האם הוגן "לשקר" להנהלה (U) ברכישת מוצרי HIGH-END

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #81 

באמת פוסט מענין ....

גם בראשי הנושא עבר פעם
אבל מדובר בתחביב בלבד המשפחה והאישה הם אינם תחביבים ולכן יש לטפח אותם כל הזמן.
נישואין פרושה שותפות ובשביל שזה יתקיים נדרשים שניים בדיוק כמו לטנגו.
אין משקרים , אין לעגל פינות , אין לקופף בננות
ללא הסכמת הנהלה אין לבצע מהלכים .
אם תחשבו על סיטואציה בה תאבדו את הקן המשפחתי בגלל רמקול תבינו שזה אבסורד.

אז אני מסכים עם כל החברים שקדמו לי ואמרו שאין לשקר להנהלה ושיש לשתף אותה גם אם לפעמים התשובה תהיה שלילית .

ועל מנת להיות קיצוני - אני מוכן לאבד את השמיעה שלי בשביל משפחתי וגם עוד כמה דברים

8)

במציאות יש לי חברים רבים עם תחביבים שונים כגון אופניים שעונים, פרפרים , מצלמות כל התחבבים יקרים בטירוף וכולם עומדים בפני ההתלבטות וההחלטות כך שעופר אתה לא לבד.

קודם הזוגיות .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #82 

אני אולי צעיר ופעור אבל יש פה כמה דברים שאני לא מבין.
כשאני קניתי את המערכת אמרתי לאמא שלי מחיר שונה ממה שהמערכת עלתה באמת וזה בגלל שאני יודע שהיא סתם תתחיל לחפור לי שאני מבזבז כסף.
אבל אני לא מרגיש מחויבי לספר לא כמה היא בדיוק עולה כי אני קניתי אותה על חשבוני ואני זה עבדתי קשה בשבילה.

אבל כשאני חושב על זה, במידה והייתי נשוי עכשיו אני לא חושב שאני הייתי משקר לאשתי.
אם יש לי משהו שאני באמת רוצה ויש לי את האמצעים להשיג אותו אז הייתי יושב עם אישתי ומסביר לה כמה זה חשוב לי.
אם זה היה בא על חשבון רמת החיים/ ילדים אז הייתי מוותר על זה אבל אם זה על חשבון נסיעה לחו"ל (שזה מותרות) אז הייתי מצפה מאשתי שתבין אותי.
כמו שאם היא הייתה רוצה איזה שרשרת חדשה ויש לנו את האפשרות לרכוש אותה אז הייתי אומר לה אדרבה וקונה לה את זה מכל הלב ובכיף!
בלי לתכוון למישהו ספציפי, לפי דעתי ברגע שמקיימים חשבונות בנק נפרדים זה מצביעה על ריחוק, כלומר "מה ששלי שלי ומה ששלך שלך", פה מתחילה הבעיה, אישה צריכה להיות חלק מהחיים ולא פרטנר לחיים, אישה צריכה להיות "חלק ממני" וההפך.
אני לא רואה אישה/ חברה בתור מנהלת כי היא ממש ממש לא!, אישה צריכה להיות שותפה לחיים וה"חבר הכי טוב".
אני לא פילוסוף אבל זוג לא יכול לאהוב לנצח, לאהבה יש הורמון שאחרי שנתיים שלוש נעלם מהגוף, אז איך יש זוגות שאחרי 5-10,20 שנה חיים באושר?
אחרי שההורמון הזה (ששכחתי את שמו) "מפסיק להיווצר" נשארת אהבת האדם, אהבה הדדית, תחושה שבת הזוג היא החבר הכי טוב שלי ושהיא תבין אותי אם אני באמת ירצה משהו וההפך, אני מאמין שזאת זוגיות.
נערך לאחרונה על ידי cavi ב 01/07/2006 22:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10113
נתן תודות: 591 פעמים
קיבל תודות: 619 פעמים

שליחה #83 

cavi כתב: בלי לתכוון למישהו ספציפי, לפי דעתי ברגע שמקיימים חשבונות בנק נפרדים זה מצביעה על ריחוק, כלומר "מה ששלי שלי ומה ששלך שלך", פה מתחילה הבעיה, אישה צריכה להיות חלק מהחיים ולא פרטנר לחיים, אישה צריכה להיות "חלק ממני" וההפך.
אני לא רואה אישה/ חברה בתור מנהלת כי היא ממש ממש לא!, אישה צריכה להיות שותפה לחיים וה"חבר הכי טוב".
...
(Y)
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #84 

moco כתב:כתבו פה על מצב כלכלי של המשפחה, על סדרי עדיפויות להוצאות המשפחה, על חשבונות משותפים או לא.
לדעתי כל הנ"ל לא רלבנטיים כלל לשאלה שנשאלה בהתחלה.

הנושא שעומד למבחן הוא אמון הדדי בנישואין. לדעתי אמון הדדי זה אחד היסודות הכי חשובים לחיים משותפים, לא פחות מהאהבה עצמה.
לסיכום לא לשקר, לא להסתיר, לא לעגל. אם היא לא רוצה לדעת פרטים, אז גם את זה ניתן לכבד בכיף.
...
(Y) (Y) (Y)
מסכים מאוד
לדעתי חשבונות נפרדים כבר בעייתיים לנושא אמון הדדי.
ומי שיש לו צורך לשקר או לעגל פינות וכד' נמצא בבעיה או עם בת זוג שלא מתאימה לו.
ויכוחים על כסף יכולים בקלות לפרק משפחה וכולם יודעים כמה עולה ציוד היי אנד.
אני גם על 500 ש"ח שהוצאתי מעדכן אותה ולהיפך (אני מתכוון לקנייה חריגה שלא מהיום יום)

דוגמא טרייה מהסופ"ש האחרון:
אשתי קנתה ספה ושולחן לסלון ופינת אוכל.
אני ממש לא הבנתי למה צריך להחליף פינת אוכל בת שנתיים ואני מודה שגם שאר הקנייה נראה לי מיותר ובזמן לא טוב וכד'
אני מניח שגם קניית רסיבר ורמקולים בסכום של 5 ספרות נראה לה מיותר ובזמן לא טוב וכד'.
כנ"ל לגבי המקרן.

פירגנתי לה, כמו שהיא פירגנה לי וזהו.

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #85 

חברה בקשה קטנה!!!
נושא השרשור הוגדר בבירור!!
בהודעות האחרונות יש משום חדירה לתחום הפרט וסטיה מסוימת מהנושא המרכזי.
כאמור כל אחד מתכנן את חיו וחיי משפחתו כולל החשבונות כראות עיניו.
אני לא רוצה שמישהו ירגיש לא נעים או לא בנוח עם השרשור הזה.
מקווה שכוונתי הובנה (f)
ישראל
052-4200610

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #86 

ישראל,
הנושא הוא מתחום הפרט על פי הגדרתו. איך בכלל אפשר להתיחס אליו בלי להעיר את ההערות שאתה חושש מהן?
משה

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #87 

moco כתב:ישראל,
הנושא הוא מתחום הפרט על פי הגדרתו. איך בכלל אפשר להתיחס אליו בלי להעיר את ההערות שאתה חושש מהן?
...
אתה צודק -רק שאנשים כבר נכנסים לקביעות ומסקנות פולשניות יותר מידי כמו
אם חשבונות מנוהלים בנפרד אז........
ולזה היתה כוונתי ..
052-4200610

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #88 

האם קביעה פולשנית על דרך ניהול חשבונות הבנק יותר חודרנית מקביעה בנושא האמת/שקר ביחסי בן זוג?
לדעתי לא, אם כבר אז ההיפך.
השואל המקורי הזמין בדיוק דיון מסוג זה, שנכנס לתוך הדברים הללו.
משה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #89 

moco כתב:האם קביעה פולשנית על דרך ניהול חשבונות הבנק יותר חודרנית מקביעה בנושא האמת/שקר ביחסי בן זוג?
לדעתי לא, אם כבר אז ההיפך.
השואל המקורי הזמין בדיוק דיון מסוג זה, שנכנס לתוך הדברים הללו.
...
שוב מסכים...
דרך אגב, אני לא חושב שההודעה שלי הייתה חריגה ביחס להודעות אחרות בשירשור הזה

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #90 

il62 כתב:
moco כתב:ישראל,
...
אתה צודק -רק שאנשים כבר נכנסים לקביעות ומסקנות פולשניות יותר מידי כמו
אם חשבונות מנוהלים בנפרד אז........
ולזה היתה כוונתי ..
...
ישראל, עיניים, שים לב מה הוא כתב:
"לדעתי חשבונות נפרדים כבר בעייתיים לנושא אמון הדדי."

הוא לא חרץ גורלם של זוגות עם חשבונות בנק נפרדים, הוא אפילו לא כתב שזה לא בסדר או טוב. הוא רק כתב שזה בעייתי לנושא אמון הדדי (למרות שאני הייתי מגדיר זאת "יכול להיות בעייתי").

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #91 

לא אמרתי כלום
לא כתבתי כלום
סך הכל רציתי להגיע הביתה בשלום...
בכלל עוד לא נכנסתי לפורום היום :lol:
052-4200610

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #92 

:lol:
HiFiMusic IL

גלעד
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
קיבל תודות: 0

שליחה #93 

Shtirlitz כתב::מכונת יריה:

האמת, ברגע ששיקרת ביודעין לבת זוג שלך, ההנאה שלך מהמכשיר הקנוי תיפגע וכל חייך ירבוץ על מצפונך שהיית צריך לשקר על מנת להשיג משהו רק בשביל עצמך, שזה די אגואיסטי (כמובן שהשקר יתגלה באיזשהו שלב, ואז אתה תיראה אגואיסט מסריח לא רק בעיני אשתך, אלא גם בעיני עצמך).
יותר מזה, אתה עלול לראות במכשיר החדש חוצץ, המפריד (תרתי משמע) בינך לבין אשתך במוקדם ובמאוחר ויעורר בך תחושה של גועל אפילו כל פעם שתראה אותו.

קבל את זה בהבנה וטוב שלא קנית
(l)
...
התרשמתי מאוד מהתגובה של Shtirlitz ולכן אני רואה לנכון להביא אותה שוב.
זו בדיוק הבעיה של שקרים
הם פוגעים באמון, באהבה ובאינטימיות.
יש לשקרים דרך מיוחדת באמצעות רגשות אשם לצוף ולבצבץ ולהופיע במערכות יחסים
ולהרוס אותם.
שקרים קטנים ושקרים לבנים עוזרים להגן לעיתים על הזוגיות.
שקרים גדולים יותר עוזרים להרוס אותה.

גלעד 8)

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #94 

לכן כמו שנאמר פה הכי טוב זה פשוט לעגל פינות...

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #95 

הפשרה של היום הופכת לנורמה של מחר.. כלומר אי אמירת כל האמת היום הופכת אותך לאט לאט בעתיד לשקרן קבוע ואז ההנהלה תשקר גם לך....
זהירות זה מסוכן ויכול להרוס את חיי המישפחה והילדים ויכול ליהיגמר במזונות גירושים ויתור על חצי מהרכוש (כולל הסטיראו והדירה) וחיי אומללות.
זה לא שווה את זה.

TASACM
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #96 

למה צריך לשקר ולעגל פינות..?
יש לך תחביב, וזה עושה לך טוב אז במידה ויש לך את האפשרות למה לא?!.
כמו שאמרתי אם רכישת רמקולים פוגעת ברמת החיים אז כמובן שנעלץ לוותר על התענוג אבל אם יש את האפשרות וזה בא על חשבון "טיול השנה לחו"ל" אז הטיול יעלץ לחכות לשנה הבאה.
אגב דבר דומה קרה לי.
בהתחלה שהתקציב שלי היה נמוך (6K) בקשתי מאחותי שתעזור לי ב2000₪ וזה יהיה במקום מתנה ליום הולדת, היא בהתחלה סירבה ואמרה שהיא לא מוכנה שאני אשקיע כזה סכום ושבכסף הזה כדאי שאני יעשה טיול לחו"ל, התחלתי לתכנן על איטליה אך בסוף שכנעתי אותה שתעזור לי במה שאני באמת רוצה.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #97 

למה אחותי לא עוזרת לי ב2K?
יפה אבי הרווחת.. :wink:
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #98 

כן אבל חודש לפני קניתי לה מתנת יום הולדת שיכלתי לקנות בה מערכת מכובדת..
אנחנו "לא דופקים חשבון לכסף" כשזה קשור במשפחה.
זה לא שהמצב הכלכלי בשמיים, פשוט היא אחותי היחידה אז אנחנו מפנקים אחד את השני :)

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #99 

כל הכבוד...
ככה זה צריך להיות..
משפחה יש רק אחת.

עופר_צפריר פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #100 

יואלפלרמן, אהבתי את סגנון כתיבתך הנאור והנבון. (Y)

עכשיו מבלי להיכנס לפרטים "הקטנים" של כן חשבון משותף?או לא? - ומכך להסיק מסקנות{מרחיקות לכת אני חייב לציין}
איך בדיוק צריכים לנהל חיי נישואין תקינים"?או לא?אז תעשו לי טובה -ואל תחליטו בשביל אף אחד, איך לנהל את החיים שלו!
כל אחד יחליט לעצמו את הדרך שבא הוא ינהל את חיו - על פי השקפתו חינוכו' וכו'...
הנושא הזה במילא שנוי במחלוקת -יש המצדדים, ויש שמתנגדים -וכל אחד צודק באמת שלו -ומנקודת המבט שלו.
אז בואו ונפסיק לשפוט אחד את השני - לפני שאנחנו עומדים במקום שלו.

עכשיו לענייננו -אין ספק שהפוסט הנ"ל הלך לכיוונים אחרים,ולא כל כך לנושא העיקרי -ולא זאת הייתה כוונתי.
בכל אופן פתחתי שרשור שהתמקד יותר בעיגול פינות,והיה בוא גם מבט אירוני מסויים על חיינו האודיופילם -שמוכנים לעשות
"כמעט הכול" כאשר אנחנו רואים איזה רמקול נחשק, או הגברה אקזוטיות - כמובן שהוספתי כמה תבלינים בשביל להוסיף ניחוח וצבע...
הרי כמו שכבר ציינתי, אם אני רוצה? אני יכול להרשות לעצמי גם את הרמקול הנחשק -וגם לעשות טייל לחו"ל עם הילדים,ועוד כמה דברים...
אבל הייתי חייב להוסיף איזה פרט פיקנטי שיעורר את הדיון --ואין ספק שהוא עורר... :!:

ורק כדרך אגב ,ישבתי עם בת זוגתי ביום שישי,בסמוך מאוד לפתיחת בפוסט הנ"ל,והסברתי לה כמה דברים על הצרכים שלי...לא...לא!!! ... אמרתי, זה לא מה שאת חושבת... :P

טוב מה אני אגיד לכם? תשובתה הייתה כל כך צפויה...שאני לא מופתע בכלל. (l)

בסיכומו של דבר אני מאחל לכולנו שמעשי הזימה, יהיו רק במחשבתנו.... ולא במעשינו! (Y)
המשך יום נפלא לכולם.
:קפה:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”