תגובת בזק למהלכי הוט: מהירות העלאה של 7 מגה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
NeoCortex
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #81 

roy9674 כתב:יש מצב שתראה לנו את הפלייר ? :) [ ואולי גם תיתן הורדה כדי שנוכל להדפיס גם ולהפיץ את הבשורה ... ]
...
בכיף, :)

https://www.dropbox.com/s/1n350n6542y0z ... 9D%21.pptx

(יש שם גם נראלי אפשרות להוריד כpdf למי שאין אופיס)

זה לא בדיוק פלייר, זה בא ב2 דפים אבל זה שווה את זה, זה מראה את המידע הנחוץ למי שלא מבין כל כך בנושא (לדעתי)
בהצלחה לכולם!

NeoCortex
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #82 

YanivPL כתב:
...
...
וואלה, מה כתבת? אולי אני אעשה את זה גם...
...
שים לב כי העלתי מחדש את הקובץ בגלל שתי טעיות,
תוריד שוב עכשיו :)

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #83 

Perceptor כתב:
...
...
כך תשובה יפה ומעודדת אני מיום חמישי מחובר לIBC תמונות עדיין אין אבל השבוע אני מבטיח שאני יעלה תמונות של הציוד ושל הסיב שמחובר בתוך הבית שלי

+ מחר יש התקנה לשכן שלי גם מימנו אני יצלם
התשתית עובדת נהדר מהירות תמיד 100/100פינגים 0 והכי חשוב מהירות לחו"ל גם100
לבזק והוט יש הרבה ממה לילמוד מ IBC זה פשוט לא יאמן איזה שינוי יש

אני משלם כמו שאתה משלם לבזק על טופ 100 אתה גם מקבל 3 מגה UP שזה מגוכח ועוד שחברה בת יום תוריד את בזק והוט הרבה מאחור
תשלום ל FAST 115 שקלים ויש לך תשתית וספק 100\100
רק אל תישכח לעדכן אותי שבזק יתנו אינטרנט סימטרי במחיר של 115 שקל
...
בינתיים IBC לא רק שלא יכולים לספק אינטרנט לאחרים , הם לא יכולים להחזיק את האתר אינטרנט שלהם באוויר יותר מרבע שעה ובסופו של דבר גם התייאשו וויתרו על הראיון ונתנו לעשות את זה לחברה אמריקאית Incapsula Network שלא קשורה אליהם ושאחד השרתים שלהם בישראל שבהם מתאכסן האתר של IBC נמצא דווקא ב DataCenter של בזק בינלאומי . סוג כזה של ביזיון לא ניתן הייה לצפות מראש ,אפילו מחח''י .

מצורפת כתבה :

האתר של החברה החדשה לא היה מוכן להשקה. ממילא ההרשמה לא מספקת כל תשובה לנרשמים: מתי יגיעו להתקין את החיבור בסיבים? זה יכול להיות מחר, בעוד חודש, או בעוד 10 שנים, עשרים שנה ואולי בכלל לא.

והמצב שלהם הייה ידוע כבר מראש .

http://www.telecomnews.co.il/%D7%90%D7% ... D7%9C.html

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #84 

תפסיקו לשים לינקים לאתר הזבל הזה,אני לא יודע של מי האתר הזה ומי כותב שם,אבל אובייקטיביות אין שם רק דעות של כל מיני אנשים שאין להם מושג בגרוש

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #85 

sys_admin כתב:
...
...
בינתיים IBC לא רק שלא יכולים לספק אינטרנט לאחרים , הם לא יכולים להחזיק את האתר אינטרנט שלהם באוויר יותר מרבע שעה ובסופו של דבר גם התייאשו וויתרו על הראיון ונתנו לעשות את זה לחברה אמריקאית Incapsula Network שלא קשורה אליהם ושאחד השרתים שלהם בישראל שבהם מתאכסן האתר של IBC נמצא דווקא ב DataCenter של בזק בינלאומי . סוג כזה של ביזיון לא ניתן הייה לצפות מראש ,אפילו מחח''י .
...
אוי יוי יוי נפל להם האתר - סוף העולם הגיע - הם לא צפו לכזאת הענות, שמו את האתר בשבדיה והקווים שבינלאומיים נסתמו. גם ככה הם כיום תלויים בספקי האינטרנט הגדולים בשביל להביא אנשים לאתר שלהם.

עם ההגיון שלך אולי תצליח לשכנע את אשתי לעבור להוט - היא בטוחה ב100% שאיך שנעבור סוף העולם יגיע והם יגנבו לנו את כל הכסף מהבנק בתכסיסים שונים ומשונים. מה שאני רואה זה 5 מגה upload במחיר שאולי אני יכול להרשות לעצמי ....

Perceptor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #86 

sys_admin אם תאמין או לא
באתר החדש של IBC ניכנסו מליוני ישראלים שפגועים מהוט ובזק במטרה לראות את המחירים וכל מה שמסביב לIBC
ברגע ש כמות משתמשים ניכנסים במכה אחת (מעל מליון צפיות ) זה ברור שהאתר לא יעמוד בעומס
כרגע האתר יושב על שרתים של החברה השבדית אבא של IBC והם יציבים גם בשעות שאנשים ניכנסים בעומס
בהצלחה לכולנו כולם רוצים אינטרנט סימטרי במחיר שפוי

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #87 

Perceptor כתב:sys_admin אם תאמין או לא
באתר החדש של IBC ניכנסו מליוני ישראלים שפגועים מהוט ובזק במטרה לראות את המחירים וכל מה שמסביב לIBC
ברגע ש כמות משתמשים ניכנסים במכה אחת (מעל מליון צפיות ) זה ברור שהאתר לא יעמוד בעומס
כרגע האתר יושב על שרתים של החברה השבדית אבא של IBC והם יציבים גם בשעות שאנשים ניכנסים בעומס
בהצלחה לכולנו כולם רוצים אינטרנט סימטרי במחיר שפוי
...
אפשר לראות בבירור שהאתר של IBC יושב בחוות שרתים של בזק בינלאומי . היום כבר אף אחד לא קונה את הסיפורים שלהם .

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #88 

sys_admin כתב:
...
...
אפשר לראות בבירור שהאתר של IBC יושב בחוות שרתים של בזק בינלאומי . היום כבר אף אחד לא קונה את הסיפורים שלהם .
...
אתה בטוח שאתה לא מקושר לבזק באיזו שהיא צורה? גם אנטי כל דבר שהוא לא בזק, וגם טוען שאתה מקבל 100/7 על מספר חיבורים במקומות שונים (בלי שהמרכזיה של בזק בתוך הבניין) בשעה שמי שבכלל יכול לקבל TOP 100 בקושי מגרד 60/3.

Perceptor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #89 

sys_admin כתב:
...
...
...
sys_admin אתה ממש אבל ממש טועה לגבי העניין
ae-0-11.bar2.marseille1.level3.net האתר יושב על החווה
ae-15-15.ebr4.frankfurt1.level3.net
149.126.74.30.ip.incapdns.net הגנה מ DDOS

זה שאתה עושה TRACERT לדומיין ומקבל את הכתובות של בזק זה לא אומר שהשרת שלהם יושב שם
זה אומר שאתה כדי להגיע ל שרת שלהם אתה עובר דרך בזק

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #90 

muataz כתב:
...
...
אתה בטוח שאתה לא מקושר לבזק באיזו שהיא צורה? גם אנטי כל דבר שהוא לא בזק, וגם טוען שאתה מקבל 100/7 על מספר חיבורים במקומות שונים (בלי שהמרכזיה של בזק בתוך הבניין) בשעה שמי שבכלל יכול לקבל TOP 100 בקושי מגרד 60/3.
...
אני בטוח מקושר לבזק . למשל בבית אני מקושר בצורה של זוג חוטי נחושת , יש גם מוקומות שקישרתי אותם לבזק באותה הצורה ויש כאלה שקישרתי אותם דרך סיבים אופטיים של בזק , אבל שם לא מדובר על לקוחות פרטיים , וגם היו מקומות שבהתחלה הלקוח לא קיבל את המהירות הנדרשת והייתי צריך להרים כמה טלפונים ולהתלוות לנציגים של בזק בשביל שהם יעשו את מה שנדרש מהם לכל אורך הדרך עד בית הלקוח , אם זה אומר שהם היו צריכים גם להחליף כבל רב זוגי לכל השכונה ובכל מקום גם אם זה לקח יותר מחודש ומספר לא מבוטל של שיחות לכמה מהמחלקות המתאימות בבזק נכון להיום הכל עובד תקין , והסיפורים של "אתה רחוק מהמרכזייה" נגמרים ברגע שמצד הלקוח יש מי שיודע לדבר עם בזק בשפה שהם מבינים . מצד שני אין לי אשליות שבזק בזמן הקרוב הולכים לחבר לקוחות פרטיים דרך סיב אופטי . בקשר למפעלים אחרים שיש בשוק , אני מכיר את כולם , את מצב של התשתיות שלהם ולמה אפשר לצפות מהם , למשל במקום שיש לי בעייה עם הוט , אני אפילו לא מנסה לפתור אותה , כי אני יודע שלא ייצא מזה כלום ומייד מעביר את הלקוח לרשת של בזק . גם בקשר ל IBC אני וידע שבתקופה הנראית לעין הם לא יהיו מסוגלים לחבר לא אותי ולא את מי שאני אבקש וזה ברוב המקומות בארץ ודרך הגב אני נרשמתי אצלם באתר , אבל אני מודע שגם אם אני אדעג שכל האזור יירשם עדיין לא נזכה לראות אותם באים לבצע את ההתקנות וגם בזק יודעים את זה ורק בגלל זה הם לא ממהרים לשום מקום . בקשר של פריסה של חח''י , מי שזוכר את פריסה של חברות שפעם היו מכונים תבל , עידן , מט''ב , גוונים , ערוצי זהב ,ICS וכו' הפריסה שלהם לקחה יותר משלוש שנים ובזמן הזה ראינו את כל הכבישים עם התעלות . הסיפורים של סיבים של חח'י אני זוכר כבר משנת אלפיים והיו כבר בקריית שמונה לקוחות מחוברים ובשלב מסויים שכחו מזה ובאלפיים וחמש נזכרו עוד פעם , היו גם סיפורי סיבים של רכבת ישראל שגם הם הבטיחו לחבר את כולם וגם את זה כבר שכחנו , אז עכשיו הם ממחזרים את אותם הסיפורים מחדש . אני גם מכיר את סיפורים של אורנז' שיש להם רשת דור רביעי מבלי שהם שמו אנטנה אחת מהסוג הנדרש ומבלי שיש להם את התדרים המתאימים , אבל אני כלקוח אורנז' לא באמת מצפה מהם להשתמש ברשת הזו כי היא קיימת רק בדימיונות שלהם כמו גם הסיבים של IBC שיהיו זמינים רק בכמה מקומות בודדים ובהיכף מצומצם ביותר . אם פעם היו לנו סימני נפט , היום יש לנו את סימני סיבים .

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #91 

sys_admin ככל נראה מגיב מטעם - לא שקוף, אתה החוליה החלשה - להתראות.

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #92 

ValorHeart כתב:sys_admin ככל נראה מגיב מטעם - לא שקוף, אתה החוליה החלשה - להתראות.
...
+1 (Y)

Svenskapowa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #93 

sys_admin כתב:
...
...
אני בטוח מקושר לבזק . למשל בבית אני מקושר בצורה של זוג חוטי נחושת , יש גם מוקומות שקישרתי אותם לבזק באותה הצורה ויש כאלה שקישרתי אותם דרך סיבים אופטיים של בזק , אבל שם לא מדובר על לקוחות פרטיים , וגם היו מקומות שבהתחלה הלקוח לא קיבל את המהירות הנדרשת והייתי צריך להרים כמה טלפונים ולהתלוות לנציגים של בזק בשביל שהם יעשו את מה שנדרש מהם לכל אורך הדרך עד בית הלקוח , אם זה אומר שהם היו צריכים גם להחליף כבל רב זוגי לכל השכונה ובכל מקום גם אם זה לקח יותר מחודש ומספר לא מבוטל של שיחות לכמה מהמחלקות המתאימות בבזק נכון להיום הכל עובד תקין , והסיפורים של "אתה רחוק מהמרכזייה" נגמרים ברגע שמצד הלקוח יש מי שיודע לדבר עם בזק בשפה שהם מבינים . מצד שני אין לי אשליות שבזק בזמן הקרוב הולכים לחבר לקוחות פרטיים דרך סיב אופטי . בקשר למפעלים אחרים שיש בשוק , אני מכיר את כולם , את מצב של התשתיות שלהם ולמה אפשר לצפות מהם , למשל במקום שיש לי בעייה עם הוט , אני אפילו לא מנסה לפתור אותה , כי אני יודע שלא ייצא מזה כלום ומייד מעביר את הלקוח לרשת של בזק . גם בקשר ל IBC אני וידע שבתקופה הנראית לעין הם לא יהיו מסוגלים לחבר לא אותי ולא את מי שאני אבקש וזה ברוב המקומות בארץ ודרך הגב אני נרשמתי אצלם באתר , אבל אני מודע שגם אם אני אדעג שכל האזור יירשם עדיין לא נזכה לראות אותם באים לבצע את ההתקנות וגם בזק יודעים את זה ורק בגלל זה הם לא ממהרים לשום מקום . בקשר של פריסה של חח''י , מי שזוכר את פריסה של חברות שפעם היו מכונים תבל , עידן , מט''ב , גוונים , ערוצי זהב ,ICS וכו' הפריסה שלהם לקחה יותר משלוש שנים ובזמן הזה ראינו את כל הכבישים עם התעלות . הסיפורים של סיבים של חח'י אני זוכר כבר משנת אלפיים והיו כבר בקריית שמונה לקוחות מחוברים ובשלב מסויים שכחו מזה ובאלפיים וחמש נזכרו עוד פעם , היו גם סיפורי סיבים של רכבת ישראל שגם הם הבטיחו לחבר את כולם וגם את זה כבר שכחנו , אז עכשיו הם ממחזרים את אותם הסיפורים מחדש . אני גם מכיר את סיפורים של אורנז' שיש להם רשת דור רביעי מבלי שהם שמו אנטנה אחת מהסוג הנדרש ומבלי שיש להם את התדרים המתאימים , אבל אני כלקוח אורנז' לא באמת מצפה מהם להשתמש ברשת הזו כי היא קיימת רק בדימיונות שלהם כמו גם הסיבים של IBC שיהיו זמינים רק בכמה מקומות בודדים ובהיכף מצומצם ביותר . אם פעם היו לנו סימני נפט , היום יש לנו את סימני סיבים .
...
This

[img2=480x480]http://cf.chucklesnetwork.com/items/1/1 ... umbass.jpg[/img2]

guy9322
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #94 

gabif כתב:בעשרת הימים הקרובים בזק צפויה לשדרג את מהירות ההעלאה ללקוחות מ 3 מגה ל 7 מגה
זה המידע שקיבלתי - מקווה מאד שהוא נכון

http://www.telecomnews.co.il/%D7%94%D7% ... D7%94.html
...
עשרה ימים עברו היום ואין עדיין שדרוג של המהירות העלאה,
מה גם שהכתבה הזו שנכתבה ביום שני, כתוב בה שהם יחשפו מהירויות חדשות וישדרגו את מהירות ההעלאה "בימים הקרובים".
עושה רושם שבזק סתם מדברת ולא מתכוונת לעשות כלום בזמן הקרוב, כמה מפתיע, ואולי זה אפילו בשל הכשלון של השקת התשתית של IBC.... ההרגשה שלי מכל השבוע האחרון זה אכזבה אחת גדולה - גם התאכזבתי מ IBC וגם מבזק.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #95 

guy9322 כתב:
...
...
עשרה ימים עברו היום ואין עדיין שדרוג של המהירות העלאה,
מה גם שהכתבה הזו שנכתבה ביום שני, כתוב בה שהם יחשפו מהירויות חדשות וישדרגו את מהירות ההעלאה "בימים הקרובים".
עושה רושם שבזק סתם מדברת ולא מתכוונת לעשות כלום בזמן הקרוב, כמה מפתיע, ואולי זה אפילו בשל הכשלון של השקת התשתית של IBC.... ההרגשה שלי מכל השבוע האחרון זה אכזבה אחת גדולה - גם התאכזבתי מ IBC וגם מבזק.
...
איזה כישלון היה בהשקה של IBC ?
מה רצית שתוך יום יחברו את כל ישראל ?
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

guy9322
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #96 

of1978 כתב:
...
...
איזה כישלון היה בהשקה של IBC ?
מה רצית שתוך יום יחברו את כל ישראל ?
...
לא אמרתי את זה. מה שאכזב אותי זה:
1. שבקושי דיברו על זה בתקשורת ככה שמלא אנשים לא מודעים בכלל לתשתית החדשה, דבר שמרגיע את הוט ובזק ומקטין משמעותית את מספר האנשים שהולכים להירשם באתר שלהם.
2. לפי מה שנכתב פה בפורום במקומות שיש סיב אופטי של הוט או בזק לא יהיה סיב אופטי של IBC מה שמוריד משמעותית את התחרות נגדם, ואומר שכל מי שמחובר לסיבים האופטיים של בזק או הוט נדפק ותקוע איתן ולא יקבל תשתית IBC בחיים.
3. ההשקה של האתר היה כשלון, קרס אחרי איזה שעה בשל עומס או DDOS או משהו, ורק אז נזכרו לשים הגנה מפני DDOS, וגם אחרי זה האתר עבד גרוע.
4. שאני צריך להירשם ולקוות שבאיזור שלי ירשמו עוד הרבה בשביל לקבל את השירות שלהם בזמן הקרוב אם בכלל, כי יש מצב שבשל חוסר ביקוש לא יגיעו אליי בחיים.

אז כן זה מאכזב כי אין לך מושג מתי יחברו אותך ל IBC, אם יחברו אותך בכלל ל IBC, ושבזמן שלבזק והוט יש פריסה ארצית ל - IBC תהיה פריסה חלקית מה שיוריד משמעותית את התחרות ובזק והוט לא הולכים להתרגש כל כך מהעניין כמו שציפיתי.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #97 

guy9322 כתב:
...
...
לא אמרתי את זה. מה שאכזב אותי זה:
1. שבקושי דיברו על זה בתקשורת ככה שמלא אנשים לא מודעים בכלל לתשתית החדשה, דבר שמרגיע את הוט ובזק ומקטין משמעותית את מספר האנשים שהולכים להירשם באתר שלהם.
2. לפי מה שנכתב פה בפורום במקומות שיש סיב אופטי של הוט או בזק לא יהיה סיב אופטי של IBC מה שמוריד משמעותית את התחרות נגדם, ואומר שכל מי שמחובר לסיבים האופטיים של בזק או הוט נדפק ותקוע איתן ולא יקבל תשתית IBC בחיים.
3. ההשקה של האתר היה כשלון, קרס אחרי איזה שעה בשל עומס או DDOS או משהו, ורק אז נזכרו לשים הגנה מפני DDOS, וגם אחרי זה האתר עבד גרוע.
4. שאני צריך להירשם ולקוות שבאיזור שלי ירשמו עוד הרבה בשביל לקבל את השירות שלהם בזמן הקרוב אם בכלל, כי יש מצב שבשל חוסר ביקוש לא יגיעו אליי בחיים.

אז כן זה מאכזב כי אין לך מושג מתי יחברו אותך ל IBC, אם יחברו אותך בכלל ל IBC, ושבזמן שלבזק והוט יש פריסה ארצית ל - IBC תהיה פריסה חלקית מה שיוריד משמעותית את התחרות ובזק והוט לא הולכים להתרגש כל כך מהעניין כמו שציפיתי.
...
1. יש הבדל בין השקה להכרזה. מה שהם עשו ביום שלישי זאת הכרזה לחלוטין כי אף אחד בנתיים לא יכול להשתמש בשירותים שלהם ולכן הכרזות מקבלות הרבה פחות תשומת לב. ברגע שתגיע ההשקה האמיתית אתה תתחיל לראות איך כל הרשת מדברת על זה ויתחילו להיות פרסומות בטלוויזיה וכו'.
2. זה נראה לך הגיוני? הוט אמרה שהיא תגיע לפריסה מלאה של סיבים אופטיים ב- 2016 ובזק גם תגיע לפריסה מלאה במהלך השנים הקרובות והיא פורסת בקצב אדיר, הייתה כתבה שפרסמה שהם פרסו סיבים ל- 400 אלף בתי אב תוך כמה חודשים. מה אז? IBC לא יפרסו לאף אחד? זה לא הגיוני. IBC יפרסו איפה שיש להן כסף פוטנציאלי וזה יהיה ישירות בערים הגדולות. וכן יעברו 3 סיבים לכל בית/בניין.
3. זה לא אומר כלום.
4. נראה לך ש- IBC יפרסו לפי נרשמים? יש להם תוכניות הנדסיות ברמה הרבה יותר גבוהה. ההרשמה באתר זה סתם עוד דרך לעורר אנשים כדי שיתלהבו מהתשתית שלהם.
חוץ מזה יודע מה, אם אתה אומר שיש חוסר ביקוש ואתה הנרשם היחיד באזור שלך אז תחשוב שככה זה בכל הארץ.
מה שזה אומר שנגיד יש עכשיו 100 בניינים שלא נרשמו ורק הבניין שלך נרשם. אז לפי הדרך שאתה חושב שזה יקרה זה אומר שהכי משתלם לפרוס קודם לבניין שלך לא?
לסיכום אני חושב שאין קשר לכמות הנרשמים לבין איפה שהם יפרסו. סתם לקחתם את זה קשה מדי.

guy9322
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #98 

nerya40 כתב:

...
...
1. יש הבדל בין השקה להכרזה. מה שהם עשו ביום שלישי זאת הכרזה לחלוטין כי אף אחד בנתיים לא יכול להשתמש בשירותים שלהם ולכן הכרזות מקבלות הרבה פחות תשומת לב. ברגע שתגיע ההשקה האמיתית אתה תתחיל לראות איך כל הרשת מדברת על זה ויתחילו להיות פרסומות בטלוויזיה וכו'.
2. זה נראה לך הגיוני? הוט אמרה שהיא תגיע לפריסה מלאה של סיבים אופטיים ב- 2016 ובזק גם תגיע לפריסה מלאה במהלך השנים הקרובות והיא פורסת בקצב אדיר, הייתה כתבה שפרסמה שהם פרסו סיבים ל- 400 אלף בתי אב תוך כמה חודשים. מה אז? IBC לא יפרסו לאף אחד? זה לא הגיוני. IBC יפרסו איפה שיש להן כסף פוטנציאלי וזה יהיה ישירות בערים הגדולות. וכן יעברו 3 סיבים לכל בית/בניין.
3. זה לא אומר כלום.
4. נראה לך ש- IBC יפרסו לפי נרשמים? יש להם תוכניות הנדסיות ברמה הרבה יותר גבוהה. ההרשמה באתר זה סתם עוד דרך לעורר אנשים כדי שיתלהבו מהתשתית שלהם.
חוץ מזה יודע מה, אם אתה אומר שיש חוסר ביקוש ואתה הנרשם היחיד באזור שלך אז תחשוב שככה זה בכל הארץ.
מה שזה אומר שנגיד יש עכשיו 100 בניינים שלא נרשמו ורק הבניין שלך נרשם. אז לפי הדרך שאתה חושב שזה יקרה זה אומר שהכי משתלם לפרוס קודם לבניין שלך לא?
לסיכום אני חושב שאין קשר לכמות הנרשמים לבין איפה שהם יפרסו. סתם לקחתם את זה קשה מדי.
...
הקצנת קצת עם הדברים: "רק הבניין שלי נרשם", קצת הגזמת עם ההמעטה בהרשמה שציינתי למעלה, ובכל אופן מאיפה אתה יודע שיש להם תוכניות הנדסיות מה אתה עובד אצלהם? זה מאוד הגיוני שהאנשים שרוצים וצריכים 100 מגה סימטרי, מודעים כבר הרבה זמן לתשתית החדשה והם חלק גדול מהאנשים שנרשמו, כלומר יש הגיון גדול להרשמה הזו באתר שלהם, כלומר לא לקחנו את זה קשה מדי.
וד"א גוגל פייבר עושים אותם דבר עם הרשת סיבים שלהם (התקנת תשתית לפי ביקוש).

בקשר לפריסה של הוט ובזק - הם הגיעו כפי שכתוב בכתבות לחלק לא קטן של אזורים ואתה יכול לא להאמין לזה אבל גם החברות העלובות (הוט ובזק) התחילו מזמן את הפריסה שלהם ועוד יגיעו לאזורים נוספים לפני ש IBC יספיקו להגיע לשם בעצמם, ככה שבכל מקרה הפריסה של IBC תהיה רחוקה מאוד מפריסה ארצית כמו שציינתי למעלה.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #99 

guy9322 כתב:
...
...
הקצנת קצת עם הדברים: "רק הבניין שלי נרשם", קצת הגזמת עם ההמעטה בהרשמה שציינתי למעלה, ובכל אופן מאיפה אתה יודע שיש להם תוכניות הנדסיות מה אתה עובד אצלהם? זה מאוד הגיוני שהאנשים שרוצים וצריכים 100 מגה סימטרי, מודעים כבר הרבה זמן לתשתית החדשה והם חלק גדול מהאנשים שנרשמו, כלומר יש הגיון גדול להרשמה הזו באתר שלהם, כלומר לא לקחנו את זה קשה מדי.
וד"א גוגל פייבר עושים אותם דבר עם הרשת סיבים שלהם (התקנת תשתית לפי ביקוש).

בקשר לפריסה של הוט ובזק - הם הגיעו כפי שכתוב בכתבות לחלק לא קטן של אזורים ואתה יכול לא להאמין לזה אבל גם החברות העלובות (הוט ובזק) התחילו מזמן את הפריסה שלהם ועוד יגיעו לאזורים נוספים לפני ש IBC יספיקו להגיע לשם בעצמם, ככה שבכל מקרה הפריסה של IBC תהיה רחוקה מאוד מפריסה ארצית כמו שציינתי למעלה.
...
מהירות סימטרית חשובה אולי ל- 5 אחוז מהאנשים בארץ. ומהירות סימטרית זה רק "בונוס" זה לא המהות של התשתית.
IBC לא פורסת תשתית רק בשביל מהירות סימטרית. היא פורסת תשתית חדשה כדי להתחרות בבזק והוט ולהרוויח מזה כסף.
התשתית הזאת לא מיועדת רק לאינטרנט. זאת תשתית תקשורת שאמורה לשמש לכל דבר, בין אם זה העברת שידורי טלוויזיה, אינטרנט, טלפוניה וכו'.
גוגל פייבר עובדת בצורה שונה לחלוטין ובהתאם לרגולציה אחרת שהנהוגה בארצות הברית.
היא פרסה סיבים בכל העיר. ככה שכל בית שרוצה להתחבר היא מחברת אותו לסיב. כלומר, הסיב עובר ברחוב אך לא בבתים וכל בית שרוצה להתחבר גוגל מתקינה אצלו את הציוד ומותחת סיב מהרחוב.
אבל בישראל זה שונה, אצלינו המדינה מחייבת כל חברת תקשורת לפרוס את התשתית שלה ברמה ארצית ואין דבר כזה לפרוס לחלק כן ולחלק לא. משרד התקשורת נתן מרווח זמן של 20 שנה כדי להגיע לפריסה ארצית מלאה ולא היא תיקנס.
הטווח הזה כמובן לא אומר שבאמת יקח לה 20 שנה, זה פשוט מרווח זמן ביטחון שיש לחברה כדי לפרוס קודם באזורי ביקוש ורק אחרי שהחברה התחילה להיות מבוססת היא תתפנה לפרוס לכל מיני מושבים וקיבוצים רחוקים.

אני אגיד את זה שוב, IBC הולכת לפרוס סיבים גם באזורים שהוט ובזק פרסו סיבים. ויש לכך הכרזות.
באר שבע לדוגמה זאת עיר ש- IBC אמרו שהם יפרסו אותה ראשונה, והוט כבר סיימה לרשת את כל העיר בסיבים. וגם בזק פורסת שם עכשיו סיבים.

ואגב, להתבסס על כתבות דעה של אנשים כמו בכל הכתבות שפרסמתם פה זו טעות.

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #100 

gabif כתב:בעשרת הימים הקרובים בזק צפויה לשדרג את מהירות ההעלאה ללקוחות מ 3 מגה ל 7 מגה
זה המידע שקיבלתי - מקווה מאד שהוא נכון
...
·מתיחה יפה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”