שרשור תגובות: XBMC - המדריך השלם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אכן...
השיטה של tbind עבדה אצלי מצויין. מומלץ לנסות אותה גם.
אגב, למי שלא יודע, ניתן להגיע לתפריטים האלה גם ללא עכבר. הכפתור "C" במקלדת יפתח לכם את אותו Context Menu שנפתח בכפתור ימני של העכבר.
השיטה של tbind עבדה אצלי מצויין. מומלץ לנסות אותה גם.
אגב, למי שלא יודע, ניתן להגיע לתפריטים האלה גם ללא עכבר. הכפתור "C" במקלדת יפתח לכם את אותו Context Menu שנפתח בכפתור ימני של העכבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כמה דיווחו כאן שעם גירסאות מסויימות של הדרייברים של כרטיס המסך של AMD/ATI יש בעיות ב-XBMC.
נסה לעדכן דרייברים של כרטיס מסך.
אגב, כרטיס המסך שלך מיותר. מובנה המעבד של Core i3 מצויין לניגון תכני HD, ואף תומך בוידאו 3D.
נסה לעדכן דרייברים של כרטיס מסך.
אגב, כרטיס המסך שלך מיותר. מובנה המעבד של Core i3 מצויין לניגון תכני HD, ואף תומך בוידאו 3D.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין לי מושג למה לא עובד לך כמו שצריך. מובנה המעבד של Core i3 עובד מצויין עם XBMC ותוכנות אחרות אצל הרבה מאוד משתמשים.
כמו כן, יש כאן גם הרבה משתמשים עם HD5450 ו-XBMC עובדת אצלם מצויין.
כנראה שיש משהו משובש אצלך במערכת ההפעלה. ייתכן ששווה לשקול פירמוט והתקנה מחדש של הכל.
כמו כן, יש כאן גם הרבה משתמשים עם HD5450 ו-XBMC עובדת אצלם מצויין.
כנראה שיש משהו משובש אצלך במערכת ההפעלה. ייתכן ששווה לשקול פירמוט והתקנה מחדש של הכל.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
ראשית תודה על המדריך
התקנתי את התכנה ועשיתי את הקינפוגים המומלצים ובאמרת הרוב עובד משמע אני מקבל את הסרטים שנמצאים על הדיסקים + תקצירים בעברית. טרם ניסיתי את נושא הכתוביות.
התכנה ממש עושה את החיים נוחים יותר והניווט בין הסרטים מאוד נוח וממש מהנה. שוב תודה רבה
כמה שאלות
1. יש כמה סרטים שלא זוהו כלל על ידי המערכת איך לגרום למערכת לזהות אותם? ראיתי שצריך לעשות קובץ nfo במקרים מסויימים האם גם פה זה ישים?
2. המערכת מציגה לי את הפוסטרים של הסרטים אבל לטעמי הם גדולים מידי ויש לי רק 2 שורות של פוסטרים על גבי המסך האם יש אפשרות לשנות את גודל הפוסטרים?
3. יש לי כ1500 סרטים על גבי המחשב והמערכת זיהתה רק 1250 האם יש צורה מהירה לזהות איזה סרטים נמצאים על הדיסקים אבל לא זוהו על ידי התכנה
יהיו לי בוודאי עוד שאלות ככול שאני אתקדם אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה עד כה
התקנתי את התכנה ועשיתי את הקינפוגים המומלצים ובאמרת הרוב עובד משמע אני מקבל את הסרטים שנמצאים על הדיסקים + תקצירים בעברית. טרם ניסיתי את נושא הכתוביות.
התכנה ממש עושה את החיים נוחים יותר והניווט בין הסרטים מאוד נוח וממש מהנה. שוב תודה רבה
כמה שאלות
1. יש כמה סרטים שלא זוהו כלל על ידי המערכת איך לגרום למערכת לזהות אותם? ראיתי שצריך לעשות קובץ nfo במקרים מסויימים האם גם פה זה ישים?
2. המערכת מציגה לי את הפוסטרים של הסרטים אבל לטעמי הם גדולים מידי ויש לי רק 2 שורות של פוסטרים על גבי המסך האם יש אפשרות לשנות את גודל הפוסטרים?
3. יש לי כ1500 סרטים על גבי המחשב והמערכת זיהתה רק 1250 האם יש צורה מהירה לזהות איזה סרטים נמצאים על הדיסקים אבל לא זוהו על ידי התכנה
יהיו לי בוודאי עוד שאלות ככול שאני אתקדם אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה עד כה
- molvy
- חבר במועדון HT

ניסיתי לשים קובץ nfo בספרייה של סרט שלא נמצא ובתוכו קישור ל IMDB סרקתי את הדיסקים שוב והתכנה לא הוסיפה את הסרט.
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך להכניס סרטים ידנית למערכת
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך להכניס סרטים ידנית למערכת
- ItsikItsik
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סרטים שלא עובדים
רוב הסרטים שאני מפעיל דרך הxmbc עובדים אך ישנם מספר סרטים שאחרי חמש שניות מפסיקים לעבוד וישנם סרטים שלא עובדים בכלל מה עושים?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

molvy:
1. כן. בסרטים צריך ליצור קובץ בשם הסרט, לדוגמא: Arrow.mkv הקובץ NFO יהיה בדיוק Arrow.nfo (יש להקפיד על אותיות גדולות וקטנות). בקובץ NFO שורה אחת המפנה לעמוד הסרט באתר IMDB
2. החלף סקין עד שתמצא את זה שמתאים לך. אם כי ב-1,500 סרטים הייתי ממליץ לעבוד עם רשימה ולא קיר סרטים.
3. במקור העברי יש תוסף בשם MMS תחת וידאו שעושה זאת בדיוק. מציג לך את רשימת הסרטים שלא קיימים במערכת.
ItsikItsik:
איזו מערכת הפעלה? איזו גירסה תוכנה? איך התקנת? מחובר ישירות ל-TV או דרך רסיבר?
1. כן. בסרטים צריך ליצור קובץ בשם הסרט, לדוגמא: Arrow.mkv הקובץ NFO יהיה בדיוק Arrow.nfo (יש להקפיד על אותיות גדולות וקטנות). בקובץ NFO שורה אחת המפנה לעמוד הסרט באתר IMDB
2. החלף סקין עד שתמצא את זה שמתאים לך. אם כי ב-1,500 סרטים הייתי ממליץ לעבוד עם רשימה ולא קיר סרטים.
3. במקור העברי יש תוסף בשם MMS תחת וידאו שעושה זאת בדיוק. מציג לך את רשימת הסרטים שלא קיימים במערכת.
ItsikItsik:
איזו מערכת הפעלה? איזו גירסה תוכנה? איך התקנת? מחובר ישירות ל-TV או דרך רסיבר?
- ItsikItsik
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מערכת הפעלה ווינדוס 7 המחשב מחובר לרסיבר ומהרסיבר למקרן אני צופה בעיקר בסרטי בלוריי ותלת מימד
- molvy
- חבר במועדון HT

TheWiz
תודה על התגובות
לגבי קובץ ה NFO זה לא כל כך עבד לי כך שאני עובד די קשה להכניס את הסרטים ידנית. הבעיה שהרבה קבצים יורדים עם שמות שלא כל כך ניתנים לזיהוי על ידי התכנה למרות ששם הדירקטורי כן ניתן לזיהוי. האם יש צורה לאמר לו לחפש את הסרטים לפי שם הדירקטורי?
את תכנת ה MMI מצאתי על ידי חיפוש בגוגל וכבר עבדתי איתה די מסורבל כי אי אפשר להגיע לקבצים מתוך הרשימה ואי אפשר לקבל רשימה טקסטואלית של תוצאות החיפוש.
למרות הכול אני די שמח בתוצאה ולגבי הסקין אני אשאר עם הסקין הזה לעת עתה אולי באמת אחליף את התצוגה לרשימה למרות ששם התמונות מאוד קטנות.
היום בערב הנסיון הראשון של התכנה מבחינת הקרנה והרצת סרטים נקווה שיהיה חלק ללא קפיצות והיא תמצא באמת את התרגומים כפי שהיא מוצאת את פרטי הסרטים.
שוב תודה רבה
תודה על התגובות
לגבי קובץ ה NFO זה לא כל כך עבד לי כך שאני עובד די קשה להכניס את הסרטים ידנית. הבעיה שהרבה קבצים יורדים עם שמות שלא כל כך ניתנים לזיהוי על ידי התכנה למרות ששם הדירקטורי כן ניתן לזיהוי. האם יש צורה לאמר לו לחפש את הסרטים לפי שם הדירקטורי?
את תכנת ה MMI מצאתי על ידי חיפוש בגוגל וכבר עבדתי איתה די מסורבל כי אי אפשר להגיע לקבצים מתוך הרשימה ואי אפשר לקבל רשימה טקסטואלית של תוצאות החיפוש.
למרות הכול אני די שמח בתוצאה ולגבי הסקין אני אשאר עם הסקין הזה לעת עתה אולי באמת אחליף את התצוגה לרשימה למרות ששם התמונות מאוד קטנות.
היום בערב הנסיון הראשון של התכנה מבחינת הקרנה והרצת סרטים נקווה שיהיה חלק ללא קפיצות והיא תמצא באמת את התרגומים כפי שהיא מוצאת את פרטי הסרטים.
שוב תודה רבה
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

molvy: תחת הגדרות התוכן של הספריה אתה יכול להגיד לו שהשתמש בשם של ספריות האב.
Efi222: יש אכן סלט בעניין של XBMC עם ATI/AMD במהלך הימים הקרובים אני יעלה הסבר עם תמונות איך להגדיר בצורה הטובה ביותר.
Efi222: יש אכן סלט בעניין של XBMC עם ATI/AMD במהלך הימים הקרובים אני יעלה הסבר עם תמונות איך להגדיר בצורה הטובה ביותר.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר