מהי ההמלצה לקלייה של ברונדי? רק בהירה?gedkoz כתב:כנראה הם עשו כמה קליות.בכל זות הם לא חנות הם בית קליה בין הגדולים שיש פה. כשהיתי היה משטח עם כ 20 שקים.הוא עמר שיש מספיק ואני חושב שיש לו עוד...
קליה ראשונה שלי של בורונדי לא אהבתי,ואשמתי בזה שנכנסתי בתוך פיצוץ השני... זה הרג את הקפה........
יש...יש..יש..
טוב אני מצטער לאכזב אתכם אבל הייתי היום אצל ג׳אמל ולצערי הרב נגמר לו כל הברונדי. הוא גם ביקש ממני להודיע בפורום. הוא אמר שבא אחד הספקים וקנה ממנו ה כ ל, את כל השקים שהיה. בכל אופן הוא אמר שמתישהו יגיע עוד ובנוסף יום ראשון הוא אמור לקבל טנזניה A .
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
עופר ונמרוד - אולי אני אצטרף - בא לכם לעבור דרכי (אני די בדרך)?
אופס - רק עכשיו קראתי את ההודעה על זה שנגמר.
בכל מקרה, עופר - אם אתה מגיע לצפון דבר איתי, man.
אופס - רק עכשיו קראתי את ההודעה על זה שנגמר.
בכל מקרה, עופר - אם אתה מגיע לצפון דבר איתי, man.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
חברים תלכו לאחים סלמן בירכא,כנראה שיש להם בורונדי,ואם לא יש להם שם הרבה זנים טובים אחרים,השארתי טלפון גם של אחים מולא,גם אצלם צריך לבדוק.
יש לי תחושה שבפעם הבאה כשיהיה בורונדי נעביר את המידע הזה באופן פרטי לכולם,ואני לא אתפלא אם בעוד חודשיים ימכר אותו בורונדי שנגמר אצל ג'אמל במקומות אחרים ב-60 ש'ח לקילו,והמבין יבין.
יש לי תחושה שבפעם הבאה כשיהיה בורונדי נעביר את המידע הזה באופן פרטי לכולם,ואני לא אתפלא אם בעוד חודשיים ימכר אותו בורונדי שנגמר אצל ג'אמל במקומות אחרים ב-60 ש'ח לקילו,והמבין יבין.
כשהייתי היום אצל ג'מאל הוא באמת הפנה אותי לאחים סלמאן בירכא.יוסיסופר כתב:חברים תלכו לאחים סלמן בירכא,כנראה שיש להם בורונדי,ואם לא יש להם שם הרבה זנים טובים אחרים,השארתי טלפון גם של אחים מולא,גם אצלם צריך לבדוק.
יש לי תחושה שבפעם הבאה כשיהיה בורונדי נעביר את המידע הזה באופן פרטי לכולם,ואני לא אתפלא אם בעוד חודשיים ימכר אותו בורונדי שנגמר אצל ג'אמל במקומות אחרים ב-60 ש'ח לקילו,והמבין יבין....
נסעתי אליהם ויש להם חצי שק של בורונדי, קולומביה, קוסטה ריקה והודי פלנטיישן. המחיר הוא בין 30 ל32 שח לקילו.
לא קנית אותו?.gigikobi כתב:כשהייתי היום אצל ג'מאל הוא באמת הפנה אותי לאחים סלמאן בירכא.יוסיסופר כתב:חברים תלכו לאחים סלמן בירכא,כנראה שיש להם בורונדי,ואם לא יש להם שם הרבה זנים טובים אחרים,השארתי טלפון גם של אחים מולא,גם אצלם צריך לבדוק.
יש לי תחושה שבפעם הבאה כשיהיה בורונדי נעביר את המידע הזה באופן פרטי לכולם,ואני לא אתפלא אם בעוד חודשיים ימכר אותו בורונדי שנגמר אצל ג'אמל במקומות אחרים ב-60 ש'ח לקילו,והמבין יבין....
נסעתי אליהם ויש להם חצי שק של בורונדי, קולומביה, קוסטה ריקה והודי פלנטיישן. המחיר הוא בין 30 ל32 שח לקילו....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה מזכיר תנאי גלישה בחרמון.... זה בא בהפתעה לחצי יום ונעלם...
בואו נהמר על כמה ינסו למכור לנו את הבורונדי - אני אומר ב 70, פי 3 ממה שקנו.
בואו נהמר על כמה ינסו למכור לנו את הבורונדי - אני אומר ב 70, פי 3 ממה שקנו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
עופר עם להיזכר שלפני שנה וחצי קפה נמכר בג׳דידה ב17,5₪ לקילוובשנה אחרונה ב30 ללקוחות פרטיים כמונו,זה רק מרמז באיזה מחיר מצחיק קנה ״הספק הגדול״ את כל בורונדי....אני מהמר אל 20₪ לקילו....וזה בהחלט ימכר במחיר פי 3...אנביליוובל!!!
אל תשכח שגם ג'אמל ידידנו הבין שיש לו מכרה זהב,והוא הבין שאנחנו נשלם את המחיר שהוא ידרוש,למרות שבמגזר כל הזנים נמכרים בסביבות ה-30 ש'ח לקילו.gedkoz כתב:עופר עם להיזכר שלפני שנה וחצי קפה נמכר בג׳דידה ב17,5₪ לקילוובשנה אחרונה ב30 ללקוחות פרטיים כמונו,זה רק מרמז באיזה מחיר מצחיק קנה ״הספק הגדול״ את כל בורונדי....אני מהמר אל 20₪ לקילו....וזה בהחלט ימכר במחיר פי 3...אנביליוובל!!!...
אני חושב גם שהוא לא יודע מה פוטנצייאל המכירה שלו עבור חברי הפורום,ואם הוא יבין שאנחנו מנהלים "מרדף" אחרי הבורונדי,הוא עלול להעלות את המחירים עוד ועוד.
אני מוותר על הנסיעה...
עד הפעם הבאה שיגיע בורונדי לג'דידיה...
חבל!
נמתין בסבלנות....מקווה שיבינו שאם הזן הזה "עף"
נזכה לראות בקרוב עוד משלוח.(ואז כבר אקח יום חופש במיוחד לנושא)

עד הפעם הבאה שיגיע בורונדי לג'דידיה...
חבל!
נמתין בסבלנות....מקווה שיבינו שאם הזן הזה "עף"
נזכה לראות בקרוב עוד משלוח.(ואז כבר אקח יום חופש במיוחד לנושא)
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
מוטי אני חושב שבפעם הבאה פשוט נבקש לשריים שק או שניים לחבריי הפורוםmoti_r כתב:יש לי רק דבר אחד לומר לכם:
סעעעעעעעעעעעעממממממממקקקקקקקקקק!!...
(בעלות של 30 שקל לקילו יהיה יותר משתלם למוכר מאשר ב 20 לבעלי עסקים)
"Cigars change thoughts into dreams."
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני מחכה למחיר שינסו להכניס לנו ואני כבר מנסח בראש את החרם הצרכני הראשון של הפורום.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לפי מה שג'אמל אמר הוא אמור לקבל עוד משלוח של בורונדי בקרוב. הוא לא אמר בדיוק מתי אבל שווה לבדוק איתו בטלפון.
בכל מקרה הוא המליץ מאוד על טנזניה A שאמור להגיע בתחילת שבוע הבא. הוא טוען שהוא הרבה יותר טוב מהבורונדי.
בכל מקרה הוא המליץ מאוד על טנזניה A שאמור להגיע בתחילת שבוע הבא. הוא טוען שהוא הרבה יותר טוב מהבורונדי.
נערך לאחרונה על ידי gigikobi ב 27/10/2011 10:35, נערך פעם 1 בסך הכל.