vivi כתב:ראיתי שלא ציינת את העלויות של כל הסיפור, במידה וזה בסדר מבחינתך אני אשמח אם תשתף מה העלות הכוללת של כל הפרוייקט שאחרים שמתרשמים ומתכננים בעתיד לעשות פרוייקט דומה יהיו מוכנים לזה כלכלית.

...
אני לא זוכר את העלויות המדוייקות של כל דבר, אז אני ארשום הערכה. כמו כן יש לקחת בחשבון שאני ביצעתי את כל עבודות החיווט (כולל הנחת שרשורים, חשמל, רשת, אנטנה), והצביעה.
עבודת גבס - כולל עיבוי הקיר,מזנון,תעלה לאורך כל הסלון,השלמת קיר אחורי שמאלי. כל העבודות בוצעו עם גבס ירוק, וכללו שפכטל - עלות של כ 5000 ש"ח .
פועל בניין - חציבה להעברת כבלים למסך, חציבה בתירה להעברת כבלים למקרן, סגירת החציבות עם מלט, החלקת עבודות הגבס והכנה לצבע, הדבקת פנלים - עלות של כ 800 ש"ח.
מעבר לכך שאר העלויות היו של חומרים.
זכוכית למזנון - לא יודע אם רואים, אבל יש זכוכיות בחלק העליון והתחתון של המזנון. נותן גימור יפה וחובה כדי לשמור על הצבע של המזנון - עלות של כ 500 ש"ח
4 מנורות ספוטים לד - עלות של כ 550 ש"ח
צמר פלדה לבידוד קול - במרווח שבין קיר הגבס לקיר הבית הוכנס צמר פלדה. עלות של כ 500 ש"ח .
חיווט רשת - 30 מטר כבל cat7 (יש 2 כבלים שעוברים לאורך כל הסלון), כ 10 כבלי cat6A לצורך חיבור כל המכשירים, 15 מטר כבל cat6A הכנה למקרן, שקעי גוויס רשת - עלות של כ 600 ש"ח.
חשמל - 50 מטר כבל פנדל, 20 מטר כבל ירוק גמיש, תקעי חשמל גוויס - כ 400 ש"ח
צבע - כ 450 ש"ח
אביזרים והשלמות - 50 גוויס דמי, בתי שקע גוויס, אביזרי חשמל ורשת,שרשורים, מלט, רובא, סיליקון וכו' - כ 1000 ש"ח
סה"כ עלות : 9,000-10,000 ש"ח