שוחררה גרסה 394 ל Magic HD
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
מחכים לעידכון אולי זה יפתור את האיטיות
- theone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
היום התקינו לי את הממיר (גרסה 393 לאחר עדכון של הטכנאי). הוא קצת איטי אבל לא בלתי נסבל - אפשר לעבוד איתו.
- booze85
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
האם לקחו לכם מחיר התקנה של 299 שקל? למי שלקח חבילת פלטיניום ב329 שקל
- ORELp78
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
הצטרפתי בבוקר לפלטינום ואיימתי לעבור ליס אז הורידו לי את ההתקנה ל 100 שקליםbooze85 כתב:האם לקחו לכם מחיר התקנה של 299 שקל? למי שלקח חבילת פלטיניום ב329 שקל...
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
כרגע עדכנתי וירדה גירסה 394. ( מופיע במידע הטכני שהיא זמינה מתאריך 26.1.12)
נראה שיש שיפור מסוים במהירות התגובה של הממיר.
מעבר לזה עדיין לא נתקלתי בשינויים או שיפורים נוספים.
מעבר לזה עדיין לא נתקלתי בשינויים או שיפורים נוספים.
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 424
ניסיתי ידני עכשיו ועדיין לא התעדכן ליdor8 כתב:כרגע עדכנתי וירדה גירסה 394. ( מופיע במידע הטכני שהיא זמינה מתאריך 26.1.12)
מעבר לזה עדיין לא נתקלתי בשינויים או שיפורים נוספים....
- LexRio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
אצלי נהיה פתאום מסך שחור אחרי עדכון ...רושם לי BOOT מראה שעון ונכבה..מישהו יודע איך אני עושה איפוס של הכל?
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
לחץ up+down תוך חיבור מחדש לחשמל עד שיופיע clea - לא נכנסת המלה clear
התהליך יכול לקחת כמה דקות
לאחר מכן תצטרך להכניס את ההגדרות מחדש - למעשה מספר אזור הוא היחידי
שצריך לדעת
אם לא תמצא שאל מי שבאזור שלך
התהליך יכול לקחת כמה דקות
לאחר מכן תצטרך להכניס את ההגדרות מחדש - למעשה מספר אזור הוא היחידי
שצריך לדעת
אם לא תמצא שאל מי שבאזור שלך
- ORELp78
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
באיזה מידע טכני מופיע?dor8 כתב:כרגע עדכנתי וירדה גירסה 394. ( מופיע במידע הטכני שהיא זמינה מתאריך 26.1.12)
מעבר לזה עדיין לא נתקלתי בשינויים או שיפורים נוספים....
- dor8
-
- חבר מביא חבר

בהגדרות מערכת > מידע טכני.
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
קיבלתי היום את המג'יק HD. ניסיתי לעדכן את הגרסה אבל עדיין מופיע לי גרסה 3.9.3. שווה לנסות שוב בחצות? העדכון הזה הצליח לאחרונה למישהו שהוא לא בטא טסטר?
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
גם אני לא הצלחתי בטח בימים הקרובים
נצליח
נצליח
- dor8
-
- חבר מביא חבר

החדשות הטובות שבגירסה 394 אכן קיים שיפור ניכר במהירות תגובת הממיר וביציבות.
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

אז למה לעזאזל לא משחררים אותו לכולם כבר?dor8 כתב:החדשות הטובות שבגירסה 394 אכן קיים שיפור ניכר במהירות תגובת הממיר וביציבות....
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
כי אם נגיד יש תקלה מיוחדת בגרסת 394 שלא מאפשרת צפייה ב- VOD ונגיד שהם לא שמו לב לזה. והם היו משחררים את הגרסה הזו לכולם ביחד. אתה יודע מה היה קורה ?pop_87 כתב:אז למה לעזאזל לא משחררים אותו לכולם כבר?dor8 כתב:החדשות הטובות שבגירסה 394 אכן קיים שיפור ניכר במהירות תגובת הממיר וביציבות.......
התמיכה הטכנית הייתה קורסת.
הוט הייתה נאלצת לשלם החזרים כספיים עבור השירות ועוד הרבה צרות אחרות.
קודם כל כשיוצאת גרסה חדשה, מעדכנים אותה לעובדים של הוט, זה הכי בטוח.
אחר כך מעדכנים אותה לעוד כמה לקוחות בסדר הדרגתי, ואז כשרואים שהכל תקין מעדכנים את זה לכולם וגם פה בסדר הדרגתי.
ועוד המקרה הזה של ה- VOD שהבאתי זה עוד כלום. קרו מקרים בעבר שחברות מסויימות שחררו עדכוני גרסה שגרמו לשריפת המוצר שאליו העדכון היה אמור להיות.
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

אני מבין ומסכים עם כל מה שכתבת. ועדיין, שלושה שבועות לבדוק גרסה חדשה זה יותר מדי זמןnerya40 כתב:כי אם נגיד יש תקלה מיוחדת בגרסת 394 שלא מאפשרת צפייה ב- VOD ונגיד שהם לא שמו לב לזה. והם היו משחררים את הגרסה הזו לכולם ביחד. אתה יודע מה היה קורה ?pop_87 כתב:אז למה לעזאזל לא משחררים אותו לכולם כבר?dor8 כתב:החדשות הטובות שבגירסה 394 אכן קיים שיפור ניכר במהירות תגובת הממיר וביציבות.......
אחר כך מעדכנים אותה לעוד כמה לקוחות בסדר הדרגתי, ואז כשרואים שהכל תקין מעדכנים את זה לכולם וגם פה בסדר הדרגתי.
ועוד המקרה הזה של ה- VOD שהבאתי זה עוד כלום. קרו מקרים בעבר שחברות מסויימות שחררו עדכוני גרסה שגרמו לשריפת המוצר שאליו העדכון היה אמור להיות....
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
זה פחות מ3 שנים זה סבירpop_87 כתב:אני מבין ומסכים עם כל מה שכתבת. ועדיין, שלושה שבועות לבדוק גרסה חדשה זה יותר מדי זמןnerya40 כתב:כי אם נגיד יש תקלה מיוחדת בגרסת 394 שלא מאפשרת צפייה ב- VOD ונגיד שהם לא שמו לב לזה. והם היו משחררים את הגרסה הזו לכולם ביחד. אתה יודע מה היה קורה ?pop_87 כתב:אז למה לעזאזל לא משחררים אותו לכולם כבר?dor8 כתב:החדשות הטובות שבגירסה 394 אכן קיים שיפור ניכר במהירות תגובת הממיר וביציבות.......
ועוד המקרה הזה של ה- VOD שהבאתי זה עוד כלום. קרו מקרים בעבר שחברות מסויימות שחררו עדכוני גרסה שגרמו לשריפת המוצר שאליו העדכון היה אמור להיות.......
- Playaz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
תגידו מה בנוגע להקלטות? כבר אפשר לסמוך עליו?
- itaih84
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
לא כל כך הרבה זיופים בהקלטותPlayaz כתב:תגידו מה בנוגע להקלטות? כבר אפשר לסמוך עליו?...
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

לא במאה אחוז, אבל קרוב. בערך 95% מההקלטות עוברות בהצלחהPlayaz כתב:תגידו מה בנוגע להקלטות? כבר אפשר לסמוך עליו?...