החל ממחר - בזק תשדרג חינם ל־100 מגה
- esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
חברים, קצת על פרוטוקול עבודה,
כרגע אני על PPPOE ומקבל 70 מגה לאחר השדרוג, (לפני כן הייתי על 40)
לא כדאי ב100 מגה לעבור לMPLS?
נ.ב : גם הנתב שלי נתקע כל כמה ימים - 1043ND.
כרגע אני על PPPOE ומקבל 70 מגה לאחר השדרוג, (לפני כן הייתי על 40)
לא כדאי ב100 מגה לעבור לMPLS?
נ.ב : גם הנתב שלי נתקע כל כמה ימים - 1043ND.
- romitkin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
לבזק אין MPLS (או אף פרוטוקול אחר לצורך העניין). מהם נתוני הסינכרון שלך?
- RefaelMantsur
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
יש להם חיבור MPLS.לעסקים בלבד

רפאל מנצור
- shmelka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
התייעצות:
אני על 15 מגה ואני לא מעוניין כרגע לשלם לבזק עוד 8-10 ש"ח דמי שכירות על מודם/ראוטר VDSL, וגם לא ממש דחוף לי לשדרג את המהירות.
השאלה אם מבחינה אסטרטגית לטווח ארוך כדאי לי להירשם עכשיו למבצע ולשדרג ל-100 מגה "על נייר בלבד" ללא תוספת עלות כשבפועל אני אמשיך להשתמש במודם ADSL הרגיל שלי ואתחבר במהירות 15 מגה, כדי לשמור לעצמי על נייר את המהירות הגבוהה יותר במחיר אטרקטיבי כך שאם בעוד שנה אני ארצה לשדרג אז כל מה שאני אצטרך לעשות זה לשכנע את השימור להשאיר אותי באותו מחיר ובאותו מסלול שאני כבר נמצא בו?
האם יש סיטואציה שבוקר אחד פתאום החיבור שלי לא יעבוד ואני אתקשר ויגידו לי "אתה חייב ללכת לבזקסטור לקנות/לשכור מודם VDSL ועד שתעשה זאת החיבור ADSL שלך לא יעבוד בכלל ואתה תהיה בלי אינטרנט?" או שכל עוד אני לא אקנה/אשכור מודם VDSL ואחבר אותו אז אף אחד בבזק לא יעשה איזושהי פעולה שתפגע בחיבור ה-ADSL הישן שלי?
כי אנחנו יודעים מהשנה האחרונה שלא הייתה לבזק בעיה להקפיץ ללקוחותיה מחירים בסדר גודל של 50% ולא היה עם מי לדבר, אז יכול להיות שהמבצע הנוכחי הוא חד פעמי ולעולם לא תהיה הזדמנות להוציא מהם 100 מגה במחיר נמוך משמעותית מ-100 שקל שזה מה שאני משלם כיום על 15 מגה.
כלומר השאלה באיזו סיטואציה למשל מחליטים בבזק לשלוח טכנאי שיחליף לי בארון סעף כרטיס ADSL בכרטיס VDSL, האם זו פעולה שנעשית ברגע שאני נרשם למהירות 40 או 100, או שזו פעולה שנעשית ברגע שאני מחבר מודם VDSL לקיר? האם כדאי לי להתקשר ספציפית לשירות הטכני ולשאול אותם אם הם יודעים איזה כרטיס יש בארון שלי והאם הוא מאפשר להחליף מודם ADSL ו-VDSL בלי בעיה או שלא יידעו להגיד לי כזה דבר?
אני על 15 מגה ואני לא מעוניין כרגע לשלם לבזק עוד 8-10 ש"ח דמי שכירות על מודם/ראוטר VDSL, וגם לא ממש דחוף לי לשדרג את המהירות.
השאלה אם מבחינה אסטרטגית לטווח ארוך כדאי לי להירשם עכשיו למבצע ולשדרג ל-100 מגה "על נייר בלבד" ללא תוספת עלות כשבפועל אני אמשיך להשתמש במודם ADSL הרגיל שלי ואתחבר במהירות 15 מגה, כדי לשמור לעצמי על נייר את המהירות הגבוהה יותר במחיר אטרקטיבי כך שאם בעוד שנה אני ארצה לשדרג אז כל מה שאני אצטרך לעשות זה לשכנע את השימור להשאיר אותי באותו מחיר ובאותו מסלול שאני כבר נמצא בו?
האם יש סיטואציה שבוקר אחד פתאום החיבור שלי לא יעבוד ואני אתקשר ויגידו לי "אתה חייב ללכת לבזקסטור לקנות/לשכור מודם VDSL ועד שתעשה זאת החיבור ADSL שלך לא יעבוד בכלל ואתה תהיה בלי אינטרנט?" או שכל עוד אני לא אקנה/אשכור מודם VDSL ואחבר אותו אז אף אחד בבזק לא יעשה איזושהי פעולה שתפגע בחיבור ה-ADSL הישן שלי?
כי אנחנו יודעים מהשנה האחרונה שלא הייתה לבזק בעיה להקפיץ ללקוחותיה מחירים בסדר גודל של 50% ולא היה עם מי לדבר, אז יכול להיות שהמבצע הנוכחי הוא חד פעמי ולעולם לא תהיה הזדמנות להוציא מהם 100 מגה במחיר נמוך משמעותית מ-100 שקל שזה מה שאני משלם כיום על 15 מגה.
כלומר השאלה באיזו סיטואציה למשל מחליטים בבזק לשלוח טכנאי שיחליף לי בארון סעף כרטיס ADSL בכרטיס VDSL, האם זו פעולה שנעשית ברגע שאני נרשם למהירות 40 או 100, או שזו פעולה שנעשית ברגע שאני מחבר מודם VDSL לקיר? האם כדאי לי להתקשר ספציפית לשירות הטכני ולשאול אותם אם הם יודעים איזה כרטיס יש בארון שלי והאם הוא מאפשר להחליף מודם ADSL ו-VDSL בלי בעיה או שלא יידעו להגיד לי כזה דבר?
-
NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
1. אל תשכח שהמחיר של 0 שקל הוא לשנה בלבד.
2. ברוב רובם של המקרים לא ניתן להשתמש במודם ADSL לשירות VDSL.
2. ברוב רובם של המקרים לא ניתן להשתמש במודם ADSL לשירות VDSL.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- kingi555
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
שאלה - בהנחה ואני מחליט לשדרג (כרגע 15 מגה), ומוכן לשלם את התוספת החודשית עבור שכירת הראוטר.
בהנחה וכעבור שנה בזק מעלים את המחיר, אוכל לבקש לשנמך את המהירות? [בכתבות באינטרנט רשום שאפשר, אבל לא מצאתי לכך אסמכתא יותר מהימנה]
בהנחה וכעבור שנה בזק מעלים את המחיר, אוכל לבקש לשנמך את המהירות? [בכתבות באינטרנט רשום שאפשר, אבל לא מצאתי לכך אסמכתא יותר מהימנה]
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
אם אני אזמין שידרוג היום או מחר, האם בזק יוכלו לחזור בהם ולבטל מבצע למי שהזמין כבר?
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
לפי הרשיון של בזק אסור עליהם לכפות על הלקוחות את מהירות שהם רוצים שיקח מהם , וכל החברות נשענות על אותו רישיון הזהkingi555 כתב:שאלה - בהנחה ואני מחליט לשדרג (כרגע 15 מגה), ומוכן לשלם את התוספת החודשית עבור שכירת הראוטר.
בהנחה וכעבור שנה בזק מעלים את המחיר, אוכל לבקש לשנמך את המהירות? [בכתבות באינטרנט רשום שאפשר, אבל לא מצאתי לכך אסמכתא יותר מהימנה]...
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
אני מאמין שהם לא יבטלו לך.dima_vy כתב:אם אני אזמין שידרוג היום או מחר, האם בזק יוכלו לחזור בהם ולבטל מבצע למי שהזמין כבר?...
- NimrodKadim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
"רוב רובם של המקרים" בהכרח קטן מ"רוב המקרים". למעשה ברוב רובם של המקרים "רוב רובם" יוצא קטן מ"מיעוט" המקרים כאשר הרוב יוצא מעט יותר מחציNetCHEIF כתב:... ברוב רובם של המקרים לא ניתן להשתמש במודם ADSL לשירות VDSL....
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
-
NetCHEIF
-
- גורו רשתות

אני כבר רושם אותך ללימודי פילוסופיה. לפי מה שכתבת, רוב הסיכויים שתהיה התלמיד המצטיין של המחזור.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
יש כאן כשל לוגי.NimrodKadim כתב:"רוב רובם של המקרים" בהכרח קטן מ"רוב המקרים". למעשה ברוב רובם של המקרים "רוב רובם" יוצא קטן מ"מיעוט" המקרים כאשר הרוב יוצא מעט יותר מחצי.........
אם נגדיר לשיטתך שרוב זו קבוצה הגדולה מחצי ורוב רובם היא קבוצה מוכלת ברוב הגדולה מחצי מהרוב, אזי -
רוב רובם הוא לא בהכרח קטן ממיעוט.
רוב רובם יכול להיות קטן או שווה לרוב (וממש לא בהכרח קטן מרוב),
ועל כן יכול להמשיך להיות גדול מהמיעוט.
לא הייתי ממהר עם לימודי הפילוסופיה...
מבחינת לשון - הביטוי "רוב רובם" בא להדגיש את משקלו של הרוב (קרי הרבה יותר מחצי), ואין שום משמעות לוגית מתימטית שניסית לפתח לעיל.
- yoav_israel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
איך בכלל נותנים להם לפרסם \ להציע 100 מגה...
אצלי בקושי 15 אני מקבל.
אצלי בקושי 15 אני מקבל.
- esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
שאלה : אם שידרגלתי ל100 ואני מקבל 70 - אני יכול לפנות לתמיכה הטכנית שלהם למרות שזה חינם ושהם ישפרו את התשתית?
- sushay
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1259
לא יודע, אצלי מקבלים 58.. 
קיוויתי ליותר
קיוויתי ליותר
- Rough
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 313
הם משדרגים את כולם או שלא?
חעחעחע
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
-
NetCHEIF
-
- גורו רשתות

אתה יכול לפנות טאבל זה די חסר טעם. המהירות שאתה מקבל מצויינת וטובה בהרבה ממה שאחרים מקבלים.esaly כתב:שאלה : אם שידרגלתי ל100 ואני מקבל 70 - אני יכול לפנות לתמיכה הטכנית שלהם למרות שזה חינם ושהם ישפרו את התשתית?...
-
NetCHEIF
-
- גורו רשתות

מה שאתה מקבל הוא די סטנדרטי. רוב הלקוחות מקבלים בן 55 ל-65 מגה.sushay כתב:לא יודע, אצלי מקבלים 58..
קיוויתי ליותר...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
בזמנו אם פרסמו סוג של הסתייגות בחוזים שלהם,שכל מי שלוקח חבילה של 100מגהביט,הם מתחייבים ל60 ומקסימום 100.esaly כתב:שאלה : אם שידרגלתי ל100 ואני מקבל 70 - אני יכול לפנות לתמיכה הטכנית שלהם למרות שזה חינם ושהם ישפרו את התשתית?...
הווה אומר - קיבלת 60? הרווחת,קיבלת מעל 60? זה בגדר סוג של בונוס..
- פלוניום
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 308
ufffnick כתב:יש כאן כשל לוגי.......
אם נגדיר לשיטתך שרוב זו קבוצה הגדולה מחצי ורוב רובם היא קבוצה מוכלת ברוב הגדולה מחצי מהרוב, אזי -
רוב רובם הוא לא בהכרח קטן ממיעוט.
רוב רובם יכול להיות קטן או שווה לרוב (וממש לא בהכרח קטן מרוב),
ועל כן יכול להמשיך להיות גדול מהמיעוט.
לא הייתי ממהר עם לימודי הפילוסופיה...
מבחינת לשון - הביטוי "רוב רובם" בא להדגיש את משקלו של הרוב (קרי הרבה יותר מחצי), ואין שום משמעות לוגית מתימטית שניסית לפתח לעיל....
היכן הכשל הלוגי?
ניראה לי שמה שקובע האם קבוצת "רוב רובם" תהיה גדולה מהמיעוט, או קטנה ממנו, הוא גודל קבוצת הרוב.
למשל הדוגמא הבאה:
הרוב הוא 51 אחוזים.
המיעוט הוא 49 אחוזים.
"רוב רובם" אם כן, מוכלת בתוך 51 האחוזים.
ומכיוון שהיא גם גדולה ממחצית הרוב, נניח שהיא בעלת 26 אחוזים.
מכאן יוצא ש-26 אחוזים של "רוב רובם" הם מיעוט לעומת המיעוט שכבר אמרנו שהוא 49 אחוזים.
גם אם "רוב רובם" יהיו 48 אחוזים, זה עדיין קטן מהמיעוט.