pixies כתב:דודיפלצת ושי-כ, כנראה לא הבנתם נכון.
ב-OpenELEC, שהוא גם ככה חינמי להורדה ומותקן על הכונן הקשיח ע"י ארקטיק כאקט של נוחות (אם כי בהחלט מוכר), XBMC תשלוף את ה-DTS Core מפסקול ה-DTS-HD ותנגן אותו בלי בעייה או אף תפענח אותו לסטריאו אם ציוד ההגברה הוא לא 5.1.
ב-Windows 7/8, התוכנה XBMC תנגן בלי בעייה DTS-HD.
אז נכון ש-Windows 7/8 זוהי אופציה שלא כלולה במחיר, אבל היא קיימת ללא צורך לשדרג חומרה כלשהי.
אגב, ארקטיק מוכרים באתר שלהם את אותו המוצר גם עם מערכת ההפעלה Windows 7 מותקנת עליו. המחיר, כמובן, יקר יותר.
...
זה מה שהבנתי מ-TheWiz:
TheWiz כתב:
סאונד HD הוא לא תומך בגלל מערכת ההפעלה. החלפת מערכת ההפעלה ל-Win7 תאפשר שימוש בסאונד HD.
מכיוון ש-AMD לא תומכים בדרייברים של לינוקס המכשיר לא יודע בכלל לקרוא סאונד HD לכן הוא לא מסוגל לנגן וגם לעשות Downmix לפורמט שהוא לא מסוגל לקרוא.
אכן טעיתי! בדקתי אתמול, הורדתי את הקבצים הבאים:
[left]
History (Lossless) 620,0MB 2:17 DTS-HD MA 7.1 1080/24p 21.01.13
The British Museum 381,0MB 4:53 Dolby Digital 5.1 1080/23.98p 09.02.13
[/left]
TheWiz כתב:אכן טעיתי! בדקתי אתמול, הורדתי את הקבצים הבאים:
[left]
History (Lossless) 620,0MB 2:17 DTS-HD MA 7.1 1080/24p 21.01.13
The British Museum 381,0MB 4:53 Dolby Digital 5.1 1080/23.98p 09.02.13
[/left]
לכול מי ששוקל להזמין, אזהרה קטנה.
לפי מה שאני רואה לחברה או לאתר יש בעיה די גדולה עם שרות הלקוחות.
אני הזמנתי את המכשיר ב 19 לחודש וכרטיס האשראי שלי חיוב באותו תאריך.
נכון להיום (24 לחודש) ההזמנה שלי עדיין לא טופלה והפניה שלי לשרות הלקוחות (21 לחודש) גם כן לא נענתה.
מה שכן קיבלתי מהן מייל אתמול (23 לחודש) שמזכיר לי שבוצע חיוב בכרטיס שלי ואיך בדיוק נראה החיוב.
נראה לי שאני אחכה עוד שבוע וקצת לפני שאני פונה לחברת כרטיס האשראי ומתלונן על מרמה.
בגלל סוג הכרטיס שלי, כל חיוב שבוצע בחו"ל אוטומטית יורד רק חודש אחרי. לכן לא נראה לי שזה בגלל טיב השרות של האתר.
אבל כן אתה צודקף סבלנות היא בהחלט מילת המפתח כאן.
נו שיגיעה כבר!!!!
markiz83, אין לי מניות או כל קשר לארקטיק, אבל אתה קצת מגזים לדעתי. מירמה? גניבה? ה-19 לחודש זה בסה"כ לפני כמה ימים, וגם היה סופ"ש באמצע.
החיוב מתבצע רק כשהם שולחים בפועל את המוצר, לא כשאין אותו במלאי...
מציע לך להתאזר בעוד טיפה סבלנות, אני משוכנע שהמוצר יגיע אליך בבטחה תוך כמה ימים.
TheWiz, מועד החיוב של עיסקאות בחו"ל תלוי בתנאי כרטיס האשראי הספציפי.
Pixies – ההודעה שלי יצא קצת יותר מדיי דרמטית, אבל בכול זאת זה קצת חוצפה מצד ספק/חנות/עסק לגבות תשלום לפני שמתחילים בכלל לטפל בהזמנה (והוא אכן מופיע לי בפירוט העסקאות בכ"א). אבל כשחמישה ימים סטטוס ההזמנה שלי הוא:
Order has not been processed yet מבחינתי זאת בעיה.
גם חוסר מענה מוחלט מצד שרות הלקוחות הוא בעיתי,
אני מוכן לקבל תגובה בסגנון "בגלל עומס ההזמנות הטיפול בהזמנה לך מתעכב". אבל שקט מוחלט זה קצת מוגזם.
בינתיים אני אופטימי, ניראה מה יהיה בעוד שבועיים
יש לי שאלה בתור אחד שלא השתמש מעולם ב HTPC, כיום יש ברשותי סטרימר פשוט - xtremear sidewinder.
אם אני מעוניין שהמכשיר ישב בסלון וישתמש אך ורק ב Wi-Fi, מה יכול להיות השימוש של ההארדיסק הפנימי?
כיום אני מחזיק את כל הסדרות והסרטים שלי בהארדיסיקים חיצוניים (5 טרה סך הכל) שמחוברים למחשב האישי (בחדר), כל ההורדות שלי מוזנות ישירות להרדיסקים החיצוניים והסטרימר מתחבר למחשב ברשת האלחוטית ומנגן ישירות משם.
הם כדאי לי ללכת על הגרסה שמוצעת ללא הארדיסק? או שאולי כדאי לי להגדיר את ההארדיסק שבתוך המכשיר כדיפולט להורדות שלי?
אשמח לייעוץ, השאיפה היא להתקדם מסטרימר פשוט למכשיר שיש לו יותר יכולות, כגון XMBC.
Assif
הדיסק הקשיח הפנימי ב HTPC , משמש למערכת הפעלה של ה HTPC (לינוקס, WIN7, win8, xp ...מה שתבחר)
ותוכנת המדיה סנטר.
בשאר המקום שנשאר אתה יכול להשתמש לאכסון קבצים.
בלי קשר לסטרימר או לא סטרימר, ממש לא מומלץ להתחבר ב-Wi Fi, כי רשת אלחוטית לא ממש אמינה עבור ניגון תכני HD. עדיף להתחבר ברשת קווית.
אם התכנים כבר מאוחסנים אצלך בשרת איחסון אחר בבית, אז הכונן הקשיח אכן לא שימושי בשבילך.
לשאלתך - אתה אכן יכול לבצע את ההורדות אל הכונן הקשיח הפנימי במחשב של ארקטיק.
הגירסה ללא ההארד דיסק לא נמכרת במבצע של משלוח חינם, ולכן לא בטוח שמדובר בעיסקה משתלמת. מה שאתה אולי יכול לעשות זה למכור את הכונן הקשיח או לתת אותו לחברים/משפחה.
במחשב ללא כונן קשיח אתה יכול להתקין OpenELEC על דיסק און קי USB חיצוני.
לא יודע אם הרוב, אבל הרבה אנשים מעבירים רשת קווית בבית, וגם יש על כך דיונים לא מעטים בפורום רשתות ו-IT באתר זה.
במקרה של דירה לא מאוד ישנה, אפשר להשחיל כבל רשת בנוסף למה שיש בצינור קיים בקיר שמעביר כבל טלפון, למשל.
אתה רוצה להגיד לי שרוב האנשים פה משרשרים כבל רשת לאורך הבית כדי להגיע מה"מחשב" (HTPC) לראוטר? במידה והטלוויזיה המיועדת נמצאת בסלון כמובן.
...
אם תשאל אותי אולי יהיה יותר קל לחווט את ציוד התקשורת לסלון.
אצלי המודם והראוטר יושבים מאחורי הסנטר.
הסטרימר מחובר קווית כי הוא בתוך השידה של הטיוי.
והצרכנים היחידים של החיבור האלחוטי הם הלפטופ והסמארטפון.
אתה רוצה להגיד לי שרוב האנשים פה משרשרים כבל רשת לאורך הבית כדי להגיע מה"מחשב" (HTPC) לראוטר? במידה והטלוויזיה המיועדת נמצאת בסלון כמובן.
...
אני הקמתי רשת ביתית קוית שהכבלים עוברים בתעלות תקשורת של הטלפון / טלויזיה, עם סויטצ' בארון תקשורת.
שווה להשקיע אם הבית בבעלותך.
אבל אין הרבה שעושים את זה.
...
אם תשאל אותי אולי יהיה יותר קל לחווט את ציוד התקשורת לסלון.
אצלי המודם והראוטר יושבים מאחורי הסנטר.
הסטרימר מחובר קווית כי הוא בתוך השידה של הטיוי.
והצרכנים היחידים של החיבור האלחוטי הם הלפטופ והסמארטפון.
...
נקודה מעניינת, אבל אז זה אומר שהPC שלי יתחבר אלחוטית מהחדר לסלון ואני אצטרך להתקין את הטורנט קליינט על הHTPC בסלון.
קצת קשה להשלים עם הרעיון שמהחשב האישי שלי לא יחובר פיזית לראוטר.