usenet
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לי יש ZONEALARM + ROUTER של EDIMAX,
הקצב הכי גבוה שלי (לא לצחוק חברים
) 6K וזה נדיר!
(בד"כ 2-3K) ורב הזמן לא מוריד <-- מורידים ממני.
ניסיתי להוריד מ-USENEXT הגעתי לקצב של 200K!
לא מבין מה הבעיה (יש לי חבר שמוריד ב-66K!) ב-EMULE.
יש למשהו מושג למה אין לי קצב גובה.
אגב יש לי מחשב AMD64+512M והמחשב מושבט! שה-MULE רץ (ואי אפשר לגלוש בבית כמעט, כל דף נפתח שעה!, רק סוגרים אותו, הכל רץ מהר כולל למחשבים ברשת לפתוח דפי WEB).
הקצב הכי גבוה שלי (לא לצחוק חברים
(בד"כ 2-3K) ורב הזמן לא מוריד <-- מורידים ממני.
ניסיתי להוריד מ-USENEXT הגעתי לקצב של 200K!
לא מבין מה הבעיה (יש לי חבר שמוריד ב-66K!) ב-EMULE.
יש למשהו מושג למה אין לי קצב גובה.
אגב יש לי מחשב AMD64+512M והמחשב מושבט! שה-MULE רץ (ואי אפשר לגלוש בבית כמעט, כל דף נפתח שעה!, רק סוגרים אותו, הכל רץ מהר כולל למחשבים ברשת לפתוח דפי WEB).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
NETLIMITER
אני חושב שאני מפספס פה משהו...
קצב ה-DL הוא תלוי בקצב ה-UPLOAD במצב רגיל ה-UPLOAD שלי הוא מתמלא (13K - מתי או מתי יתחילו פה להכיר בערך של UPLOAD רחב...)
עכשיו אם אני משתמש ב-NETLIMITER ואני מגביל את ה-UPLOAD ל-3K - זה ישפר לי את קצב ה-DL??? איך? לא מבין את ההגיון...
תודה מראש,
איתי
קצב ה-DL הוא תלוי בקצב ה-UPLOAD במצב רגיל ה-UPLOAD שלי הוא מתמלא (13K - מתי או מתי יתחילו פה להכיר בערך של UPLOAD רחב...)
עכשיו אם אני משתמש ב-NETLIMITER ואני מגביל את ה-UPLOAD ל-3K - זה ישפר לי את קצב ה-DL??? איך? לא מבין את ההגיון...
תודה מראש,
איתי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
איתי,
בכיון שהחמור זו תוכנת שיתוף היא תוכננה ככה שאם אתה מגביל מתחת לרף מסויים את ה-UL התוכנה מגבילה את ה-DL שלה.
NETLIMITER עובדת עליה.
אתה מאפשר בחמור מקסימום UL (מה שייתן לך מקסימום DL) אבל ב-NETLIMITER מגביל את ה-UL ולכן החמור לא יודע את זה ועדיין נותן לך מקסימום DL.
יש?
בכיון שהחמור זו תוכנת שיתוף היא תוכננה ככה שאם אתה מגביל מתחת לרף מסויים את ה-UL התוכנה מגבילה את ה-DL שלה.
NETLIMITER עובדת עליה.
אתה מאפשר בחמור מקסימום UL (מה שייתן לך מקסימום DL) אבל ב-NETLIMITER מגביל את ה-UL ולכן החמור לא יודע את זה ועדיין נותן לך מקסימום DL.
יש?
אתם צריכים להבין שבלי קשר ל-emule או לכל טכנולוגיית שיתוף, כאשר מורידים משהו מהאינטרנט, גם אם זה דף web רגיל, חייבים גם ul לצורך התקשורת הזאת. זאת לא הורדה חד-כיוונית כי אתם צריכים לשלוח בקשה לדף ולשלוח אישור שהוא התקבל (זה בפישוט כי בפועל מדובר בקצב גבוה יותר ברמה נמוכה יותר של מידע).
זה אומר שכשמורידים בקצב גבוה מהרבה מקורות כמו שעושים ב-emule אז זה צורך לא מעט ul גם בלי לשתף שום דבר (רק לצורך תיאום ההורדה).
ברגע שתגיעו לגבול היכולת של הקו שלכם אז כל ה'אינטרנט' שלכם ייתקע וגם דף פשוט של web יעשה בעיות.
מאחר ו-emule (כמו גם רשתות אחרות) דורש שתשתפו ביחס מסויים להורדות שלכם אתם צריכים לתת משהו.
המשהו הזה מוגדר ב-emule כ-10k כדי לקבל הורדה חופשית.
אצל רובנו 10k של העלאה די יחנוק את התקשורת שלנו (במיוחד שבפועל הוא לא לגמרי עומד בדיוק בקצב הזה ואתם גם עושים דברים נוספים כמו להוריד מיילים או לגלוש) אז עושים קצת רמאות.
את ההגדרה ב-emule אנחנו לא משנים אבל בפועל אנחנו יושבים מחוץ לתוכנה ו'חונקים' אותה לקצב נמוך יותר.
בבחינת "אנחנו היינו בסדר איתה, זאת היא שלא הצליחה לנצל את מה שנתנו לה"
זה הרעיון של netlimiter.
לא לתת הרבה בסופו של דבר יפגע בכם כי ברוב המקרים ההורדה שלכם מבוססת על תורים אצל המשתפים האחרים והשיתוף שלכם משפר את מיקומכם.
בקיצור, כדאי לתת כמה שאפשר בלי להגיע למצב שאתם חונקים את הקו שלכם.
3k זה ממש מעט והייתי אומר שאפילו קצת גבולי, מהצד השני מעל 7k בקו ה-adsl הממוצע שלנו גם כבר חונק אז איפשהו באמצע בהתאם למידת הפעילות שלכם באינטרנט במקביל.
אגב, netlimiter ממש לא יושב ברמת הכרטיס רשת והמספרים שהוא מציג ומגביל מאוד לא מדוייקים.
הוא לא כולל את כל התיאומים שדיברתי עליהם ועדיף להשתמש בתוכנות אחרות שיושבות על הכרטיס ונותנות את הנתונים האלה (בלי החלוקה לאפליקציות).
זה אומר שכשמורידים בקצב גבוה מהרבה מקורות כמו שעושים ב-emule אז זה צורך לא מעט ul גם בלי לשתף שום דבר (רק לצורך תיאום ההורדה).
ברגע שתגיעו לגבול היכולת של הקו שלכם אז כל ה'אינטרנט' שלכם ייתקע וגם דף פשוט של web יעשה בעיות.
מאחר ו-emule (כמו גם רשתות אחרות) דורש שתשתפו ביחס מסויים להורדות שלכם אתם צריכים לתת משהו.
המשהו הזה מוגדר ב-emule כ-10k כדי לקבל הורדה חופשית.
אצל רובנו 10k של העלאה די יחנוק את התקשורת שלנו (במיוחד שבפועל הוא לא לגמרי עומד בדיוק בקצב הזה ואתם גם עושים דברים נוספים כמו להוריד מיילים או לגלוש) אז עושים קצת רמאות.
את ההגדרה ב-emule אנחנו לא משנים אבל בפועל אנחנו יושבים מחוץ לתוכנה ו'חונקים' אותה לקצב נמוך יותר.
בבחינת "אנחנו היינו בסדר איתה, זאת היא שלא הצליחה לנצל את מה שנתנו לה"
זה הרעיון של netlimiter.
לא לתת הרבה בסופו של דבר יפגע בכם כי ברוב המקרים ההורדה שלכם מבוססת על תורים אצל המשתפים האחרים והשיתוף שלכם משפר את מיקומכם.
בקיצור, כדאי לתת כמה שאפשר בלי להגיע למצב שאתם חונקים את הקו שלכם.
3k זה ממש מעט והייתי אומר שאפילו קצת גבולי, מהצד השני מעל 7k בקו ה-adsl הממוצע שלנו גם כבר חונק אז איפשהו באמצע בהתאם למידת הפעילות שלכם באינטרנט במקביל.
אגב, netlimiter ממש לא יושב ברמת הכרטיס רשת והמספרים שהוא מציג ומגביל מאוד לא מדוייקים.
הוא לא כולל את כל התיאומים שדיברתי עליהם ועדיף להשתמש בתוכנות אחרות שיושבות על הכרטיס ונותנות את הנתונים האלה (בלי החלוקה לאפליקציות).
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

אתם דורכים על יבלות וזה
יש לכם טיפים למה יש לי קצב כל כל מהיר של 2K ממוצע הורדה?
יש לכם טיפים למה יש לי קצב כל כל מהיר של 2K ממוצע הורדה?
דורון,
זה גם מאוד תלוי מה אתה מוריד.
אם אין הרבה מקורות אז כל מהירות היא הגיונית.
אם לעומת זאת גם דברים פופלריים ונפוצים אתה לא מצליח להוריד במהירות סבירה אז יש לך בעיה.
אתה יכול לפרט מה מוגדר אצלך ?
אתה עובד עם netlimiter.
אני כרגע לא בבית מול התוכנה אבל יש בהגדרות דף שקשור ל-connections או משהו בסגנון.
תכתוב פה מה מוגדר בו.
ניר
זה גם מאוד תלוי מה אתה מוריד.
אם אין הרבה מקורות אז כל מהירות היא הגיונית.
אם לעומת זאת גם דברים פופלריים ונפוצים אתה לא מצליח להוריד במהירות סבירה אז יש לך בעיה.
אתה יכול לפרט מה מוגדר אצלך ?
אתה עובד עם netlimiter.
אני כרגע לא בבית מול התוכנה אבל יש בהגדרות דף שקשור ל-connections או משהו בסגנון.
תכתוב פה מה מוגדר בו.
ניר
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מרטין,MartinHSabag כתב:ביטורנט חונק לי את הרשת ואפילו מבצע התאבדות, חונק גם את עצמו....
מעבר לזה, באירלנד כבר הגישו כתבי תביעה נגד 17 איש ששיתפו קבצים בביטורנט, אני מעדיף להישאר יותר אנונימי........
יש תוכנה שנקראת PEER GUARDIAN (נדמה לי...)
והיא משאירה אותך כמעט בודאות אנונימי
גיא
מרטין,
מפתיע מה שאתה אומר.
דווקא בביטורנט נכנסו עד כה באתרים שסיפקו את ה-tracker-ים ולא במשתמשים הפשוטים.
חוץ מזה התביעות הם בדרך-כלל למפיצים הכבדים ולא לאנשים שבעיקר מורידים ומשתפים קצת את מה שהורידו (זה נכון לכל תוכנות השיתוף, הם לא באמת הולכים להיכנס בכל העולם אז הולכים על הגדולים).
מפתיע מה שאתה אומר.
דווקא בביטורנט נכנסו עד כה באתרים שסיפקו את ה-tracker-ים ולא במשתמשים הפשוטים.
חוץ מזה התביעות הם בדרך-כלל למפיצים הכבדים ולא לאנשים שבעיקר מורידים ומשתפים קצת את מה שהורידו (זה נכון לכל תוכנות השיתוף, הם לא באמת הולכים להיכנס בכל העולם אז הולכים על הגדולים).
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
היי,
יש לי בעייה עם ה EMULE כאשר אני מחובר ישירות ב ADSL אני מוגדר כ HI ID והכל בסדר
אבל כאשר הROUTER ( MICROSOFT מחובר בכדי שיהיה לי רשת אלחוטית אזי כל מחשב ברשת מקבל LOW ID ,
אני יודע שזה קשור ל NAT? של הראוטר וגם למצב הפעולה דייהנו DHTC IP דינמי משתנה ע"פ המחשב וצריך להגדיר את לכל מחשב IP מראש , אבל אני לא מצליח אשמח לעזרה כאן.....
תומר
אבל כאשר הROUTER ( MICROSOFT מחובר בכדי שיהיה לי רשת אלחוטית אזי כל מחשב ברשת מקבל LOW ID ,
אני יודע שזה קשור ל NAT? של הראוטר וגם למצב הפעולה דייהנו DHTC IP דינמי משתנה ע"פ המחשב וצריך להגדיר את לכל מחשב IP מראש , אבל אני לא מצליח אשמח לעזרה כאן.....
תומר
בניית העתיד הוא תהליך של דיאלוג ולא מונולוג. זו לא טכנולוגיה שמניעה את הפתרונות אלא השאלות הלא פתורות, הצורך והסקרנות.
אנו חייבים להקשיב בתשומת לב ...
לשאול את השאלות הנכונות ...
לבחון את המודלים הקיימים והמוכרים ... לשאול ... לענות ... ולבצע את המע
אנו חייבים להקשיב בתשומת לב ...
לשאול את השאלות הנכונות ...
לבחון את המודלים הקיימים והמוכרים ... לשאול ... לענות ... ולבצע את המע
אתה צריך לעשות PORT FORWARDING בראוטר.agai99 כתב:היי,
תומר...
איזה ראוטר בדיוק יש לך?
דודי.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

יש לי HI-ID.
אני לא משתמש ב-NETLIMITER (אולי טעות...)
ב-CONNECTION ההגבלה היא רק על UPLOAD והיא 13K.
עשיתי PORT FWל-EDIMAX, בZA פתחתי את את פורטים שלו.
וגם לסרטים חדשים (שיש המון מקורות) יש לי 2-4K מקסימום...
וגם לסרטים חדשים (שיש המון מקורות) יש לי 2-4K מקסימום...
זו בדיוק הבעיה שלך... 13K ב-UPLOAD???? זה סותם לך את כל התקשורת.doron_amedey כתב:יש לי HI-ID.
וגם לסרטים חדשים (שיש המון מקורות) יש לי 2-4K מקסימום......
אתה חייב NETLIMITER אחרת לא תתקדם לכלום, (אתה יכול גם ךהגדיל את רוחב הפס ל-UPSTREAM אבל בהרבה $$$...)
דודי.