משחקי הכס - Game of Thrones - עונה 3

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638

שליחה

עוד סקירה ממש משעשעת. תודה לטוויטר של יאיר לפיד (לא האמיתי)
http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.a ... ticalId=16

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

dgent כתב:
amir073 כתב:דינאריז לא מופיעה בכלל בספר הרביעי. כנ"ל טיריון וג'ון סנואו. הספר הרביעי מתמקד בסרסי ובמה שקורה במעלה מלך.
...
ושוב , שימו SPOILER ALERT בבקשה :@
...
איפה פה בדיוק הספויילר?

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון

שליחה

איזה פרק מטורף היה פרק 9

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

Malcontent כתב:
dgent כתב:
amir073 כתב:דינאריז לא מופיעה בכלל בספר הרביעי. כנ"ל טיריון וג'ון סנואו. הספר הרביעי מתמקד בסרסי ובמה שקורה במעלה מלך.
...
ושוב , שימו SPOILER ALERT בבקשה :@
...
איפה פה בדיוק הספויילר?
...

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

מה נסגר איתכם?!
אתם רוצים לדבר על הספרים? על דברים עתידיים??? תפתחו שרשור משלכם!
מה נסגר עם הקטע הזה שאתם מדברים על דברים שעדיין לא שודרו וזריזי נותן פה ספויילר לסוף הסדרה?

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

DorM כתב:מה נסגר איתכם?!
מה נסגר עם הקטע הזה שאתם מדברים על דברים שעדיין לא שודרו וזריזי נותן פה ספויילר לסוף הסדרה?
...
+1

השרשור הזה נועד לעונה 3.
מי שקרה את הספרים, אנא תכבדו אותנו. אל תגלו פרטים עתידיים!
לא הייתם רוצים שיגלו לכם אם המצב היה הפוך.

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

DorM כתב:מה נסגר איתכם?!
...
וואו אני לא מאמין שמישהו חשב שאני רציני...

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

מאיפה אנחנו יודעים? זה כן נשמע הזוי אבל כל הסדרה הזאת הזויה ולא צפויה במיוחד אחרי הפרק האחרון.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון

שליחה

DorM כתב:מאיפה אנחנו יודעים? זה כן נשמע הזוי אבל כל הסדרה הזאת הזויה ולא צפויה במיוחד אחרי הפרק האחרון.
...
(Y)

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

בלי ספוילרים, אני חושב שהספרים הרביעי והחמישי יהיו בנויים אחרת מהסדרה:
הספר הרביעי והספר החמישי הם למעשה ספר אחד שהעלילה בו קורית במקביל (אני לא אכנס לאף פרט) והוא פוצל רק מכיוון שהוא ארוך יותר, ז"א, שחלק מהדמויות/סיפורים סופרו בספר הרביעי וחלק בחמישי ולכן זה ספר אחד שפוצל. בטח בסדרה העלילה תהיה במקביל ולא בפיצול כמו בספרים, שלא כמו הספר השלישי שקורה בכל העולם במקביל (אבל טוב שפיצלו אותו לשתי עונות כי העלילה מורכבת מאוד).

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352

שליחה

DorM כתב:מאיפה אנחנו יודעים? זה כן נשמע הזוי אבל כל הסדרה הזאת הזויה ולא צפויה במיוחד אחרי הפרק האחרון.
...
בתור אחד שקרא את כל הספרים (ואני לא מתכוון לתת כאן ספויילרים), אני די מסכים.
ההרגשה שלי שהסופר התחיל קצת ללכת לאיבוד עם כל העומס העלילתי שהוא בנה, ומרחץ הדמים הזה פשוט אפשר לו לסגור קו עלילתי שהוא לא ידע איך להמשיך.

ובכל אופן - ספויילרון - אני חושב שהספר השלישי (על חציו הראשון מתבססת העונה הנוכחית) הוא הספר הטוב ביותר בסידרה. בספרים 4 ו-5 הבעייתיות הנ"ל (של פיזור עלילתי) הרבה יותר מורגשת.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני רוצה להרגיע את כולם - יהיו לפחות עוד שני ספרים בסדרה, כך שאפילו אם היינו רוצים, קוראי הספרים לא יכולים לספיילר לכם את הסוף כי אנחנו בעצמנו לא יודעים איך זה ייגמר, מקסימום אפשר לנחש בצורה מושכלת לגבי קווי עלילה מסויימים.

חוץ מזה, מה שנאמר על הספר הרביעי זה לא ספויילר, פשוט החלוקה בין הספרים הרביעי והחמישי הייתה על בסיס מיקום ולא על בסיס זמן. התסריטאים ייקחו את שני הספרים ויסדרו אותם מחדש כך שכל הדמויות יופיעו בכל העונות, מהסיבה הפשוטה שאם אתה אומר לשחקן שעכשיו יש לו שנה חופש, לא בטוח שבעוד שנה כשתצטרך אותו הוא יהיה זמין לך.

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם

שליחה

(לא קראתי אף ספר...)
מהההההה???
אתם רוצים להגיד לי שלא יהרגו את ג'ופרי בעונה הזאת?

אני לא יודע עוד כמה זמן אני יכול לסבול אותו.
נראה לי שאחרי העונה הזאת אני פורש, במיוחד לאור העיצומים שנוקטות השחקניות נגד התערטלות...... שכבר ממש לא משאירות סיבה להשתעמם שעה בכל שבוע.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

Malcontent כתב:אני רוצה להרגיע את כולם - יהיו לפחות עוד שני ספרים בסדרה, כך שאפילו אם היינו רוצים, קוראי הספרים לא יכולים לספיילר לכם את הסוף כי אנחנו בעצמנו לא יודעים איך זה ייגמר, מקסימום אפשר לנחש בצורה מושכלת לגבי קווי עלילה מסויימים.
...
נראה לי שגם הסופר עוד לא יודע איך זה ייגמר...
Malcontent כתב:חוץ מזה, מה שנאמר על הספר הרביעי זה לא ספויילר, פשוט החלוקה בין הספרים הרביעי והחמישי הייתה על בסיס מיקום ולא על בסיס זמן. התסריטאים ייקחו את שני הספרים ויסדרו אותם מחדש כך שכל הדמויות יופיעו בכל העונות, מהסיבה הפשוטה שאם אתה אומר לשחקן שעכשיו יש לו שנה חופש, לא בטוח שבעוד שנה כשתצטרך אותו הוא יהיה זמין לך.
...
לדעתי אם הם יקבלו אור ירוק מ HBO, הם יתחילו לצלם את העונות Back to Back כדי לחסוך משאבים. זה גם יפתור להם בעיה אחרת - השחקנים הצעירים מתבגרים מהר מדי בין הצילומים של העונות.

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

למה אתם אומרים שהעונה השלישית בנויה על חצי הספר השלישי ? נראה שהוא מתאים לכל הספר השלישי.

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

קראתי באיזשהו מקום שהספר השלישי יהיה 2 עונות.
בנוסף, ובאמת צריך להזהר פה מבחינת ספוילרים, יש עוד הרבה עלילה לספר השלישי.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

Itsik_G כתב:
Malcontent כתב:אני רוצה להרגיע את כולם - יהיו לפחות עוד שני ספרים בסדרה, כך שאפילו אם היינו רוצים, קוראי הספרים לא יכולים לספיילר לכם את הסוף כי אנחנו בעצמנו לא יודעים איך זה ייגמר, מקסימום אפשר לנחש בצורה מושכלת לגבי קווי עלילה מסויימים.
...
נראה לי שגם הסופר עוד לא יודע איך זה ייגמר...
Malcontent כתב:חוץ מזה, מה שנאמר על הספר הרביעי זה לא ספויילר, פשוט החלוקה בין הספרים הרביעי והחמישי הייתה על בסיס מיקום ולא על בסיס זמן. התסריטאים ייקחו את שני הספרים ויסדרו אותם מחדש כך שכל הדמויות יופיעו בכל העונות, מהסיבה הפשוטה שאם אתה אומר לשחקן שעכשיו יש לו שנה חופש, לא בטוח שבעוד שנה כשתצטרך אותו הוא יהיה זמין לך.
...
לדעתי אם הם יקבלו אור ירוק מ HBO, הם יתחילו לצלם את העונות Back to Back כדי לחסוך משאבים. זה גם יפתור להם בעיה אחרת - השחקנים הצעירים מתבגרים מהר מדי בין הצילומים של העונות.[/quote

קראתי באיזה מקום שסצינה האחרונה בספר האחרון יהיה...

(זהירות ספוילר...?)

רוח/שלג בבית קברות ענקי
...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Itsik_G כתב: נראה לי שגם הסופר עוד לא יודע איך זה ייגמר...
...
זה לא כל כך מסתדר עם העובדה שהוא כבר מסר את הסוף למפיקי הסדרה, על כל צרה שלא תבוא.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

Malcontent כתב:
Itsik_G כתב: נראה לי שגם הסופר עוד לא יודע איך זה ייגמר...
...
זה לא כל כך מסתדר עם העובדה שהוא כבר מסר את הסוף למפיקי הסדרה, על כל צרה שלא תבוא.
...
הוא מסר להם באופן כללי את הכיוון אבל ללא פירוט של הדרך.
מפרסום רשמי של ההפקה הם מתכננים לסיים את הסדרה תוך שבע עונות. מה שאומר שג'ורג' מרטין יצטרך לסיים את שני הספרים בארבע השנים הקרובות, אחרת ייתכן מצב שהסדרה תסתיים לפני שכל הספרים ייצאו לאור. ולאור התקדמות הכתיבה עד עכשיו, הסיכוי שזה יקרה הוא לא מבוטל.

למי שרוצה, יש כאן פרטים נוספים על ההתלבטות:
http://www.tor.com/blogs/2013/05/hbo-ma ... nes-ending

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341

שליחה

יש לי הרגשה לא טובה לגבי הסיום של הסדרה הזו.
יש לסופר הזה נטיות פסיכופטיות חזקות, סוף טוב לא יהיה כאן.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”