משחקי הכס - Game of Thrones - עונה 3
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
עוד סקירה ממש משעשעת. תודה לטוויטר של יאיר לפיד (לא האמיתי)
http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.a ... ticalId=16
http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.a ... ticalId=16
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
איפה פה בדיוק הספויילר?dgent כתב:ושוב , שימו SPOILER ALERT בבקשהamir073 כתב:דינאריז לא מופיעה בכלל בספר הרביעי. כנ"ל טיריון וג'ון סנואו. הספר הרביעי מתמקד בסרסי ובמה שקורה במעלה מלך.......
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
Malcontent כתב:איפה פה בדיוק הספויילר?dgent כתב:ושוב , שימו SPOILER ALERT בבקשהamir073 כתב:דינאריז לא מופיעה בכלל בספר הרביעי. כנ"ל טיריון וג'ון סנואו. הספר הרביעי מתמקד בסרסי ובמה שקורה במעלה מלך..........
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
מה נסגר איתכם?!
אתם רוצים לדבר על הספרים? על דברים עתידיים??? תפתחו שרשור משלכם!
מה נסגר עם הקטע הזה שאתם מדברים על דברים שעדיין לא שודרו וזריזי נותן פה ספויילר לסוף הסדרה?
מה נסגר עם הקטע הזה שאתם מדברים על דברים שעדיין לא שודרו וזריזי נותן פה ספויילר לסוף הסדרה?
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
+1DorM כתב:מה נסגר איתכם?!
מה נסגר עם הקטע הזה שאתם מדברים על דברים שעדיין לא שודרו וזריזי נותן פה ספויילר לסוף הסדרה?...
השרשור הזה נועד לעונה 3.
מי שקרה את הספרים, אנא תכבדו אותנו. אל תגלו פרטים עתידיים!
לא הייתם רוצים שיגלו לכם אם המצב היה הפוך.
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
וואו אני לא מאמין שמישהו חשב שאני רציני...DorM כתב:מה נסגר איתכם?!
מה נסגר עם הקטע הזה שאתם מדברים על דברים שעדיין לא שודרו וזריזי נותן פה ספויילר לסוף הסדרה?...
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
מאיפה אנחנו יודעים? זה כן נשמע הזוי אבל כל הסדרה הזאת הזויה ולא צפויה במיוחד אחרי הפרק האחרון.
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
DorM כתב:מאיפה אנחנו יודעים? זה כן נשמע הזוי אבל כל הסדרה הזאת הזויה ולא צפויה במיוחד אחרי הפרק האחרון....
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
בלי ספוילרים, אני חושב שהספרים הרביעי והחמישי יהיו בנויים אחרת מהסדרה:
הספר הרביעי והספר החמישי הם למעשה ספר אחד שהעלילה בו קורית במקביל (אני לא אכנס לאף פרט) והוא פוצל רק מכיוון שהוא ארוך יותר, ז"א, שחלק מהדמויות/סיפורים סופרו בספר הרביעי וחלק בחמישי ולכן זה ספר אחד שפוצל. בטח בסדרה העלילה תהיה במקביל ולא בפיצול כמו בספרים, שלא כמו הספר השלישי שקורה בכל העולם במקביל (אבל טוב שפיצלו אותו לשתי עונות כי העלילה מורכבת מאוד).
הספר הרביעי והספר החמישי הם למעשה ספר אחד שהעלילה בו קורית במקביל (אני לא אכנס לאף פרט) והוא פוצל רק מכיוון שהוא ארוך יותר, ז"א, שחלק מהדמויות/סיפורים סופרו בספר הרביעי וחלק בחמישי ולכן זה ספר אחד שפוצל. בטח בסדרה העלילה תהיה במקביל ולא בפיצול כמו בספרים, שלא כמו הספר השלישי שקורה בכל העולם במקביל (אבל טוב שפיצלו אותו לשתי עונות כי העלילה מורכבת מאוד).
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
בתור אחד שקרא את כל הספרים (ואני לא מתכוון לתת כאן ספויילרים), אני די מסכים.DorM כתב:מאיפה אנחנו יודעים? זה כן נשמע הזוי אבל כל הסדרה הזאת הזויה ולא צפויה במיוחד אחרי הפרק האחרון....
ההרגשה שלי שהסופר התחיל קצת ללכת לאיבוד עם כל העומס העלילתי שהוא בנה, ומרחץ הדמים הזה פשוט אפשר לו לסגור קו עלילתי שהוא לא ידע איך להמשיך.
ובכל אופן - ספויילרון - אני חושב שהספר השלישי (על חציו הראשון מתבססת העונה הנוכחית) הוא הספר הטוב ביותר בסידרה. בספרים 4 ו-5 הבעייתיות הנ"ל (של פיזור עלילתי) הרבה יותר מורגשת.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני רוצה להרגיע את כולם - יהיו לפחות עוד שני ספרים בסדרה, כך שאפילו אם היינו רוצים, קוראי הספרים לא יכולים לספיילר לכם את הסוף כי אנחנו בעצמנו לא יודעים איך זה ייגמר, מקסימום אפשר לנחש בצורה מושכלת לגבי קווי עלילה מסויימים.
חוץ מזה, מה שנאמר על הספר הרביעי זה לא ספויילר, פשוט החלוקה בין הספרים הרביעי והחמישי הייתה על בסיס מיקום ולא על בסיס זמן. התסריטאים ייקחו את שני הספרים ויסדרו אותם מחדש כך שכל הדמויות יופיעו בכל העונות, מהסיבה הפשוטה שאם אתה אומר לשחקן שעכשיו יש לו שנה חופש, לא בטוח שבעוד שנה כשתצטרך אותו הוא יהיה זמין לך.
חוץ מזה, מה שנאמר על הספר הרביעי זה לא ספויילר, פשוט החלוקה בין הספרים הרביעי והחמישי הייתה על בסיס מיקום ולא על בסיס זמן. התסריטאים ייקחו את שני הספרים ויסדרו אותם מחדש כך שכל הדמויות יופיעו בכל העונות, מהסיבה הפשוטה שאם אתה אומר לשחקן שעכשיו יש לו שנה חופש, לא בטוח שבעוד שנה כשתצטרך אותו הוא יהיה זמין לך.
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
(לא קראתי אף ספר...)
מהההההה???
אתם רוצים להגיד לי שלא יהרגו את ג'ופרי בעונה הזאת?
אני לא יודע עוד כמה זמן אני יכול לסבול אותו.
נראה לי שאחרי העונה הזאת אני פורש, במיוחד לאור העיצומים שנוקטות השחקניות נגד התערטלות...... שכבר ממש לא משאירות סיבה להשתעמם שעה בכל שבוע.
מהההההה???
אתם רוצים להגיד לי שלא יהרגו את ג'ופרי בעונה הזאת?
אני לא יודע עוד כמה זמן אני יכול לסבול אותו.
נראה לי שאחרי העונה הזאת אני פורש, במיוחד לאור העיצומים שנוקטות השחקניות נגד התערטלות...... שכבר ממש לא משאירות סיבה להשתעמם שעה בכל שבוע.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
נראה לי שגם הסופר עוד לא יודע איך זה ייגמר...Malcontent כתב:אני רוצה להרגיע את כולם - יהיו לפחות עוד שני ספרים בסדרה, כך שאפילו אם היינו רוצים, קוראי הספרים לא יכולים לספיילר לכם את הסוף כי אנחנו בעצמנו לא יודעים איך זה ייגמר, מקסימום אפשר לנחש בצורה מושכלת לגבי קווי עלילה מסויימים....
לדעתי אם הם יקבלו אור ירוק מ HBO, הם יתחילו לצלם את העונות Back to Back כדי לחסוך משאבים. זה גם יפתור להם בעיה אחרת - השחקנים הצעירים מתבגרים מהר מדי בין הצילומים של העונות.Malcontent כתב:חוץ מזה, מה שנאמר על הספר הרביעי זה לא ספויילר, פשוט החלוקה בין הספרים הרביעי והחמישי הייתה על בסיס מיקום ולא על בסיס זמן. התסריטאים ייקחו את שני הספרים ויסדרו אותם מחדש כך שכל הדמויות יופיעו בכל העונות, מהסיבה הפשוטה שאם אתה אומר לשחקן שעכשיו יש לו שנה חופש, לא בטוח שבעוד שנה כשתצטרך אותו הוא יהיה זמין לך....
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
למה אתם אומרים שהעונה השלישית בנויה על חצי הספר השלישי ? נראה שהוא מתאים לכל הספר השלישי.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
קראתי באיזשהו מקום שהספר השלישי יהיה 2 עונות.
בנוסף, ובאמת צריך להזהר פה מבחינת ספוילרים, יש עוד הרבה עלילה לספר השלישי.
בנוסף, ובאמת צריך להזהר פה מבחינת ספוילרים, יש עוד הרבה עלילה לספר השלישי.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
Itsik_G כתב:נראה לי שגם הסופר עוד לא יודע איך זה ייגמר...Malcontent כתב:אני רוצה להרגיע את כולם - יהיו לפחות עוד שני ספרים בסדרה, כך שאפילו אם היינו רוצים, קוראי הספרים לא יכולים לספיילר לכם את הסוף כי אנחנו בעצמנו לא יודעים איך זה ייגמר, מקסימום אפשר לנחש בצורה מושכלת לגבי קווי עלילה מסויימים....
לדעתי אם הם יקבלו אור ירוק מ HBO, הם יתחילו לצלם את העונות Back to Back כדי לחסוך משאבים. זה גם יפתור להם בעיה אחרת - השחקנים הצעירים מתבגרים מהר מדי בין הצילומים של העונות.[/quoteMalcontent כתב:חוץ מזה, מה שנאמר על הספר הרביעי זה לא ספויילר, פשוט החלוקה בין הספרים הרביעי והחמישי הייתה על בסיס מיקום ולא על בסיס זמן. התסריטאים ייקחו את שני הספרים ויסדרו אותם מחדש כך שכל הדמויות יופיעו בכל העונות, מהסיבה הפשוטה שאם אתה אומר לשחקן שעכשיו יש לו שנה חופש, לא בטוח שבעוד שנה כשתצטרך אותו הוא יהיה זמין לך....
קראתי באיזה מקום שסצינה האחרונה בספר האחרון יהיה...
(זהירות ספוילר...?)
רוח/שלג בבית קברות ענקי...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זה לא כל כך מסתדר עם העובדה שהוא כבר מסר את הסוף למפיקי הסדרה, על כל צרה שלא תבוא.Itsik_G כתב: נראה לי שגם הסופר עוד לא יודע איך זה ייגמר......
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
הוא מסר להם באופן כללי את הכיוון אבל ללא פירוט של הדרך.Malcontent כתב:זה לא כל כך מסתדר עם העובדה שהוא כבר מסר את הסוף למפיקי הסדרה, על כל צרה שלא תבוא.Itsik_G כתב: נראה לי שגם הסופר עוד לא יודע איך זה ייגמר.........
מפרסום רשמי של ההפקה הם מתכננים לסיים את הסדרה תוך שבע עונות. מה שאומר שג'ורג' מרטין יצטרך לסיים את שני הספרים בארבע השנים הקרובות, אחרת ייתכן מצב שהסדרה תסתיים לפני שכל הספרים ייצאו לאור. ולאור התקדמות הכתיבה עד עכשיו, הסיכוי שזה יקרה הוא לא מבוטל.
למי שרוצה, יש כאן פרטים נוספים על ההתלבטות:
http://www.tor.com/blogs/2013/05/hbo-ma ... nes-ending
- April
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
יש לי הרגשה לא טובה לגבי הסיום של הסדרה הזו.
יש לסופר הזה נטיות פסיכופטיות חזקות, סוף טוב לא יהיה כאן.
יש לסופר הזה נטיות פסיכופטיות חזקות, סוף טוב לא יהיה כאן.