OPPO971 - בעיות כבר מההתחלה
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
-
hagi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1213
כן , אבל ב-2.5 דקות באמצעות AVISUB ... זו שיטה שאני משתמש בה כבר הרבה זמן . מאוד מפתיע שהיא לא מוזכרת באתר הזה (אולי מוזכרת אבל אני לא ראיתי ) .
זו שיטה מצויינת כי מאפשרת שינוי העיצוב של כל מה שקשור בנושא הכתוביות .
כל הפרטים מחר !
זו שיטה מצויינת כי מאפשרת שינוי העיצוב של כל מה שקשור בנושא הכתוביות .
כל הפרטים מחר !
- Dalamber
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1090
מעניין מאד...מצפה לזה בקוצר רוח!!!
לילה טוב.
לילה טוב.
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
OPPO וסרטי DIVX
אם הסרט באיכות נמוכה עדיף לראות אותו ב720P או ברזולוציה רגילה כדי לא ל"חדד"את הבושה של האיכות הגרועה.
אם סרט הDIVX במרכז המסך נוח מאוד להשתמש בכפתור הZOOM המדורג ולמתוח אותו על פני המסך.
ברכות לכל מתחדשי הOPPO -בעוד זמן קצר תיווכחו ביכולתו הגבוהה של המכשיר ותברכו כל דקה שקניתם אותו....
אם הסרט באיכות נמוכה עדיף לראות אותו ב720P או ברזולוציה רגילה כדי לא ל"חדד"את הבושה של האיכות הגרועה.
אם סרט הDIVX במרכז המסך נוח מאוד להשתמש בכפתור הZOOM המדורג ולמתוח אותו על פני המסך.
ברכות לכל מתחדשי הOPPO -בעוד זמן קצר תיווכחו ביכולתו הגבוהה של המכשיר ותברכו כל דקה שקניתם אותו....
052-4200610
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
אני עוקב אחרי השירשור מהתחלה ואני שמח שיש לו סיום מוצלח
hagi תהנה מהמכשיר ושמח בשבילך שזה נגמר רק בבעיה של הכבל.

hagi תהנה מהמכשיר ושמח בשבילך שזה נגמר רק בבעיה של הכבל.
גיל בכר
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
מצטרף לברכות
שאלה, אם למישהו יש מושג - האם המעבדים של נגני HDDVD או BR יוציאו אותה איכות כמו של ה OPPO?
כלומר, אם אקנה נגן HD, אהנה מאיכות דומה לזה של ה OPPO בהצגת תוכן שאינו HD (כמו DVD)?
או שכמו תמיד, יהיו נגנים עם מעבדים טובים וכאלו עם מעבדים פחות טובים, וכדאי שיהיה בבית גם איזה OPPO לתוכן SD?
שאלה, אם למישהו יש מושג - האם המעבדים של נגני HDDVD או BR יוציאו אותה איכות כמו של ה OPPO?
כלומר, אם אקנה נגן HD, אהנה מאיכות דומה לזה של ה OPPO בהצגת תוכן שאינו HD (כמו DVD)?
או שכמו תמיד, יהיו נגנים עם מעבדים טובים וכאלו עם מעבדים פחות טובים, וכדאי שיהיה בבית גם איזה OPPO לתוכן SD?
ערן
-
hagi
-
- חבר ותיק

פתחתי כאן שרשור חדש לגבי הוספת כתוביות עבריות + עיצוב פונטים לכל סרט DIVX , הכל בפחות מ-3 דקות .
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=20975
תהנו !
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=20975
תהנו !
- oferlaor
-
- מנהל

eg99,
מהדיווחים שקיבלנו "מהשטח" (כלומר ארה"ב), נגני ה-HD DVD וה-BD שיצאו עד כה הם לא מבריקים במיוחד בעיבוד תמונה של DVD רגילים.
מהדיווחים שקיבלנו "מהשטח" (כלומר ארה"ב), נגני ה-HD DVD וה-BD שיצאו עד כה הם לא מבריקים במיוחד בעיבוד תמונה של DVD רגילים.
-
hagi
-
- חבר ותיק

עדכון
OPPO הודיעו לי אתמול ששלחו לי כבל חדש ישר לביתי . לגבי הכבל הישן כתבו שאין צורך שאחזיר אותו .
למרות שביקשתי את דעתם על איך התופעה הזו ( כבל שעובד תקין עם חיבור מחשב - LCD ולא עובד עם חיבור OPPO - LCD ) מתרחשת , טרם קיבלתי תשובה .
אם יהיה חדש בנושא , אעדכן .
למרות שביקשתי את דעתם על איך התופעה הזו ( כבל שעובד תקין עם חיבור מחשב - LCD ולא עובד עם חיבור OPPO - LCD ) מתרחשת , טרם קיבלתי תשובה .
אם יהיה חדש בנושא , אעדכן .
- oferlaor
-
- מנהל

רוב הסיכויים שהמסך שלך פשוט "עדין" ודורש כבל יותר רציני.
זה קורה בגלל איזון שונה של הכבלים.
זה קורה בגלל איזון שונה של הכבלים.
-
hagi
-
- חבר ותיק

עופר ,
אם זה היה המצב רק במסך שלי , היתי מקבל את המסקנה שלך שאולי המסך SONY שלי "עדין" , אבל אל תשכח איך הגענו למסקנה שהכבל הוא הוא זה שדפוק כאן בסופו של דבר - גם בפלסמה מסוג פנסוניק של DannyZ זה לא עבד , גם עם הפיונייר של YC זה לא עבד וגם עם הטושיבה 42W144 במחסני חשמל גם עבד בצורה חלקית מאוד ...
לדעתי זה אולי קשור לשיטת השידור שהיא כנראה שונה במחשבים בהשוואה ל-OPPO והעובדה ש-OPPO לא עונים לי על השאלה הזו מצביעה אולי על כך שהם מסתירים משהו לגבי השיטה שבה הם משתמשים .
אם זה היה המצב רק במסך שלי , היתי מקבל את המסקנה שלך שאולי המסך SONY שלי "עדין" , אבל אל תשכח איך הגענו למסקנה שהכבל הוא הוא זה שדפוק כאן בסופו של דבר - גם בפלסמה מסוג פנסוניק של DannyZ זה לא עבד , גם עם הפיונייר של YC זה לא עבד וגם עם הטושיבה 42W144 במחסני חשמל גם עבד בצורה חלקית מאוד ...
לדעתי זה אולי קשור לשיטת השידור שהיא כנראה שונה במחשבים בהשוואה ל-OPPO והעובדה ש-OPPO לא עונים לי על השאלה הזו מצביעה אולי על כך שהם מסתירים משהו לגבי השיטה שבה הם משתמשים .
- efratizv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
אפשרות נוספת, תלוי בסוג הכבל, DVI-D או DVI-I
-
hagi
-
- חבר ותיק

מה ההבדל בין השניים ?
- oferlaor
-
- מנהל

efratizv,
זה ממש לא המקרה.
hagi,
צודק, אז אולי ההפך - הכבל גבולי ובמקרה עבד במסך אחר.
זה ממש לא המקרה.
hagi,
צודק, אז אולי ההפך - הכבל גבולי ובמקרה עבד במסך אחר.