Justice League

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #81 

כרגיל הרבה באז סביב שום דבר. סצינות נמרחות עד אינסוף, הילוכים איטיים עד כאב ויחס מסך 4:3 שהורס את כל החווית צפייה.

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11658
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 2486 פעמים

שליחה #82 

djsavta

כתיבה מצוינת ומפורטת. אין לך מה להתנצל על גל גדות, אני מציין את זה בכל הזדמנות, גם שכביכול לא נעים, כי היא משלנו.
שחקנית בינונית, במקרה הטוב, ששיחק לה המזל בגדול - ואני יותר ממפרגן לה.

מעריך שלא יהיו לי הרבה שותפים לצפייה בטח לא באורך הבלתי אפשרי, ובפרומט 4:3 .
כנראה אראה לבד בקטעים קצרים. (כל פעם שעה עד שאסיים, אם לא אתייאש עוד לפני)

djsavta
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #83 

20/03/2021 9:46  
Kondo10 כתב:
djsavta

כתיבה מצוינת ומפורטת. אין לך מה להתנצל על גל גדות, אני מציין את זה בכל הזדמנות, גם שכביכול לא נעים, כי היא משלנו.
שחקנית בינונית, במקרה הטוב, ששיחק לה המזל בגדול - ואני יותר ממפרגן לה.

מעריך שלא יהיו לי הרבה שותפים לצפייה בטח לא באורך הבלתי אפשרי, ובפרומט 4:3 .
כנראה אראה לבד בקטעים קצרים. (כל פעם שעה עד שאסיים, אם לא אתייאש עוד לפני)
...
שמח לשתף את החוויה שלי :)

ממה שהבנתי כל עניין ה-4:3 נבע מצילום בפורמט IMAX, שזה קצת הזוי בהתחשב בעובדה שצילומי ההשלמה היו באוקטובר 2020, כך שידעו מראש שהסרט לא יוקרן בבתי הקולנוע לפחות בשנה הראשונה מרגע שייצא, הזוי.

אגב, מה שעוד לא ממש ברור לי זה שהאולפנים החליטו שהסרט המקורי הוא ה-canon? כלומר הסרט הזה למעשה הוא one-off ששום קו עלילה בו לא ימשיך הלאה? כי אני קיבלתי הרגשה שהסרט מאוד מתאמץ להכין את הקרקע לסרטי המשך, שלצערי אני לא חושב שיתממשו, מקווה שכן.
יש אפילו שתי סצנות בסוף הסרט שממש הזכירו לי בסגנון את סצנות ה-after credits מהסרטים של מארוול (הסצנות היו עם שתי דמויות שאני אוהב, אחת מאוד מוכרת ודי מפתיעה והשנייה מסדרת הטלוויזיה של ליגת הצדק).

על כל מקרה, אפילו שהסרטים של DC לא כל כך טובים אני מעריץ של הז'אנר ועדיין נהנה לצפות בהם.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #84 

עוקב.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Kondo10
סמל אישי של משתמש
תגובות: 11658
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 2486 פעמים

שליחה #85 

20/03/2021 13:26  
djsavta כתב:
20/03/2021 9:46  
כתב:
שמח לשתף את החוויה שלי :)
...
...

מעולה, אז הגיע הזמן שתשתף אותנו בביקורות על סרטים/סדרות בדביק.
אשמח לעוד תבונות, זה תמיד מועיל. (נותן עוד נקודת מבט)

* הקו למטה לא רוצה להיעלם משום מה.

SamiSosa
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #86 

ה-4:3 היה קצת מוזר בהתחלה, אבל אחרי כמה זמן (וברוך השם, מה שלא חסר בסרט הזה זה זמן) אתה לא שם לב לזה ומתרכז בסרט.

מאוד אהבתי את הגרסה הזאת. היא לא דומה בכלל לגרסה של ג'וס ווידון.
זה הזכיר לי את גרסת הבמאי ששוחררה בזמנו ל"באטמן נגד סופרמן", שסיפקה הסברים לקווי העלילה בסרט והכניסה הגיון בהכל (למרות שבסופו של יום גם זה לא הציל אותו מלהיות סרט בינוני).

כאן יש שעות של פיתוח דמויות וקווי עלילה. כמעט הכל מתחבר יחדיו ומאוד הגיוני. יש הומור, אבל הוא לא מוגזם, כמו ב-Josstuice League.
אני גם חושב שהיה עדיף ללכת עם הרעיון המקורי של פירוק הסרט למספר חלקים מאחר והחלוקה כבר ערוכה בתוך הסרט. זה גם היה נותן לאנשים לדבר עליו במשך חודש+ ולא רק בשבוע הקרוב.

בלי להיכנס לספוילרים, יש כמה רגעים שהרגישו לא קשורים/נחוצים, אבל הם באמת מעטים. הרוב עובד וממש נהנתי מהתוצאה הסופית. לא פחות מהסרטים של החברים בצד השני של הכביש. אני ממש מחכה לחזור לקלונוע ולראות אותו באיימקס...בתקווה עם הפסקת פיפי באמצע :)

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #87 

ה 4:3 ממש מעצבן אבל הסרט טוב

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #88 

19/03/2021 12:54  
Kondo10 כתב:
אני מעדיף שחור לבן על פורמט 4:3. ממש מבאס. (אגדיל כנראה את התמונה, על חשבון דמויות מרוחות)
לא ברור למה צריכים את זה, ומה התרומה של זה לעולם הקולנוע.
...
פספסת כנראה את ההודעה שהם מתכננים גם גרסא שהיא גם 4:3 וגם שחור לבן (לא צוחק)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73390
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #89 

טוב, אז נשים את הרע בצד קודם - ה 4:3 הזה היה נוראי, בעיקר על מסך 120". כזה ביזבוז של שטח מסך. החלטה מטופשת להפליא של כל הנוגעים בדבר.

לגבי הסרט עצמו - פשוט הנאה. נכון שהיה עדיף אם אם היו לוקחים את הרעיון של ה MCU ועושים סרט אוריג'ין נפרד לכל דמות (למשל The Flash או Cyborg, שכל אחד מהם לבדו יכל להצדיק סרט אחד שלם לפחות), אבל כנראה סניידר עבד עם מה שהיה לו ובהחלט הצליח לגרום לנו כצופים להבין פחות או יותר מאפא כל דמות באה ומה הראציונאל מאחורי הפעולות שלה (מה שהיה חסר עד כאב בסרט המקורי).

מדהים כמה מידע ויזואלי הולך לאיבוד במעבר ל 3:4 8O
Untitled.jpg
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 21/03/2021 12:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #90 

למי שרוצה לדעת מה ההבדלים בין הגירסאות:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #91 

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #92 

כמה שאלות על הסרט הזה:
1. איך דארקסייד "שכח" או "איבד" את הדרך לכדור הארץ אחרי התבוסה הקודמת שלו שם?
2. למה דארקסייד כל כך צריך את antilife, למה זה דווקא בכדוה"א?
3. להבנתי סטפןוולף חייב לבוס שלו עוד 50,000 עולמות. איך זה הגיוני אחרי שדארקסייד טוען שיש לו בידיים כבר 100,000. כל עולם כזה הוא חתיכת עבודה, גם אם לא היו מגינים על העולם הזה. זה לא נראה עונש סביר. חוץ מזה מה סטפןוולף עשה שהוא נענש ככה?
4. זה כנראה ממש קרה מזמן הקטע הזה, אז בת כמה האמא של וונדרוומן?!
5. מה הסיפור של ה-martian bounty hunter? למה הוא פתאום הופיע, כשכל הסרט הוא לא ממש עשה כלום, חוץ מגיחה רנדומלית... יותר מזה, חשבתי שברוס וויין מאוד לחוץ על משהו שמגיע (אגב, מאיפה הוא ידע שזה מגיע, לא הסבירו את זה) והוא גם פרנואידי לחלוטין. אבל אם חייזר מתעופף לו ומכיר את השם שלו אז הוא לגמרי מתמסר לו ומשתף פעולה...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #93 

1. אני לא חושב שהוא שכח או איבד. אני חושב שהוא פשוט וויתר עליו עקב התבוסה וחזר להתעניין בו רק אחרי שסטפאנוולף אמר לו שהמשוואה שם.

2. למה הוא צריך את זה? לפי מה שציינו זה אמור לתת לו שליטה על כל החיים בכל היקומים, ודרך זה שליטה בכל הבריאה (בסיוט בסוף הסרט הוא משתמש בזה לשלוט בסופרמן). למה בכדוה"א? זה מובן - הרי אנחנו מרכז היקום, כמו שאמריקה מרכז כדור הארץ בכל סרט אמריקאי :lol:

3. שניהם חיים לנצח אם לא הורגים אותם - אז לאט ובהתמדה, במיוחד כשהם ציינו שכל עולם שהם כובשים הם הופכים את המקומיים לחרקים הללו לשרת בצבא שלהם. סטפאנוולף ניסה להדיח את דארקסייד ולתפוס את מקומו לכן נענש כך.

4. וונדררוומן בת 3000 שנה. היא די בת אלמוות (יכולה למות רק אם הורגים אותה, לא מזיקנה).

5. הסרט הזה היה אמור להכין את הקרקע להמון סרטי המשך (סרט נפרד לסייבורג, סרט נפרד לבאטמן, סרט נפרד לפלאש וכו וכו). התכנון הזה די התפורר אחרי שבן אפלק הודיע שוא עוזב, סניידר עזב וכו וכו. ההגעה שלו היא חלק מהסרט המקורי וסניידר פשוט דבר בתכנון המקורי למרות הידיעה שלא יהיו סרטי המשך (יש המון קליפהאנגרים שלא יקבלו מענה עקב כך). למה באטמן לא פארנואידי יותר? תראה שוב את באטמן נגד סופרמן ותבין (בקצרה - סופרמן עקב ההקרבה שלו הוכיח לו שלא כל מי שבא מבחוץ הוא איום, הרי בסרט הנוכחי הוא עושה הכל כדי להחזיר אותו).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #94 

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #95 

22/03/2021 9:33  
Huber כתב:

5. הסרט הזה היה אמור להכין את הקרקע להמון סרטי המשך (סרט נפרד לסייבורג, סרט נפרד לבאטמן, סרט נפרד לפלאש וכו וכו). התכנון הזה די התפורר אחרי שבן אפלק הודיע שוא עוזב, סניידר עזב וכו וכו. ההגעה שלו היא חלק מהסרט המקורי וסניידר פשוט דבר בתכנון המקורי למרות הידיעה שלא יהיו סרטי המשך (יש המון קליפהאנגרים שלא יקבלו מענה עקב כך). למה באטמן לא פארנואידי יותר? תראה שוב את באטמן נגד סופרמן ותבין (בקצרה - סופרמן עקב ההקרבה שלו הוכיח לו שלא כל מי שבא מבחוץ הוא איום, הרי בסרט הנוכחי הוא עושה הכל כדי להחזיר אותו).
...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #96 

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #97 

רוצים לדעת מה זאק סניידר תיכנן ל 2 סרטי ההמשך (כמובן שכבר לא יצא לפועל לצערנו)?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #98 

להבנתי היו אמורים להיות league of doom ו-סרט המשך של Darkseid.

מתי שהוא זה יקרה נראה לי, אולי ללא זאק סניידר.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”