לעוד מישהו האתר של טורק לא עולה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #81 

למעשה הפכתי להיות 34 :).
אני פשוט לא מבין מה אתם רוצים? מההההה?
את הכבוד המגיעה לכם? קבלו את כל הכבוד שבעולם. שלא נוריד מטורק? מה זה יתן לכם? האם יש מדד רייטינג לכתוביות?
האם יש תשלום פר קובץ מורד? לא! אז אני מודה בתגובה להורדת כתוביות מאתר זה או אחר, זה המקסימום שאני יכול לעשות.
אם נפסיק להוריד מטורק האם האתר יפשוט רגל? לא.
קראת לי "הישראלי המכוער" אבל זה כ"כ אופייני לך להלחם על ה"כבוד" האבוד הזה.
הרי בכל העולם תעשיית המוזיקה והסרטים שהן תעשיות שמגלגלות מיליארדים נלחמות בפירטיות וגנבות ולאן זה הביא אותן? לשום מקום, עדיין הרשת מפוצצת בתכנים פיראטיים. אז עכשיו MGM יישבו על ESIR שיתנו להם קרדיט בINFO של השיחרור שלהם? לא, הם יושבים בשקט וסופרים את ההפסדים. וגם אתם צריכים לדעת מתי לרדת בכבוד מהעיניין הזה ואני אומר את זה עם הערכה עצומה למתרגמים מכל קבוצה שהיא.
"על החתום...."

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #82 

Hertz33 כתב:למעשה הפכתי להיות 34 :).
אני פשוט לא מבין מה אתם רוצים? מההההה?
את הכבוד המגיעה לכם? קבלו את כל הכבוד שבעולם. שלא נוריד מטורק? מה זה יתן לכם? האם יש מדד רייטינג לכתוביות?
האם יש תשלום פר קובץ מורד? לא! אז אני מודה בתגובה להורדת כתוביות מאתר זה או אחר, זה המקסימום שאני יכול לעשות.
אם נפסיק להוריד מטורק האם האתר יפשוט רגל? לא.
קראת לי "הישראלי המכוער" אבל זה כ"כ אופייני לך להלחם על ה"כבוד" האבוד הזה.
הרי בכל העולם תעשיית המוזיקה והסרטים שהן תעשיות שמגלגלות מיליארדים נלחמות בפירטיות וגנבות ולאן זה הביא אותן? לשום מקום, עדיין הרשת מפוצצת בתכנים פיראטיים. אז עכשיו MGM יישבו על ESIR שיתנו להם קרדיט בINFO של השיחרור שלהם? לא, הם יושבים בשקט וסופרים את ההפסדים. וגם אתם צריכים לדעת מתי לרדת בכבוד מהעיניין הזה ואני אומר את זה עם הערכה עצומה למתרגמים מכל קבוצה שהיא.
...
ההשוואה בין שיתוף קבצים לבין גניבת תרגום היא ממש לא נכונה. כשאתה מוריד סרט, הוא מופץ בשמו האמיתי, כתובים בו הקרדיטים לבמאי, לתסריטאי, לשחקנים, לעוזרי ההפקה, לכולם. עמלם הקשה של כל מאות האנשים שעבדו עליו מכובד בצורת קרדיט. אף קבוצת הפצה באינטרנט מעולם לא לקחה לעצמה קרדיט על צילום הסרט. הנזק שנעשה הוא לכל היותר כספי, והאמת? זה נזק כספי שנעשה לאולפנים שמגלגלים מיליארדים ממילא. לא שזה הופך את זה ליותר בסדר, אבל בוא נגיד שזה לא בדיוק סוף העולם.
המצב הזה דומה למצב שבו טורק בסה"כ מעלה את התרגומים שלנו לאתרו (עם קרדיטים). באופן טבעי, עקב ההתנהגות של מנהל אתר טורק במשך השנים, היינו מעדיפים שבטורק לא יהיו התרגומים שלנו. אבל אנחנו מקבלים את זה בהכנעה כי ככה עובד העולם.

לעומת זאת, כשטורק גונבים תרגום - אין שום קרדיט. לשבת כ"כ הרבה זמן ולהשקיע את הנשמה ביצירה הזאת (כן, תרגום זה יצירה), במשך 10-20-30 שעות, ושאחד האתרים הגדולים בתחום יפיץ את זה כשלו, ועוד יעז להשמיץ אותי בתוך התרגום שאני יצרתי - זה מצב בלתי נסבל שלעולם לא נקבל.
חשוב גם להבין את הבדלי הגודל - ההפצה הפיראטית של סרט היא אחוז די קטן מסך כל ההפצות שלו (קולנוע, DVD, טלוויזיה, פרסומות...). טורק, לעומת זאת, הוא אתר מרכזי יחסית בתחום, והמרכזיות שלו לא מאפשרת לנו להתעלם ולשבת בשקט.
אם הקבלנו את זה לתעשיית הקולנוע והטלוויזיה, הרי זה כמו שבערוץ 10 תמיד יופיעו סרטים וסדרות ללא הקרדיטים ליוצרים האמיתיים שלהם, ובמקומם יופיע שבחים על כמה שערוץ 10 איכותי ומגניב וכל השאר קקות.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #83 

מעניין באמת מה קרה לאתר.
לפי הקאש של גוגל רואים שהאתר העלה הודעת סגירה זמנית.

לאחר מכן האתר פשוט נפל..

מוזר מאוד שהוא נסגר ככה בפתאומיות, בד"כ תביעות זכויות יוצרים מקבלות פרסום פומבי..
משהו מאוד מוזר.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #84 

QsubsGodfather,

כשטורק יעלה אשמח לשלוח לך לינקים לתרגומים חדשים יחסית כשיש בתוכם את הקרדיט ל- QSubs.
אותם תרגומים יצאו בפורמט SUB/IDX באתר Sratim.

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #85 

yaronkle כתב:QsubsGodfather,

כשטורק יעלה אשמח לשלוח לך לינקים לתרגומים חדשים יחסית כשיש בתוכם את הקרדיט ל- QSubs.
אותם תרגומים יצאו בפורמט SUB/IDX באתר Sratim.
...
לא מבין למה אתה מתווכח איתי על זה. מי שם לב לדברים האלה, אני או אתה? החל מאמצע חודש יולי שום תרגום שלנו לא הועלה עם קרדיט (וקודם לכן - "רק" כל תרגום שטורק קרעו מ-IDX/SUB הועלה ללא קרדיט). אבל סבבה, שלח לי לינקים, אם אתה אומר.

אגב, הבהרה קטנה כי נראה שזה לא ברור כאן: ברוב המוחלט של המקרים, טורק מעלים את ה-SRT שלנו אחרי שאנחנו משחררים אותו באתרים האחרים. במעט מקרים הם אשכרה קרעו והפכו ל-SRT. כבר קרוב לחודשיים שהם בכלל לא קרעו לנו שום דבר, והם מצדם אף הצהירו שהם כבר לא מנסים לקרוע כי זה "לא שווה את זה".
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

rib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #86 

לא יודע מה איתכם אבל זה מה שאני שמעתי:

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #87 

rib כתב:לא יודע מה איתכם אבל זה מה שאני שמעתי:

...
לא, כי לבכות "אוי אוי אוי, התרגום לא עובד לי טוב בסטרימר ואני לא מסוגל נפשית לחכות שבוע" זה סבבה לגמרי.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #88 

QsubsGodfather,
אתם רחוקים מאוד מלהעלות תרגומים SRT תוך שבוע.
יש SUB/IDX שמחכים הרבה שבועות.

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #89 

guyezra כתב:QsubsGodfather,
אתם רחוקים מאוד מלהעלות תרגומים SRT תוך שבוע.
יש SUB/IDX שמחכים הרבה שבועות.
...
ברוב המקרים זה שבוע-שבועיים.
ואגב, אתם יכולים להשתמש נהדר גם ב-IDX/SUB. בהרבה מהסטרימרים ניתן להכניס אותו לקונטיינר של ה-MKV. אם לא, אפשר להשתמש בתרגום מובנה. אם לא, אפשר חס וחלילה לראות במחשב. ואם כל זה לא מקובל עליכם - חכו קצת ל-SRT.

ואם כבר אנחנו נכנסים לקליפים של תינוקות בכיינים, בואו נעמיד דברים על דיוקם. מי שלא מוכן לעשות את כל הנ"ל הוא בכיין הרבה יותר מזה שעמל קשה על יצירה ודורש את הקרדיט המגיע לו.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #90 

אני באמת לא הבנתי אף פעם את המתרגמים. שוקדים שעות על גבי ימים על תרגומים ועבור מה? עבור "הערכה"?
אז הנה נוכחתם לדעת שצרכן ישראלי כזה הוא שדורש מוצר ויהי מה. אבל אתם או שלא מספקים כדאי לעשות דווקא או מספקים מוצר לקוי.
וקרגע לפי ראות עיניי האחוזי תלונה\תמיכה בכם מתחלק 80\20 לתובת התלונות. לפי פורום זה ולפי עוד מקומות שאני מעיין בתגובות.
הרי אם יש לי בשכונה מוכר פלאפל X כשלידו נתפח עוד דוכן Y. אז הX אומר "לא מוכר פלאפל שבוע כי הוא גנב לי את המתכון" או מתחיל למכור סושי אז אלך לקנות פלאפל מדוכן Y בלי למצמץ.
מה לעשות, כזה הוא צרכן ישראלי. לא אכפת לו מי מספק את המוצר העיקר שיסופק.
"על החתום...."

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #91 

Hertz33 כתב:אני באמת לא הבנתי אף פעם את המתרגמים. שוקדים שעות על גבי ימים על תרגומים ועבור מה? עבור "הערכה"?
אז הנה נוכחתם לדעת שצרכן ישראלי כזה הוא שדורש מוצר ויהי מה. אבל אתם או שלא מספקים כדאי לעשות דווקא או מספקים מוצר לקוי.
וקרגע לפי ראות עיניי האחוזי תלונה\תמיכה בכם מתחלק 80\20 לתובת התלונות. לפי פורום זה ולפי עוד מקומות שאני מעיין בתגובות.
הרי אם יש לי בשכונה מוכר פלאפל X כשלידו נתפח עוד דוכן Y. אז הX אומר "לא מוכר פלאפל שבוע כי הוא גנב לי את המתכון" או מתחיל למכור סושי אז אלך לקנות פלאפל מדוכן Y בלי למצמץ.
מה לעשות, כזה הוא צרכן ישראלי. לא אכפת לו מי מספק את המוצר העיקר שיסופק.
...
אנחנו לא מחפשים הערכה מכל "צרכן". זה כבר עניין של חינוך פרטני ודרך ארץ אצל כל אחד, ואת מה שההורים של אותם אנשים כשלו לעשות אני בטח לא אנסה. אבל אנחנו כן דורשים שבאתרים גדולים נקבל את הקרדיט המגיע לנו על היצירה שלנו.

וכמו מקודם, ההשוואה שלך לא נכונה. קודם כל, אנחנו לא מתחרים בטורק. לא מדובר בשני דוכנים מתחרים, אלא ביצרן תוכן ובמפיץ. אם היינו רוצים להתחרות בו, היינו פותחים אתר.
ובמקרה שלנו, דוכן Y (טורק) גונב את הפלאפל של X (לא רק את המתכון, אלא את הפלאפל עצמו), ומוכר אצלו, ועוד כותב על העטיפה של הפיתה "אל תקנו מ-X, הם חארות". וברגע שדוכן X מפסיק להכין פלאפל או מכין אותו בצורה מוגנת יותר, בדוכן Y פשוט אין פלאפל. מאיפה יהיה לו? הרי רק X יודעים להכין פלאפל טעים.

אתה גם שוכח משהו חשוב - מוכר הפלאפל בסופו של יום זקוק לקנייה שלך. אנחנו לא. לי לא אכפת אם אתה מוריד את התרגום שלי או לא (האמת שאפילו הייתי מעדיף שלא, לאור חוסר הכבוד שלך), ולכן לא מפריע לנו להילחם על העקרונות שחשובים לנו כ"כ, כי בתכלס אנחנו לא מפסידים דבר.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #92 

Hertz33 כתב:וקרגע לפי ראות עיניי האחוזי תלונה\תמיכה בכם מתחלק 80\20 לתובת התלונות. לפי פורום זה ולפי עוד מקומות שאני מעיין בתגובות.
...
תלוי איך אתה מחשב את האחוזי תלונה/תמיכה. אם זה לפי מי שצועק חזק ורועש יותר אז המתלוננים תמיד ישמעו כאילו הם הרבה יותר ממה שהם. אני לא יודע, אולי ה"רוב הדומם" הוא מהתומכים?

בכל מקרה אני בהחלט תומך באנשים שמתאמצים ליצור מוצר (נקרא לו תרגום) ומתעצבנים שמישהו גונב להם את הקרדיט לאותו מוצר.

אני חייב גם להעיר שדרך ההתבטאות של QsubsGodfather אינה מועילה לו, כי הדברים שהוא טוען הם צודקים, אבל דרך הצגת הדברים לוקה בחסר וכנראה גורמת פה לכמה אנשים לאנטיגוניזם חזק.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #93 

QsubsGodfather
באמת שאני לא יודע על מה אתה מדבר. אני מוריד הרבה מטורק וגם מסרטים. לא זכור לי בתרגומים של טורק אזכורים לרעה לגבי צוות Q או אחר.
לאומת זאת התרגומים שלכם שופעים באזכורים שליליים לגבי טורק כגון "טורק גונב ממתרגמים" ,"אל תורידו מטורק" וכו'.
ולאור המונופול שאתם משליטים על אתר סרטים וחרם על טורק אתם מרשים לעצמכם פשוט לא לתרגם סדרות כמו "דם אמיתי" שיש לה ביקוש.
הסדרה רואה אור ביום שני בבוקר כשיום ראשון שבוע הבא עדיין אין תרגום. למה, כי ככה בא לכם. הרי סרטים לא מעלה תרגומים של מתרגמים פרטיים שמעלים אותם. אז תודה אבל לא תודה, אני רואה כבר ביס. אומנם מתפשר על האיכות אבל זה מה יש.
מצד אחד אתה אומר שלא אכפת לכם מצרכנים ואתם לא מפסידים כלום, מנגד חשוב לכם להגן על העקרונות שלכם.
אז צר לי אבל העקרונות שלכם לא שווים יותר ממנת פלאפל.
"על החתום...."

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #94 

אהבתי את ההשוואה למוכרי פלאפל.

המשתמשים רעבים. בא היצרן ומייצר פלאפל שמסומן עליו פלאפל Q.

כל המוכרים שמים את הפלאפלים הללו בפיתות ומוכרים אותם.

אחד מהמוכרים שנקרא לו T משנה את ה-Q על הפלאפלים והופך אותו ל-T. הוא עדיין משתמש בפלאפל Q, רק שמוריד את הקרדיט והופך את זה לקרדיט שלו.

מתעצבן היצרן (ובצדק) ומנסה כל מני תרגילים לשכנע את המוכר להפסיק עם השטויות. בהתחלה הוא מפסיק לייצר פלאפל לזמן מה. לא הולך, כשאין פלאפל איכותי, המוכר T לא ממש מזיז לו ושם בחנות פלאפלים פחות טעימים שכתוב עליהם T. המוכרים האחרים תקועים כי הם לא עושים את זה ולכן לא מוכרים דבר. בפועל, המשתמשים רעבים ולכן מספר הלקוחות של אותו מוכר T מתרבה דווקא.

אז היצרן מתעצבן עוד יותר, הוא מעכב את הפלאפלים. הוא אומר, שהלקוחות ימתינו לערב. בוודאי שהם ימתינו לערב, הרי הם מעדיפים פלאפל איכותי, לא?

אז זהו, שלא. הלקוחות רעבים ובלית ברירה מרביתם הולכים ל-T לקנות את הפלאפלים הלא טעימים. אלה שפחות רעבים או יותר סבלניים ימתינו לערב והם יקבלו את הפלאפלים המקוריים של Q. הבעיה ש-T ממזר גדול, בערב הוא ממשיך לשנות את הפלאפלים של Q, כך שמי שלא חיכה עדיין מקבל פלאפלים מוצלחים מאותו T.

קיבינימט, חושב היצרן. הם מתחילים להכניס מסמרים בפלאפלים (כמובן שזה לא הולך, כולם חוטפים אותה). הפיתרון כרגע הוא שהם מייצרים פלאפלים משוריינים עם אריזת ברזל שחרוט עליה Q בגדול. הלקוחות שלהם צריכים לקלף את האריזה ורק אז לאכול. הבעיה ש-T הממזר לפעמים שם פלאפלים משלו ולפעמים טורח ומקלף את של Q ומשנה להם את השם.

ומה בסוף קרה? חלק מהלקוחות נמאס להם לחלוטין ועברו להמבורגר. חלק הולכים ל-T, כי לפחות כשהם רוכשים ממנו פלאפל הם לא צריכים לעבוד קשה ולקלף פלאפלים או לחפש מסמרים בתוך הפלאפלים שלהם. הלקוחות של Q מעוצבנים. הפלאפלים טעימים, אבל יותר מדי בלבול מח בשביל לאכול אותם.

ומי הכי סובל? Q כמובן כי הם צריכים לעבוד קשה ולארוז את הפלאפל באריזת ברזל...

מה לגבי T? לא אכפת לו מכלום. יש פלאפל, סבבה. אין פלאפל, סבבה. לא אכפת לו ולכן לא ישנה מה יקרה אצל Q כי זה לא מזיז לו כלום...

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #95 

ועל זה נשאר להגיד: "פלאפל עושים באהבה או לא עושים בכלל" :)

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #96 

איך הצלחנו מהודעה סתמית על האתר שלא עולה להגיע שוב למלחמה הזו בין המתרגמים?

תכניסו לכם טוב טוב לראש:

כמו שעופר כתב, לא חשוב של מי הפלאפל העיקר שלא נהיה רעבים...
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #97 

Hertz33 כתב:QsubsGodfather
באמת שאני לא יודע על מה אתה מדבר. אני מוריד הרבה מטורק וגם מסרטים. לא זכור לי בתרגומים של טורק אזכורים לרעה לגבי צוות Q או אחר.
לאומת זאת התרגומים שלכם שופעים באזכורים שליליים לגבי טורק כגון "טורק גונב ממתרגמים" ,"אל תורידו מטורק" וכו'.
ולאור המונופול שאתם משליטים על אתר סרטים וחרם על טורק אתם מרשים לעצמכם פשוט לא לתרגם סדרות כמו "דם אמיתי" שיש לה ביקוש.
הסדרה רואה אור ביום שני בבוקר כשיום ראשון שבוע הבא עדיין אין תרגום. למה, כי ככה בא לכם. הרי סרטים לא מעלה תרגומים של מתרגמים פרטיים שמעלים אותם. אז תודה אבל לא תודה, אני רואה כבר ביס. אומנם מתפשר על האיכות אבל זה מה יש.
מצד אחד אתה אומר שלא אכפת לכם מצרכנים ואתם לא מפסידים כלום, מנגד חשוב לכם להגן על העקרונות שלכם.
אז צר לי אבל העקרונות שלכם לא שווים יותר ממנת פלאפל.
...
די כבר עם ה"לא ראיתי, לא שמעתי, לא גנבו, לא השמיצו".
http://webcache.googleusercontent.com/s ... google.com
שם נמצא הדף של טורק לפרק 1 של העונה החדשה של דם אמיתי, באדיבות גוגל קאש. זה התרגום שלי, אתה רואה את הניק שלי איפשהו בדף הזה? ודאי שלא. אבל בטח אתה לא מפספס מנשר שלם שמסביר כמה צוות Qsubs זבלים.

ואין לי מושג מה אתה רוצה, יצא תרגום לפרק האחרון של דם אמיתי ביום רביעי. ועוד ב-SRT, כי אף אחד לא גונב לנו תרגומים כשטורק אופליין.
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #98 

יאללה, מיצינו.