שדרגתי ל200מגה אבל אני לא מקבל את כל העלאה?
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אז ככה היה אצלי טכנאי היום הוא אפילו עשה תשתית חדשה יש קצת שיפור אני מקבל עכשיו 120 מגה העלאה ו2וחצי העלאה ועדיין נעול על ערוץ אחד...הוא באמת שלא ידע מה לעשות כשאמרתי לו שצריך לפתוח את כל הערוצים הוא אמר שהוא יפנה להנדסה ויברר מה הולך עם זה מקווה לטוב...
- thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- קיבל תודות: 6 פעמים
2.5%..Perceptor כתב:HOT קמצנים רק 5 מגה UP שבהורדה זה 200 זה אפילו לא 10 אחוז מהורדה...
פעם היה סטנדרט שבכל חבילה ההעלאה היא עשירית מההורדה.
היום גם בבזק זה לא ככה..
100/3 - 3%
40/3 - 7.5%
15/0.8 - 5.33%
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

איך פתחו אצליכם ת4 ערוצים האלה אני לא מבין??היה טכנאי ולא פתח כלום שם תשתית חדשה ועדיין אין שינוי
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה יפתח מרחוק ע"י מחלקת הנדסהsomeonewhy כתב:איך פתחו אצליכם ת4 ערוצים האלה אני לא מבין??היה טכנאי ולא פתח כלום שם תשתית חדשה ועדיין אין שינוי...
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

תקשיב התקשרתי עודפעם לשירות הטכני הסברתי להם את המצב הנציגה לא מבינה מה אני רוצה מהחיים שלה היא אמרה שהיא תברר תעניין ושכחה לשים אותי על המוזיקה שלהם אתה רואה אותה מתחילה לשאול נציגים אחרים מה לעשות...עכשיו היא שולחת לי עוד טכנאי למחר....מה אני יגיד לו בידיוק?שיתקשר להנדסה ויפתחו לי 4 ערוצים?האם את ה4 הערוצים האלה באמת קשה לפתוח?או שיש מצב האיזור איפה אני גר לא תומך?uh99 כתב:זה יפתח מרחוק ע"י מחלקת הנדסה.........
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
תתחיל להרים את הקול, תבקש לדבר עם נציג תמיכה בכיר או שיחזירו אותך ל 100 מגה.
תסביר להם שאנשים עם בעיה זהה לשלך הצליחו לקבל את המהירות המובטחת אך ורק לאחר התערבות מהצד שלהם והמחלקה הרלוונטית.
תסביר להם שאנשים עם בעיה זהה לשלך הצליחו לקבל את המהירות המובטחת אך ורק לאחר התערבות מהצד שלהם והמחלקה הרלוונטית.
שי
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

אז שיפתחו פניה להנדסה?יש להם בכלל את האופציה לעשות את זה או שרק הטכנאי שבא לבית יכול לעשות את זה?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם לא שמת לב לוקח להם יום לפחות עד המערכות מסנכרנות את הנתונים אצלם ........someonewhy כתב:תקשיב התקשרתי עודפעם לשירות הטכני הסברתי להם את המצב הנציגה לא מבינה מה אני רוצה מהחיים שלה היא אמרה שהיא תברר תעניין ושכחה לשים אותי על המוזיקה שלהם אתה רואה אותה מתחילה לשאול נציגים אחרים מה לעשות...עכשיו היא שולחת לי עוד טכנאי למחר....מה אני יגיד לו בידיוק?שיתקשר להנדסה ויפתחו לי 4 ערוצים?האם את ה4 הערוצים האלה באמת קשה לפתוח?או שיש מצב האיזור איפה אני גר לא תומך?.........
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

על מה אתה מדבר?יש לי את ה200 מגה יותר משבוע..uh99 כתב:אם לא שמת לב לוקח להם יום לפחות עד המערכות מסנכרנות את הנתונים אצלם .................
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

עכשיו הם אומרים לי שאין אצלי צורך לפנות להנדסה כשאני מקבל 150 מגה הורדה והעלאה 2.5 וואי וואי אני על עצבים
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

הטכנאי חוזר לפה...הוא אמר לי שאין ביכולתו לפנות להנדסה או משהו כזה אין לו את האופציה הזאת....הוא בא לפה כי הוא חושב שהשנאי במודם דפוק...........
זה לא השנאי,יש לו אפשרות לפנות להנדסה,הטכנאי שהיה אצלי שם איזהי הערה במערכת של הטכנאים
בכל מקרה דיברתי עם בחורה מהתמיכה והסברתי לה את הסיפור ונתתי לה את המספר של הטכנאי שהיה פה,היא דיברה איתו ואז היא פתחה פניה להנדסה
כאמור אחרי בערך שעה וחצי זה הסתדר והערוצים התרבו מ 1 ל4
אז אל תוותר,בכל מקרה זה הגדרה מרחוק,לטכנאי אין מה לעשות אצלך בבית
בכל מקרה דיברתי עם בחורה מהתמיכה והסברתי לה את הסיפור ונתתי לה את המספר של הטכנאי שהיה פה,היא דיברה איתו ואז היא פתחה פניה להנדסה
כאמור אחרי בערך שעה וחצי זה הסתדר והערוצים התרבו מ 1 ל4
אז אל תוותר,בכל מקרה זה הגדרה מרחוק,לטכנאי אין מה לעשות אצלך בבית
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי חדשות טובות הטכנאי בא לפה עם עוד משהו מומחה ראה שיש מלא תקלות בכל הבניין ולכן אני לא מקבל את על הערוצים הוא אמר שהוא יביא איתו מחר קבוצה לבניין שלי ויחליף את כל הכבלים בבניין..וגם נציג בכיר התקשר עליי לאמת איתי פרטים ואמר שלכל הבניין העוצמות לא תקינות..ושהוא ישלח קבוצה של HOT לתקן את כל הבניין בקיצור נקווה לטוב