Magnum T-2629 HD ממיר dvb-t2 חדש במחיר 170 שקל.
- romgold
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
תמונה של כתוביות בסרט ובערוץ 1 להשוואה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
צביקה, אתה תדאג לזה??
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
בדיחה איומה.... אפילו בממירים הסיניים הכתוביות נמצאות מטה יפה כאשר במעבדי ה-MSD ניתן לשנות גודל גופן וצבע ובמעבדי ALI הכתוביות קטנות ולא ניתנות לשינוי.
בשנת 2014 הייתי רוצה לראות יבואן שבאמת מרים את הכפפה מלכתחילה ולא נותן לצרכנים לעשות עבורו QA!
גטר טק על אף הממיר הכושל אינובה ידעו לספק ברמת תוכנה גופן קריא וברור בתרגום SRT וזה היה במעבד NEC בכלל...
כאן מלבד מחיר ותרגום ממשק אין עבודה מעבר ואיפה שדיוידי זול מהסופר מצליח הממיר נכשל אבל ימים יגידו ואני מחכה על הגדר לראות את תדירות העדכונים והענות פה בפורום לצרכנים - בנתיים אחלה במה פרסומית אותו יבואן זוכה ובחינם (המעט שיכל זה לספק הנחה לקונים שמגעים מכאן, חומר למחשבה)
בשנת 2014 הייתי רוצה לראות יבואן שבאמת מרים את הכפפה מלכתחילה ולא נותן לצרכנים לעשות עבורו QA!
גטר טק על אף הממיר הכושל אינובה ידעו לספק ברמת תוכנה גופן קריא וברור בתרגום SRT וזה היה במעבד NEC בכלל...
כאן מלבד מחיר ותרגום ממשק אין עבודה מעבר ואיפה שדיוידי זול מהסופר מצליח הממיר נכשל אבל ימים יגידו ואני מחכה על הגדר לראות את תדירות העדכונים והענות פה בפורום לצרכנים - בנתיים אחלה במה פרסומית אותו יבואן זוכה ובחינם (המעט שיכל זה לספק הנחה לקונים שמגעים מכאן, חומר למחשבה)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
זה באמת קטן בטירוף, אפילו בשבילי.
זה משהו שהיצרן חייב לתקן.
או שפשוט תארגן לך סטרימר או HTPC/מיני PC בנפרד. הכי טוב.
זה משהו שהיצרן חייב לתקן.
או שפשוט תארגן לך סטרימר או HTPC/מיני PC בנפרד. הכי טוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
כאשר מדובר בממיר התומך בתקן T2 ונמכר בישראל כשהוא כולל תמיכה מלאה בעברית, הממיר הזה הוא הכי טוב שנמכר היום, אין מה לעשות. גם ככה המבחר קטן וכל האחרים נופלים ממנו בכל הפרמטרים.
זה עדיין אמור להיות ממיר לקליטת ערוצים FTA באמצעות אנטנה ולא סטרימר לתכנים הלא חוקיים שמורידים מהאינטרנט.
וכן, אנחנו מצפים לתיקון הבעיה בעדכון גרסה וזה לא בלתי אפשרי שזה יקרה.
זה עדיין אמור להיות ממיר לקליטת ערוצים FTA באמצעות אנטנה ולא סטרימר לתכנים הלא חוקיים שמורידים מהאינטרנט.
וכן, אנחנו מצפים לתיקון הבעיה בעדכון גרסה וזה לא בלתי אפשרי שזה יקרה.
- liorry
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
אחרי חיפושים רבים וקריאת דעות וביקורות על ממירים רבים, הגעתי לכאן. נראה לי שארכוש את הממיר הזה. תודה על המידע בתגובות!
- liorry
-
- חבר שרק התחיל

קניתי, חיברתי ו... 0% עוצמה ו-0% איכות.
לפני שאני קונה אנטנה חיצונית, מישהו יודע אם זה הגיוני שאלה הנתונים? כלומר, הייתי מצפה שיהיו כמה אחוזי קליטה, גם אם לא מספיק לצפייה.
השירות בסיגמה טוב והמחירים לא יקרים. הוצע לי לרכוש ב-50₪ אנטנה חיצונית שאמורה לפתור את הבעיה.
לפני שאני קונה אנטנה חיצונית, מישהו יודע אם זה הגיוני שאלה הנתונים? כלומר, הייתי מצפה שיהיו כמה אחוזי קליטה, גם אם לא מספיק לצפייה.
השירות בסיגמה טוב והמחירים לא יקרים. הוצע לי לרכוש ב-50₪ אנטנה חיצונית שאמורה לפתור את הבעיה.
- גיל37
-
- חבר ותיק

בהרבה מאד דירות אין קליטה בתוך הבית, בעיקר רחוק מחלונות ובחלקים שבנויים מקירות גבס.
אם אתה מנסה עם האנטנה הקטנה שהבסיס שלה מגנטי, נסה להדביק אותה על משטח מתכתי כלשהו שישמש רפלקטור.
נסה לקלוט גם בערוץ 26 וגם ב-29.
אצלי מאז שאני בעידן פלוס עם אנטנה חיצונית יש 100 אחוז עצמה בערוץ 26 אבל מאתמול בערב זה נפל חזק, כאילו יש תקלה במשדרים באיזור.
אם אתה מנסה עם האנטנה הקטנה שהבסיס שלה מגנטי, נסה להדביק אותה על משטח מתכתי כלשהו שישמש רפלקטור.
אצלי מאז שאני בעידן פלוס עם אנטנה חיצונית יש 100 אחוז עצמה בערוץ 26 אבל מאתמול בערב זה נפל חזק, כאילו יש תקלה במשדרים באיזור.
- liorry
-
- חבר שרק התחיל

עשיתי סריקה ידנית ואוטומטית בכל הערוצים. כולם על 0% ו התוצאות בסיום הם 0ערוצי טלויזיה או רדיו. ניסיתי לשחק עם איזו מערכת טיונר T, T2 או שתיהן... כלום.גיל37 כתב:בהרבה מאד דירות אין קליטה בתוך הבית, בעיקר רחוק מחלונות ובחלקים שבנויים מקירות גבס.
אצלי מאז שאני בעידן פלוס עם אנטנה חיצונית יש 100 אחוז עצמה בערוץ 26 אבל מאתמול בערב זה נפל חזק, כאילו יש תקלה במשדרים באיזור....
עם האנטנת סטיק שיחקתי ב2 חדרים, דווקא צמודי חלון, הזזתי בכל החדר ככל שהכבלים איפשרו... הדבקתי על מזגן מתכת שנמצא מטר מהחלון.
נראה שנידונתי להישאר עם יס לבינתיים :/
- גיל37
-
- חבר ותיק

מוזר מאד... באיזו קומה אתה גר ? יש בניינים גבוהים מסביב ?
קליטה עם אנטנה פנימית יכולה להיות מאד מתסכלת ומאתגרת ובהרבה מקרים התוצאה היא כישלון מוחלט.
העיקר שיש לנו כמה חכ"ים אינטליגנטים שמבינים מאד בתקשורת ורוצים להסיר את האנטנות המרכזיות של הבניינים.
קליטה עם אנטנה פנימית יכולה להיות מאד מתסכלת ומאתגרת ובהרבה מקרים התוצאה היא כישלון מוחלט.
העיקר שיש לנו כמה חכ"ים אינטליגנטים שמבינים מאד בתקשורת ורוצים להסיר את האנטנות המרכזיות של הבניינים.
- liorry
-
- חבר שרק התחיל

קומה ראשונה על עמודים. יש מולי בנייני 4-5 קומות. החלון הקרוב לטלויזיה פונה מזרחה, שזה טוב לפי מה שהבנתי אך מסתבר שלא עוזר במקרה שלי.
- גיל37
-
- חבר ותיק

יש מיסוך, תנאים קשים לקליטה.
אולי רק יאגי חיצונית תעזור במקרה הזה.
אולי רק יאגי חיצונית תעזור במקרה הזה.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
אנטנה סטיק זה בדיחה. שים אנטנה על הגג ולא תהיה שום בעיה.liorry כתב:עשיתי סריקה ידנית ואוטומטית בכל הערוצים. כולם על 0% ו התוצאות בסיום הם 0ערוצי טלויזיה או רדיו. ניסיתי לשחק עם איזו מערכת טיונר T, T2 או שתיהן... כלום.......
עם האנטנת סטיק שיחקתי ב2 חדרים, דווקא צמודי חלון, הזזתי בכל החדר ככל שהכבלים איפשרו... הדבקתי על מזגן מתכת שנמצא מטר מהחלון.
נראה שנידונתי להישאר עם יס לבינתיים :/...
כמו כן, אתה יכול לחבר ממיר לוויני. ממש לא נידנת להשאר עם יס.
- צביקהרשקוביץ
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
הועבר לטיפול היצרן:
1. גודל הכתוביות
2. ישור לוח השידורים לימין
1. גודל הכתוביות
2. ישור לוח השידורים לימין
- גיל37
-
- חבר ותיק

אליפותצביקהרשקוביץ כתב:הועבר לטיפול היצרן:
1. גודל הכתוביות
2. ישור לוח השידורים לימין...
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
אחרי טיפול 2 בעיות אלה זה יהיה ממיר מנצח.צביקהרשקוביץ כתב:הועבר לטיפול היצרן:
1. גודל הכתוביות
הפורום הזה הוא מחלקת QA בחינם.. במובן החיובי.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- גיל37
-
- חבר ותיק

עשיתי QA בחינם לטלראן וזה לא עזר.
- romgold
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
כל הכבוד !!!!צביקהרשקוביץ כתב:הועבר לטיפול היצרן:
1. גודל הכתוביות
שאלה- האם ניתן לקודד את השלט של הממיר, כך שישלוט על הטלוויזיה - בדומה למה שיש בשלטים של הוט?
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
אהלן חברה, קיבלתי את הממיר, יש 2 בעיות שלא מובנות לי:
1. בזמן ניגון קובץ מוקלט, הכפתורים בעלי הסימון של שני חיצים ובסופם קו אמורים להקפיץ את הסרט אחורה וקדימה בזמן? כרגע הם פועלים באותו אופן, 2 הכפתורים מקפיצים את הסרט לתחילתו.
2. כאשר אני פותח את ה EPG כתוב בתאריך 16.5.14 וכתוב שהיום הוא יום שבת, כאשר היום הוא יום שישי. האם זן בעיה בממיר או שידור שמגיע מהרשות השניה?
האם גם אצלכם ישנן אותן בעיות?
1. בזמן ניגון קובץ מוקלט, הכפתורים בעלי הסימון של שני חיצים ובסופם קו אמורים להקפיץ את הסרט אחורה וקדימה בזמן? כרגע הם פועלים באותו אופן, 2 הכפתורים מקפיצים את הסרט לתחילתו.
2. כאשר אני פותח את ה EPG כתוב בתאריך 16.5.14 וכתוב שהיום הוא יום שבת, כאשר היום הוא יום שישי. האם זן בעיה בממיר או שידור שמגיע מהרשות השניה?
האם גם אצלכם ישנן אותן בעיות?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- צביקהרשקוביץ
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
עדכון נוסף לממיר:
http://www.satsigma.co.il/T2update
שם הקובץ: Magnum2629 update-5.img.ssu
התוכנה מבצעת 2 תיקונים:
1. ישור לוח השידורים לימין.
2. אפשרות לשינוי גדול הפונט (כרגע נמצא על מצב גדול)
romgold
השלט של הממיר אינו יכול לשלוט על הטלווזיה
adidas1
בחרת באופציה של דילוג לקובץ הבא,על מנת לדלג בתוך בקובץ אנא השתמש בצמד הכפתור השמאלים (מעל המספרים 1 ו 2)
לוח השידורים מראה את התאריך של היום ובהמשך מראה את יתר ימי השבוע. במקרה שלך:
16/5/14 (יום שישי) ולאחר מכן את יום שבת (17/5/14),במידה ותגלול ליום שבת תראה את התאריך של מחר
http://www.satsigma.co.il/T2update
שם הקובץ: Magnum2629 update-5.img.ssu
התוכנה מבצעת 2 תיקונים:
1. ישור לוח השידורים לימין.
2. אפשרות לשינוי גדול הפונט (כרגע נמצא על מצב גדול)
romgold
השלט של הממיר אינו יכול לשלוט על הטלווזיה
adidas1
בחרת באופציה של דילוג לקובץ הבא,על מנת לדלג בתוך בקובץ אנא השתמש בצמד הכפתור השמאלים (מעל המספרים 1 ו 2)
לוח השידורים מראה את התאריך של היום ובהמשך מראה את יתר ימי השבוע. במקרה שלך:
16/5/14 (יום שישי) ולאחר מכן את יום שבת (17/5/14),במידה ותגלול ליום שבת תראה את התאריך של מחר