The Walking Dead - עונה 3
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
סתם היה במחסן של האביזרים של ההפקה, לקחתם את זה רחוק מדי.
בכל אופן, הסדרה עבורי לפחות איבדה את הקסם שלה, פרקים משעממים ובלי יותר מדי התפתחויות מעניינות, חייבים להיכנס כבר לעיר עם מלא זומבים ולהביא דמויות חדשות כדי לתת דם חדש לסדרה, שעמום טוטאלי כרגע.
בכל אופן, הסדרה עבורי לפחות איבדה את הקסם שלה, פרקים משעממים ובלי יותר מדי התפתחויות מעניינות, חייבים להיכנס כבר לעיר עם מלא זומבים ולהביא דמויות חדשות כדי לתת דם חדש לסדרה, שעמום טוטאלי כרגע.
שי
הסדרה איבדה את כל הייחוד שלה... כבר אין את כל האלמנט של הישרדות נגד זומבים... זה הפך ל"הנה עוד זומבי בואו נהרוג אותו עם סכין יפני" בעונה הראשונה והשנייה הם איבדו אנשים במהירות מסחררת ואני זוכר שנשארתי פעור פה כשהזקן מת בשדה... עכשיו זה כבר סתם דיבורים ויריות נגד אנשים אחרים
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
אמת לאמיתה.BreezeNET כתב:הפרק האחרון היה![]()
![]()
...
דווקא עונה 3 הייתה עד הפגרה טובה בהרבה מעונה 2.
ראו שהם משתדלים ליצור יותר אקשן וגם הצליחו להגעיל קצת פה ושם (למשל שההיא התאמנה על זומבית בשביל לעזור בלידה)
אבל הם חזרו לסורם עם דיאלוגים רדודים ברמה של כיתה ג'.
מתי יבינו בהוליווד שהם לא טובים בשיחות מורכבות ? לא צריך לתת "ערך מוסף" לאקשן טוב.
- kidney_stone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: אריק. ט.
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בזמן האחרון אני מוצא נחמה במשחק של המתים המהלכים שיצא בשנה שעברה. בתור משחק וידאו יש להם הרבה פחות מחויבות לשחקנים, אז מעיפים שם דמויות על ימין ועל שמאל, והכתיבה ממש מצויינת. מומלץ לכל מי שהתייבש מהפרקים האחרונים, כמוני.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
בניגוד לדעות שלפני, אני דווקא מרוצה מהסדרה. צריכים להבין שהעיקר כאן איננו הזומבים, זוהי סדרה על אנשים ומלחמת ההשרדות היומיומית שלהם. לחימה תמידית בזומבים זה מעייף וכבר ראינו די והותר מזה בעונות קודמות. אוייב הרבה יותר מאיים ומתוחכם הינו דווקא בני אדם - ובזה נדמה שהעונה הנוכחית מתרכזת.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זיו - אני מסכים בהחלט שהסדרה היא לא סדרת "הישרדות זומבים" אלא סדרה על אנשים בעולם מלא בזומבים. נדמה לי שאתה היית זה שפרסם בסוף העונה הראשונה קישור לסרטון שכלל את כל קטעי האקשן זומבים מהעונה כולה, והסרטון נמשך מעט יותר מדקה - כך שזה לא שמינון האקשן ירד פתאום, זה תמיד היה אופי הסדרה.
אבל החצי השני של העונה השלישית פשוט נמתח עוד ועוד, כי הם רוצים לשים את העימות בין ריק והמושל בסיום העונה, ואין להם מספיק בשר למלא את הזמן שנשאר.
אבל החצי השני של העונה השלישית פשוט נמתח עוד ועוד, כי הם רוצים לשים את העימות בין ריק והמושל בסיום העונה, ואין להם מספיק בשר למלא את הזמן שנשאר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אם אהבת כמוני אני בטוח שתשמח לשמוע שמתוכנן המשך עוד השנה:Malcontent כתב:בזמן האחרון אני מוצא נחמה במשחק של המתים המהלכים שיצא בשנה שעברה. בתור משחק וידאו יש להם הרבה פחות מחויבות לשחקנים, אז מעיפים שם דמויות על ימין ועל שמאל, והכתיבה ממש מצויינת. מומלץ לכל מי שהתייבש מהפרקים האחרונים, כמוני....
http://www.hometheater.co.il/vt185031.T ... 7%99%D7%94
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אכן, במקור פרסמו שההמשך מתוכנן לשנה הבאה, שמחתי מאוד שהוא מתוכנן להשנה.
זה עדיין לא "אהבתי", שמרתי אותו לתקופה הזאת, ועד עכשיו סיימתי רק שלושה פרקים, אז יש לי עוד 40% מהמשחק, ובטח גם החלק עם הכי הרבה תהפוכות ובלגאנים (למרות שאחרי הסצינה של לפני העליה לרכבת, אין לי מושג מה עוד הם יכולים לעשות בשביל לזעזע אותי. ממש הייתי על סף דמעות שם).
זה עדיין לא "אהבתי", שמרתי אותו לתקופה הזאת, ועד עכשיו סיימתי רק שלושה פרקים, אז יש לי עוד 40% מהמשחק, ובטח גם החלק עם הכי הרבה תהפוכות ובלגאנים (למרות שאחרי הסצינה של לפני העליה לרכבת, אין לי מושג מה עוד הם יכולים לעשות בשביל לזעזע אותי. ממש הייתי על סף דמעות שם).
דווקא בפרק 14 היה שיפור, קצת יותר מתח.guyezra כתב:בדיוקMalcontent כתב: אבל החצי השני של העונה השלישית פשוט נמתח עוד ועוד, כי הם רוצים לשים את העימות בין ריק והמושל בסיום העונה, ואין להם מספיק בשר למלא את הזמן שנשאר.......