מקפיץ כדי לעדכן. AUDIO ENGINE מוכרים סטנד שלטענתם נותן את המקסימום מהרמקולים.
אני לא קניתי ובמקום זאת עשיתי סטנד עומד DIY בגובה האזניים.
בשבוע שעבר הורדתי STL למעמד מקביל לזה שAE מציעים והדפסתי במדפסת תלת מימד.
ההבדל - שמיים וארץ. הרמקולים פשוט קיבלו חיים חדשים!
אסייג ואכתוב שאולי זה קשור לסטנדים שאני עשיתי במקור אבל ההבדל פשוט מדהים.
זהו, יש מידות אמיתיות אחרי מדידה מדויקת עם חוט של גובה הטוויטר לגובה אוזן במצב ישיבה.
החלטתי ללכת על צורת "החמקן". אין פה הרבה עבודה ככה שאם לא יימצא חן בעיניי - נעביר למי שיירצה מהפורום במידת הצורך.
הקווים המקווקווים בסקיצה - אופציה ב' לחיתוך.
שלט YES, לקבלת פרופורציה לגודל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
@ag43
תודה רבה !!
הצ'ופציק האחורי הוא בכוונה בזווית של 45 מעלות כי כך המאחורה של הרמקול מעוצב.
אבל עכשיו שהסבת את תשומת ליבי אני קולט שהחיתוך שלו בוצע לפי הציר האנכי ולא לפי הציר שעליו הרמקול יושב. ככה שצריך עוד טיפה הטייה קטנה, אני אתקן את זה.
תודה רבה לך !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
טוב, בדקתי את עצמי שוב, מסתבר שלא טעיתי בסקיצה והכל נכון.
מחר סגרתי זמן בנגרייה לעבוד על זה.
החלטתי לרדת מהאיפאה כי הוא דק מדיי ולעבור לאלון בעובי של 3-3.5 ס"מ לערך.
תהיה קצת עבודת שפכטל כנראה גם, שיופים ואז ספריי צבע שחור.
מתרגש, אני כבר רואה את זה מוכן...
.
הלו ?! לא באמת הקטע עם הרזוננס...
פשוט אין צורך ולחבר אותם היה מאריך את העבודה.
המיקום שלהם כמובן יהיה סימטרי מתחת לסנטר עם מדידה וסימון בנקודות ציון ע"ג המדף.
צביעה מלמטה
צביעה של כל השאר. בתמונה נראה אפור, אבל זה שחור מט.
.
אבי, ממש יפה
באופן אישי לא הייתי עושה יותר הרבה שכבות על מנת שעדיין יראו את הטקסטורה של העץ.
למרות שצבעת בספריי (נותן שכבה עדינה) כן הייתי מלטש קלות עם בד שמיר עדין, גרעין 320 ומעלה.
רואים את הטקסטורה, אבל צריך ללטש קצת (ככה זה שצובעים בחושך... ).
אין לי בד שמיר, יש לי נייר לטש Waterproof גרעין 400, אני מאמין שזה יעשה את אותה עבודה.
השאלה עכשיו איך למקם את המרחק בין הסטנדים ?רחוק ?
או יותר קרוב ?
וואלה, יצא פגז !! בדיוק מה שרציתי...
.
זהו, סיימנו.
הכיוונים הראשוניים של כל סטנד על המזנון, לקחו קצת זמן בשביל שיהיה סימטרי. אחרי שסיימתי למדוד, סימנתי בנקודות קטנות על המזנון שאם יזוז בהמשך או אם ארצה לשנות, אז יהיה יותר קל למדוד.
יצא בול כמו שרציתי - נראה פגז בעיניי !!
הזווית מאחורה, יצאה זהה לזו של הרמקול. ניתן לראות את גומיות השיכוך שהגיעו עם הסנטר
.