תודה רבה..אשמח לדעת באיזה חנויות בארה"ב אפשר לרכוש את המכשיר הנ"ל סים פריי חוץ מגוגל פליי.AmiEfroni כתב:לא, חבילת ספרינגomricohenz כתב:אהלן,
אני מעוניין לרכוש את המכשיר מבסט-ביי במיאמי
http://www.bestbuy.com/site/nexus-5-wit ... ifications
רציתי לדעת אם המכשיר בוודאות סים פרי,
תודה מראש......
LG Nexus 5 - השרשור הרשמי
- omricohenz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מה הבעיה של עם גוגל סטור?
בכול מקרה מבדיקה שעשיתי לפני יומיים , עדיין אין מכירת הנקסוס 5 , פתוח כמובן, בשום רשת חנויות בארה"ב.
היה באמזון - יד שלישית - וראיתי בעוד אתר או שניים - אך במחירים מוגזמים.
אישית אני לא מאמין שזה נופיע בקרוב כי גם לחברת lg יש תוכניות למכירה חיצונית אבל ב 200 דולר בערך יותר גבוה מגוגל.
בכול מקרה מבדיקה שעשיתי לפני יומיים , עדיין אין מכירת הנקסוס 5 , פתוח כמובן, בשום רשת חנויות בארה"ב.
היה באמזון - יד שלישית - וראיתי בעוד אתר או שניים - אך במחירים מוגזמים.
אישית אני לא מאמין שזה נופיע בקרוב כי גם לחברת lg יש תוכניות למכירה חיצונית אבל ב 200 דולר בערך יותר גבוה מגוגל.
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 22/11/2013 23:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- omricohenz
-
- חבר שרק התחיל

אין במלאי כרגע..והשליח לארץ מגיע בעוד שבועAmiEfroni כתב:מה הבעיה של עם גוגל סטור?...
- AmiEfroni
- חבר ותיק

נו אז נרדמת. מיד ביום הראשון האספקה קפצה ל3שבועות מינימום.omricohenz כתב:אין במלאי כרגע..והשליח לארץ מגיע בעוד שבועAmiEfroni כתב:מה הבעיה של עם גוגל סטור?......
שאני הזמנתי שבוע אחרי ההכרזה, זה כבר היה 4 שבועות, רק שהפתיעו ושלחו את של שלשום לברוקלין.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

הנה באמזון
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/ ... dition=all
כותבים אספקה עד יומיים
ועל תשכח שעל המחיר באמזון מוסיפים מס לפי המדינה אליה נשלח בארה"ב
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/ ... dition=all
כותבים אספקה עד יומיים
ועל תשכח שעל המחיר באמזון מוסיפים מס לפי המדינה אליה נשלח בארה"ב
- omricohenz
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה עמי, שבת שלום.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

אתר נוסף שמוכר את הנקסוס 5 = NEGRI ELCTRONICS
למעשה זאת מאין הזמנה לרכישה: - לא הצלחתי למצוא מתי אספקה !
(הם כותבים במלאי)
לא הצלחתי למצוא גם כמה מחייבים עבור ההובלה ברחבי ארה"ב ( או לחילופין לא כותבים שזה חינם)
אני מתאר לי , כמו לגבי כול הרכישות מאתרים שם, שעל המחיר הזה מוספים את המס לפי המדינה אליה מקבלים.
16G - מחיר 440 דולר
32G - מחיר 530 דולר
http://negrielectronics.com/lg-d820-nex ... pG3UNJMKWY
(הם כותבים במלאי)
לא הצלחתי למצוא גם כמה מחייבים עבור ההובלה ברחבי ארה"ב ( או לחילופין לא כותבים שזה חינם)
אני מתאר לי , כמו לגבי כול הרכישות מאתרים שם, שעל המחיר הזה מוספים את המס לפי המדינה אליה מקבלים.
16G - מחיר 440 דולר
32G - מחיר 530 דולר
http://negrielectronics.com/lg-d820-nex ... pG3UNJMKWY
- AmiEfroni
- חבר ותיק

ירידת מחירים לנקסוס 5 בחנויות סלולר בתל אביב - התחיל יבוא מקביל
בוקר טוב,
ביום שני השבוע טיילתי ברחוב בן יהודה ובהזדמנות זאת ביקרתי בכמה חנויות סלולר הקיימות ברחוב.
להפתעתי , גיליתי שמחירי נקסוס 5 בכול החנויות שביקרתי , הינם נמוכים בהרבה מהמחיר של ההכרזה מלפני 3 שבועות.
לנוכח תחילת השיווק של הנקסוס 5 בישראל של גורמים שונים בייבוא מקביל - אלו המחירים שנמסרו לי בחנויות :
הנמוך ביותר:
דגם 16 ג'יגה = 2269 שקל !!! - יש במלאי גם שחור וגם לבן.
דגם 32 ג'יגה = 2639 שקל !!! - כנ"ל.
( חנות mobil - בן יהודה 60 ). טלפון 03-5252277
ביתר החנויות המחיר מעט גבוה יותר, אך לדעתי עם קצת יכולת למו"מ - אפשר להורידם במחיר לתשלום במזומן.
למשל: בחנות RON, בן יהודה 38 מציעים את הנקסוס 5 - 16 ג'יגה ב - 2300 שקל.
תקופת האחריות ביבוא המקביל היא שנה והאחריות ניתנת במעבדות הצמודות לחנות המתאימה.
בדקתי כרגע - ישנה כבר הופעה באתר זאפ, והמחיר הכי נמוך שם הוא 2230 שקל לגירסת 16G
ומחיר נמוך ביותר לגירסת 32G הוא 2425 שקל.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=861768
אין ספק שהמחיר של נקסוס 5 , 16 ג'יגה, יגרד מלמעלה את מחסום 2000 שקל, זה יתחיל להיות מחיר שפוי לרכישה בארץ למי שלא רוצה או לא יכול, לייבא ברכישה בגוגל סטור.
למשל: ברגע שרשת KSP תכניס אותו למכירה ( עדין אין באתר שלהם-נכון לרגע זה), בחנות אילת שלהם.
היה לי גם העונג להחזיק את הנקסוס 5 ביד ולשחק איתו מעט - המהירות ואיכות המסך ממש מדהימים.
עכשיו אני כבר סופר את הימים, עד הגעתו לישראל של בני מברוקלין , בסוף דצמבר יחד עם הנקסוס 5 שלי 32 ג'יגה , שהגיע כבר אליו בשבוע שעבר.
כמובן שהחשוב לי יותר, שאראה אותו ואת שתי נכדותיי - אחרי שנה שלא ראיתי אותם.(חוץ מהסקייפ הקר הזה)
ביום שני השבוע טיילתי ברחוב בן יהודה ובהזדמנות זאת ביקרתי בכמה חנויות סלולר הקיימות ברחוב.
להפתעתי , גיליתי שמחירי נקסוס 5 בכול החנויות שביקרתי , הינם נמוכים בהרבה מהמחיר של ההכרזה מלפני 3 שבועות.
לנוכח תחילת השיווק של הנקסוס 5 בישראל של גורמים שונים בייבוא מקביל - אלו המחירים שנמסרו לי בחנויות :
הנמוך ביותר:
דגם 16 ג'יגה = 2269 שקל !!! - יש במלאי גם שחור וגם לבן.
דגם 32 ג'יגה = 2639 שקל !!! - כנ"ל.
( חנות mobil - בן יהודה 60 ). טלפון 03-5252277
ביתר החנויות המחיר מעט גבוה יותר, אך לדעתי עם קצת יכולת למו"מ - אפשר להורידם במחיר לתשלום במזומן.
למשל: בחנות RON, בן יהודה 38 מציעים את הנקסוס 5 - 16 ג'יגה ב - 2300 שקל.
תקופת האחריות ביבוא המקביל היא שנה והאחריות ניתנת במעבדות הצמודות לחנות המתאימה.
בדקתי כרגע - ישנה כבר הופעה באתר זאפ, והמחיר הכי נמוך שם הוא 2230 שקל לגירסת 16G
ומחיר נמוך ביותר לגירסת 32G הוא 2425 שקל.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=861768
אין ספק שהמחיר של נקסוס 5 , 16 ג'יגה, יגרד מלמעלה את מחסום 2000 שקל, זה יתחיל להיות מחיר שפוי לרכישה בארץ למי שלא רוצה או לא יכול, לייבא ברכישה בגוגל סטור.
למשל: ברגע שרשת KSP תכניס אותו למכירה ( עדין אין באתר שלהם-נכון לרגע זה), בחנות אילת שלהם.
היה לי גם העונג להחזיק את הנקסוס 5 ביד ולשחק איתו מעט - המהירות ואיכות המסך ממש מדהימים.
עכשיו אני כבר סופר את הימים, עד הגעתו לישראל של בני מברוקלין , בסוף דצמבר יחד עם הנקסוס 5 שלי 32 ג'יגה , שהגיע כבר אליו בשבוע שעבר.
כמובן שהחשוב לי יותר, שאראה אותו ואת שתי נכדותיי - אחרי שנה שלא ראיתי אותם.(חוץ מהסקייפ הקר הזה)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
yeuda,
חיובי, פשוט מכניסים את כתובת המלון ככתובת למשלוח. שים לב שיש מלונות שלוקחים תשלום מסויים על שירות זה אשר נגבה כאשר אתה אוסף את החבילה מהם. התשלום יכול להיות לפי משקל החבילה ו\או משך הזמן שהחבילה בחדר הדואר של המלון.
חיובי, פשוט מכניסים את כתובת המלון ככתובת למשלוח. שים לב שיש מלונות שלוקחים תשלום מסויים על שירות זה אשר נגבה כאשר אתה אוסף את החבילה מהם. התשלום יכול להיות לפי משקל החבילה ו\או משך הזמן שהחבילה בחדר הדואר של המלון.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

אתר gadgets ריכז את כול הבעיות , שהופיעו ברשת, של נקסוס 5 והצעות לפתרונות.
בחיפוש מחודש היום, נתקלתי במאמר הזה , שבו האתר מרכז את כול הבעיות + התייחסות לפתרון, שהועלו על ידי המשתמשים ברשת לגבי נקסוס 5:
http://gadgets.ndtv.com/mobiles/feature ... nds-451620
ראשי הפרקים במאמר הזה:
1. בעית השמע AUDIO :
התלונה הנפוצה ביותר של המשתמשים: "עוצמת הרמקול לא מספיק גבוה ואיכות נמוכה".
המצב הנוכחי: גוגל עדין לא פתרו את הבעיה. מציעים לבדוק שהיד המחזיקה לא חוסמת את הרמקול.
לשיפור מזערי, הם מציעים להתקין אפליקצית נגן חיצוני ולשחק עם האקווילזר שלה.
מצוטטת תגובתו של אחד המשתמשים:
[left]
The microphone on the nexus 5 is really low and the caller on the other side can barely hear me. Nothing i tried solved the issue. The camera app is way too slow, and both volume and power buttons constantly move about
[/left]
2. מצלמה:
לדעתם , הבעיות נובעות מאפליקציה של גוגל למצלמה ולא בעיות חומרה.
המלצה: להתקין אפליקציה אחרת.
3. חיבור WIFI:
"רבים מתלוננים על נפילת החיבור."
המלצות : 1. להפעיל ולכבות את החיבור, או הפעלה/כיבוי מצב טיסה.
2. כיבוי הנקסוס והדלקתו מחדש.
3. ביטול מצב AUTO בהגדרות.
4. לחצן הדלקה רופף:
" ישנם תלונות שנשמעים רעשים מהלחצן בזמן ניעור המכשיר"
המלצות: 1. אם הלחצן רופף מידי - שקול אפשרות החלפת המכשיר .
2. הרכבת כיסוי מתאים - תפתור את הבעיה.
5. עמידות הסוללה:
לטענתם אין מה לעשות בנידון אלא היא מתרוקנת מהר מידי ואז לשקול החלפת המכשיר.
ראשי הפרקים במאמר הזה:
1. בעית השמע AUDIO :
המצב הנוכחי: גוגל עדין לא פתרו את הבעיה. מציעים לבדוק שהיד המחזיקה לא חוסמת את הרמקול.
[left]
The microphone on the nexus 5 is really low and the caller on the other side can barely hear me. Nothing i tried solved the issue. The camera app is way too slow, and both volume and power buttons constantly move about
[/left]
2. מצלמה:
3. חיבור WIFI:
4. לחצן הדלקה רופף:
5. עמידות הסוללה:
לטענתם אין מה לעשות בנידון אלא היא מתרוקנת מהר מידי ואז לשקול החלפת המכשיר.
יש עוד בעיות שאנשים מתלוננים עליהן. פיקסלים תקולים או מתים.
בעיות במנגנון הרטט של המכשיר שלא מחובר כמו שצריך לגוף הטלפון כנראה- אבל זה מעטים.
יש גם סטטיסטיקה כזו - תחפש ב-XDA.
בשורה התחתונה מדובר על מעט מאוד אנשים.
אני מתכוון לקנות אותו כשיתחילו הסדרות הבאות, ואז גם אצטרך למצוא איך להביא אותו
לצערי דווקא עכשיו יש לי מלא אופציות 
בעיות במנגנון הרטט של המכשיר שלא מחובר כמו שצריך לגוף הטלפון כנראה- אבל זה מעטים.
יש גם סטטיסטיקה כזו - תחפש ב-XDA.
בשורה התחתונה מדובר על מעט מאוד אנשים.
אני מתכוון לקנות אותו כשיתחילו הסדרות הבאות, ואז גם אצטרך למצוא איך להביא אותו
מילה של אקסטרימיסט.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Re: אתר gadgets ריכז את כול הבעיות , שהופיעו ברשת, של נקסוס 5 והצעות לפתרונות.
הסיבה שאיכות המצלמה לא מדהימה , היא בגלל שכל החברות משתמשות בקוד שמור שלהם בשביל לשפר את התמונה מהמצלמה , וגוגל במכשירי הNexus שלה לא מוכנה להתעסק עם הקוד היעודי של LG , או של Asus וכו' אז הם משתמשים בקוד פתוח גם לחלקים האלו , וזה מה שהופך את המצלמות בNexusים לנחוטות לעומת המכשירים שעליהם הם מתבססים.AmiEfroni כתב:בחיפוש מחודש היום, נתקלתי במאמר הזה , שבו האתר מרכז את כול הבעיות + התייחסות לפתרון, שהועלו על ידי המשתמשים ברשת לגבי נקסוס 5:
ראשי הפרקים במאמר הזה:
1. בעית השמע AUDIO :
[left]
[/left]
2. מצלמה:
3. חיבור WIFI:
4. לחצן הדלקה רופף:
5. עמידות הסוללה:
לטענתם אין מה לעשות בנידון אלא היא מתרוקנת מהר מידי ואז לשקול החלפת המכשיר....
צריך להוסיף שגוגל אומרים שהם עובדים על אפליקציה אחרת, אין לי מושג אם זה אומר שהם מתכוונים לעבוד עם קוד יעודי של LG או לא. מה שבטוח זה שהוסיפו עוד אופציות כמו burst mode וכאלה. די דבילי לדעתי. יש לחברה הזו כח עצום - שיעשו משהו אמיתי ולא ידביקו פלסטרים.
מילה של אקסטרימיסט.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הם לא יוסיפו שום proprietary code לאנדרואיד , הם יכולים להוסיף את זה בקבצים נפרדים כמו קבצי הBinaries שמכילים דרייבירם שונים למכשירי נקסוס ספציפיים ,אבל כל ה"מומחים" אומרים שהם פשוט לא יתרחו וימשיכו להשתמש בקוד פתוח כתחליף לזה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני עובד עם תוכנת VSCO Cam במקום התוכנה של המצלמה. לטעמי היא טובה יותר ומהירה יותר ואופציות העריכה והשיתוף מצויינים.
אני מכיר את הפילטרים של VSCO מהפוטושופ והם מוצלחים מאד בעיבוד תמונה. התוכנה חינמית וחלק מהפילטרים בתשלום נוסף.
https://play.google.com/store/apps/deta ... m.vsco.cam
אני מכיר את הפילטרים של VSCO מהפוטושופ והם מוצלחים מאד בעיבוד תמונה. התוכנה חינמית וחלק מהפילטרים בתשלום נוסף.
https://play.google.com/store/apps/deta ... m.vsco.cam
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
עדכון 4.4.1 אמור לצאת בימים הקרובים ויציג שיפורים ניכרים במצלמה. ניתן למצוא בכתבה הבאה תמונות אשר מדגימות את השיפור עם העדכון הצפוי: http://www.theverge.com/2013/12/5/51755 ... ves-camera
תודה.ziv_r כתב:yeuda,
חיובי, פשוט מכניסים את כתובת המלון ככתובת למשלוח. שים לב שיש מלונות שלוקחים תשלום מסויים על שירות זה אשר נגבה כאשר אתה אוסף את החבילה מהם. התשלום יכול להיות לפי משקל החבילה ו\או משך הזמן שהחבילה בחדר הדואר של המלון....
הבעיה שלי שמי שנוסע היא ידידה.
הייתי רוצה להזמין על שמי (וכרטיס האשראי שלי)
אבל אז איך לרשום כדי שבבית המלון ידעו שזה אליה ?
לא מבטיח שזה יעבוד, אבל עשיתי משהוא דומה עם משלוח מאמזון. בכתובת למשלוח כתבתי את השם באופן הבא: שלי (נפתלי בנט) יחימוביץ'.yeuda כתב:תודה.ziv_r כתב:yeuda,
חיובי, פשוט מכניסים את כתובת המלון ככתובת למשלוח. שים לב שיש מלונות שלוקחים תשלום מסויים על שירות זה אשר נגבה כאשר אתה אוסף את החבילה מהם. התשלום יכול להיות לפי משקל החבילה ו\או משך הזמן שהחבילה בחדר הדואר של המלון....
הבעיה שלי שמי שנוסע היא ידידה.
הייתי רוצה להזמין על שמי (וכרטיס האשראי שלי)
אבל אז איך לרשום כדי שבבית המלון ידעו שזה אליה ?...
בשביל עוד שקט נפשי: תתקשר למלון ותברר אם צפויות בעיות, וגם עם התמיכה של google play (אם יש כזאת).
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...