klipsch heresy iii הפתעה הרמקולים הגיעו היום יש תמונות מעמוד 8
-
זמר
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1367
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
זמר
-
- חבר ותיק

בקרוב אצלי ...
קצת תמונות
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
מזל טוב שמצאת את הרמקולים שעונים לך הכי טוב לטעם
שלח תמונות שהם יגיעו
שלח תמונות שהם יגיעו
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7445
רמקולים מצויינים, תתחדש ותהנה

- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
ת.ת.ת.

-
זמר
-
- חבר ותיק

תודה תודה למברכים ברור שיהיו תמונות איתי אתה מכיר את הרמקולים האלו ?
- itay123
-
- חבר מכור קשה

היי זמרזמר כתב:תודה תודה למברכים ברור שיהיו תמונות איתי אתה מכיר את הרמקולים האלו ?...
מכיר ושמעתי עליהם לא מעט אבל עדיין לא יצא לי לשמוע אותם
התקופה שהקליפשים היו באמת מיוחדים ובאנו לעצמם שם ודבר בעולם האודיו.
-
זמר
-
- חבר ותיק

צודק איתי הוא כל כך מוזיקלי להפליא וגם במחיר שפוי
- itay123
-
- חבר מכור קשה

תהנה מהם
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
למה הופתעת? עם 8 אום ורגישות של 99DB ....אפילו רסיבר ב 3K יכול להתמודד.מה שכן הכי התפעלתי. שהרמקולים. הופעלו על ידיי ריבר ימההה. 751 והם פשוט נעו ללא שום קושי...
אחת הגדולות של קליפש שההגברה לא צריכה לעלות פי 3 מהרמקולים.
מה ש"מטריד" אותי (חוץ מהעיצוב שהוא עניין אישי)...הוא איפה הולך כל האוויר שהוופרים הענקיים האלו דוחפים
מכוון שהרמקולים האלו הם סגורים (Sealed ).
באמת מעניין לשמוע אותם.
תתחדש
-
זמר
-
- חבר ותיק

טל. מכיוון שזה חדר קולנוע יעודי הפוך הוא הדבר הם בדיוק למידות מתחת למסך לגבי האוויר אני צריך להחליט ולשמוע אותם ולדעת כמה מרחק מהקיר הם היהיו
-
זמר
-
- חבר ותיק

מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם במכס על הרמקולים האלו הם מיובאים דרך חברת שליחות
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
34% מס, שכולל מע"מ+מכסזמר כתב:מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם במכס על הרמקולים האלו הם מיובאים דרך חברת שליחות...
במידה והשילוח מבוצע עם חברת שליחויות כמו MUSTOP למשל הבסיס לחישוב המיסים הוא עלות המוצר בלבד ללא עלות השילוח.
תתחדש
-
זמר
-
- חבר ותיק

לשליחות שלמתי בנפרד דרך חבר שגר בניורוק שילם להם אז רק את המס יהיה לי לשלם ?istarmini כתב:34% מס, שכולל מע"מ+מכסזמר כתב:מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם במכס על הרמקולים האלו הם מיובאים דרך חברת שליחות...
במידה והשילוח מבוצע עם חברת שליחויות כמו MUSTOP למשל הבסיס לחישוב המיסים הוא עלות המוצר בלבד ללא עלות השילוח.
תתחדש...
לגבי. ה34 אחוז זה כתוספת לסכום ששלמתי ?
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
כן.זמר כתב:לשליחות שלמתי בנפרד דרך חבר שגר בניורוק שילם להם אז רק את המס יהיה לי לשלם ?istarmini כתב:34% מס, שכולל מע"מ+מכסזמר כתב:מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם במכס על הרמקולים האלו הם מיובאים דרך חברת שליחות...
תתחדש...
לגבי. ה34 אחוז זה כתוספת לסכום ששלמתי ?...
כך בחשבון שיתכן ויגבו ממך גם מע"מ על מחיר המשלוח לישראל (במידה ולא שלחת דרך חברת שילוח ישראלית כמו מאסטופ) .
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
לא ממש הבנתי.זמר כתב:לשליחות שלמתי בנפרד דרך חבר שגר בניורוק שילם להם אז רק את המס יהיה לי לשלם ?istarmini כתב:34% מס, שכולל מע"מ+מכסזמר כתב:מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם במכס על הרמקולים האלו הם מיובאים דרך חברת שליחות...
תתחדש...
לגבי. ה34 אחוז זה כתוספת לסכום ששלמתי ?...
הרמקולים נרכשו בחו"ל על ידך ונשלחו לחבר שגר בחו"ל שאמור לשלוח לך אותם לארץ?
במידה וכן אתה תשלם 34% מס (על מחיר הרמקול ששילמת בחו"ל,כולל המשלוח לחבר+עלות המשלוח שלו לארץ.)
במידה ואתה תשלח לארץ בעזרת חברת שליחויות אתה לא תשלם מס על מחיר המשלוח לארץ רק על מחיר הקניה+מחיר המשלוח בחו"ל
-
זמר
-
- חבר ותיק

תודה על העזרה אתם מקסימים אני יבדוק את הפרטים בדיוק ואחזור
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
אפשר לבקש מהספק/חנות חשבונית ללא מחיר המשלוח או להיות קרימינל ולהדפיס חשבונית בבית עם מחיר שנראה לכם נח יותר 
-
זמר
-
- חבר ותיק

הרמקולים שלי הגיעו לארץ וכב מיום שלישי מעוכב במכס כמה זמן עד שהם ישחררו לי את. זה לא מבין למה זה כלה אוףף 
-
זמר
-
- חבר ותיק

אולי מישהו נתקל בעיכוב של מכס כזה כבר 4 ימים דברתי עם חברת פדקס אומרים אין מה לעשות רק להמתין זה נראה לכם נורמלי אני משתגע עם זה. כמה זמן לוקח לבדוק 3קרטונים אולי מישהו נתקל בזה או שזה שגרתי ???
תתנהג תמיד לדבר כל דברך בנחת