DEXTER - עונה 7

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
יוסיפוביץ
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #81 

זה כבר דבילי והמצב מחמיר מפרק לפרק

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #82 

אז מה יש לנו העונה?
להיפטר מסירקו - CHECK
להיפטר מבעל המועדון - CHECK
להיפטר מהפאנטום - CHECK
ToDo:
להיפטר מהאנה
להיפטר מלאגוורטה

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #83 

לגוארטה מדברת יותר מדי, להיפטר ממנה כבר לא יעזור.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #84 

sheva23 כתב:
puma1 כתב:לא נראה לי שהסדרה הזאת תיגמר טוב בשביל דקסטר אחרי שהוא חצה את הקווים בפרק האחרון
...
גם לא בשביל האנה מקיי ,אחרי שהיא "חצתה" את הקווים, בהקשר של דברה (היה PREVIEW לפרק 11)
אגב יצא לדקס להרוג סתם כך במהלך העונות האחרונות כך שזו לא סיבה לחשוש
מה שיפה בסדרה הזו שלא בוחלים באמצעים, הכל יכול לקרות
...
מה ראית שתי שניות מהפרק, מי אמר לך שזאת היא ?

מתי יצא לדקסטר להרוג מישהו שהוא לא רצח ?

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #85 

היתה באחת העונות איזה דמות שדקס רצח בשירותים , אם אני זוכר נכון הוא דיבר לא במקום על אמא שלו, ודקס היה ממש רעב גם כך.
לדעתי היו עוד כמה, רק בעונה הזאת ניתן לראות שזה התחיל עם הרוצח השכיר והמשיך עם המסע שסרקו ביקש ממנו
מה ראית שתי שניות מהפרק, מי אמר לך שזאת היא ?
...
זה הולך ככה, דברה מאיימת על האנה, NEXT THING YOU KNOW דברה עושה תאונת דרכים הזויה (כנראה שמו לה משהו במשקה) וגומרת בבית חולים. (כאילו מי עוד שנשאר בחיים חוץ ממנה יכל לגרום לדברה בעיות?)
דקס שואל את האנה אם היא היתה קשורה לזה, האנה מכחישה במבט הסטנדרטי שלה "אין לי מושג מי זה"
יש 12 פרקים, כלומר צריך למשוך עוד פרק אחד עד הפינאלה שם דקס יקבל גם הוכחה חותכת שהאנה עשתה את המעשה, ומבחינתו שוב תהיה דילמה אחותו או להישאר עם הפסיכית.
נלך אפילו יותר רחוק מזה, איזה CLIMAX יתאים יותר לסוף עונה, שדקס ימצא איך להתחמק מלגאורטה או שהאנה תסיים על השולחן של הDARK RIDER :twisted:
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #86 

לא זכור לישום קטע שבו דקסטר הורד מישהו שהוא לא רוצח, תעשה הפרדה בין מישהו שהוא לא התכוון לרצוח כמו הרוצחים השכירים שבאו להרוג את ההומו ההוא, לבין מישהו שהוא לא רוצח, וזה עדיין לא קרה עד הפרק האחרון

לגבי החלק השני זה הכל ניחושים, גם אני יכולתי להגיד לך את אותו הדבר מצפיה בפרומו, אבל זה צפוי מדי, ובכל מקרה בגלל שהעונה הבאה תהיה האחרונה יכול להיות שהאנה תמשיך גם לעונה הבאה

DANBR22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 797
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #87 

היה איזה פרק, נדמה לי בעונה של טריניטי כשדקסטר נסע אחריו לאיזה טיול שמישהו סתם הציק לו והוא הרג אותו, אח"כ הארי נוזף בו על זה שהוא סוטה מהקוד..

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #88 

ומה עם רובוקופ? הוא לא היה רוצח

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #89 

puma1 כתב: לגבי החלק השני זה הכל ניחושים, גם אני יכולתי להגיד לך את אותו הדבר מצפיה בפרומו, אבל זה צפוי מדי, ובכל מקרה בגלל שהעונה הבאה תהיה האחרונה יכול להיות שהאנה תמשיך גם לעונה הבאה
...
הלוואי , היא אחלה דמות, אבל קשה לי להאמין שדקסטר לא חווה כרגע אשליה של אהבה אמיתית, הוא עדיין ספקן מאוד ומספיק טעות קטנה של האנה -כלומר פגיעה באדם שקרוב לדקס מאוד בנוסף לכך שדקס יודע שהיא רצחה עוד כמה, כדי לשכוח את ה"אהבה" הגדולה ולעשות צדק (גם כדי להרגיע את דב. רק שלא יהפכו לזוג גם בסדרה, יהיה מאוד הזוי )

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #90 

לדעתי הוא יהרוג את האנה
ועונה הבאה היא עונת המרדף אחריו....לאחר שלגורטה תעלה עליו סופית

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #91 

לי כבר יש הרגשה לגבי סוף העונה הנוכחית:

1. שמתם לב שדב התחילה לקחת כדורי הרגעה? זו כנראה הסיבה לתאונה שלה.
2. דקסטר כנראה יחשוב באנה ובסוף יהרוג אותה ולאחר מכן יגלה שהיא לא אשמה - מה שיביא לשבירה שלו ורציחות שלא לפי הקוד..
3. זוכרים מי הייתה אחראית לפיטורים של המפקח? זו לגוארטה ורק דב יודעת את זה. כנראה שהוא יבוא לבקר את דב בבית החולים ואז הוא היא תספר לו..
4. היות והמפקח הבטיח להארי שישגיח על שני ילדיו, יש סיכוי שהוא ירצה להגן על דקסטר לאחר שיבין שלגארטה צודקת.. אז יתכן שהוא יעשור לדקסטר לרצוח אותה או שהוא יעשה זאת בעצמו..
5. בכל מקרה סוף העונה נמצא את דקסטר ממורמר שהרג את אנה וככל הנראה משהו נוסף יגלה עליו את האמת..

אגב בפרקים הנותרים דקסטר יספיק לסגור מעגל בכך שיצליח להרוג את שאר הרוצחים של אמא שלו...

עונה 8 תתמקד במרדף שבסופה או שדקסטר ימות או שהוא יסגיר את עצמו בכדי להציל דמות אחרת כמו הבן שלו או דברה, או שהוא יצליח להמלט לתמיד...

לא נשארו הרבה אפשרויות...

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #92 

נראה שבפרק הבא הולך להיות מעניין... אבל בטח ישאירו אותנו במתח עד העונה הבאה איזה עצבים, ממש נהנתי מהעונה הזאת, לא זוכר מתי פעם אחרונה חיכיתי כל כך לפרק בסדרה הזאת, העונות האחרונות היו פשוט משעממות, נראה לי שדב שמה לעצמה את הכדורים האלה ולא האנה, אולי היא הבינה שזה הדרך היחידה לגרום לדקסטר לתמוך בה ולהסגיר את האנה, היא גם אמרה לדקסטר שהיא לקחה כדור אחד וזה נראה כאילו היא לקחה כמה באוטו ( למרות שלא רואים )

יוסיפוביץ
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #93 

לפי הקדימון של הפרק האחרון-נראה כאילו נגמר הסיפור של דקסטר והוא נעצר.האם נכון??

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #94 

איך אתה מצפה שיענו לך על זה אם אף אחד עדיין לא ראה את הפרק

יוסיפוביץ
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #95 

לפי הקדימון לפרק הבא.פשוט,לא??

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #96 

מה שתגיד

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #97 

PUMA ראית את דוקס אומר בקדימון MOTHERFUCKER :lol:
לרגע תהיתי אם יש סיכוי שהקרנף הזה עדיין חי , נראה לי סתם הכניסו אותו לקדימון ליצור מתח. אני זוכר שבעונה השניה מצאו DNA כחלק מחלקי הגופה של דוקס שנמצאו מפוזרים מסביב לבקתה.

לגבי מה שאמרת על דברה, גם אני תהיתי בנושא , זה יהיה קצת חולני שדברה עשתה את זה לעצמה במודע . אגב זה צריך לכלול גם את השערה של האנה בביתה שדברה צריכה היתה להשאיר בכוונה כראייה ...

מה שכן לאגוורטה הפתיעה עם המלכודת לדקס, לא צפיתי את זה בא.
מעניין יהיה בפרק הבא, האם האנה תנקום ותסגיר את דקס (הוא לא חשד לתגובה נגדית שלה ל"הלשנה" של דקסטר עליה? חשבנו שדקס ישתמש במתודה והטובה והישנה ויגמור את הנושא על השולחן, אבל גם כאן התסריטאים הפתיעו) או שהיא תלך לכיוון של סחיטה להסגרתה של דברה כשותפה לפשע (2 ציפורים במכה)

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #98 

לא חושב שדואקס חי. זה יהיה ממש זלזול באינטלגנציה של הצופים. לדעתי הוא יופיע כעוד דמות מהדמיון של דקסטר (אם כי לפי IMDB השחקן שמגלה את דואקס אכן משתתף בפרק הסיום ולא מתוך תמונות ארכיב). המעצר של דקסטר כבר לא יכול להיות סצנת הסיום של העונה, כי הם לא מספיק מפגרים בכדי לתת את הסיום כספוילר בפרומו.. יתכן שזה עוד משהו מהדמיון של דקסטר, או זה אכן קורה, מה שאומר שסצנת הסיום תהיה אפילו יותר מפתיעה ממעצר..

בכל מקרה, יש עוד עונה. אני רק מקווה שזו לא הולכת להיות עונה בה רואים את דקסטר רוצח אסירים בכלא בו הוא יושב, כי זה יוריד את הסדרה הזו לתת רמה של סדרות כמו נמלטים... עדיף ש 8 תתמקד בבריחה של דקסטר ובמרדף ושתסתייף בסצנת מיטה לוהטת של דקסטר + דברה + אנה (גם אם היא מתה) + הביבי סיטר אחותו של בטטה ויודעים מה, אפילו אסטור הבת של ריטה, שכאשר ראיתי אותה בפרק 9 כמעט והלכתי להסגיר את עצמי על פדופיליה... :D י (טוב האמת שקצת הגזמתי, אפשר להוציא את דקסטר מהסצנה הזו.. :mrgreen: )

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #99 

Sexter אתה מבוזבז פה :מת מצחוק:

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #100 

זה נראה כאילו דקסטר הולך לשחרר את האנה מהכלא ( גם רואים אותם מתנשקים שהיא עם מדי אסיר )

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”