תמונה שרואים אם מקפיאים את אחד מהפרומואים של פרק 12... דקסטר מסתכל במחשב של סקסון עם כל הסרטים שמתעדים את הרציחות שלו.. יש את זאק ואז את ווגל ולאחריה יש את.. דברה מורגן... מי שלא רוצה ספוילרים שלא יקרא את מה שכתבתי למעלה...
נראה לי שדקסטר ידאג שהריסון יברח יחד עם אנה ואז יתאבד...
לכל המקטרים על העונה הגרועה, הנה חסכתי לכם לצפות בעוד שני פרקים גרועים..
קרנף
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
שליחה
סקסטר,נראה לי שאתה שתול של ההפקה
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
שליחה
Sexter כתב:
guyezra כתב:אני דווקא לא סובל...
ראיתי היום ם אשתי פרקים 4-8 (כולל)
מודה שמה שקרה עם התלמיד (זאק) הפתיע אותי
מעניין אם מבשלים לנו סוף מדמם או סוף הוליוודי שב האנה ודקסטר בורחים להם לארגנטינה
...
אם הוא יברח זה לא יהיה עם אנה.. היא נעלמת מה CAST לאחר פרק 10... (לפי IMDB).
...
לפי הפרומו בסוף 10 היא עדיין תהיה בפרקים הבאים
Shayosef
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
שליחה
מצידי שיהרגו את כולם ויאללה נסיים עם זה כבר.
איזה עונה מבאסת !
שי
BreezeNET
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
שליחה
אני בהחלט זורם עם העונה......
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462
שליחה
מעניין מה הסיפור עם הבת של מסוקה, לא הגיוני שהסיפור שלהם לקח כל כך הרבה זמן מסך וזה לא הולך להתחבר איכשהו עם סיום העונה.
אני חושב שזה לא קשור לכלום בעלילה הראשית
סתם הרחבה מיותרת של הדמות שלמאסוקה
קרנף
חבר שרק התחיל
שליחה
הרחבה מיותרת לעונה מיותרת
Sexter
חבר ותיק
תגובות: 1197
שליחה
ziv_r כתב:מעניין מה הסיפור עם הבת של מסוקה, לא הגיוני שהסיפור שלהם לקח כל כך הרבה זמן מסך וזה לא הולך להתחבר איכשהו עם סיום העונה.
...
הם היו חייבים לסגור חשבון עם כל אחת מהדמויות הראשיות.. מסוקה היה כל הזמן דמות הליצן בלי כל סיפור אישי... אני מניח שהם הולכים להראות צד רגיש ואוהב שלו.. אולי הוא אפילו ימצא את מותו בסוף העונה אחרי שיקריב את עצמו למען הבת שלו או משהו.. סוף טוב לדברה וקווין יהיה אם הם יחזרו להיות זוג וגם ישרדו את העונה... לבטיסטה אין ממש חיים עכשיו אז הכי קל זה להרוג אותו... מי עוד נשאר? מעניין אם הם יזכרו גם באסטור וקודי לקראת הסיום הסדרה... אגב אשתו של מידן פראדו תופיע בתפקיד אורח בפרק הבא.. לא ברור באיזה הקשר...
borisa
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
שליחה
פרק 11
פרשנות תתקבל בברכה
borisa
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
שליחה
אנשים -הפסקתם לצפות?
mbd
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
שליחה
היה פרק עם קצת יותר פעילות ודם והכין את הבמה לפרק האחרון . והשאלה היא רק מי ישאר בחיים.
amir073
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
שליחה
mbd כתב:היה פרק עם קצת יותר פעילות ודם והכין את הבמה לפרק האחרון . והשאלה היא רק מי ישאר בחיים.
...
נקווה שאף אחד. נמאס לי כבר מכולם בסדרה הזאת. יאללה עוד פרק אחד ודי
muataz
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
שליחה
עוד פרק אחד והסיוט נגמר
Sexter
חבר ותיק
שליחה
טוב, היות וכולם כאן אבדו עניין בסדרה. אז הנה לכם הסוף:
1. הסערה הגדולה ביותר שאי פעם פקדה את מיאמי החלה. שמה של הסערה הוא "לורה" שם פואטי עבור דקסטר (לורה מוסר האמא האמיתית שלו שבגללה הוא מה שהוא..)
2. הסערה גורמת לשחיפה של מספר גופות שדקסטר השליך לים שמגיעות לחוף...
3. בטיסתה מקשר את זה לחשדות שהיו ללגוארטה ומתחיל לחשוד בדקסטר
4. הדברים מסתבכים כאשר מוצאים את הגופה של המרשל ומתחילים לקשר בין הדברים שדקסטר אנה ודברה פעלו יחד... במקביל דקסטר מתכנן להרוג את דניאל\סקסון...
5. מצבה של דברה ממשיך להדרדר לאחר הניתוח...
6. ההבטחה בשדה התעופה גוברת בגלל החשד שאנה נמצאת במיאמי ומתכננת לברוח...
7. דקסטר מבין שעם כל ההבטחה הכבדה והמירוץ נגד הזמן בגלל הסערה וכל החשדות נגדו, הסיכוי שלו לברוח לאנגנטינה יחד עם אנה והריסון קלוש..
8. הוא מתכנןתוכנית חלופית, להבריח את אנה משדה התעופה ולהברוח איתה דרך קובה עם הסירה שלו.
9. דקסטר מצליח לחסל את דניאל ועושה את דרכו חזרה למרינה כאשר הוא מקבל טלפון שדברה גוססת ומחליט ללכת לבית החולים...
10. דברה במקשת ממנו להבריח אותה משם כי היא מבינה שכבר יודעים עליה את כל האמת גם לגבי הקשר שלה למוות של לגוארטה..
11. דקסטר מבריח אותה ובדרך היא מתה לו בידיים...
12. הוא משליך את הגופה שלה לים (ראו תמונה מהסט)..
13. הוא ממשיך לשדה התעופה לקחת את אנה והריסון ומגלה שאנה נלכדה ונלקחה למעצר...
14. הוא פוגש שם את בטיסטה שמנסה לעצור אותו, אבל דקסטר מצליח לחנוק אותו עד שהוא מאבד הכרה ולברוח..
15. המרדף מתחיל כאשר בחוץ מתחוללת סערה חזקה מאד... המון ניידות משטרה רודפות אחר הרכב של דקסטר...
16. המרדף הופך להילוך איטי כאשר ברקע מתנגנת מוסיקת הסדרה ודקסטר מקריין את מילותיו האחרונות תוך שהוא נזכר ברגעים שונים מחייו בעיקר אלו כאשר היה ילד קטן עם אימו לורה... בין השאר רואים גם מה עלה בגורלה של אנה והריסון וגם דמויות אחרות מהמטרו כמו בטיסתה שחוזר לאשתו, מסוקה שמחתן את הבת שלו, וקויין שהופך ללוטננט המחלקה... רואים גם את אנה מתאבדת במעצר כאשר היא שומעת על גורלו של דקסטר.. ואת הריסון מובא ע"י שירותי הרווחה לבית של סבא וסבתא ששם הוא פוגש את האחים שלו אסטור וקודי שמחבקים אותו..
17. דקסטר ממשיך ונוסע מהר לעבר קצה צוק שפונה אל עין הסערה בים.. כל רכבי המשטרה נעצרים ומתבוננים ברכב של דקסטר נוסק לעבר המקום בוא הוא תמיד הרגיש בטוח - הים הסוער שהופך לאדום... מבין השוטרים ניתן לראות את כל בלשי המטרו כולל המפקח שמחייך כאילו הוא גאה במעשה של דקסטר... לרקע המוסיקה הדרמטית ומלותיו האחרונות של דקסטר המסך מחשיך... סוף
בתמונה ניתן לראות את דברה בבגדי בית החולים על הסיפון (זו תמונה מהסט) ובתמונה נוספת את הרגע הדרמטי בו דקסטר משליך את הגופה של דברה ונפרד ממנה
אז דברה ואנה מתות... לגבי דקסטר הוא כנראה מת אבל זה לא לגמרי ברור. כפי שהשחקן מייקל סי הול אמר, הסוף משאיר מקום לספקולציות... אולי הוא שרד והצליח לברוח...
כל מה שכתוב מבוסס על תסריט ותמונות מהסט שהודלפו לרשת...
תהנו
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
אוריה
חבר ותיק
תגובות: 2816
שם מלא: אוריה גלזמן
שליחה
SEXTER - אתה תותח !
Sexter
חבר ותיק
שליחה
אוריה כתב:SEXTER - אתה תותח !
...
תודה, אבל הקרדיט הוא לאתר reddit שעד עכשיו תמיד צדק עם הספוילרים לעונה 8.... אגב את הספוילר לפרק הסיום מחקו משם כבר...
Shayosef
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
שליחה
אהבתי את הפרק האחרון כפי שסיפרת אותו
חבל שהסט לא היה מאובטח ותמונה כל כך חשובה דלפה.
שי
קרנף
חבר שרק התחיל
שליחה
סוף סטייל הסנדק עשו שם
Nunatak
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
שליחה
וואו איזה סוף גרוע.
(פירוט יבוא בהמשך, עכשיו אני צריך לצאת לעבודה)