[סיקור] ממיר Germaine GM127A

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #81 

Slashdude האנטנה שמגיעה איתו מתחברת בחיבור RF, אתה יכול לחבר לכל אנטנה אחרת (כמו אנטנת הבניין) ללא בעיה דרך ה-RF
את כל הערוצי הרדיו קולטים בדיוק כמו שאר הממירים (30 סה"כ אבל רק אולי חצי עובדים בגלל שזה עדיין בשלבי הרצה).
בדבר חנויות בחיפה אין לי שמץ, למה לא לקנות מהאינטרנט וזהו? המחיר מתחיל מ-239 ש"ח
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803244
בחוץ אולי תמצא גם ב-200
בנתיים לדעתי האישית זה הממיר היחידי שלוקח באמת ובתמים את כל יתר הממירים ביכולות ובביצועים
מאז הקנייה ועד היום לא היה לי תקיעה אחת או בעיה בלי מוסברת, אני מקליט איתו קבוע להרד דיסק של 500 ג"ב, צופה בו בסרטים ובכיף הכל עובד... אבל זו דעתי האישית ואולי היא תתפס כדיעה של מי שמנסה לגונן על פרי קנייתו ועל כן ההחלטה כולה שלך (Y)

Slashdude
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #82 

אני אקנה! תודה רק לא הבנתי אם מגיעה איתו אנטנה מדוע קנית נוספת?
הנוספת היא תחליף למי שאין על הגג בבנין כמוני? כלומר לשיפור קליטה רק במקרה של תקלות...
לגבי ההארד דיסק ,כבר בדקת לגבי הארד דיסק חיצוני של 2.5 , כלומר בלי חיבור חשמל נפרד?
והאם מההארד דיסק המקליט אתה גם מנגן תכני MKV או שזה פונקציה לדיסק און קי בלבד?
סליחה על החפירה ותודה על הסבלנות.

נ.ב הוסיפו לעידן את ערוץ 23 שיש בו אחלה תוכן סיבה נוספת להגיד שלום ליס :mrgreen:

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #83 

כי האנטנה המגנטית שמגיעה יחד עם הממיר לא עשתה את העבודה לכן השתמשתי באנטנה פנימית של יאגי :) בקשר להרד דיסק אז כן הוא ללא אספקת חשמל חיצוני וכן אין בעיה להריץ mkv מהרדיסק חיצוני כמו גם מדיסק נשלף.

assafle
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0

בעייה עם התקעות תמונה

שליחה #84 

היי,
קניתי את הממיר הזה אתמול. חיברתי, הוא מצא את הערוצים בלי בעיה וגם זיהה את ההארד-דיסק שחיברתי אליו ומקרין את הקבצים סבבה.
הבעיה היא שהתמונה נתקעת די הרבה. ממש כל כמה שניות היא נעצרת לאיזה שניה ואז ממשיכה, כאשר הסאונד ממשיך חלק בלי שום בעיה (אם לא מסתכלים על המסך אי אפשר לדעת שהייתה תקיעה, הסאונד זורם לגמרי). ניסיתי לשחק עם התפריטים, לשנות את ההגדרות חיבור (ה-default היה מסומן שזה מחובר ב-HDMI, שיניתי ל-RGB, כי הממיר מחובר אצלי לטלוויזיה ישנה ורגילה) - אבל זה לא שינה כלום.
מישהו נתקל בבעיה הזאת ויודע אם ואיך ניתן לפתור אותה? יש סיכוי שזה משתנה ממכשיר למכשיר (אם כן, פשוט אחליף בין הממירים שיש לי על שתי הטלוויזיות בבית - השני זה גרונדיג שלא עושה בעיות).

תודה.

assafle
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה #85 

אה, ואולי שווה להוסיף שלפני הממיר הזה היה מחובר לאותה הטלוויזיה באותו המקום ועם אותה האנטנה (אנטנה חזקה, לא זו שמגיעה עם המכשיר) - ממיר די.טי.טי אחר, של קונקה - ושם מעולם לא הייתה את הבעיה הזאת (החלפתי אותו כי רציתי ממיר שתומך בניגון קבצי וידאו).

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #86 

לחיצה כפולה על כפתור האינפו בשלט יתן לך את רמת העוצמה והקליטה. כמו כן מומלץ לשים אנטנת יאגי ולא אנטנה פשוטה שמגיעה עם הממיר מתנה זו גם תיהיה ההמלצה של צוות התמיכה של עידן פלוס אם תיצור איתם קשר.

דיגיטאלי
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #87 

סוף-סוף קניתי את המכשיר. התמונה יפה
עצמת האות בין 65 ל-80, איכות האות בין 75 ל-85. עם אנטנה המסופקת עם המכשיר.

שאלה לגבי ערוצי רדיו. בערוצים האלה אין שמע:
2 רשת בית, 3 רשת ג',
4 רשת ד, 5 מורשת,
6 88 FM,
7 מוסיקה, 8 רקע,
10 גלגלץ וכו'

האם זה רק אצלי או לכולם?
תודה

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #88 

אצל כולנו בגלל שהערוצים הללו עדיין במעמד ניסיון מצד עידן פלוס ותתחדש!

דיגיטאלי
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #89 

בני, תודה רבה

dedor
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #90 

היי לכולם,

קניתי היום את הממיר. קליטה מעולה עם אנטנת יאגי של סאקל. התקנה ראשונית מאד פשוטה. בינתיים אני מאד מרוצה.
יש לי כמה שאלות:
1. איך אפשר להוסיף למועדפים את ערוצי הרדיו שאני רוצה? ברשימת ערוצי הרדיו יש 26 ערוצים שמתוכם אולי רק 6 הם פעילים. תחת תפריט רשימת ערוצי הרדיו יש שם כפתור אפור של פייבוריט אבל אין בשלט כפתור אפור :). האם אאלץ כל פעם לדפדף כין 26 ערוצים כדי להעביר לתחנה המועדפת עליי?
2. ראיתי שניתן לקפוץ יום קדימה ואחורה ושעתיים קדימה ואחרוה בתפריט ה-epg אבל לא הבנתי איך ניתן לסמן תוכנית בepg להקלטה. התפריט די מסובך. יש מעין כפתור טיימר כזה שבו עלי להעביר לrecord את אחת השורות אבל כל פעם שאני לוחץ על שמור זה נותן הודעה שהנתונים לא טובים. מאד לא אהבתי את הסיבוכיות שיש כאן לעומת הקונקה שפשוט אתה מסמן record על התוכנית שאתה רוצה להקליט. מישהו יודע איך לפתור זאת?
3. האם יש כאן טיימשיפט אוטומטי? או שצריך להקליט בשביל זה? כלומר האם אני יכול ללחוץ בערוץ ולחזור אחורה בזמן גם אם לא הקלטתי.
54. על איזה רזולוציה עדיף לקבוע את הוידאו? 576 720 או 1080?

תודה לכל מי שיכול לעזור.

LOLA667
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

היי לכולם

שליחה #91 

היי,
אני מתכוונת לקנות מחר את הממיר כי פתאום קלטתי שאין לי איך לראות את האולימפידה :(
קראתי, חלק מההודעות והגעתי למסקנה שהממיר הזה הוא התחלה טוב, לאחת שלא רואה טלויזיה כבר יותר מעשור.
ראיתי שמוכרים אותו ב-199 ש"ח בחנות רדיו אלקטריק או משהו כזה, יש אפשרות להוסיף אנטנה פנימית (119 ש"ח) או אנטנה חיצונית (139 ש"ח) של אותה חברה של הממיר עצמו.
מה ההבדל? האם כדאי לקנות אנטנה או קודם לבדוק איך הממיר עובד בלי אנטנה?
וגם ראיתי שדובר פה על אנטנה של סקאל... שהיא יותר זולה. בקיצור אין לי מושג מהחיים שלי, אשמח להכוונה, ואולי על הדרך המלצה למערכת קולנוע ביתית פשוטה ולא היסטרית במחיר, כי אם יש לי כבר פנסוניק FULL HD ארבעים ושישה אינץ אז למה לא?
אני חדשה פה :D תודה מראש
ובהצלחה למשלחת שלנו... (Y)

דיגיטאלי
חבר פעיל
חבר פעיל

ממיר מגיע עם האנטנה - לנסות

שליחה #92 

LOLA667,
קניתי את הממיר לפני פחות מחודש. ברדיו אלקטריק. מגיע עם אנטנה קטנה שלפי הדיווחים פה באתר לא תמיד מספיקה. אצלי היא עובדת מצוין ואני לא צריך משהו אחר. המלצה- קודם לנסות את האנטנה שמגיע עם הממיר.

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

Re: היי לכולם

שליחה #93 

LOLA667 כתב:היי,
אני מתכוונת לקנות מחר את הממיר כי פתאום קלטתי שאין לי איך לראות את האולימפידה :(
...
את תמיד יכולה לצפות דרך האינטרנט בדף האולימפי של רשות השידור או בזה של איגוד השידור האירופי. שם תוכלי גם לצפות בשידורי HD, מה שאין לך בעידן+.

LOLA667
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

קודם כל, תודה על התגובות :)

שליחה #94 

רעיון מצויין לראות דרך האינטרנט, ויש לי גם בוקסי בוקס שמחובר ברשת למחשב אז בכלל.
עדיין אשמח להבין מה ההבדל בין אנטנה חיצונית לפנימית... למקרה שארצה לקנות.
בכל מקרה אקנה את הממיר כי אני מתכוונת כבר שנתיים, אז הגיע הזמן.

אולי זה קשור לפורום אחר, אבל אם יש למישהו שקורא, ידע ורעיון לגבי מערכת קולנוע בייתית לא יקרה אבל מספיק טובה אשמח לשמוע (5 רמקולים, סאב בופר ומגבר בחבילה אחת) יש כל כך הרבה מבחר ואין לי מושג מה עשוי להיות טוב. זה בשביל סרטים, לא טלויזיה. ביינינו טלויזיה זה בזבוז זמן ברוב המקרים.

אחלה יום, ושוב תודה (f)
Remember me, I used to live for music

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #95 

LOLA667 מהמערכות של הכל כלול הזולות את תצפי לאיכות מזהירה.
אני אישית עובד עם רסיבר של דנון ומערכת רמקולים של JBL שעלו לי ביחד 3 אלף וזה עודזול במונחי הקולנוע הביתי.

בדבר זה אני מציע לך לפתוח שרשור נפרד בפורום הזה: http://www.hometheater.co.il/forum1
ולקבל עזרה מהמומחים.
מעבר לכך כמו שנאמר תוכלי לרכוש את הממיר ברשת רדיו אלקטריק ב-200 ש"ח.
עם הממיר מגיע אנטנה טלסקופית בעלת בסיס מגנטי, הצמדה של האנטנה לזרוע של הטלוויזיה/מזגן ושאר הירקות תביא אותך לקליטה מצויינת. במידה ואין לך אפשרות כזו ותראי כי הקליטה לא משהו בלשון המעטה השקיעי מעט (50-60 ש"ח) באנטנת יאגי לשל סקאל, מראש אזהיר אותך היא מכוערת אבל היא עושה את העבודה.. יש מצב שיש לך חיבור RF של אנטנה בקיר בסלון? אם כן שווה לנסות לחבר אליו תחילה כל עוד הוא מוביל לאנטנה של הבית...

תתחדשי!

Slashdude
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה #96 

http://www.amperel.co.il/products/157249
זאת האנטנת יאגי המומלצת נכון?
אני בינתים רכשתי את המכשיר, אני מגיע לאיכות תדר של 70 בערך בעזרת אנטנת טלווזיה ישנה
אני מקווה שזאת תשפר כי יש שעות ביום שזה יורד לאפילו מתחת ל 70 ויש תקיעות.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #97 

אכן זו האנטנה המומלצת בחום, היא מכוערת אך עושה את העבודה.
שים לב שאתה בהגדרות האנטנה בממיר הגדרת שהממיר יתן מתח לאנטנה חיצונית - במידה והיא לא עובדת עם שנאי להגברת הקליטה אזי שהממיר יגביר את הקליטה.. נסה אולי לא תצטרך לקנות אנטנה חיצונית..

vazueli
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #98 

שלום לכולם
רכשתי את הגרמין ואני מרוצה.
איני יודע איך לעשות הקלטה עתידית. כלומר לקבוע ערוץ וזמן בעתיד, וכאשר יגיע הזמן תתבצע הקלטה בערוץ שביקשתי.
מישהוא יכול להאיר את עיני ?

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #99 

vazueli לחיצה על כפתור ה-guide בשלט שלך
ניווט לתוכנית שאתה רוצה להקליט
לחיצה על OK עליו
לשנות מצב למצב הקלטה תחת שם הערוץ ולא על הפעלה כי אז זה רק יקפוץ לערוץ ולא יקליט
שים לב למטה לשני דברים הראשון זה מאיזה שעה להתחיל להקליט
ושורה מתחתיו לאיזה פרק זמן אתה רוצה להקליט - בברירת מחדל זה תמיד מתחיל ונגמר על התוכנית אבל כמו שאני מכיר את הערוצים תמיד תן לו כמה דקות לפני וכמה דקות אחרי כדי לוודא שלא תתפקשש לך ההקלטה

תהנה ותתחדש (Y)

yoav123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #100 

הי
האם יצא למישהו לעדכן קושחה לממיר?
האם יצא עדכון בכלל?

שלח תגובה