jpost גדול חחחח
זאת לא פעם ראשונה שאתה מביא את הסרטון הזה ואני כל פעם נקרע מחדש.
ועוד כל הקטע שאתה כל פעם מביא את הסרטון הזה לאותו בנאדם הסובל "מהערצה אובססיבית".
סיום מוצלח לשירשור...
בקשה לשנה הבאה: שמישהו כבר יתעורר בחברת הוט ויהיה בקשר עם הלקוחות והפורום ויקח את התלונות שלנו ברצינות!!!
פידבקים מהלקוחות זה אחד הדברים החשובים והמועילים לחברה בייחוד בזמננו, ביחד אנחנו יכולים לפתור את זה!
אני אומר לך מניסיון שיש אנשים מהוט העוקבים אחרי הפורום, לזה אין לך מה לדאוג
אתה חושב שהחברה לא מודעת לבעיות של הממיר ? היא יודעת יותר מאיתנו.... פשוט קשה לה לתקן את כל זה וזה מה שמעצבן.
אני מקווה שבזמן הקרוב נוכל להשתמש בו בצורה טובה בלי בעיות.
דרך אגב, מידיעה לא רשמית שהועברה לאוזניי ייתכן שהעדכון הנ"ל יגיע לכולם שבוע הבא.
nerya40 כתב:אני אומר לך מניסיון שיש אנשים מהוט העוקבים אחרי הפורום, לזה אין לך מה לדאוג
אתה חושב שהחברה לא מודעת לבעיות של הממיר ? היא יודעת יותר מאיתנו.... פשוט קשה לה לתקן את כל זה וזה מה שמעצבן.
דרך אגב, מידיעה לא רשמית שהועברה לאוזניי ייתכן שהעדכון הנ"ל יגיע לכולם שבוע הבא.
...
מקווה, נראה שהעדכון הזה סוף סוף מביא איתו איזה שינוי, וגם אם לא יהיה שינוי מורגש במהירות שלו לפחות יש סוף סוף קטגוריות להקלטות.
nerya40 כתב:אני אומר לך מניסיון שיש אנשים מהוט העוקבים אחרי הפורום, לזה אין לך מה לדאוג
...
אני די סקפטי שהעדכון עוד יגיע אלינו השבוע.. כבר הגענו ליום שישי וכלום..