כן, אבל חייב להיות מצויין שמקור הוא בלו-ריי. כי נעשים ריפים של אותו בלו-ריי לרזולוציה 720 וגם ל-1080, כך שהכתוביות יתאימו לשתי הגרסאותSubIt כתב:
dima_vy, אני נכנס עכשיו לשיפורים של פונקציות הדירוג בתוכנה. תרצה שתהיה אופציה (היא לא תופעל דיפולטית) לבצע דירוג על סמך מאפייני ההפצה בלבד (ז"א - רזולוציה וסאונד), ולא קבוצות ההפצה?...
SubiT - הורדת תירגומים בלחיצה אחת!
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
צפי לגרסא חדשה, עוד אין משהו מוחלט, בגדול מדובר על שבוע- שבועיים.
הסיבה לעיכוב היא - כתיבה של כמעט כל הקוד מחדש והתאמתו לממשק החדש, ולהפצה בחו"ל.
זוהי תמונה של הגרסא החדשה, עם הממשק החדש (כמובן שעוד לא סופי)
[img2=550x207]http://subit-app.sourceforge.net/NewSty ... utLogs.png[/img2]
אם יש לכם אי אילו הצעות (נוספות), זהו הזמן המתאים.
עריכה: שכחתי להזכיר שאחד הדברים שמעכבים אותנו הוא הצורך בלוגו ואיקון חדש - אם יש מישהו שמוכן לעזור בנושא הזה, אשמח מאד .. זה רק יכול להאיץ את התהליך.
הסיבה לעיכוב היא - כתיבה של כמעט כל הקוד מחדש והתאמתו לממשק החדש, ולהפצה בחו"ל.
זוהי תמונה של הגרסא החדשה, עם הממשק החדש (כמובן שעוד לא סופי)
[img2=550x207]http://subit-app.sourceforge.net/NewSty ... utLogs.png[/img2]
אם יש לכם אי אילו הצעות (נוספות), זהו הזמן המתאים.
עריכה: שכחתי להזכיר שאחד הדברים שמעכבים אותנו הוא הצורך בלוגו ואיקון חדש - אם יש מישהו שמוכן לעזור בנושא הזה, אשמח מאד .. זה רק יכול להאיץ את התהליך.
היי...
יש קבצים שהתוכנה לא עובדת עליהם, ולא ברור למה (התוכנה המתחרה כן עובדת, והכתובית עבור הגירסא הספציפית קיימת בכל האתרים) -
שם הקובץ הוא: Fringe.S04E22.720p.WEB-DL.DD5.1.H264-EbP.mkv
התוכנה מחפשת בכל האתרים ולא מוצאת דבר.
יש פתרון?
יש קבצים שהתוכנה לא עובדת עליהם, ולא ברור למה (התוכנה המתחרה כן עובדת, והכתובית עבור הגירסא הספציפית קיימת בכל האתרים) -
שם הקובץ הוא: Fringe.S04E22.720p.WEB-DL.DD5.1.H264-EbP.mkv
התוכנה מחפשת בכל האתרים ולא מוצאת דבר.
יש פתרון?
itzik_vip - התוכנה רצה על 64 ביט (אני רץ על 64 ביט + משתמשים דיווחו שהיא רצה להם גם כן) - באיזה בעיות אתה נתקל?
purpleman - אני יודע ש-ASD מחלצת את השם מהתיקייה, מה שעשוי לסייע במקרה הזה, כי תשאול עם המחרוזות הזאת מול האתרים הישראלים לא מחזיר תשובה.
תיאורתית הפיצ'ר של בדיקת ה-HASH מול OpenSubtitles אמור לתת מענה למצב כזה - מה נכתב לך בלוגים בהקשר הזה?
purpleman - אני יודע ש-ASD מחלצת את השם מהתיקייה, מה שעשוי לסייע במקרה הזה, כי תשאול עם המחרוזות הזאת מול האתרים הישראלים לא מחזיר תשובה.
תיאורתית הפיצ'ר של בדיקת ה-HASH מול OpenSubtitles אמור לתת מענה למצב כזה - מה נכתב לך בלוגים בהקשר הזה?
היי,purpleman - אני יודע ש-ASD מחלצת את השם מהתיקייה, מה שעשוי לסייע במקרה הזה, כי תשאול עם המחרוזות הזאת מול האתרים הישראלים לא מחזיר תשובה.
תיאורתית הפיצ'ר של בדיקת ה-HASH מול OpenSubtitles אמור לתת מענה למצב כזה - מה נכתב לך בלוגים בהקשר הזה?...
שם התיקייה זהה, רק בלי הסיומת ".mkv"
למרות זאת, ניסיתי את מה שאמרת והפעלתי את התוכנה על התיקייה במקום על הקובץ. הפעם היא כן הורידה כתוביות - פשוט לא לפרק הנכון (כשהשתמשתי ב-torec). לעומת זאת, כששיניתי ל-subscenter אכן הכתובית הורדה כמו שצריך!
אולי כדאי להוסיף אפשרות לחפש את שם הקובץ בלי הסיומת. כמו כן, מה לגבי אפשרות לעשות רוטציה בין ה-handlers כשאחד מהם לא מוצא כתובית מתאימה? (למשל, אם נמצאה התאמה חלקית באתר מסויים, לחפש גם באתר הבא לראות אולי שם יש התאמה מדוייקת).
חוץ מהנ"ל - עבודה מצויינת, יישר כוח! לפחות את חיי עשית נוחים יותר
עריכה: תוספת קטנה, אם יש לי תיקיה C:\TV\Fringe ובתוך התיקייה הזו עוד תת-תיקיות עם הרבה פרקים ואני מפעיל את SubIT על C:\TV - הוא עובר על התת-תיקיות אבל לא מוצא תוצאות מתאימות. לעומת זאת, אם אני מפעיל ישירות על C:\TV\Fringe - הוא כן מוצא.
לא לגמרי ברור לי למה... אשמח אם יהיה אפשר לתקן את זה (כך שאוכל להריץ את SUBIT פעם אחת על כל התיקייה של הסדרות שלי).
ישנה אפשרות לסריקה והורדה אוטומטית של ספריות?
אני משתמש בPERISCOPE להורדת תרגומים אוטומטית עבור הסדרות שלי.
אני מחפש תוכנה שתסרוק כל X זמן את תקיית הסרטים שלי ותוריד כתוביות אוטומטית מבלי שאצטרך לבחור\לאשר איזו כתוביות להוריד.
*אשמח אם התוכנה תוריד כתובית שהיא לא HD במידה ולא נמצאה כתובית HD מתאימה.
זה PATCH שאני הכנסתי לPERISCOPE והוא עובד מצויין.
תודה
אני מחפש תוכנה שתסרוק כל X זמן את תקיית הסרטים שלי ותוריד כתוביות אוטומטית מבלי שאצטרך לבחור\לאשר איזו כתוביות להוריד.
תודה
למיטב הבנתי, periscope לא עובד עם אתרים ישראלים (טורק, סאבסנטר, סרטים...). האם הוא מהווה פתרון טוב?embedded כתב:ישנה אפשרות לסריקה והורדה אוטומטית של ספריות?
תודה...
ועל איזה PATCH אתה מדבר?
תודה
היי,
periscope כאמור אינה תומכת באתרים הישראלים, אך זה לא הכל.
הבעיה העיקרית ב-periscope ואולי בעוד כמה תוכנות היא שאין להן את מנגנון הדירוג הקיים בSubIt. המנגון שלנו יודע למצוא גרסא מתאימה לסרט, לפי הפרמטרים הקיימים בקובץ (הפצה, איכות, רזולוציה וכ'ו), זאת בזמן, ש-periscope, מבדיקה קצרה שעשיתי, כלל לא בודקת התאמה בין החיפוש שהיא ביצעה לבין התוצאות שחזרו.
הבעיה העיקרית ב-periscope ואולי בעוד כמה תוכנות היא שאין להן את מנגנון הדירוג הקיים בSubIt. המנגון שלנו יודע למצוא גרסא מתאימה לסרט, לפי הפרמטרים הקיימים בקובץ (הפצה, איכות, רזולוציה וכ'ו), זאת בזמן, ש-periscope, מבדיקה קצרה שעשיתי, כלל לא בודקת התאמה בין החיפוש שהיא ביצעה לבין התוצאות שחזרו.
היי, לא התייחסת לסוגיה שהעלתי. האם יהיה ניתן ש-Subit תבצע חיפוש לפי שם הקובץ ללא סיומת מאשר רק לפי שם התיקייה?SubIt כתב:היי,
הבעיה העיקרית ב-periscope ואולי בעוד כמה תוכנות היא שאין להן את מנגנון הדירוג הקיים בSubIt. המנגון שלנו יודע למצוא גרסא מתאימה לסרט, לפי הפרמטרים הקיימים בקובץ (הפצה, איכות, רזולוציה וכ'ו), זאת בזמן, ש-periscope, מבדיקה קצרה שעשיתי, כלל לא בודקת התאמה בין החיפוש שהיא ביצעה לבין התוצאות שחזרו....
(לפעמים שמים הרבה פרקים של אותה הסדרה באותה התיקייה, ויש כתוביות מתאימות לפי שם הקובץ)
תודה!
אה, אוקיי.
תודה
מתי יוצאת הגירסה החדשה?
כמו כן, אם אין תמיכה ב-command line, אשמח אם תהיה אפשרות של "start minimized" בנוסף לאפשרות של "close on exit". כך יהיה אפשר להגדיר את התוכנה לעבוד מרקע מבלי להפריע כחלק מהתליך Post-processing של הורדות.
שוב, המון תודה - אחלה תוכנה!
נ.ב.- יש סיכוי שתשחרר את קוד המקור?
תודה
מתי יוצאת הגירסה החדשה?
כמו כן, אם אין תמיכה ב-command line, אשמח אם תהיה אפשרות של "start minimized" בנוסף לאפשרות של "close on exit". כך יהיה אפשר להגדיר את התוכנה לעבוד מרקע מבלי להפריע כחלק מהתליך Post-processing של הורדות.
שוב, המון תודה - אחלה תוכנה!
נ.ב.- יש סיכוי שתשחרר את קוד המקור?
אני עושה עבודת דיבאג רצינית, מדווח על תקלות שמצאתי:
1. הקובץ הנבדק: The.Big.Bang.Theory.S05E20.The.Transporter.Malfunction.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-CtrlHD.mkv
קיימת כתובית עבורו ב-sratim.co.il, אבל זה לא מוצא. הקטע המוזר הוא שהוא טוען שהוא לא מוצא גם לפי שם הקובץ ב-opensubtitles.org וגם אומר שהוא לא מוצא *למרות* שאם אני מכוון את opensubtitles כ-handler, הוא *כן* מוצא.
להלן LOG - מקווה שזה יעזור לפתרון הבעיה:
http://pastebin.com/0XV1WfYz
2. נראה לי שזיהיתי באג באלגוריתם שעובר בין ההנדלרים כשלא נמצאת תוצאה:
כשמפעילים על תיקייה שיש בה הרבה קבצים, הוא משתמש בהנדלר הראשון שמקונפג כל עוד הוא מוצא תוצאות (שזה בסדר). כשהוא מגיע לקובץ שהוא לא מוצא תוצאות, הוא אכן עושה רוטציה בין ההנדלרים (שזה בסדר), אבל אם אח"כ הוא מגיע לעוד קובץ שאין עבורו תוצאות - הוא כבר לא עושה רוטציה יותר, פשוט מוותר.
כלומר, הבאג הוא שכשמריצים על תיקייה עם הרבה קבצים, רוטציה בין הנדלרים תתבצע רק פעם אחת (עבור הקובץ הראשון שנדרש עבורו).
3. כאשר SubiT מורידה קובץ ZIP שיש בתוכו IDX/SUB במקום SRT (למשל: big bang theory s05e03 webdl ב-sratim.co.il), נכתבת הודעת שגיאה שלא הצליח לפתוח את ה-ZIP.
אשמח להתייחסות ותיקונים, ושוב - המון תודה, באמת אחלה תוכנה!
1. הקובץ הנבדק: The.Big.Bang.Theory.S05E20.The.Transporter.Malfunction.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-CtrlHD.mkv
קיימת כתובית עבורו ב-sratim.co.il, אבל זה לא מוצא. הקטע המוזר הוא שהוא טוען שהוא לא מוצא גם לפי שם הקובץ ב-opensubtitles.org וגם אומר שהוא לא מוצא *למרות* שאם אני מכוון את opensubtitles כ-handler, הוא *כן* מוצא.
להלן LOG - מקווה שזה יעזור לפתרון הבעיה:
http://pastebin.com/0XV1WfYz
2. נראה לי שזיהיתי באג באלגוריתם שעובר בין ההנדלרים כשלא נמצאת תוצאה:
כשמפעילים על תיקייה שיש בה הרבה קבצים, הוא משתמש בהנדלר הראשון שמקונפג כל עוד הוא מוצא תוצאות (שזה בסדר). כשהוא מגיע לקובץ שהוא לא מוצא תוצאות, הוא אכן עושה רוטציה בין ההנדלרים (שזה בסדר), אבל אם אח"כ הוא מגיע לעוד קובץ שאין עבורו תוצאות - הוא כבר לא עושה רוטציה יותר, פשוט מוותר.
כלומר, הבאג הוא שכשמריצים על תיקייה עם הרבה קבצים, רוטציה בין הנדלרים תתבצע רק פעם אחת (עבור הקובץ הראשון שנדרש עבורו).
3. כאשר SubiT מורידה קובץ ZIP שיש בתוכו IDX/SUB במקום SRT (למשל: big bang theory s05e03 webdl ב-sratim.co.il), נכתבת הודעת שגיאה שלא הצליח לפתוח את ה-ZIP.
אשמח להתייחסות ותיקונים, ושוב - המון תודה, באמת אחלה תוכנה!
purpleman,
קודם כל, תודה על הבדיקות.
1. הסיבה שהבדיקה ב-opensubtitles לא החזירה תוצאה בפעם הראשונה היא כי מסיבה שאינה ברורה לי, החלטתי שהבדיקה תתבצע מול התרגומים בשפת האנגלית שיש במאגר ולא מול כלל השפות, ואם תריץ חיפוש ידני באתר, תוכל לראות שבאמת אין גרסא מתאימה בשפה האנגלית (בניגוד לעברית) - זה באג שתוקן בגרסא 2.0.0
2. הבאג מוכר ותוקן בגרסא הבאה. בלי קשר - בגרסא הבאה המנגנון של הספקים והדירוג הולך להתאמץ הרבה יותר לפני שהוא ייעזר במשתמש
3. לגבי סיומת idx - לא הכרתי אותה, SubiT מפלטרת החוצה כל מה שהוא לא srt או sub מהקובץ, ואם אין קבצים מהסוג הזה בכלל בזיפ, ייכתב: Archive contains no subtitle files
לגבי sub - אתה בטוח שהיה מקרה כזה? (אני רואה בדוגמא שהבאת שהזיפ מכיל רק idx ו-srt, וה-srt ירד בהצלחה.
שוב, תודה רבה!
קודם כל, תודה על הבדיקות.
1. הסיבה שהבדיקה ב-opensubtitles לא החזירה תוצאה בפעם הראשונה היא כי מסיבה שאינה ברורה לי, החלטתי שהבדיקה תתבצע מול התרגומים בשפת האנגלית שיש במאגר ולא מול כלל השפות, ואם תריץ חיפוש ידני באתר, תוכל לראות שבאמת אין גרסא מתאימה בשפה האנגלית (בניגוד לעברית) - זה באג שתוקן בגרסא 2.0.0
2. הבאג מוכר ותוקן בגרסא הבאה. בלי קשר - בגרסא הבאה המנגנון של הספקים והדירוג הולך להתאמץ הרבה יותר לפני שהוא ייעזר במשתמש
3. לגבי סיומת idx - לא הכרתי אותה, SubiT מפלטרת החוצה כל מה שהוא לא srt או sub מהקובץ, ואם אין קבצים מהסוג הזה בכלל בזיפ, ייכתב: Archive contains no subtitle files
לגבי sub - אתה בטוח שהיה מקרה כזה? (אני רואה בדוגמא שהבאת שהזיפ מכיל רק idx ו-srt, וה-srt ירד בהצלחה.
שוב, תודה רבה!
בדקתי שוב, ב-sratim.co.il קובץ הזיפ עבור הפרק הזה (עונה 5 פרק 3) לא מכיל SRT בכלל אלא כתוביות בפורמט IDX/SUB (שני קבצים, אחד IDX ואחד SUB). זה פורמט כתוביות שאינו טקסטואלי אלא מבוסס-תמונות. קבוצות תרגום השתמשו בו בתקופות מסויימות כדי שלא יגנבו להם את התרגום (במהלך הקרב בין קבוצות התרגום, טורק וכיו"ב). בכל אופן, כדאי להוסיף בדיקה אם אין SRT אז לבדוק IDX ו-SUB.SubIt כתב:purpleman,
לגבי sub - אתה בטוח שהיה מקרה כזה? (אני רואה בדוגמא שהבאת שהזיפ מכיל רק idx ו-srt, וה-srt ירד בהצלחה...
כמו כן, אני לא מקבל הודעה ש-Archive contains no subtitle files, אלא אני מקבל -
קוד: בחירת הכל
Failure while extracting specific file from archvie, extracting all
Failure while extracting from the archiveעבודה טובה! מת כבר שתגיע גירסה 2!