יומן מונדיאל!
אני דווקא מחזיק מניר לוין.
פרשנות טובה או גרועה זה סתם קשקוש. מה שחשוב זה שיהיה לאנשים הומור, ולא יעצבן לשמוע אותם. לוין בסדר בקטע הזה.
בוא נודה לאלוהי הטלויזיה שלא רואים ולא שומעים את אבי רצון ואת שלמה שרף. מבחינתי הם האנטי-תזה לפרשן שאני מחפש. מלאי רצינות וחשיבות עצמית, כשמדובר בתוכנית הבידור האולטימטיבית.
פרשנות טובה או גרועה זה סתם קשקוש. מה שחשוב זה שיהיה לאנשים הומור, ולא יעצבן לשמוע אותם. לוין בסדר בקטע הזה.
בוא נודה לאלוהי הטלויזיה שלא רואים ולא שומעים את אבי רצון ואת שלמה שרף. מבחינתי הם האנטי-תזה לפרשן שאני מחפש. מלאי רצינות וחשיבות עצמית, כשמדובר בתוכנית הבידור האולטימטיבית.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
דווקא המחצית הראשונה של הצרפתים הייתה טובה ואם הקוון היה רואה שהכדור עבר את הקו זה היה נגמר אחרת למרות שאני לא אזיל דמעה אם הם לא יעלו...d-tox כתב:
גם אתמול נפלתי (שוב) עם הצרפתים. מישהו מוכן להסביר לי מה קורה לצפרדעים? המשחק שלהם תפל, ללא שום יצירתיות, בלי שום ברק ובכלל עושה רושם כאילו הם עושים טובה שהם עולים לשחק.
ועוד משחקים שם השחקנים הטובים בעולם.....
גם ברזיל לא מציגה רמה משכנעת,
המונדיאל הזה מחזיק את כל הקלפים קרוב לחזה. מהשלב הבא יהיה קשה מאוד לנחש מי יעבור הלאה....
ברזיל כמו במונדיאל הקודם משתפרת לאט לאט ממשחק למשחק
דרך אגב יש אופציה לברזיל איטליה בשמינית גמר
-
d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
הפסקה בברלין,
נכון לעכשיו כנראה שהגרמנים יסיימו בראש בית 1 עם ה-2:0 הזמני של גרמניה על אקוודור. יותר מאוחר אנגליה של משה נגד השבדים.
משה יש העדפות?
אני מעריך שאתה מעדיף את האקוודורים כדי לא לקבל בראש מהדויצ'לאנדים.....
, רק שבשביל זה תצטרכו לנצח....
חברים כבר חצי אליפות מאחורינו, ראינו את כל הנבחרות, יש למישהו הימור על הפינליסטיות כבר? או שעדיין אתם מגששים?
אני חושב שגרמניה הפתיעה את כולנו עם היכולת שלה, תוסיפו למשוואה את יתרון האירוח ונדמה לי שהם חזק בתמונת הפיניש.
נכון לעכשיו כנראה שהגרמנים יסיימו בראש בית 1 עם ה-2:0 הזמני של גרמניה על אקוודור. יותר מאוחר אנגליה של משה נגד השבדים.
משה יש העדפות?
אני מעריך שאתה מעדיף את האקוודורים כדי לא לקבל בראש מהדויצ'לאנדים.....
חברים כבר חצי אליפות מאחורינו, ראינו את כל הנבחרות, יש למישהו הימור על הפינליסטיות כבר? או שעדיין אתם מגששים?
אני חושב שגרמניה הפתיעה את כולנו עם היכולת שלה, תוסיפו למשוואה את יתרון האירוח ונדמה לי שהם חזק בתמונת הפיניש.
פתחתי פה לשטן
והיום הופיע לי Out of the blue האדון שלמה שרף על המסך
ולמה לא משדרים את ההמנונים במשחק עתיר אוהדים מקוריים (להבדיל מהנייטיבז) משני הצדדים?
אני נזכר בדיוני הטרום-מונדיאל בעיניין איפה והאם ישדרו חינם. פתאום ההצעות המקוריות של צ'רלטון נראות לי סבירות, כשאני תחת הפגזת הפרסומות האין סופית הזו.
אנגליה תצטרך הרבה מזל בהמשך. הכל תלוי עכשיו במנהיגות של סטיבי.
והיום הופיע לי Out of the blue האדון שלמה שרף על המסך
ולמה לא משדרים את ההמנונים במשחק עתיר אוהדים מקוריים (להבדיל מהנייטיבז) משני הצדדים?
אני נזכר בדיוני הטרום-מונדיאל בעיניין איפה והאם ישדרו חינם. פתאום ההצעות המקוריות של צ'רלטון נראות לי סבירות, כשאני תחת הפגזת הפרסומות האין סופית הזו.
אנגליה תצטרך הרבה מזל בהמשך. הכל תלוי עכשיו במנהיגות של סטיבי.
משה
-
d-tox
- חבר ותיק

אני חושב שלאנגליה יש הזדמנות פז כשהיא סיימה עכשיו מול אקוודור.moco כתב: אנגליה תצטרך הרבה מזל בהמשך. הכל תלוי עכשיו במנהיגות של סטיבי....
האנגלים חייבים לעצמם ולאוהדים שלהם הופעה ברבע הגמר אחרי הביזיונות של הטורנירים האחרונים.
אם דיברת כבר על סטיבי ג' אני חייב לציין את ג'ו קול.
פשוט שחקן נהדר וזה לא רק בגלל הגול שלו אתמול. אני עוקב אחריו גם בצ'לסי, הבחור פשוט שחקן פנטנסטי. הוא עושה הכל על המגרש, הגנה ,התקפה, תיקולים...
בלי ספק אחד הקשרים הטובים ביותר באליפות הזאת שמחפה גם על היכולת החלשה מאוד של למפארד, שלא ירד מהמטוס כנראה.
-
d-tox
- חבר ותיק

הייתי בשוק!
השופט איבד כל שליטה על המשחק הזה, המצחיק הוא שמתוך כל 16 הצהובים אני חושב שלפחות 12 היו במקום. האדומים היו כבר פארסה, דקו לא היה צריך להיות מורחק ומצד שני פיגו דווקא כן.
יהיה מעניין לראות את הרכב הטלאים של פורטוגל במשחק הבא שלהם.
בכל מקרה פורטוגל בהחלט הפתעה שאף אחד לא ציפה לה.
השופט איבד כל שליטה על המשחק הזה, המצחיק הוא שמתוך כל 16 הצהובים אני חושב שלפחות 12 היו במקום. האדומים היו כבר פארסה, דקו לא היה צריך להיות מורחק ומצד שני פיגו דווקא כן.
יהיה מעניין לראות את הרכב הטלאים של פורטוגל במשחק הבא שלהם.
בכל מקרה פורטוגל בהחלט הפתעה שאף אחד לא ציפה לה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

moco כתב: מה אתה אומר על ההתפרעויות במשחק השני?...
זוגתי עודדה במרץ את הולנד עד שהם כיסחו את הילד היפה רונאלדו...
אני חטפתי על הולנד קריזה אחרי שהם לא החזירו את הכדור לפורטוגל אחרי שהשופט עצר התקפה שלהם.
בהחלט משחק חריג ביותר והייתי מרוצה מהתוצאה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

לדעתה של זוגתי עולים לפי "כדורגלן יפה" ובקהאם בפיסגהmoco כתב:מזל שלא עולים שלב לפי "כדורגל יפה"
...
אין ספק שהיא תהיה בדילמה בין רונאלדו לבקהאם...
אני מקווה ש-"ג'ין הקמן" (סקולארי...) יעשה את הניצחון ה-12 ופורטוגל יעלו
אני מקווה שדווקא אחת המכוערים, ויין רוני, יתחיל להראות משהו. הוא נתן רמזים במשחק מול אקוודור.
אגב, נראה לי שאפשר להרכיב נבחרת טובה של מכוערים שתהיה עדיפה על זו של היפים.
בהתקפה יהיה לנו את רוני וטבז הארגנטינאי. יש חילוקי דיעות אם רונלדו (הברזילאי) יצורף.
את הקישור ינהל רונלדיניו ובהגנה גטוזו יפחיד את היריב.
אגב, נראה לי שאפשר להרכיב נבחרת טובה של מכוערים שתהיה עדיפה על זו של היפים.
בהתקפה יהיה לנו את רוני וטבז הארגנטינאי. יש חילוקי דיעות אם רונלדו (הברזילאי) יצורף.
את הקישור ינהל רונלדיניו ובהגנה גטוזו יפחיד את היריב.
משה