קפריסין זה "האויב"? עם שידורי DVB נמגר את הטרור? אולי הסמים משכנתנו מצפון ירגיעו קצת את כל הלחוצים והפרנואידים. או שאולי זה הסמים שהתחילו עם הפרנויות מלכתחילה.nimrodg כתב:לצערי למדינות השכנות ולנו יש אינטרסים מסויימים, על מנת לשבש את "החיים", אפילו התנגשות של תדרים, יכולה לגרום להוצאות כספיות ישירות ועקיפות [לנו זה נראה טיפשי ומטומטם להם זה נראה שהם יכולים להוציא מאיתנו עוד כסף].......
לאחרונה נסראללה יצא בהצהרה "הזויה" [תלוי איך אתה מסתכל עליה], שבזמן הקרוב מדינתנו תתמלא בהרבה סמים זולים [קנאביס, חשיש, LSD, MD וכו']. על פניו נראה מאוד תמים "מה כבר חשיש יעשה" אבל עצם זה שהציבור קונה הוא בעצם מממן את ה"צבא" של נסראללה. יש היבט פסיכולוגי [לא משנה אם זה יהיה נכון או לא נכון] ויש היבט מעשי [אם זה יצא לפעול זה יגרום להרבה ישראלים צעירים ומבוגרים להיות אפתיים {ירידה בכוח העבודה->עצלנות יתר}. ואם יקרה שהוא יחליט לצאת למלחמה-אז הסמים יעזרו כי הצעירים/מבוגרים יהיו תחת השפעת סמים].
אחרי כל ההסבר הזה, אני מקווה שהבנת שאפילו אם זה נראה לך קטן ומעצבן אבל לא מזיז, יש מטרה להפריע לאויב.
אבל יש פה אבל גדול שגם מדינת ישראל עושה פעולות מסוימות שגם מפריעות לאויב. רק אני מקווה שלא שאננים יתר על המידה.
והאלו היו 60 שניות על סמים, נסראללה והתנגשות תדרים....
בעלי ממירי T2 תבצעו סריקה חדשה של ערוצים
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4313
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
נתונים של ערוץ 1 HD
גם ב Stream החדש שהוא DVB-T2 ויש מספיק מקום ,ערוץ 1 ב HD משדרים עם Bitrate של כ 6Mbps שזה שליש ממה ששידור ב HD מחייב לצורך תמונה סבירה בסצנות דינאמיות .
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
בניילסאט (הלוויין הערבי), ערוצי הספורט משדרים שם (לפי מדידה שעשיתי) ב-13-14Mbps.
-------
והאודיו אצלנו הוא רק 48kbps?
ביזיון.
אמנם זה AAC,
אבל עדיין... על שום מה הקמצנות?
-------
והאודיו אצלנו הוא רק 48kbps?
ביזיון.
אמנם זה AAC,
אבל עדיין... על שום מה הקמצנות?
הם מפעילים מרבבים שונים שכנראה נמצאים באיזורים שונים בארץ לפי עצמת הקליטה שאני מקבל. את תדר 530mhz השביתו אבל הוא נקלט אצלי בכפר סבא על 100 אחוז אות ואיכות לפי הממיר של קונקה, אתמול קלטתי את 562Mhz אבל בעצמה הרבה יותר נמוכה ועדיין השידור היה יציב בכמה דקות שדגמתי.
אז משהו יודע אם יש סיכוי שתהיה אפשרות לקלוט את שידורי המונדיאל ב-HD? כרגע כל מה שאני מוצא ברשת זה דיווחים סותרים.
מה בנוגע לממיר מומלץ? כזה שגם תומך בשידורים כמו שצריך ורצוי גם בעברית (אם כי פחות חשוב).
לינקים יתקבלו בברכה - אני אשמח להגיע ליוני מוכן מהבחינה הזאת.
(אני ממוקם באיזור של מרכז תל אביב אם זה רלוונטי)
תודה
מה בנוגע לממיר מומלץ? כזה שגם תומך בשידורים כמו שצריך ורצוי גם בעברית (אם כי פחות חשוב).
לינקים יתקבלו בברכה - אני אשמח להגיע ליוני מוכן מהבחינה הזאת.
(אני ממוקם באיזור של מרכז תל אביב אם זה רלוונטי)
תודה
ממיר סיני קטן מDX, אנטנת יאגי על התורן הישן על הגג מכוונת לכיוון צפון-מערב מכיוון פ"ת...גיל37 כתב:באיזה אפיק אתה קולט ? איזה ממיר יש לך ?.........
היה עד לפני כמה דק' על תדר 522 ו-530...
נראה שהופסק שוב...
אתה ממליץ אולי לכוון את האנטנה לכיוון ירושלים?גיל37 כתב:לי יש בעייה עם ערוץ 1HD בממיר של אינובה שנרכש בארץ.
דוקא עם ממיר סיני מעפן עם עברית הפוכה קולטים נהדר את ה T2 (כשהוא משודר)....
כיוון צפון היה אולי כדי לנסות לקלוט מקפריסין...לא הלך.....
מאז לא נגעתי באנטנה, אבל תדר 514 ו538 עובדים מעולה יחדיו.