שרשור תגובות: הוט משיקה את HOT fiber והופכת את הפרמיום לסטנדרט - משדרגת את כולם

חדשות ועדכונים של HT Magazine
Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

Huber אז אתה לא משלם את ה10 שקל על הWiFi? כי אני כן משלם, הם ציינו זאת מהתחלה. אולי גם אני אעשה שיחה זועמת לשירות לקוחות...
אגב גם אתה צריך לאפס את הHotbox הארור הזה כל כמה זמן כי פתאום המהירות יורדת ל20? נאמר לי שזה בגלל הWiFi.
"על החתום...."

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73430
שם מלא: ערן

שליחה

Hertz33 - מה ההגיון לשלם על משהו שכבר קיים במכשיר ושלא שילמתי עליו בעבר? זה לא שהם מספקים איזשהו שירות מהצד שלהם למעט לא לנטרל פונקציה מובנית בראוטר. ולא, לי לא אמרו שצריך לשלם את זה, פשוט שאלו אם יש לי מחשבים שמתחברים ב WIFI, עניתי שלא (דבר נכון, רק הסמארטפון וטלוויזיה שלי מתחברים כך, שאר המחשבים מחוברים קווית), מה שכנראה נתן לנציג שם את האור הירוק לנטרל לי את הפונקציה ב HOTBOX.

לגבי הבעייה שציינת, אני רק כרגע עברתי לשימוש בקו של 100MB עם WIFI, כך שאין לי עדיין אינדיקציה לבעיה שתיארת, מבטיח לעדכן אם אתקל בבעיה.

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460

שליחה

לי נציגה אחת אמרה בסוף השיחה שזה עוד 10 שקלים לwfi
מיד איימתי להתנתק וזה סודר פשוט בושה
שיטת המצליח - הצליחו זכו לא הצליחו לא נורא ככה הם עושים עלינו כסף
כל כך הרבה אנשים מוותרים והוט מתעשרים
פשוט אסור לוותר!!!

saar1233
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40

שליחה

הנה תגובה ממישוא שקצת מבין עניין (בכול הצניעות) מי שרוצה לעשות בדיקת מהירות יכול לעשות בשלוש אתרים:
speed.hot.net.il
speed.013.net
speed.hotnet.net.il
אז נכון ששתי הבדיקות האחרונות הן של ספקיות אבל כול הבדיקות משתמשות באותו שרת בדיקות (ookla.com)

moozar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

ערכתי השוואה בפרמטרים זהים ככל האפשר ומצאתי שלכאורה על הנייר באותו סכום(+קצת) של הטריפל 354 ₪
(מבצע ה-4 חודשים 249 ש"ח הוא אחיזת עיניים, יש בו אותיות קטנות שמבטלות את החיסכון הנ"ל).
הוט מובילה על יס-בזק בשני פרמטרים מהותיים:
1. 100 מגה לעומת 15 מגה*
2. קו טלפון 750 דקות לעומת קו בלתי מוגבל
* בזק מעל 30 מגה מחייב רכישת ראווטר ב-10₪ לשנתיים (בתנאי שלא מתנתקים), והחבילות יקרות ובאזורי מוגבלות ל-50מגה.

למרות זאת אני נוטה להשאר ביס-בזק בשל ההשמצות על ההוט מג'יק שמצאתי בכל מקום של זיפזופ איטי, ממשק נתקע, EPG לא תמיד פועל, הקלטה נתקעת וכו', [האם יצא איזה עדכון שמבטל את התקלות האלו שמופיעות בכל דיון שמוזכר המג'יק?]
לעומת זאת הYesMaxHD שיש לי ממש מצויין.

גם איכות קו הטלפון של בזק יותר טובה. אוכל לשמור קו בסיסי ב-35₪ ולהשתמש בהוט לשיחות יוצאות, אבל זה מקזז את החיסכון לכאורה שנותן הטריפל.
לעומת זאת, מה זה משנה באיזה קצב הדברים יורדים בלילה באינטרנט?

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

Huber כתב:עשיתי בדיקה ב SPEEDTEST ובניוז ואני לא מגיע ל 100MB אלא רק לכ 75-80MB. יצרתי קשר עם הוט וקיבלתי את התגובה הלקונית של "אנחנו אחראים בתוך הארץ בלה בלה..." - אכן בבדיקת מהירות בארץ אני מקבל 100MB אז כרגע אני ממתין לנציג של בזקבנלאומי (ה ISP שלי) בכשי לברר למה אני לא מקבל 100 מלא.

יש פה מישהו בבזקבנלאומי עם חבילת 100MB שיכול לבדוק כמה הוא מקבל בפועל?
...
כבל תת ימי יש לך?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

שלום,

הכול טוב ויפה, ובאמת נחמד שהוט משדרגים את כולם.
השאלה, מה קורה לגבי מנויים שמראש שילמו על חבילה של 100 מגה?
האם הם לא זכאים להוזלה כלשהי?

אני למשל משלם כ-415 שקלים לחודש על חבילת טריפל, הכוללת את כל ערוצי הטלוויזיה , טלפון בחינם, ואינטרנט 100 מגה.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

bariko כתב:שלום,

אני למשל משלם כ-415 שקלים לחודש על חבילת טריפל, הכוללת את כל ערוצי הטלוויזיה , טלפון בחינם, ואינטרנט 100 מגה.
...
אני אומנם לא לקוח טריפל והיה לי 100 מגה לפני המבצע. הורדתי מ179 ל139 ב3 דקות ללא עצבים וללא איומי ניתוק.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Hertz33 כתב:

...
אני אומנם לא לקוח טריפל והיה לי 100 מגה לפני המבצע. הורדתי מ179 ל139 ב3 דקות ללא עצבים וללא איומי ניתוק.
...

הבעיה היא שבמרבית אזור חיפה אין רשת NGN, כך שבעצם הוט זו אופציה היחידה שלי, מבחינת ספק תשתית.

לא בטוח שהם מודעים לכך, אבל אני לא ממש חזק באיומי סרק, כאשר אין בידי קלף מיקוח חזק אמיתי...

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221

שליחה

...
הם זכאים להוזלה, הטריפל פלטינום הקודם עלה 499 ש"ח לחודש ועכשיו המחיר שלו ירד ל- 449 ש"ח בחודש.
אתה הצטרפת למבצע השקה ולכן קיבלת מחיר שהוא הרבה יותר מוזל, כך שלך לא תהיה עוד הוזלה.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

nerya40 כתב:

...
הם זכאים להוזלה, הטריפל פלטינום הקודם עלה 499 ש"ח לחודש ועכשיו המחיר שלו ירד ל- 449 ש"ח בחודש.
אתה הצטרפת למבצע השקה ולכן קיבלת מחיר שהוא הרבה יותר מוזל, כך שלך לא תהיה עוד הוזלה.
...

האמת, לא הייתי מודע בכלל למחירים האלה שציינת.
נו טוב, נקווה שברגע שתהיה יותר תחרות, תחול הוזלה נוספת...

seri
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 493

שליחה

לי יש הוט ,טריפל מספר ממירים 30 מגה וטלפון ללא הגבלה ( למרות שאנחנו מנצלים רק 500 דק' בקושי) - 329 ש"ח

ניסיתי לשדרג את החבילה ל 100 מגה ,בהוט סירבו ובישקו שאני אשנה את החבילה שלי (GOLD) לחבילה חדשה בתוספת של 40-50 ש"ח.
לדעתי הוט מנסה לחסל את החבילות שהיא לא רוצה בהם ע"י פיתוי ב- 100 מגה.

בכל אופן - לא נתנו לי וניסו למכור לי חבילה יקרה יותר.
מעבר לכך , ההוטבוקס מלא ניתוקים - פשוט עוגמת נפש אחת גדולה.

doron360
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

בדיוק שלשום אמא שלי דיברה איתם אנחנו כן נעשה 100 מגה,
יש לנו טריפל כבר אבל לא יודע ת'פרטים בדיוק.
מה ההוט בוקס כאילו הראוטר/מודם?

חזור אל “חדשות HT”