שרשור תגובות: סטרימר Popcorn Hour A-400 - תלת מימד (כמעט) במיטבו
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
[imgbig]http://thewiz.co.il/pch/pch_fix2.JPG[/imgbig]
זה הקצב שקיבלתי לאחר תיקונים בגירסה האחרונה של A300.
לגבי השאלה האם ה-HTPC שלי מנגן בלוריי מלא, אין לי מושג.
כל מה שרציתי זה ניגון ריפ 1080 על רשת גיגה בלי לגמגם גם שמריצים קדימה ואחורה ותוכנה שתציג את הסרטים עם תקציר ותמונה.
לגבי המקלדת, המחשב מגיע עם שלט שעובד יפה מאוד.
המטרה היא למצוא את הבלאנס הנכון בין ביצועים-אפשרויות לבין פשטות.
סטירמר זה כמו מכונת כביסה, מדליקים מסובבים שתי כפתורים וזה עובד.
HTPC (לשעבר) הוא כמו רכב, צריך ללמוד לעבוד איתו ולטפח אותו.
לדעתי XMBC מבוסס לינוקס קירב מאוד את הHTPC למצב של מכונת כביסה מבלי לזנוח את האפשרויות הרבות וקיימות.
זה הקצב שקיבלתי לאחר תיקונים בגירסה האחרונה של A300.
לגבי השאלה האם ה-HTPC שלי מנגן בלוריי מלא, אין לי מושג.
כל מה שרציתי זה ניגון ריפ 1080 על רשת גיגה בלי לגמגם גם שמריצים קדימה ואחורה ותוכנה שתציג את הסרטים עם תקציר ותמונה.
לגבי המקלדת, המחשב מגיע עם שלט שעובד יפה מאוד.
המטרה היא למצוא את הבלאנס הנכון בין ביצועים-אפשרויות לבין פשטות.
סטירמר זה כמו מכונת כביסה, מדליקים מסובבים שתי כפתורים וזה עובד.
HTPC (לשעבר) הוא כמו רכב, צריך ללמוד לעבוד איתו ולטפח אותו.
לדעתי XMBC מבוסס לינוקס קירב מאוד את הHTPC למצב של מכונת כביסה מבלי לזנוח את האפשרויות הרבות וקיימות.
Re: איך ראית?
udiraz כתב:אני קיבלתי מהם מייל אתמול שהמשלוח צפוי לצאת ב 30.
אולי נכנסת ל batch השני[/quote
מה היה כתוב במייל?...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
החברה כבר הגיבה עם עדכון קושחה לסופשבוע אשר נדמה ששיפר כל מיני דברים ממבט ראשון. זה יותר מעניין ורלוונטי לחברים כאן.
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מכיוון שהאסמכתא היחידה שהייתה לי על העסקה היתה מייל מ paypal (והתשלום עדיין לא ירד) שלחתי להם מייל ששואל מה עם זה וקיבלתי את התשובה הבאה:ronen61 כתב:udiraz כתב:אני קיבלתי מהם מייל אתמול שהמשלוח צפוי לצאת ב 30.
אולי נכנסת ל batch השני...
מה היה כתוב במייל?...
We do received your order and payment which you had authorized for us through Paypal.
We will charged the payment through Paypal by 23 Nov 2012.
The shipment will be arranged by 30 Nov 2012
בינתיים קיבלתי הודעה מ paypal שהכסף נמשך ולכן אני מקווה שאכן המשלוח יצא ב 30.
אם לא, אחכה עוד שבוע, כבר חיכיתי כל כך הרבה...
אתה תעדכן עם משהו מהותי השתנה?ziv_r כתב:החברה כבר הגיבה עם עדכון קושחה לסופשבוע אשר נדמה ששיפר כל מיני דברים ממבט ראשון. זה יותר מעניין ורלוונטי לחברים כאן....
(באופן ספציפי, הכי מעניין אותי ואני מניח שהרבה אחרים, נושא התלת מימד ומהירות העברת הנתונים ברשת)
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן שאעדכן, גם רשמתי זאת לפני כמה עמודים.
סופשבוע הגיע, נראה כמה סרטים ובתחילת שבוע הבא אני מבטיח לעדכן אם יהיה שינוי משמעותי.
סופשבוע הגיע, נראה כמה סרטים ובתחילת שבוע הבא אני מבטיח לעדכן אם יהיה שינוי משמעותי.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
Re: בעיות ב-GUI
liorreem כתב:ציטוט מתוך הסקירה של ה- C-300:
לא קיים זיהוי של קבצים חדשים אשר מצטרפים לשיתופים, יש צורך להכנס לממשק ולבצע סריקה מחדש על מנת שהם יכנסו ל- NMJ. יש לציין כי עדיין לא ניתן לשלב מספר מקורות מהתקני אחסון שונים מעל NMJ בודד, יהיה צורך להקים פתרון NMJ נפרד עבור כל אחד מהמקורות. החברה ציינה כי יכולת זאת בעבודה ותתקיים בקרוב דרך עדכון קושחה מתאים....
זיו, מה הכוונה "יהיה צורך להקים פתרון NMJ נפרד עבור כל אחד מהמקורות?"
בהנחה שיש לי תכנים בדיסק הפנימי של הסטרימר ועוד שני כוננים חיצוניים במחשב שמחובר בחיבור רשת קווי, מה הפתרון NMJ האפשרי עבורי?
udiraz כתב:מכיוון שהאסמכתא היחידה שהייתה לי על העסקה היתה מייל מ paypal (והתשלום עדיין לא ירד) שלחתי להם מייל ששואל מה עם זה וקיבלתי את התשובה הבאה:ronen61 כתב:udiraz כתב:אני קיבלתי מהם מייל אתמול שהמשלוח צפוי לצאת ב 30.
אולי נכנסת ל batch השני...
מה היה כתוב במייל?...
We do received your order and payment which you had authorized for us through Paypal.
We will charged the payment through Paypal by 23 Nov 2012.
The shipment will be arranged by 30 Nov 2012
בינתיים קיבלתי הודעה מ paypal שהכסף נמשך ולכן אני מקווה שאכן המשלוח יצא ב 30.
אם לא, אחכה עוד שבוע, כבר חיכיתי כל כך הרבה......
סבבה, חשבתי שקיבלת מייל ביוזמה שלהם
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Cable_Guy,
אתה תאלץ להפעיל את ה- NMJ בכל כונן בנפרד. כאשר תכנס לכונן, פתרון ה- NMJ יציג את התכנים עבור אותו כונן בלבד.
אתה תאלץ להפעיל את ה- NMJ בכל כונן בנפרד. כאשר תכנס לכונן, פתרון ה- NMJ יציג את התכנים עבור אותו כונן בלבד.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מסתבר כי Sigma Designs העבירה מספר Patch-ים אשר נכנסו לקושחה הזאת. אין כרגע תיעוד מדוייק של התיקונים וקצת קשה לקבל תשובות בסופשבוע, אבל נדמה שבעיות הרשת נפתרו. אני לא מצליח לגרום לכך שהסטרימר יגמגם מהרשת, הוא מצליח לנגן הכל...
ממשיך בנסיונות, חייב להצליח
ממשיך בנסיונות, חייב להצליח
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
guyezra כתב:זה אומר שה- SIMPLE BD עובד עכשיו בצורה תקינה על כל סוגי הקבצים?...
בעיית ה simple bd לא קשורה לענין ההזרמה ברשת.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הכתבה עודכנה. חלק מהמשפטים סומנו עם קו אמצעי ואחרים הושמטו, מספר משפטים אחרים נוספו.
בקצרה, בשביל לחסוך לאלו שקראו כבר ולא מעוניינים לקרוא מחדש, עבור כותרי Blu-ray אשר מורכבים ממספר קבצי m2ts עבור ה- Main Title, יתקיים גמגום קצר בפסקול במהלך ה- Playback בזמן המעבר בין קובץ m2ts אחד למשנהו. ניתן לאחד את כל קבצי ה- m2ts לאחד ולפתור בעיה זאת, אך יש לקוות כי פתרון שלם יותר לבעיה יגיע באמצעות עדכון קושחה מתאים.
בקצרה, בשביל לחסוך לאלו שקראו כבר ולא מעוניינים לקרוא מחדש, עבור כותרי Blu-ray אשר מורכבים ממספר קבצי m2ts עבור ה- Main Title, יתקיים גמגום קצר בפסקול במהלך ה- Playback בזמן המעבר בין קובץ m2ts אחד למשנהו. ניתן לאחד את כל קבצי ה- m2ts לאחד ולפתור בעיה זאת, אך יש לקוות כי פתרון שלם יותר לבעיה יגיע באמצעות עדכון קושחה מתאים.