב - או ממיר לוויני פרטי שרפו כרטיס HDMI [כמובן יתכן ואני טועה]
אז כפי שאני רואה את זה אם זה נראה כמו - הולך כמו - ומדבר כמו. אז כנראה זה המצב.
אתה צודק יתכן ועבורכם אין מספיק מידע עובדתי ולכן אתם לא יכולים להסיק מסקנות .אבל כפי שכבר היבהרתי
זאת רק דעתי והמסקנות אליהם אני הגעתי [אני לא לקוח של YES או של HOT ואין לי שום אינטרס בדבר].
אז נסכים לא להסכים לגבי הנושא הזה.
יום טוב.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

מה ההבדל בין שני המכשירים שהוצעו פה?

שליחה

אשמח להבין את ההבדל בין המכשיר שאיתי פולק רכש מ EBAY (כ 30 שח),
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 1123492970

לעומת ה HDMI GUARD שעולה 60 דולר....

תודה
ארז

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

נשמח אם תפנה מרטין לתגובות רשמיות של הכלה והחתן{הוט ויס}

שליחה

MartinHSabag כתב:@mbd
·
דווקא לא, עפר הוא לקוח של יס וכמו שהוא אמר, נשרפה לו כניסה ברסיבר גם ממיר של יס.

אני אישית פניתי למספר יבואני טלוויזיה, לקראת הראיון של עפר בצינור לילה והפלא ופלא, אף אחד לא דיווח שזו בעיה מערכתית.
כן, היה יבואן אחד שאמר שהם שמעו על זה והיו להם מקרים בודדים ואחרים אמרו לי שאפילו מקרה אחד לא הגיע למעבדות שלהם.

מה אפשר להסיק מזה? כנראה שאי אפשר להסיק. זה כל מה שאנחנו אומרים.
אין לנו פשוט מספיק מידע עובדתי.
...
·
אם כך הכל עורבא פרח :)
צינור לילה זאת תוכנית שאמורה לשעשע,
פורום הום תיאטאר זה פורום שכל גיגול בגוגל מביא את המשתמש אליו, כשירצה לבחור מסך חדש או יתייעץ
לסוגית בעיה טכנית.
לי אישית המידע פה כמעט כמו תנ"ך,
אז תיתיחסו קצת בהבנה לתהיות,וכל מיני סוגיות.
נראה לי רב הנסתר על הגלוי.-על השרות י.שלום אני אישית לא קונה ציוד אלקטרוניקה בידורית ,גם אם המחיר שם על אותו מוצר זול יותר,
מסיבות שידועות לכולם.
י.שלום יצאו בהצהרה כתובה שחור על לבן שהמגיק שרף את הHDMI
-בפורום המכובד שייש להם לקוחות לא מעט,לא ראיתי התיחסות מצידם או תגובה.
חוץ מיזה אף מעבדה ללאלקטרוניקה לא הרימה את הכפפה והגיבה ברצינות על התחקיר של הצינור.
לא בפורום הום תייאטאר.
כולם מבולבלים ונבוכים מהמידע והמאמר קצת אקדמי או טכני מידי, ואפילו סיני לרבים.
נשמח אם תפנה מרטין לתגובות רשמיות של הכלה והחתן{הוט ויס}
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

הם אומנם נראים שונה ובנוים בצורה שונה אבל מבחינת תיפקוד שניהם מבצעים בדיוק
את אותה עבודה באותה דרך.
וכן בתאור ה-GUARD הם מפרטים יותר לגבי התמיכה [1.4 - 3D - HDCP ] אבל זה לא אומר
שה-PROTECTOR לא עושה את אותה עבודה.
SPECS .

HDMI Guard Specifications:

HDMI Support: upto ver 1.4a

Support HDCP

Support HDMI 3D

Very low TMDS loss

ESD / Transient protection
of high speed data lines

IEC61000-4-2 (ESD): ±20 kV (air / contact)

IEC61000-4-4 (EFT): 2.5 kV / 50 A (5/50 ns)

IEC61000-4-5 (surge): 3 A (8/20 us)

Pb-free (RoHS compliant)

HDMI protector is designed to protect HDMI devices like PS3, HDTV against Electro-Static Discharge (ESD), cable discharge event, power surge and also with insert power function which can add extra power to HDMI connection when cascading video over long distance or the source devices can’t provide enough power.
Features:
1) Protect HDMI input and output against ESD and power surge
2) Provide extra power to HDMI connection up to 5V/3A
3) HDMI output cable max. distance supported is 10 meters with 12bit
4) Low TWDS signel loss
5) Plug and Play, easy to use

Specification:
Input: HDMI*1, MHL*1 (for power use)
Output: HDMI*1
Supported devices: all the devices with HDMI output
Working temperature: 0°C ~ 40°C
Relative humidity: 20%~80%
Dimension: 53*35.5*14.2mm
Weight: 26.5g

HDMIGUARD
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 2

מי שמעוניין יכול לשאול אותי אישית אשמח לספק מידע בנושא

שליחה

לפתח את HDMI GUARD לקח לי מחקר של חצי שנה ועוד חודשים של פיתוח עד שהגעתי לתוצאה הכי טובה שיכולתי להוציא תחת ידי.
יתרה מזאת, בחירת הרכיבים האלקטרוניים שמונעים את מעבר המתחים הקטלניים לשקע ה HDMI נעשתה בצורה כזו שהשקעתי ברכיבים היקרים והחזקים ביותר שיש בשוק עד זמן כתיבת שורות אלו.

ואני רוצה להוסיף משהו שחלקכם לא יודעים כלל, אין צורך בממיר תקול כדי לשרוף HDMI (יותר נכון את רכיב ה-AV SELECTOR), מספיק שתהיו טעונים בחשמל סטטי וסתם תחברו את הפליי סטשיין או האקס-בוקס שלכם ואותו חשמל סטטי יעבור מגופכם לשקע, זה הסוף שלו!
אני יודע כי רעיון הפיתוח הגיע משלל הלקוחות שהגיעו אליי למעבדה לתקן את הציוד שלהם. זה עלה להם אלפים רבים.

המתחרים, שברובם יקרים מהמוצר שלי בחרו (וזכותם לעשות זאת משיקולים אלו ואחרים) ברכיבים שמגנים עד 8KV או עד 15KV במוצרים היקרים בהרבה מהמוצר שלי. אני לעומת זאת הלכתי בדרך של "אם אעשה זאת אלך בכל הכוח ובחרתי ברכיבים שמסוגלים לעמוד ב20KV מקסימום, אם כבר אז עד הסוף.

ראיתי את המוצר הזול באיביי, גם ראיתי את כמות המכירות הדליל שלו. איני רוצה לתת חוות דעת מקצועית על איכותו אבל אני יכול לומר שמוצר הגנה שהגוף שלו עשוי מפלסטיק וללא כבל הארקה - אפס, נראה לי מוזר מאוד בהכירי את הנושא לפני ולפנים. תשפטו אתם.

בכל מקרה, HDMI GUARD כפי שאמרתי עומד בגאון בכל הנתונים הטכניים שמפורסמים בצידו. הוא נבדק ומותקן בשלל ארצות כגון ברזיל,ארה"ב,אנגליה,הולנד,בלגיה,צרפת, ושלל ארצות אחרות כולל ישראל. עד עתה מזה תקופה של כשנה וחצי לא התקבלו תלונות על תפקודו. בחלק מהמקומות הברק פגע פעמיים ויותר ועדיין איני מקבל תגובות שליליות.

אני קורא תגובות של אנשים שמעוררות בי כעס, כל מיני המלצות,תרופות סבתא ושאר מרעין בישין שמביישות את הממליץ. חברים, בתגובות שלכם אתם טועים ומטעים אחרים שמחזיקים בציוד יקר בבית ורק רוצים לשמור על מצבו. אני בעד השיטה שאם אתה לא מבין - עדיף שתשתוק ואל תעשה נזק.

המוצר ב-30 ש"ח שהקישור לאיביי מצביע עליו כבר לא קיים לפחות לפי הדפדפן שלי. בכל מקרה גם אם המוצר זול להחריד באופן חשוד ביותר (כי אני יודע בדיוק כמה עולים הרכיבים והייצור עד לאגורה ולסנט) אם המוכר נעלם מאיביי מה תעשה אם צריך תמיכה? החלפה? אחריות למגן? לHDMI GUARD יש אחריות שנתיים מקיפה ולא משנה מה קרה כולל פגיעת ברק שהשמידה אותו כליל.

כצרכנים אתם יכולים לקנות ככל אשר חפצה נפשכם אבל כצרכן חכם, צריך לשקול את שלל התכונות ואת יוקר הציוד שלכם וכמה אתם רוצים לשמור עליו.

בברכה
טל

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

@mbd

הוא לא לקוח של הוט... מספיק כבר עם תאוריות קונספירציה.

Hdmiguard

פרסום עצמי הוא נגד חוקי הפורום.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

Re: מי שמעוניין יכול לשאול אותי אישית אשמח לספק מידע בנושא

שליחה

HDMIGUARD כתב:לפתח את HDMI GUARD לקח לי מחקר של חצי שנה ועוד חודשים של פיתוח עד שהגעתי לתוצאה הכי טובה שיכולתי להוציא תחת ידי.
יתרה מזאת, בחירת הרכיבים האלקטרוניים שמונעים את מעבר המתחים הקטלניים לשקע ה HDMI נעשתה בצורה כזו שהשקעתי ברכיבים היקרים והחזקים ביותר שיש בשוק עד זמן כתיבת שורות אלו.

ואני רוצה להוסיף משהו שחלקכם לא יודעים כלל, אין צורך בממיר תקול כדי לשרוף HDMI (יותר נכון את רכיב ה-AV SELECTOR), מספיק שתהיו טעונים בחשמל סטטי וסתם תחברו את הפליי סטשיין או האקס-בוקס שלכם ואותו חשמל סטטי יעבור מגופכם לשקע, זה הסוף שלו!
אני יודע כי רעיון הפיתוח הגיע משלל הלקוחות שהגיעו אליי למעבדה לתקן את הציוד שלהם. זה עלה להם אלפים רבים.

המתחרים, שברובם יקרים מהמוצר שלי בחרו (וזכותם לעשות זאת משיקולים אלו ואחרים) ברכיבים שמגנים עד 8KV או עד 15KV במוצרים היקרים בהרבה מהמוצר שלי. אני לעומת זאת הלכתי בדרך של "אם אעשה זאת אלך בכל הכוח ובחרתי ברכיבים שמסוגלים לעמוד ב20KV מקסימום, אם כבר אז עד הסוף.

ראיתי את המוצר הזול באיביי, גם ראיתי את כמות המכירות הדליל שלו. איני רוצה לתת חוות דעת מקצועית על איכותו אבל אני יכול לומר שמוצר הגנה שהגוף שלו עשוי מפלסטיק וללא כבל הארקה - אפס, נראה לי מוזר מאוד בהכירי את הנושא לפני ולפנים. תשפטו אתם.

בכל מקרה, HDMI GUARD כפי שאמרתי עומד בגאון בכל הנתונים הטכניים שמפורסמים בצידו. הוא נבדק ומותקן בשלל ארצות כגון ברזיל,ארה"ב,אנגליה,הולנד,בלגיה,צרפת, ושלל ארצות אחרות כולל ישראל. עד עתה מזה תקופה של כשנה וחצי לא התקבלו תלונות על תפקודו. בחלק מהמקומות הברק פגע פעמיים ויותר ועדיין איני מקבל תגובות שליליות.

אני קורא תגובות של אנשים שמעוררות בי כעס, כל מיני המלצות,תרופות סבתא ושאר מרעין בישין שמביישות את הממליץ. חברים, בתגובות שלכם אתם טועים ומטעים אחרים שמחזיקים בציוד יקר בבית ורק רוצים לשמור על מצבו. אני בעד השיטה שאם אתה לא מבין - עדיף שתשתוק ואל תעשה נזק.

המוצר ב-30 ש"ח שהקישור לאיביי מצביע עליו כבר לא קיים לפחות לפי הדפדפן שלי. בכל מקרה גם אם המוצר זול להחריד באופן חשוד ביותר (כי אני יודע בדיוק כמה עולים הרכיבים והייצור עד לאגורה ולסנט) אם המוכר נעלם מאיביי מה תעשה אם צריך תמיכה? החלפה? אחריות למגן? לHDMI GUARD יש אחריות שנתיים מקיפה ולא משנה מה קרה כולל פגיעת ברק שהשמידה אותו כליל.

כצרכנים אתם יכולים לקנות ככל אשר חפצה נפשכם אבל כצרכן חכם, צריך לשקול את שלל התכונות ואת יוקר הציוד שלכם וכמה אתם רוצים לשמור עליו.

בברכה
טל
...
מישהו שמחפש לפרסם את מרכולתו על חשבוננו. אומנם מילים יפות אך חסרות תוכן , כגון מי אתה מה הרקע שלך איפה מכרת את המוצר הזה ואיך עשית רפרנס למוצר לבדיקת אמינות האם בדקת אותו מול זרם גבוה השווה למכת ברק וכו'
ילי לא ידוע על מוצר בעולם לתחום הבייתי ואולי גם לתחום התעשייתי ובטח לא מוצר נגיש שהוא שוה ערך לכל כיס אדם ממוצע שיכול לעמוד בנחשול ברקים בפגיע ישירה !!!
·
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

HDMIGUARD
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 2

יסלחו לי חוקי הפורום, אני לא מוכר לכם כלום, רק מגיב (ובפעם האחרונה)

שליחה

שי,

מי אני ומה אני זה לא חשוב מפני שלא ראיתי אותך או אחרים מבררים מי עומד מאחורי ציוד זה או אחר, כולל הסקירה שנעשתה לאחרונה לממיר הפייבר של הוט. מבטיחך שעומד לפניך מישהו שמבין טוב את הנושא כבר 30 שנה.

אבל מה שכן אני יודע מי יצרן הרכיבים שאני משתמש, אני יודע אילו במבחנים הרכיבים עמדו ועומדים, אני יודע עקב כך מה יכולתם ואני נצמד ליצרן הרכיבים שהוא אחד המובילים אם לא ה-מוביל בתחום הזה.

כמוכן אשמח אם תפתח מגן דומה ולו כדי להעלות את המודעות, מפני מה שאני יודע עקב נסיוני בתיקון מכשירים שנשרפו, לא יודעים הרבה אנשים וראה המקרה האחרון שאני כבר זועק בשנתיים האחרונות ורק עכשיו נזכרו להעלות אותו לכותרות.

ואחזק אותך ואומר ואני אף אומר את זה ללקוחות שלי, פגיעת ברק **ישירה** שום דבר לא יעמוד בפניה. אבל כשברק פוגע בתשתית של חברות הכבלים המצויה בחוץ ברחובות ואחרי כל ההנחתות הפיזיות החשמליות והארקות שבדרך בתוספת המרחק הפיזי האיזולטורים ואפילו יד אלוהים עדיין במקרים רבים מגיע נחשול של בין כמה מאות לאלפי וולט בזרם כזה או אחר, נכנס למערכת הכבלים או הלוויין עובר בקלילות את הממיר (זה קשור לתכנון צפיפות הרכיבים והרבה דברים שאתה לא מבין בהם) ומשם קצרה הדרך לטלויזיה או למגבר שלך.

ההסבר מספיק טוב?

לקשקש על איזולטור ובהארקות כאשר ידוע (ותחפש בפורום ובגוגל עדויות לכך) שאיזולטור לא קשור לעיניין (ובכלל האיזולטורים שראיתי מגינים עד1500 - 700 וולט , נו באמת!) זה בסדר? לסכן את הציוד של התושבים בקשקשת מיותרת ומטעה?

אני ממציא,מפתח,יצרן ואיש עבודה קשה ולא יחצן או מלקק ישבנים.

אם הייתי רוצה לפרסם הייתי משלם לפורום את ליטרת הבשר ואז הייתי מרוח על דפי הפורום לראווה.

במקום זאת הגיע הזמן לוותר על הפורום הזה.

היו שלום.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

Re: יסלחו לי חוקי הפורום, אני לא מוכר לכם כלום, רק מגיב (ובפעם האחרונה)

שליחה

HDMIGUARD כתב:שי,

מי אני ומה אני זה לא חשוב מפני שלא ראיתי אותך או אחרים מבררים מי עומד מאחורי ציוד זה או אחר, כולל הסקירה שנעשתה לאחרונה לממיר הפייבר של הוט. מבטיחך שעומד לפניך מישהו שמבין טוב את הנושא כבר 30 שנה.

אבל מה שכן אני יודע מי יצרן הרכיבים שאני משתמש, אני יודע אילו במבחנים הרכיבים עמדו ועומדים, אני יודע עקב כך מה יכולתם ואני נצמד ליצרן הרכיבים שהוא אחד המובילים אם לא ה-מוביל בתחום הזה.

כמוכן אשמח אם תפתח מגן דומה ולו כדי להעלות את המודעות, מפני מה שאני יודע עקב נסיוני בתיקון מכשירים שנשרפו, לא יודעים הרבה אנשים וראה המקרה האחרון שאני כבר זועק בשנתיים האחרונות ורק עכשיו נזכרו להעלות אותו לכותרות.

ואחזק אותך ואומר ואני אף אומר את זה ללקוחות שלי, פגיעת ברק **ישירה** שום דבר לא יעמוד בפניה. אבל כשברק פוגע בתשתית של חברות הכבלים המצויה בחוץ ברחובות ואחרי כל ההנחתות הפיזיות החשמליות והארקות שבדרך בתוספת המרחק הפיזי האיזולטורים ואפילו יד אלוהים עדיין במקרים רבים מגיע נחשול של בין כמה מאות לאלפי וולט בזרם כזה או אחר, נכנס למערכת הכבלים או הלוויין עובר בקלילות את הממיר (זה קשור לתכנון צפיפות הרכיבים והרבה דברים שאתה לא מבין בהם) ומשם קצרה הדרך לטלויזיה או למגבר שלך.

ההסבר מספיק טוב?

לקשקש על איזולטור ובהארקות כאשר ידוע (ותחפש בפורום ובגוגל עדויות לכך) שאיזולטור לא קשור לעיניין (ובכלל האיזולטורים שראיתי מגינים עד1500 - 700 וולט , נו באמת!) זה בסדר? לסכן את הציוד של התושבים בקשקשת מיותרת ומטעה?

אני ממציא,מפתח,יצרן ואיש עבודה קשה ולא יחצן או מלקק ישבנים.

אם הייתי רוצה לפרסם הייתי משלם לפורום את ליטרת הבשר ואז הייתי מרוח על דפי הפורום לראווה.

במקום זאת הגיע הזמן לוותר על הפורום הזה.

היו שלום.
...
אם אתה נעלב ומתגונן אולי יש דברים בגו
במקומך הייתי מראה בדיקות ומבחנים שעשית (כפי שאתה אומר) על המוצר, איננו יודעים מי אתה נרשמת לפורום לפני יומיים
ואתה מפציץ בנתונים שלי לפחות אין מושג בהם ואני בטוח שלעוד הרבה אולם יש כאן מין הסתם חברים שבהחלטו מבינים ושולטים בחומר (כך נראה על פניו ) אז ראוי היה שתציג את עצמך, קצת רקע לא מבייש אף אחד. כולם כאן מברכים אנשים שממציאים פתרונות יצירתיים שרק עוזרים לשמור או לגרום לנו הנאה גדולה יותר מהציוד, שלנו אז מין הראוי היה להציג תשובות לשאלות שנשאלו ולא "לגנות" את הפורום אתה יכול לעזוב את הפורום כלעומת שבאת אף אחד לא יזל דמעה אבל אילו היית מספק הסברים מנומקים ותשובות לשאלות ללא ספק היית עוזר גם לעצמך אבל האינטרנט הוא מקום גדול ויש לא מעט פורומים וקבוצות שתוכל למכור את מרכולתך
היה שלום חבר חדש
·
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877

הרכיבו היום

שליחה

אחרי פנייה שלי אתמול ,
אבל הטכנאי טען שהאיזולטור לא מתפקד בשום אופן למניעת שריפת מעגלי HDMI במסך....
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
And the meek shall inherit the earth
...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אז מה הוא עושה?
העם דורש..... כל מיני דברים

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877

שליחה

sam22 כתב:אז מה הוא עושה?
...
מונע GROUND LOOP 8)
And the meek shall inherit the earth
...

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

כן כבר אמרו את זה כאן כמה פעמים..
למען האמת, אני עדיין מבולבל. כל מה שהדיון הזה הביא (בנוסף להעלאת המודעות בציבור לבעיה) זה עוד בלבול למצב כיום. אם מסכמים את מה שיש כאן עד עכשיו זה שיש בעיה שמקורה בממיר של הוט (יש האומרים שגם של יס). הכתבה והמאמר הציגו את האיסולטור כפתרון (או לפחות למזער את האפשרות) לבעיה. כל שבעת העמודים האחרונים היו ויכוחים בין מגוון חברים פה לגבי מי צודק ומה נכון ומה לא נכון לעשות.
הבעיה היא שאין כאן שום מסקנה והדיון גווע ומת. כל מי שיימצא את הדיון הזה בעתיד רק ייצא יותר מבולבל.
אז מה צריך להתקין בסוף? עם כל הכבוד לתגובות שהיו כאן (ויש כבוד - חלקן מאנשים שעושה רושם שמבינים על מה הם מדברים) למה אין תגובה מסכמת מקצועית לנאמר כאן? האם אי אפשר להביא איש מקצוע או אשף בתחום שייתנו את חוות דעתם?

*נ.ב - לדעתי האישית החבר HDMIGUARD שהגיב כאן בדיון וניסה קצת לתת הסברים -
לא מבין למה קטלתם אותו כל כך מהר ועוד פסלתם לו את המשתמש. לא נתתם לבן אדם צ'אנס להסביר את עצמו בכלל. אגב, חבר בשם PHOENIX שאל לגבי המוצר שלו בעמוד 5 והוא מצא לנכון להגיב ולהסביר. יכול להיות שהוא חרג מהחוקים ופרסם. אפשר גם היה לתת אזהרה ולבקש ממנו לערוך את ההודעה שלו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לדעתי לחברים פשוט נמאסו הויכוחים.
ה- ISOLATOR לא קשור לנזק שנגרם לכרטיסי ה- HDMI ולא מונע אותו
כל שהוא עושה זה למנוע הפרעות ורעשים בהעברת A/V בין 2 מכשירים.
כדי להגן על כרטיס ה- HDMI רצוי להתקין HDMI GURD או HDMI PROTECTOR
כל אחד יכול לבחור מה מתאים לו יותר. אתה לא יכול לצפות מהמפתח של מוצר שעולה
כ- 600% יותר מהשני להיות אוביקטיבי לגבי היכולת של המוצר.
בעצם המוצר אמור למנוע אירוע מסוים איך אפשר לדעת אם האירוע התקיים ונמנע או שלא
התקיים בכלל? הדרך היחידה היא לגרום לאירוע להתקיים ולראות אם המוצר ימנע אותו
אני לא חושב שמישהו מוכן לקחת את הסיכון הזה. כך שרצוי להתקין אחד מהם ולקוות לטוב.
בעיקרון שניהם אמורים לעשות את העבודה.
כמובן זו רק דעתי.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416

שליחה

כמה בעלי מקצוע עשו סיבוב בזכות הכתבה ?
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

mbd כתב:לדעתי לחברים פשוט נמאסו הויכוחים.
ה- ISOLATOR לא קשור לנזק שנגרם לכרטיסי ה- HDMI ולא מונע אותו
כל שהוא עושה זה למנוע הפרעות ורעשים בהעברת A/V בין 2 מכשירים.
כדי להגן על כרטיס ה- HDMI רצוי להתקין HDMI GURD או HDMI PROTECTOR
כל אחד יכול לבחור מה מתאים לו יותר. אתה לא יכול לצפות מהמפתח של מוצר שעולה
כ- 600% יותר מהשני להיות אוביקטיבי לגבי היכולת של המוצר.
בעצם המוצר אמור למנוע אירוע מסוים איך אפשר לדעת אם האירוע התקיים ונמנע או שלא
התקיים בכלל? הדרך היחידה היא לגרום לאירוע להתקיים ולראות אם המוצר ימנע אותו
אני לא חושב שמישהו מוכן לקחת את הסיכון הזה. כך שרצוי להתקין אחד מהם ולקוות לטוב.
בעיקרון שניהם אמורים לעשות את העבודה.
כמובן זו רק דעתי.

לוקח ספק מיוצב /וואריאק
ומתחיל לעלות במתח מ5v בחיבור מתח ל:
[img2=421x360]http://www.mediagalaxy.co.il/files/HDMI-plug-wiring.jpg[/img2]
...
·
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

כפי שכתבתי - פרסום עצמי אסור לפי חוקי הפורום. מה גם שהתקפות אישיות אינן הדרך הנכונה לקדם מוצר כלשהו.

ExtraSi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172

שליחה

קראתי בשקיקה את שבעת העמודים עד כה ולא באתי על סיפוקי (הטכנולוגי),
אציג מספר שאלות מסכמות ואודה מאוד למי שיכול ומוכן לענות עליהם,
וזאת לאור מסך חדש ויקר שרכשתי ממש לאחרונה, שעלה מעל 10K, כך שאם צריך לשלם עוד כמה עשרות דולרים, אז כדאי.

1. הבעיה של שריפת כניסת ה HDMI במסך אינה יחודית רק לממיר של הוט, נכון?
היא יכולה להגרם גם ע"י מוצרים בעייתיים אחרים.
2. כאשר הבעיה מתרחשת, האם רק כניסת ה HDMI הספציפית נשרפת או שכתלות בעוצמה, יכול להשרף כל לוח החיבורים?
3. המסך כמובן באחריות, אבל האם הספק יכול להתנער מהאחריות בטענה שמדובר בתקלה של הוט, או שאסור לו?
4. בשורה התחתונה, לא ברור ולא ידוע האם האיזולטור מונע או לפחות מצמצם את התקלה?
5. מצד שני, אין חסרון להתקנת האיזולטור (למעט אולי עלות אם קיימת) גם אם הוא לא יסייע בתופעה, האם נכון?
6. האם יש משהו שניתן לומר לנציג הוט כדי שיגיע טכנאי להתקין איזולטור ללא תשלום?
7. האם הסכנה רלוונטית רק לממיר הוט Magic או גם ל Hot HD? (או בעצם לכל ממיר שמתחבר ב HD?)
8. והכי חשוב, מה כן ניתן לבצע ע"מ שבוודאות ימנע את הבעיה? האם HDMI GAURD או HDMI PROTECTOR אכן פותרים את הבעיה?

תודה רבה!

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655

שליחה

Itay_Pollak כתב:א. עפר - סחטיין על ההופעה.
ב. לאור תופעות קצת מוזרות עם הרסיבר בחיבור של ממיר לוויני, הזמנתי את זה מEBAY:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 1123492970
זה הגיע רק שלשום אליי, אז אמנם בינתיים אין את התופעות שהיו (אבל הם לא היו קורות כל הזמן), אבל עדיין אני לא יכול לתת תשובה שזה פתר את הבעייה.
בעיקרון זה אמור לטפל בבעיות של העברת חשמל סטטי, עליית מתח בHDMI, ומאפשר גם להכניס מתח מסודר לHDMI (אם אני מבין נכון זה יכול לשמש גם כמגבר - אבל אני לא סגור על זה).

אני רק חושב כמה אנשים בחיים לא ידעו מזה שהבעייה נובעת מהממיר. פשוט מעצבן.
...
·היי,

אני הזמנתי את זה, הגיע והתקנתי.
אבל משהו מוזר קורה, כשרואים הוט, המסך נכבה ונדלק מעצמו כל כמה דקות.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

מוזר מאוד.
אולי תחבר לזה מתח.

חזור אל “חדשות HT”