Emotiva XMC-1

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

Balance כתב:איתי

מדוע הנך מרגיש צורך עז להגן על החברה?
לטעמי המוצרים שלהם אולי VFM ובזה מסתכם, לא מעבר. זה שתמשיך להלל אותם לא ישנה דעתי.
...
בני אני לא מרגיש שאני מגן על כלום ועל אף אחד...
אבל ברגע שלקבוצה פה אין שום ניסיון עם מוצר X ו"סתם" מלכלכים על אותו מוצר...זה אומר דרשני...

בני כמו שכבר אמרתי (לך אפילו אישית) זו זכותך לחשוב כך...אבל לפחות תבסס את עמדתך...

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

Sufgi,
Almogc, הצבעתי על מגמה כללית.
זה לא אומר שמעטים מהאנשים מכרו משיקולים אחרים.
...
כמובן, רשמתי את הניסיון האישי שלי.
חייב לציין דבר נוסף, לעניות דעתי, מה שגרם לתוצאה מאוד לא "נכונה" הינו הפרה USP-1, השילוב עם ההגברה ממש לא "עובד".
אני חושב שעם פרה מנורות השילוב יכל להיות מאוד מעניין.

אגב, דבר שאותי הפתיע, אבל מה שלבסוף מאוד התאים לזינגלי (אפילו יותר מהגברת מנורות של AR) הייתה הגברה של Bel Canto C5I.

shumi555
טרול
טרול
תגובות: 33

שליחה

itay123 כתב:
...
...
אני חושב שזה כבר מובן...לא :roll:
...
הפיוניר? פשוט הרוב המוחלט קוטל כאן את האימוטיבה וטוען שהוא נשמע זוועה.

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

shumi555 כתב:
...
...
הפיוניר? פשוט הרוב המוחלט קוטל כאן את האימוטיבה וטוען שהוא נשמע זוועה.
...
כן הפיוניר

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

freedom_il כתב:
...
...
הלינק הזה הוא לינק שיווקי. פה יש קצת יותר מידע: http://shop.emotiva.com/collections/pro ... ucts/xmc-1
אני בטוח שזה לא מוצר גרוע אבל יכול מאוד להיות (אני די בטוח) שיהיו דברים שהוא לא עושה מעולה. לדוגמא (שוב, זו השוואה "על הנייר"):
יש לו צ'יפ DSD1793 של TI בתור DAC ראשי. זה משהו יחסית פשוט. למגבר אזניות Fiio E18 לדוגמא יש רכיב יותר טוב מסדרה דומה PCM1795 שיודע לעשות המרת D/A ב 32 ביט לעומת 24 של ה DSD1793.
הפיוניר lx-87 שהוזכר פה, מכיל גם הוא DAC של 32 ביט 192Khz, כחלק ממעבד DSP שהיה מוצר דגל של TI בתחום עיבוד האותות (וכבר לא מיוצר יותר).
אז ללא DAC חיצוני, איזה מוצר יהיה יותר טוב בסטריאו? אני לא יכול לדעת אבל הייתי מהמר על הפיוניר בעיניים עצומות.
...
יש 2 בעיות עם ההצהרות שלך:

1) אתה נותן יותר מדי משקל לצ'יפ DAC על חשבון האימפלמנטציה שלו. העיבוד שנדרש מצ'יפ DAC הוא לא בדיוק סוג העבודה שדורשת מחשב על, ולכן אין משמעות כמעט בכלל לצ'יפ בו משתמשים, אלא לאימפלמנטציה שלו על הלוח והשילוב שלו עם רכיבים אחרים. (i)

2) בכל הנוגע לפלייבק (לא להפקה/מאסטר/הקלטה), ל-32 ביט ו-192 קה"ץ אין משמעות פרקטית. אפילו 24 ביט זה אוברקיל... :wink:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

אני חושב שהדיון סתם "ברח" למחוזות שאליהם הוא תמיד בורח משום מה... :roll:

בגדול, יש כאן מכשיר חדש ומאוד מעניין מבית אמוטיבה, אבל יש כמה דגלים אדומים שצריך לקחת בחשבון לפני שרצים לקנות אותו:
  • בניגוד להבטחות מסויימות הוא לא HDMI 2.0 אלא "רק" 1.4b
  • המחיר שלו גבוה משמעותית מרמות התמחיר של אמוטיבה עד היום, מה שעלול לפגוע באחד היתרונת המשמעותיים של אמוטיבה וזה ה-VFM
  • המכשיר שהוא מחליף סבל מהמון בעיות שלקח לחברה המון זמן ונסיונות כושלים עד שהם נפתרו
  • השקת המכשיר הנוכחי התעכבה במשך תקופה ארוכה עד כדי דאגה
עכשיו, זה לא אומר שזה מכשיר גרוע, וזה לא אומר שהוא בהגדרה לא שווה את הכסף, אבל זה כן אומר דרשני וזה כן אומר (וכל הדברים הנ"ל כבר עלו בשרשור הזה) שמי שנמצא עכשיו לפני החלטה על פרוססור ק"ב ברמת המחירים הזאת, כנראה עדיף שיידחה את ההחלטה לגבי ה-XMC-1 בעוד חודשיים-שלושה, לכשרוכשים מאושרים בארה"ב יתחילו להעלות ביקורות קונקרטיות - לטוב או לרע - בפורומים זרים. (i)

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

epony כתב:אני חושב שהדיון סתם "ברח" למחוזות שאליהם הוא תמיד בורח משום מה... :roll:

בגדול, יש כאן מכשיר חדש ומאוד מעניין מבית אמוטיבה, אבל יש כמה דגלים אדומים שצריך לקחת בחשבון לפני שרצים לקנות אותו:
  • בניגוד להבטחות מסויימות הוא לא HDMI 2.0 אלא "רק" 1.4b
  • המחיר שלו גבוה משמעותית מרמות התמחיר של אמוטיבה עד היום, מה שעלול לפגוע באחד היתרונת המשמעותיים של אמוטיבה וזה ה-VFM
  • המכשיר שהוא מחליף סבל מהמון בעיות שלקח לחברה המון זמן ונסיונות כושלים עד שהם נפתרו
  • השקת המכשיר הנוכחי התעכבה במשך תקופה ארוכה עד כדי דאגה
עכשיו, זה לא אומר שזה מכשיר גרוע, וזה לא אומר שהוא בהגדרה לא שווה את הכסף, אבל זה כן אומר דרשני וזה כן אומר (וכל הדברים הנ"ל כבר עלו בשרשור הזה) שמי שנמצא עכשיו לפני החלטה על פרוססור ק"ב ברמת המחירים הזאת, כנראה עדיף שיידחה את ההחלטה לגבי ה-XMC-1 בעוד חודשיים-שלושה, לכשרוכשים מאושרים בארה"ב יתחילו להעלות ביקורות קונקרטיות - לטוב או לרע - בפורומים זרים. (i)
...
(Y)
יש כלל אצבע מבחינתי שבד"כ מוכיח את עצמו כנכון
כשיש ספק, אין ספק
...

shumi555
טרול
טרול
תגובות: 33

שליחה

sufgi כתב:
...
...
...
אני מסכים עם דבריך אבל גם לגבי הפיוניר יש לגביו ספק כי טענו שהוא נשמע בהיר ומתכתי או כמו איתי שטוען שהוא נשמע גרוע מאוד במוסיקה או ״בית שימוש״ בסטריאו... ועדיין בחרת לרכוש אותו.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159

שליחה

epony כתב:
...
...
יש 2 בעיות עם ההצהרות שלך:

1) אתה נותן יותר מדי משקל לצ'יפ DAC על חשבון האימפלמנטציה שלו. העיבוד שנדרש מצ'יפ DAC הוא לא בדיוק סוג העבודה שדורשת מחשב על, ולכן אין משמעות כמעט בכלל לצ'יפ בו משתמשים, אלא לאימפלמנטציה שלו על הלוח והשילוב שלו עם רכיבים אחרים. (i)

2) בכל הנוגע לפלייבק (לא להפקה/מאסטר/הקלטה), ל-32 ביט ו-192 קה"ץ אין משמעות פרקטית. אפילו 24 ביט זה אוברקיל... :wink:
...
משום מה, לא ציטטת את המשפט האחרון שכתבתי: "אכן, value for money, בהתחשב במודולריות וביכולות וידאו, זה נראה מוצר מאוד טוב." :מבולבל:
מודולריות זה לא דבר שניתן לקחת בקלות ראש, יש לזה יתרונות עצומים לטעמי.

חוץ מזה, אני מודע לסיפור האימפלמנטציה של DAC מול הצ'יפ עצמו אבל, כמו שכתבתי, בעיניים עצומות (או באזניים עצומות, במקרה הזה...) הייתי בוחר בסטריאו במכשיר שמציג יכולות עיבוד יותר טובות גם אם לא משתמש בהן בסופו של דבר.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

freedom_il כתב:
...
...
משום מה, לא ציטטת את המשפט האחרון שכתבתי: "אכן, value for money, בהתחשב במודולריות וביכולות וידאו, זה נראה מוצר מאוד טוב." :מבולבל:
מודולריות זה לא דבר שניתן לקחת בקלות ראש, יש לזה יתרונות עצומים לטעמי.

חוץ מזה, אני מודע לסיפור האימפלמנטציה של DAC מול הצ'יפ עצמו אבל, כמו שכתבתי, בעיניים עצומות (או באזניים עצומות, במקרה הזה...) הייתי בוחר בסטריאו במכשיר שמציג יכולות עיבוד יותר טובות גם אם לא משתמש בהן בסופו של דבר.
...
לא ציטטתי את המשפט הזה כי לא התייחסתי אליו בתגובה שלי, אלא רק להצהרות שלך שלדידי הן בעייתיות.

באשר לבחירה שלך "על הנייר" במוצר שמציג נתוני עומק ביטים וקצב דגימה יותר גבוהים, הרי שאתה נופל כאן לכשל דומה לכשל המגפיקסלים במצלמות דיגיטליות, שמנוצל באופן דומה הן ע"י יצרני רסיברים/פרוססורים/דאקים והן ע"י יצרני מצלמות דיגיטליות - כלומר, זה שעל הנייר המספרים הללו יותר גבוהים הוא הלכה למעשה חסר משמעות לחלוטין מבחינת מעטפת הביצועים של המוצר ברגע שעוברים איזשהו מינימום, במגפיקסלים, בביטים או בקילוהרצים, וזה נטו טריק שיווקי לכל דבר ועניין... (i)

למען הסר ספק, אין לזה שום משמעות אם מכשיר דוגם את התוכן בעומק של 32 או 24 ביטים, כי כבר ב-16 ביט הדגימה עמוקה מספיק בשביל לדגום את כל הטווח השמיע. כלומר, העדפת מכשיר שיש לו צ'יפ DAC שדוגם את התוכן ב-32 ביט על מכשיר שדוגם את התוכן ב-24 ביט היא שגויה, ורוב הסיכויים שהיצרן של המכשיר שדוגם בעומק ביטים יותר גדול בונה בדיוק על המיסקונספציה הזאת כשהוא משווק לך את המכשיר..! :roll:

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

יש פה טרול בשרשור, לה לה לה לה :sheep: :music:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

Balance כתב:איתי

מדוע הנך מרגיש צורך עז להגן על החברה?
.
...
Balance

לא הבנת ?!
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן

שליחה

אתם טוחנים מים וחוזים עתידות על מכשיר שעדיין לא יצא בגלל שהדגם שהוא מחליף היה כושל (וגם בגלל שתאריך היציאה שלו נדחה לפרקים).
כדאי לחכות קודם לביקורות ברשת ורק אח"כ תתחילו לעשות רעש :רותח:

ע"פ הכרות שלי (עם מגברי כח) החברה בהחלט נותנת תמורה גבוהה למחיר ואין טעם להשוות פרוססור לרסיבר מבחינת התמורה, תקנו מערכת מיני וטטענו שהיא נותנת תמורה גבוהה יותר כי היא מכילה גם רמקולים וגם את הכבילה :mrgreen:

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה

שליחה

BreezeNET,

בוודאי שיש טעם להשוות, כי יתכן בהחלט מצב שרסיבר, שישמש כפרוססור בלבד יתן תוצאות עדיפות על פני פרוססור ייעודי במחיר זהה או גבוה יותר.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

בני,

נתקלתי בשרשור הבא:

http://www.blu-ray.com/community/galler ... treetsmart

כסף לא חסר לבחור, שים לב איזו הגברה הוא משדך.

כמובן שיש עוד המון דוגמאות ללינק הנ"ל.

אולי בכול זאת אנחנו מפספסים משהו... (i)

mark27
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 54

שליחה

Almogc כתב:בני,

נתקלתי בשרשור הבא:

...
נראה דווקא שכן חסר לו קצת כסף....
שלט לוג'יטק הרמוני - לא קיים.
ספות חדישות ונוחות יותר ומתכווננות חשמלית - חסרות.
על הריצוף והכסאות מרפסת בשורה השניה כבר אין צורך להרחיב.
קיצר חומר למחשבה (i)

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

צודק... צודק...

אני אשלח לו באמצעות DHL לחם עם ריבה בטעם תות :wink:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

נתקלתי בשרשור הבא:

...
Almogc

יש לבחור חדר חלומי !!! מה שמעניין הוא שהוא בחר במסך 16-9 ולא 21-9 !
גם זה חומר למחשבה (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

יש לבחור חדר חלומי !!! מה שמעניין הוא שהוא בחר במסך 16-9 ולא
...
נו אז ? מה המסקנה שלך מזה ,ש 16:9 עדיף?

כמו שכבר הוסבר לך זה ענין של העדפה אישית בלבד וזה שיש לבחור מערכת של 6 ספרות לא אומר דבר וחצי דבר על ענין המסך.

הבעיה שלך שאתה תמיד אבל תמיד חושב ,שמה שטוב לך חייב להיות נכון וטוב לכולם.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

נתקלתי בשרשור הבא:

...
מדהים 8O (Y) (Y)
כבר נתקלתי ב"חדר" הזה ברשת...

לגבי הפספוסים
רק ב"ישראל"...
בכל העולם חושבים אחרת... :wink:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”