freedom_il כתב:...
...
משום מה, לא ציטטת את המשפט האחרון שכתבתי: "אכן, value for money, בהתחשב במודולריות וביכולות וידאו, זה נראה מוצר מאוד טוב."
מודולריות זה לא דבר שניתן לקחת בקלות ראש, יש לזה יתרונות עצומים לטעמי.
חוץ מזה, אני מודע לסיפור האימפלמנטציה של DAC מול הצ'יפ עצמו אבל, כמו שכתבתי, בעיניים עצומות (או באזניים עצומות, במקרה הזה...) הייתי בוחר בסטריאו במכשיר שמציג יכולות עיבוד יותר טובות גם אם לא משתמש בהן בסופו של דבר.
...
לא ציטטתי את המשפט הזה כי לא התייחסתי אליו בתגובה שלי, אלא רק להצהרות שלך שלדידי הן בעייתיות.
באשר לבחירה שלך "על הנייר" במוצר שמציג נתוני עומק ביטים וקצב דגימה יותר גבוהים, הרי שאתה נופל כאן לכשל דומה לכשל המגפיקסלים במצלמות דיגיטליות, שמנוצל באופן דומה הן ע"י יצרני רסיברים/פרוססורים/דאקים והן ע"י יצרני מצלמות דיגיטליות - כלומר, זה שעל הנייר המספרים הללו יותר גבוהים הוא הלכה למעשה חסר משמעות לחלוטין מבחינת מעטפת הביצועים של המוצר ברגע שעוברים איזשהו מינימום, במגפיקסלים, בביטים או בקילוהרצים, וזה נטו טריק שיווקי לכל דבר ועניין...
למען הסר ספק, אין לזה שום משמעות אם מכשיר דוגם את התוכן בעומק של 32 או 24 ביטים, כי כבר ב-16 ביט הדגימה עמוקה מספיק בשביל לדגום את כל הטווח השמיע. כלומר, העדפת מכשיר שיש לו צ'יפ DAC שדוגם את התוכן ב-32 ביט על מכשיר שדוגם את התוכן ב-24 ביט היא שגויה, ורוב הסיכויים שהיצרן של המכשיר שדוגם בעומק ביטים יותר גדול בונה בדיוק על המיסקונספציה הזאת כשהוא משווק לך את המכשיר..!