שואב אבק רובוטי ...irobot VS neato VS iclebo VS hom bot & etc
רכשתי את שואב אבק הרובוטי ICLEBO לפני כמעט כשנה מחברת ROBOTEAM והייתי מרוצה מאוד מן התפקוד שלו בדיוק כמו שהובטח על ידי נציגי החברה.
בחודש האחרון הרובוט התחיל "לקרטע", להשמיע קולות ולא לחזור למטען שלו.
התקשרתי לשירות לקוחות שהציעו לבוא לקחת את הרובוט לבדיקה.
במקביל התייעצתי עם הסוכן של החברה רונן והוא החליט להטריח את עצמו ולבוא לבדוק את הרובוט בביתי.
מתברר ששכחתי להחליף את הפילטר ולא התקנתי נכון את אחד החלקים לאחר ניקוי של הרובוט. מדהים שעדיין הצליח לעשות מלאכה יפה עם הפילטר הישן-נושן שלו.
בקצרה, הרובוט חזר לעצמו.
רונן היה פשוט יוצא מן הכלל, אדיב, מקצועי, ויסודי בבדיקה. פשוט תענוג לקבל שירות מאנשים שיודעים על מה הם מדברים ועומדים במילתם.
בחודש האחרון הרובוט התחיל "לקרטע", להשמיע קולות ולא לחזור למטען שלו.
התקשרתי לשירות לקוחות שהציעו לבוא לקחת את הרובוט לבדיקה.
במקביל התייעצתי עם הסוכן של החברה רונן והוא החליט להטריח את עצמו ולבוא לבדוק את הרובוט בביתי.
מתברר ששכחתי להחליף את הפילטר ולא התקנתי נכון את אחד החלקים לאחר ניקוי של הרובוט. מדהים שעדיין הצליח לעשות מלאכה יפה עם הפילטר הישן-נושן שלו.
בקצרה, הרובוט חזר לעצמו.
רונן היה פשוט יוצא מן הכלל, אדיב, מקצועי, ויסודי בבדיקה. פשוט תענוג לקבל שירות מאנשים שיודעים על מה הם מדברים ועומדים במילתם.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
בתחילת אוגוסט הזמנתי iclebo arte ממוכר בקוריאה דרך ebay. החבילה הגיע תוך שבוע אחד עטופה בצורה מקצועית בשתי שכבות קרטון מסביב לקופסת המכשיר.
העלות כ-1800 שח כולל הכל עד הבית.
הקופסה כללה את הרובוט, מברשות, פדים, מסננים, דף הוראות באנגלית ועוד כמה בשפות אסייתיות.
ההרכבה וההכנה להפעלה היתה קצרה ופשוטה. כיוונתי אותו להפעלה יומית מדי בוקר.
הרובוט עושה את העבודה ביעילות ובשקט מפתיע. הרבה יותר שקט מהדייסון השואב הרגיל ולפי הדיווחים גם יחסית לאחרים.
מפלס תחתון כ-100 מ״ר הוא מנקה בכ-40 דק. באופן שיטתי ולאחר מכן ממשיך לפי האופציה שבחרתי לעבוד באופן אקראי. סה״כ פועל קצת יותר משעתיים עד לטעינה. לא נתקלתי במצב שלא מצא את התחנה. הניקוי מסודר ואינו מפספס שטחים. עובד יפה בצמוד לקירות ובפינות.
המפלס ברובו מרצפות עם מעט שטיחונים. מורכב משני איזורים שמחוברים במסדרון. לרובוט אין בעיה לכסות את כל השטח ללא פספוסים. הרצפה נראית ומרגישה נקיה אחרי פעולת הרובוט. עם השטיחונים הוא הסתבך. כשראיתי שהוא ממש מרים אותם ומסבך אותם בגלגלים ובמברשות ביטלתי את אופציית climb כך שאינו מנסה לטפס עליהם יותר.
כשהוא מועבר למפלסים העליונים אני מפעיל חזרה את הטיפוס וכך הוא עובר מעל ספים של פרקט.
למרות שיש לו חיישני לייזר הוא נוגע ברהיטים ובקירות עם חיישני המגע שנמצאים בחזית. די ברור שהוא מבחין בין רהיט, משקוף וקיר. רהיט הוא עוקף בעדינות. משקוף הוא מודד על ידי נסיעה בין שני הקצוות שלו, אז הוא חוזר לחדר שבו הוא היה ורק אחרי שסיים עובר דרך הדלת שמיפה לחדר הבא. קיר הוא ממפה ולא נוגע בו יותר אלא עוצר סנטימטרים ממנו ומסתובב כך שהמברשות עוברות בחיבור הקיר לרצפה.
המגעים לטעינה נמצאים בתחתית כך שאין מצב שהמתכת תגע ברהיטי העץ.
ניקוי המיכל פשוט והיגייני. המיכל משתחרר בקלות מהחלק האחורי והוא סגור. אפשר לפתוח אותו בתוך הפח מבלי לפזר אבק. ניקוי המברשת משערות דומה לכל שואב חובט ומצריך מספריים.
עד עכשיו שביעות הרצון גבוהה מצידי ומצד אשתי.
אין לי קשר ליבואן/יצואן/מוכר/חנות/קונה כלשהו.
את המניות ב ebay מכרתי.
ויש לי יותר מהודעה אחת בפורום.
העלות כ-1800 שח כולל הכל עד הבית.
הקופסה כללה את הרובוט, מברשות, פדים, מסננים, דף הוראות באנגלית ועוד כמה בשפות אסייתיות.
ההרכבה וההכנה להפעלה היתה קצרה ופשוטה. כיוונתי אותו להפעלה יומית מדי בוקר.
הרובוט עושה את העבודה ביעילות ובשקט מפתיע. הרבה יותר שקט מהדייסון השואב הרגיל ולפי הדיווחים גם יחסית לאחרים.
מפלס תחתון כ-100 מ״ר הוא מנקה בכ-40 דק. באופן שיטתי ולאחר מכן ממשיך לפי האופציה שבחרתי לעבוד באופן אקראי. סה״כ פועל קצת יותר משעתיים עד לטעינה. לא נתקלתי במצב שלא מצא את התחנה. הניקוי מסודר ואינו מפספס שטחים. עובד יפה בצמוד לקירות ובפינות.
המפלס ברובו מרצפות עם מעט שטיחונים. מורכב משני איזורים שמחוברים במסדרון. לרובוט אין בעיה לכסות את כל השטח ללא פספוסים. הרצפה נראית ומרגישה נקיה אחרי פעולת הרובוט. עם השטיחונים הוא הסתבך. כשראיתי שהוא ממש מרים אותם ומסבך אותם בגלגלים ובמברשות ביטלתי את אופציית climb כך שאינו מנסה לטפס עליהם יותר.
כשהוא מועבר למפלסים העליונים אני מפעיל חזרה את הטיפוס וכך הוא עובר מעל ספים של פרקט.
למרות שיש לו חיישני לייזר הוא נוגע ברהיטים ובקירות עם חיישני המגע שנמצאים בחזית. די ברור שהוא מבחין בין רהיט, משקוף וקיר. רהיט הוא עוקף בעדינות. משקוף הוא מודד על ידי נסיעה בין שני הקצוות שלו, אז הוא חוזר לחדר שבו הוא היה ורק אחרי שסיים עובר דרך הדלת שמיפה לחדר הבא. קיר הוא ממפה ולא נוגע בו יותר אלא עוצר סנטימטרים ממנו ומסתובב כך שהמברשות עוברות בחיבור הקיר לרצפה.
המגעים לטעינה נמצאים בתחתית כך שאין מצב שהמתכת תגע ברהיטי העץ.
ניקוי המיכל פשוט והיגייני. המיכל משתחרר בקלות מהחלק האחורי והוא סגור. אפשר לפתוח אותו בתוך הפח מבלי לפזר אבק. ניקוי המברשת משערות דומה לכל שואב חובט ומצריך מספריים.
עד עכשיו שביעות הרצון גבוהה מצידי ומצד אשתי.
אין לי קשר ליבואן/יצואן/מוכר/חנות/קונה כלשהו.
את המניות ב ebay מכרתי.
ויש לי יותר מהודעה אחת בפורום.
נערך לאחרונה על ידי OferL ב 24/08/2013 14:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
Enjoy the Silence
עידכון המשך לגבי ה-LG HOMBOT SQUARE:
הרובוט חזר מתיקון (יאמר לזכות הייבואן (ברי...) שהטיפול היה מהיר יחסית, נשלח ברביעי וחזר בראשון).
הכל היה טוב יום אחד, ויום למחרת חזר לסורו ושוב טוען שיש לנקות את החיישנים הקידמיים
מיותר לציין שאני מאוד מאוכזב כרגע מהרובוט (ובמיוחד ששוב צריך להביא אותו למוקד האיסוף).
אני מתחיל לתהות על איכות החיישנים שלו, ציפיתי ליותר מ-LG (ובמיוחד לאור המחיר הגבוה).
הרובוט חזר מתיקון (יאמר לזכות הייבואן (ברי...) שהטיפול היה מהיר יחסית, נשלח ברביעי וחזר בראשון).
הכל היה טוב יום אחד, ויום למחרת חזר לסורו ושוב טוען שיש לנקות את החיישנים הקידמיים
מיותר לציין שאני מאוד מאוכזב כרגע מהרובוט (ובמיוחד ששוב צריך להביא אותו למוקד האיסוף).
אני מתחיל לתהות על איכות החיישנים שלו, ציפיתי ליותר מ-LG (ובמיוחד לאור המחיר הגבוה).
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1575 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
OferL - גדול, אהבתי...
רק תשים גם תמונה ובכלל לא יהיה לאף אחד מה להגיד

רק תשים גם תמונה ובכלל לא יהיה לאף אחד מה להגיד
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
היי,
אני חושב שאקנה את ה- ICLEBO ומתלבט בין קנייה בארץ בעלות של 2700 ש"ח לבין רכישה מחו"ל.
ראיתי באיביי מכירה ב-493$ - בערך 1800 ש"ח כולל משלוח לארץ (http://www.ebay.com/itm/NEW-iClebo-Arte ... 8ce10#shId) אבל אני לא יודע אילו עלויות נוספות יתווספו לי (מע"מ, מיסים וכו') ואשמח לשמוע מאחד שכבר הזמין את המוצר מהאינטרנט.
האם חוץ מהאחריות יש סיבה נוספת להעדיף רכישה בארץ מאשר הזמנה מהאינטרנט?
תודה
אני חושב שאקנה את ה- ICLEBO ומתלבט בין קנייה בארץ בעלות של 2700 ש"ח לבין רכישה מחו"ל.
ראיתי באיביי מכירה ב-493$ - בערך 1800 ש"ח כולל משלוח לארץ (http://www.ebay.com/itm/NEW-iClebo-Arte ... 8ce10#shId) אבל אני לא יודע אילו עלויות נוספות יתווספו לי (מע"מ, מיסים וכו') ואשמח לשמוע מאחד שכבר הזמין את המוצר מהאינטרנט.
האם חוץ מהאחריות יש סיבה נוספת להעדיף רכישה בארץ מאשר הזמנה מהאינטרנט?
תודה
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

Scanner - יש מבצע כרגע לחברי HT במחיר של 2600 שקל, בחלוקה ל- 12 תשלומים + ערכת פילטרים לשנה (אני לא קיבלתי שקניתי
)
היבואן הצהיר בלינק המבצע, שייתן תמיכה טלפונית חינם ושירות תיקונים בתשלום למייבאים מחו"ל - ככה שאני מניח שאתה יכול להיות רגוע לנושא הייבוא.
השאלה אם בא לך להוציא את כל הסכום במכה או עדיף 12 תשלומים וכן לקוות שהמוצר לא "יעצור לבדיקה בדרך" ואז תצטרך לשלם מיסים ומע"מ.
היבואן הצהיר בלינק המבצע, שייתן תמיכה טלפונית חינם ושירות תיקונים בתשלום למייבאים מחו"ל - ככה שאני מניח שאתה יכול להיות רגוע לנושא הייבוא.
השאלה אם בא לך להוציא את כל הסכום במכה או עדיף 12 תשלומים וכן לקוות שהמוצר לא "יעצור לבדיקה בדרך" ואז תצטרך לשלם מיסים ומע"מ.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לפי מה שמצוין בפרסום מקבלים 12 פילטרים. זוג עולה 25 ש"ח כך שהשווי הוא 150 שקל.
מיסים על שואבי אבק - 18% + מע"מ - 18% ככה שאתה מגיע למחיר של 680 דולר בערך.
לגבי סיכוי שיקרה, אין לי שמץ של מושג. הבחור שהזמין פה קודם, הלך לו טוב והוא הרוויח...
מבין את ההתלבטות שלך - אני ייבאתי את כל המק"ב שלי מחו"ל החל מרמת חיבורי הבננות ואילך (פרט לכבלים) וחסכתי כמה אלפי שקלים טובים.
אתה מדבר כאן על מוצר אחד בלבד, עם אחריות עד הבית ופער של כמה מאות שקלים בודדים שנפרסים לתקופת האחריות לשנתיים, זה יוצא עשרות שקלים בחודש. מניח שאלו מוצרים שהסבירות שיתקלקלו גבוהה יותר מאשר רמקול כזה או אחר.
אם הפער היה גדול יותר במחיר הייתי ממליץ לך ללכת על זה אבל במצב הנתון לשיקול שלך...
בכל מקרה - תתחדש
מיסים על שואבי אבק - 18% + מע"מ - 18% ככה שאתה מגיע למחיר של 680 דולר בערך.
לגבי סיכוי שיקרה, אין לי שמץ של מושג. הבחור שהזמין פה קודם, הלך לו טוב והוא הרוויח...
מבין את ההתלבטות שלך - אני ייבאתי את כל המק"ב שלי מחו"ל החל מרמת חיבורי הבננות ואילך (פרט לכבלים) וחסכתי כמה אלפי שקלים טובים.
אתה מדבר כאן על מוצר אחד בלבד, עם אחריות עד הבית ופער של כמה מאות שקלים בודדים שנפרסים לתקופת האחריות לשנתיים, זה יוצא עשרות שקלים בחודש. מניח שאלו מוצרים שהסבירות שיתקלקלו גבוהה יותר מאשר רמקול כזה או אחר.
אם הפער היה גדול יותר במחיר הייתי ממליץ לך ללכת על זה אבל במצב הנתון לשיקול שלך...
בכל מקרה - תתחדש
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
יש גם את הדגם iClebo הזה שהיתרון שלו שהוא לא מבריק ולכן פחות רואים שריטות שהוא מקבל בזמן עבודה מתחת לספות וכו'
http://www.ebay.com/itm/iClebo-Arte-YCR ... 3384f1b38d
http://www.ebay.com/itm/iClebo-Arte-YCR ... 3384f1b38d
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אתמול ניקיתי אותו ברצינות בפעם הראשונה אחרי חודש של הפעלה יומית. כמובן שכל יומיים שלושה אנחנו מרוקנים את המיכל.
אתמול פירקתי את המברשות וכמות השיער שיצאה מהן יכלה לבנות כמה פאות.
הפירוק קל למדי ולא הסתכלתי אפילו בחוברת. שני קליפסים בצדדים והמברשת הראשית יוצאת כולה.
המברשות הקטנות משתחררות במשיכה. חשוב להוציא את המברשות החוצה כי שער מתלפף מסביב לצירים במקומות שאי אפשר להגיע אליהם בלי פרוק.
רבע שעה רק עם מספריים (לגזור את השיער) והכל חזר למקום.
תמונות בפעולה:
אתמול פירקתי את המברשות וכמות השיער שיצאה מהן יכלה לבנות כמה פאות.
הפירוק קל למדי ולא הסתכלתי אפילו בחוברת. שני קליפסים בצדדים והמברשת הראשית יוצאת כולה.
המברשות הקטנות משתחררות במשיכה. חשוב להוציא את המברשות החוצה כי שער מתלפף מסביב לצירים במקומות שאי אפשר להגיע אליהם בלי פרוק.
רבע שעה רק עם מספריים (לגזור את השיער) והכל חזר למקום.
תמונות בפעולה:
Enjoy the Silence
- xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
נדמה לי שזה מסכם את העניין.doron_amedey כתב:גם אני רכשתי את ה-הSAMSUNG SR8950 (למרות שרציתי מאד את הניטו 25), אבל האישה קובעת.
הוא רובוט מאד מבולבל וטיפש לחלוטין.
למשל הוא מחליט לנקות צד שמאל של הבית ומתעלם מצד ימין, שלוחצים לו לחזור לטיענה (או להפסיק) ,הוא חוזר לאותם מקומות שהיה מספר פעמים עד שנגמרת לו הסוללה (ומהר).
הוא נתקע ביציאה למרפסת על השלבים של הדלתות הזזה קבוע! (אין למידה ואין חיישנים שמזהירים אותו), ניקיון באיזור שהוא מנקה טוב.
בסה"כ לפי ה-SPEC שלו אני מאד לא מרוצה ממנו.
יש לי אותו שבוע, אם משהו רוצה לקנות אותו אני מוכר, אקנה את הניטו וזהו....
גם אני רכשתי ICLEBO. הוא כבר שבועיים אצלי ואני עדיין בניסיונות. הייתי כותב את חוות דעתי, אבל היא בטח תטעה אתכם, כי יש לי שני כלבים עם הרבה פרווה. ממתין למברשת בעלי חיים שאמורה לצאת.
בכל אופן, למי שאין בעלי חיים, העברת סמרטוט רטוב אחרי ה ICLEBO משאיר בית מבריק (ואפילו הסמרטוט לא מלוכלך). עם בעלי חיים הסיפור אחר, ואני לא לגמרי בטוח שהשואבים הללו מתאימים לעבודה.
אם כבר התחלתי חוות דעת אז אמשיך: לאחר התבוננות בשאר הרובוטים ביוטיוב, אני כמעט בטוח שמדובר באחד הטובים שיש היום. עם זאת, יש לו כנראה מחלות משלו. למשל, 80% מהפעמים הוא לא מוצא את תחנת העגינה. תזוזה קטנה שלו (נניח אם הוא טיפה הסתובב בגלל עליה לשטיח או משהו) ואין לו מושג איפה הוא נמצא. לפעמים הוא נכנס למצב לא ברור שבו הוא ממש לא יודע מה הוא עושה. כל אלה מחלות שונות, כן? אין קשר ביניהן. מה עוד? הממ... הוא נתקע בדברים לא מעט. זה אפילו קצת מצחיק. כל דקה בום.
- oren_ben_nun
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לאחר זמן וניסיון לא מעטים sr8950 מאחזב מדלג על מקומות לא יעיל
יתרון שקט ושלוש שנות אחריות
כל השאר לא משהו
המלצתי להית קטן IROBOT מהדגמים הזולים
בית מרובה מעל ל3 חללים \ חדרים או מעל ל150 מטר גדול NETO
נקודה