:הל: HOT משיקה את ה HOTBOX הכולל: מודם אינטרנט, מודם טלפון ונתב אלחוטי
- david85
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
כן זה המכשיר..
הוא מסתנכרן באיטיות נוראית .. לפחות 3 דקות לוקח לו.
הוא מסתנכרן באיטיות נוראית .. לפחות 3 דקות לוקח לו.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
לגבי גודל המכשיר
על פי התמונה כאן, עושה רושם שה-HOTBOX, ממש גדול. בערך במימדים של ממיר הטלוויזיה.
האם זה אכן כך, או שהתמונה מטעה, ומדובר בעצם במידות של מודם סטנדרטי?
האם זה אכן כך, או שהתמונה מטעה, ומדובר בעצם במידות של מודם סטנדרטי?
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 817
הוא כן גדול יחסית למודם אבל לא בגודל של ממיר. הממדים שלו בסדר גמור.
- david85
-
- חבר שרק התחיל

ההוטבוקס אומנם גדול ממודמים כמו האחרונים של מוטורולה, אבל אם משווים אותו לממיר טלביזיה הוא קטן בהרבה.
תחשבו שההוטבוקס הזה קצת יותר גדול מהמוטורולה SB4101 שחולק בתחילת הדרך של האינטרנט המהיר.
תחשבו שההוטבוקס הזה קצת יותר גדול מהמוטורולה SB4101 שחולק בתחילת הדרך של האינטרנט המהיר.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
אוקיי תודה לכם.
פשוט חששתי שתהיה אצלי בעיה של מקום, סמוך למחשב.
אם אכן המכשיר לא גדול בהרבה ממודם סטנדרטי, אז אני מניח שזה יסתדר...
פשוט חששתי שתהיה אצלי בעיה של מקום, סמוך למחשב.
אם אכן המכשיר לא גדול בהרבה ממודם סטנדרטי, אז אני מניח שזה יסתדר...
- david85
-
- חבר שרק התחיל

מישהו כאן אמר שהוא השיג חבילה של 30 מגה + גיימר בבזק בינלאומי ב-50 שקל. אתמול התעניינתי אצלם לגבי מחיר ולא ירדו פחות מ-80 שקל.
- dany75
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
אני מתלבט אם לקחת אותו או ללכת על מודם "נורמלי" וראוטר.
כמה חברים שלי בפורום דיברו עליו שהוא לא מוצלח.בכלל אני לא רוצה להיות שפן ניסיונות של הוט.לא מתאים לי בכלל.אם היא היתה יוצאת כמו בזק
לפני 10 שנים עם ה ADSL אז ניחה אבל לנסות מוצר חדש במסווה של אין שום דבר אחר מלבדו זה קצת חוצפה.
כמה חברים שלי בפורום דיברו עליו שהוא לא מוצלח.בכלל אני לא רוצה להיות שפן ניסיונות של הוט.לא מתאים לי בכלל.אם היא היתה יוצאת כמו בזק
לפני 10 שנים עם ה ADSL אז ניחה אבל לנסות מוצר חדש במסווה של אין שום דבר אחר מלבדו זה קצת חוצפה.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
מה?
גם בזק מחייבים ראוטר שלהם למהירויות 20 ומעלה
גם בזק מחייבים ראוטר שלהם למהירויות 20 ומעלה
- MiOB
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
האם ישנם עובדי הוט שיודעים מתי יוצעו המהירויות החדשות בהטבות עובדים? 
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
לפחות הראוטרים שלהם הם נתבים של חברות כמו D link וNetgear והקושחה שלהם נכתה על ידי היצרן ,והיא כמובן לא נראת כמו עבודה של ילד שנתנו לו לשחק בצייר .Mistoffelees כתב:מה?
גם בזק מחייבים ראוטר שלהם למהירויות 20 ומעלה...
- SimonSix
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 131
בזב"ל כרגע מנסים להחזיק כמה שיותר לקוחות כי לא מעט עוזבים אותם.david85 כתב:מישהו כאן אמר שהוא השיג חבילה של 30 מגה + גיימר בבזק בינלאומי ב-50 שקל. אתמול התעניינתי אצלם לגבי מחיר ולא ירדו פחות מ-80 שקל....
הנה חבילה מעודכנת מנטויזן:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
שישלמו לי אני לא נשאר אצלם.
תגיד, מחזיק לך חייגן עם 30MB?
אני בהוט ושוקל לעבור ל-30 אבל כבר עכשיו קשה להם ב-16 להחזיק. הציעו לי לעבור לMPLS אבל אז אין אפשרות לתעדוף.
תגיד, מחזיק לך חייגן עם 30MB?
אני בהוט ושוקל לעבור ל-30 אבל כבר עכשיו קשה להם ב-16 להחזיק. הציעו לי לעבור לMPLS אבל אז אין אפשרות לתעדוף.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
קיבלתי את ההוטבוקס ואני חייב להודות שאני מאוכזב.
מעט מאוד יכולות קונפיגורציה, מאוד בסיסיות, ובנוסף כמעט כל הגדרה תבצע (בלי להזהיר מראש) ריסט להוטבוקס. מה שאומר שאם אשתי בטלפון, או שאני בטלפון עם תמיכה כדי לפתור תקלות (קרה פעמיים כבר) השיחה מתנתקת.
ואז לוקח לו כמה דקות להנעל שוב ואין טלפון בזמן הזה.
מטריד למדי. מוצר כזה שמשלב שני מוצרים, ואולי בעתיד גם את ממיר הטלוויזיה, חייב לתת זמינות מאוד גבוהה ולדאוג שפעולה כלשהי על חלק אחד (אינטרנט) לא תפריע לאחר (טלפון). בטח כשמערכת ההפעלה היא לינוקס שיכולה לאפשר את זה אם מתכננים נכון את המוצר.
מעט מאוד יכולות קונפיגורציה, מאוד בסיסיות, ובנוסף כמעט כל הגדרה תבצע (בלי להזהיר מראש) ריסט להוטבוקס. מה שאומר שאם אשתי בטלפון, או שאני בטלפון עם תמיכה כדי לפתור תקלות (קרה פעמיים כבר) השיחה מתנתקת.
ואז לוקח לו כמה דקות להנעל שוב ואין טלפון בזמן הזה.
מטריד למדי. מוצר כזה שמשלב שני מוצרים, ואולי בעתיד גם את ממיר הטלוויזיה, חייב לתת זמינות מאוד גבוהה ולדאוג שפעולה כלשהי על חלק אחד (אינטרנט) לא תפריע לאחר (טלפון). בטח כשמערכת ההפעלה היא לינוקס שיכולה לאפשר את זה אם מתכננים נכון את המוצר.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff