[אוחד] הוט העלתה ערוצי סרטים חדשים ב-HD וביצעה שינוי במספרי הערוצים
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
לחברות היום לא ממש אכפת מהלקוחות ,מצדם אחד הלך ועוד עשר חדשים יבואו ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Tony4Eyes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
אפשר לשאול מתי הציעו לך את ההצעה? החודש או בחודש שעבר (סוף שנת 2011)?liav5000 כתב:שמע, לא שווה להם לוותר על לקוח כמוני! אני מנוי אצלם על טריפל עם שני קווי טלפון כבר מעל ל 7 שנים... לקוח טוב שלא מרבה להתקשר, אלא רק לחידוש חבילות...Tony4Eyes כתב:אתה רציני?! באמת הציעו לך את זה?! מה אמרת להם שגרם להם להצעה הזו?!אחרי הרבה ויכוחים ומעבר לקשרי לקוחות ושוב ויכוחים הוצע לי 3 חודשים חינם לחבילת הפלטיניום....
לא הסכמתי !!! אמרתי לנציגה, או חינם כלול בטריפל, או פירוק הטריפל ומעבר ל YES ובזק....
אז, גם שמה לי 3 חודשים חינם, אחרי 3 חודשים תשלום של 40 ש"ח, וזיכוי קבוע למשך 18 חודשים של 45 ש"ח לחודש החל מהיום...
יוצא שאני משלם על הפלטיניום מינוס 5 שקלים !!!
השיחה הייתה עם כל הנציגים שדיברתי איתם בשיחה אחת 73 דקות !!! וזמן ההמתנה למענה היה פחות מדקה!......
אני מדבר בנועם ולא צועק!!!
מה גם שאני יודע להוביל את השיחה כי אני עושה המון שיחות מנהל אצלי במוקד של השימור בפלאפון (אני מנהל צוות)....
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
על הפנים ההחלטה שלהם עם הסרטים.
לא מבין למה הורידו את הערוץ היחידי ששידר DD 5.1, אין בעיה שהורידו אותו ושמו במקומו 4 ערוצי סרטים אבל לפחות שאחד הערוצים או חלק מהסרטים באחד הערוצים ישדרו בצורה נורמלית.
לא מבין למה הורידו את הערוץ היחידי ששידר DD 5.1, אין בעיה שהורידו אותו ושמו במקומו 4 ערוצי סרטים אבל לפחות שאחד הערוצים או חלק מהסרטים באחד הערוצים ישדרו בצורה נורמלית.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אני חייב להגיד שבאמת כל המעבר הזה לא היה שווה.
אני לא רואה כמעט הבדל בין הערוצי SD ל HD.
כנראה שהם למדו מיס.
עדיף שיהיה ערוץ אחד שישדר כל הזמן HD.
אני לא רואה כמעט הבדל בין הערוצי SD ל HD.
כנראה שהם למדו מיס.
עדיף שיהיה ערוץ אחד שישדר כל הזמן HD.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
המהלך הזה של כאילו הוספת ערוצי סרטים בHD מסתמן כעבודה בעיניים ותו לא !!
האיכות נוראית ! לא מזכיר בכלל משהו שדומה לHD. שלא לדבר על זה שאין יותר דולבי דיגיטל.
ניתן לומר שכרגע אין ערוץ סרטים בהוט שמשדר בHD.
בקיצור... מאכזב !! , מרגיז !! ותוסיפו עוד את כל מה שאתם רוצים.
האיכות נוראית ! לא מזכיר בכלל משהו שדומה לHD. שלא לדבר על זה שאין יותר דולבי דיגיטל.
ניתן לומר שכרגע אין ערוץ סרטים בהוט שמשדר בHD.
בקיצור... מאכזב !! , מרגיז !! ותוסיפו עוד את כל מה שאתם רוצים.
- liav5000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
ברגע ששמעתי על זה... כשזה פורסם עוד בהתחלה, בדצמבר 2011...
לא שאני מבין מה זה משנה...
לא שאני מבין מה זה משנה...
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

הכל תלוי באיכות הסרט ,יש סרטים שצולמו בפילים והם נראים נהדר כרגע ב 4 ערוצים היחס בין HD ל SD
כרגע בערוץ 513 רואים מצויין סרט משנת 2011 לעומת SD ערוץ 13 .
514 רואים מצויין סרט משנת 2000 לעומת SD ערוץ 14.
515 רואים ללא שינוי דרמטי סרט משנת 1988 .
516 רואים טוב סרט משנת 1999 לעומת SD ערוץ 16 .
סה"כ אני מברך על השינוי ,מקווה שיהיה דולבי והכי רוצה שאלה יהיו ערוצים ללא תשלום נוסף עבור כל מנוי טריפל ,כי
נתנו אמון במוצר של הוט עד הסוף ,הם צריכים לדעת להחזיר לנו הלקוחות ולא להיות גרידים .
כרגע בערוץ 513 רואים מצויין סרט משנת 2011 לעומת SD ערוץ 13 .
514 רואים מצויין סרט משנת 2000 לעומת SD ערוץ 14.
515 רואים ללא שינוי דרמטי סרט משנת 1988 .
516 רואים טוב סרט משנת 1999 לעומת SD ערוץ 16 .
סה"כ אני מברך על השינוי ,מקווה שיהיה דולבי והכי רוצה שאלה יהיו ערוצים ללא תשלום נוסף עבור כל מנוי טריפל ,כי
נתנו אמון במוצר של הוט עד הסוף ,הם צריכים לדעת להחזיר לנו הלקוחות ולא להיות גרידים .
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
אני מקווה שלפחות ב- GOLD HD וב- ACTION HD ישדרו סרטים חדשים. עד לפני שעה שידרו את הסרט "לזרום עם זה" (Just Go With It) משנת 2011 עם ג'ניפר אניסטון ואדם סנדלר וראו שהסרט באיכות HD. אני מקווה שהקיצוץ בערוץ סרטים HD אמיתי בא כדי להביא סרטי HD אמיתיים (בחלק מהזמן) ב- 4 הערוצים שמחולקים לפי קטגוריות. אני מניח שבחלק אחר מהזמן אנחנו נראה סרטי SD "באיכות משופרת" בערוצי HD, ולא סרטי HD אמיתיים. אם מדי יום נראה לפחות סרט HD אחד אמיתי בכל אחד מהערוצים, אז הם בהחלט יהוו תחליף ראוי. אם לא, אז באמת אכלנו אותה.
ימים יגידו...
ימים יגידו...
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

באמת אתמול שידרו את "לזרום עם זה" שהיה באיכות HD.
אבל למי שבנה על ה START OVER, לא היה יכול לראות ב HD.
חבל...
אבל למי שבנה על ה START OVER, לא היה יכול לראות ב HD.
חבל...
-
ITAY25
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
תגידו בערוצי הסרטים החדשים שלה בHD התירגום של הסרטים חד יותר מידי או שזה רק אצלי ככה?
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

כן, גם לדעתי טיפה יותר חד.ITAY25 כתב:תגידו בערוצי הסרטים החדשים שלה בHD התירגום של הסרטים חד יותר מידי או שזה רק אצלי ככה?...
-
ITAY25
-
- חבר פעיל

אז צריך להגיד להוט לסדר את התירגום שלא יהיה יותר מידי חד
נ.ב
אתם מתכוונים להזמין את חבילת הפלאטניום ב40 שקל בשביל הערוצים האלה?אני לא.
נ.ב
אתם מתכוונים להזמין את חבילת הפלאטניום ב40 שקל בשביל הערוצים האלה?אני לא.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

דווקא התכוונתי שהוא יותר חד מב SDBigDragoon כתב:כן, גם לדעתי טיפה יותר חד.ITAY25 כתב:תגידו בערוצי הסרטים החדשים שלה בHD התירגום של הסרטים חד יותר מידי או שזה רק אצלי ככה?......
לדעתי הוא לא "חד מדי"
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

אני גם ככה עם הפלאטינום (עוד לפני הוספת הערוצים) בגלל ערוצי הספורט ב HD.ITAY25 כתב: אתם מתכוונים להזמין את חבילת הפלאטניום ב40 שקל בשביל הערוצים האלה?אני לא....
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

אני על פלטינום כי יש לא מעט ערוצים שאני באמת צופה בהם (ספורט 5HD, נשיונל ג'אוגרפיק, יורוספורט HD, פוקס ספורט HD, מצו HD, ולפעמים גם MTV HD ו- FTV HD...). רק הערוצים האלה שווים לא מעט כסף ומחזירים את ה"השקעה" בהם, הן כבחירת ערוץ בודד והן בבחירת חבילות אחרות שאליהן הערוצים האלה משתייכים.ITAY25 כתב:אז צריך להגיד להוט לסדר את התירגום שלא יהיה יותר מידי חד
נ.ב
אתם מתכוונים להזמין את חבילת הפלאטניום ב40 שקל בשביל הערוצים האלה?אני לא....
לעשות את הפלטינום בשביל ערוצי הסרטים ב- HD? ממש לא... הערוצים האלה צריכים להיות כחלק מחבילת סרטים בסיסית, כי מדובר באותם ערוצים בדיוק רק באיכות HD. לדעתי זה רק עניין של זמן שהדבר הזה יעלה כתלונה למדור צרכנות או למועצת הכבלים והלווין, אלא אם בהוט יתעשתו על עצמם ויחליטו בסופו של דבר לא לקח על זה כסף בנפרד.
-
ITAY25
-
- חבר פעיל

אני לא רואה בכלל הבדלים בין SD לHD של הוט אותו דבר אולי בHD מראים טיפה יותר חד לא מעבר לזה
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
אל תתאמץ לנסות לראות הבדלים כי כמעט ואין כאלה.ITAY25 כתב:אני לא רואה בכלל הבדלים בין SD לHD של הוט אותו דבר אולי בHD מראים טיפה יותר חד לא מעבר לזה...
אפסקייל גרוע ולא יותר !
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

איזה אפסקייל???dor8 כתב:אל תתאמץ לנסות לראות הבדלים כי כמעט ואין כאלה.ITAY25 כתב:אני לא רואה בכלל הבדלים בין SD לHD של הוט אותו דבר אולי בHD מראים טיפה יותר חד לא מעבר לזה...
אפסקייל גרוע ולא יותר !...
- uv2u
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
כנ"ל. ההבדל לא מהותי ובוודאי שלא מצדיק תוספת של 40 ש"ח.ITAY25 כתב:אני לא רואה בכלל הבדלים בין SD לHD של הוט אותו דבר אולי בHD מראים טיפה יותר חד לא מעבר לזה...
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

היום ב- 22:00 יש את "שודדי הקריביים 4" בערוץ הוט גולד וערוץ הוט גולד HD. זה הסרט הטוב ביותר לשים לב להבדלים, לדעתי 
אז אל תפספסו
אז אל תפספסו