בשעה טובה, יצאו הדגמים האמריקאים החדשים של פיוניר SC-57\55

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

איתי,
DTS:NEO 6 זה רק ל 6.1/7.1 ערוצים כנ"ל לגבי Dolby Pro Logic IIx שתי השיטות האלו אינם יודעות לנהל ערוצים קדמיים נוספים. בפיוניר 85 יש את מצב THX ל 9.2, DTS:NEO x ו Dolby Pro Logic IIz שיודעים להוסיף את ה Front Height או את ה Front Wide עם ה Surround Back. או Front Height + Front Wide ללא Surround Back ובמידה ואתה מוסיף הגברה חיצונית לפיוניר תוכל לעבוד במוד של 11.2 שיכלול Front Height + Front Wide + Surround Back
DSX לא תופס בפיוניר וחבל...

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

רוזמרי כתב:LiorDrZ
itay123

הסבר טוב , חבל שרסיבר LX 90 לא יוצא מהראש
ומחליפו של 83 לא יגיע לרמתו
...
עם כל הכבוד שיש לי ל LX90 ויש לי כבוד אליו, אבל הוא סוס מת. להשקיע ברסיבר כזה שעולה ~35K ללא תלת מימד, עם הגברה דיגיטלית דור 1 (לעומת דור 3), פחות כניסות HDMI, פחות ערוצי הגברה (7.1 מול 9.1) חוסר תמיכה ב Dolby Pro Logic IIz וב DTS:NEOx מעבד וידאו מיושן, GUI מיושן ועוד ועוד. אין ספק שזו ספינת דגל מבחינת איכות בניה והגברה אבל זו ספינת דגל מלפני 3-4 שנים...
ה 83 וה 85 יתנו לך הרבה יותר מבחינת פיצ'רים בהרבה פחות כסף.
ואל תעלב... אבל סט הרמקולים שלך לא ברמה בשביל לשים עליו את ה LX90 זה over kill רציני ביותר. במקום לשים 35K על רסיבר הייתי קונה את ה 83/85 ובעודף משדרג את הרמקולים שלך.
ליאור

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

LiorDrZ כתב:איתי,
DTS:NEO 6 זה רק ל 6.1/7.1 ערוצים כנ"ל לגבי Dolby Pro Logic IIx שתי השיטות האלו אינם יודעות לנהל ערוצים קדמיים נוספים. בפיוניר 85 יש את מצב THX ל 9.2, DTS:NEO x ו Dolby Pro Logic IIz שיודעים להוסיף את ה Front Height או את ה Front Wide עם ה Surround Back. או Front Height + Front Wide ללא Surround Back ובמידה ואתה מוסיף הגברה חיצונית לפיוניר תוכל לעבוד במוד של 11.2 שיכלול Front Height + Front Wide + Surround Back
DSX לא תופס בפיוניר וחבל...
...
LiorDrZ שלום לך ידידי...

אני לא יודע אך זה ב-DENON המשובח שלך...

אבל אצלי באינטגרה, הפרוססור יודע לנגן 9.2 בכל mode פרט ל-
1. DIRECT (ישמיע פשוט את ההקלטה המקורית (אם זה 5.1 או 7.1 ללא פרונט הייט כלל!)
2. AUDYSSEY DSX כמצב שמע נטו בלבד (ישמיע 5.1 + 2 הייט בלבד ללא back)

כל מצב שמע אחר ידע לנגן ולזהות ולעבד 9.1
1. פרולוגיק 2X
2. DTS NEO 6
3. THX CINEMA/MUSIC (החל מדו ערוצי מוקלט עד ל-9.1 מלא עם ULTRA 2)
4. כל מצב DSP באשר הוא

modeים שכאמור ה-9.1 מודגש יותר(ז"א הפרונט הייט מודגשים ו"מתערבים" יותר) ועשויים במיוחד עבור אפליקציית 9.1 הם:
1. Dolby PL2Z
2. THX ULTRA 2 + DPL2Z
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איתי תבדוק שוב... כשאתה עובד ב Dolby Pro Logic IIx ללא DSX וללא THX כמה רמקולים הוא יודע לנהל. אין מצב ש Dolby Pro Logic IIx יודע לנהל 9.1 כי המקודד לא יודע לפענח את הערוצים הקדמיים הוא מיושן מידי בשביל זה...
בפרוססור שלך (וגם ברסיבר בשלי) יש לנו את היכולת לעבוד במצב של DD Direct + Dolby Pro Logic IIx ועל זה אנחנו יכולים להוסיף את ה DSX בשביל ה Front Height או את ה Front Wide. אצלך בפרוססור אתה יכול גם להוסיף או להשתמש במוד THX ל 9.1 ערוצים.

[left]Dolby Pro Logic IIx

Dolby Pro Logic IIx is an extension of Dolby Pro Logic II technology. This highly sophisticated algorithm processes native stereo and 5.1 channel content to produce 6.1 or 7.1 output channels. And Dolby Pro Logic IIx is not available in the system without surround back speaker(s).

Dolby Pro Logic IIx Music: The music mode creates a rich and enveloping surround ambience delivered to the subwoofer, optimizing the visceral of planned rear effects. This mode can only be used with 2-channel audio sources.

Dolby Pro Logic IIx Cinema: The Cinema mode is optimized for movies or programs with Dolby Surround soundtracks. This mode is also appropriate for use with video game[/left].

[left]Dolby Pro Logic IIx Overview Diagram
[/left]
[left]DTS-ES Discrete/Matrix 6.1

DTS-ES Extended Surround is a multi-channel digital signal format develpoed by Digital Theater Systems Inc. While offering high compatibility with the conventional DTS Digital Surround format, DTS-ES greatly improves the 360 degree surround impression and space expression thanks to further expanded surround signals. This format has been used professionally in movie theaters since 1999.

In addition to the 5.1 surround channels, DTS-ES also offers the surround back channel for surround playback with a total of 6.1 channels. DTS-ES includes two signal formats with different surround signal recording methods, as DTS-ES Discrete 6.1 and DTS-ES Matrix 6.1.

DTS-ES Discrete 6.1
DTS-ES Discrete 6.1 is the newest recording format. With it, all 6.1 channels (including the SB channel) are recorded independently using a digital discrete system. The main feature of this format is that because the SL, SR and SB channels are fully independent, the sound can be designed with total freedom and it is possible to achieve a sense that the acoustic images are moving about freely among the background sounds surrounding the listener from 360 degrees. Though maximum performance is achieved when sound tracks recorded with this system are played using a DTS-ES decoder, when played with a conventional DTS decoder the SB channel signals are automatically
down-mixed to the SL and SR channels, so none of the signal components are lost.

DTS-ES Matrix 6.1
With this format, the additional SB channel signals undergo matrix encoding and are input to the SL and SR channels beforehand. Upon playback they are decoded to the SL, SR and SB channels. The performance of the encoder used at the time of recording can be fully matched using a high precision digital matrix decoder developed by DTS, thereby achieving surround sound more faithful to the producer’s sound design aims than with conventional 5.1- or 6.1-channel systems. In addition, the bit stream format is 100% compatible with conventional DTS signals, so the effect of the Matrix 6.1 format can be achieved even with 5.1-channel signal sources. Of course it is also possible to play DTS-ES Matrix 6.1 encoded sources with a DTS 5.1-channel decoder.

[/left]
[left]
Dolby Pro Logic IIz details
[/left]
[left]
DTS Neo:X[/left]
[left]
Surround Sound Formats Guide[/left]

רוזמרי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

ואל תעלב... אבל סט הרמקולים שלך לא ברמה בשביל לשים עליו את ה LX90 זה over kill רציני ביותר. במקום לשים 35K על רסיבר הייתי קונה את ה 83/85 ובעודף משדרג את הרמקולים שלך.
ליאור
...
ברור
אם אני יקח את 90 ,זה רק עם רמקולים חדשים
כבר בשמיעה הראשונה של הרסיבר שמעתי שרמקולים טובים משלי מתפוצצים מעודף איכות סאונד
83 לא מתקרב לזה ,זאת בעייתי

מעניין מתי יצא דגם חדש ל- 90 ?
עם כל הכבוד שיש לי ל LX90 ויש לי כבוד אליו, אבל הוא סוס מת. להשקיע ברסיבר כזה שעולה ~35K ללא תלת מימד, עם הגברה דיגיטלית דור 1 (לעומת דור 3), פחות כניסות HDMI, פחות ערוצי הגברה (7.1 מול 9.1) חוסר תמיכה ב Dolby Pro Logic IIz וב DTS:NEOx מעבד וידאו מיושן, GUI מיושן ועוד ועוד.
...
זה גם מחשבתי (Y)
זאת בעיה שלי 30K לדגם 2008 לא מתאים

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בכל מקרה בשביל להחזיר את הדיון לנושא המקורי והוא Pioneer Elite SC-57 אז לדעתי החדשה הכי מפתיעה ברסיבר הזה הוא הנטישה של פיוניר מההגברה של Bang & Olufsen designed ICE Power amps לטובת הגברה דיגיטלית חדשה שפותחה בפיוניר הD3 אז אולי עכשיו באמת יהיה שינוי בין ה 83 ל 85 כי ההגברה שונה...
חומר תבערה חדש לחודשים הבאים בפורום :lol:

Pioneer Elite SC-57 9.1 THX Reciever Preview ב audioholics

רוזמרי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

test bench

איך יתכן שאין טסט לאיכות ?
משהו ששמע את הרסיבר SC-57 או 37 ?

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

רוזמרי כתב:test bench

...
עוד לא התחילו בשיווק שלהם עדיין. הם יוצאים לחנויות לקראת סוף החודש - אמצע ספטמבר.

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

LiorDrZ כתב:איתי תבדוק שוב... כשאתה עובד ב Dolby Pro Logic IIx ללא DSX וללא THX כמה רמקולים הוא יודע לנהל. אין מצב ש Dolby Pro Logic IIx יודע לנהל 9.1 כי המקודד לא יודע לפענח את הערוצים הקדמיים הוא מיושן מידי בשביל זה...
בפרוססור שלך (וגם ברסיבר בשלי) יש לנו את היכולת לעבוד במצב של DD Direct + Dolby Pro Logic IIx ועל זה אנחנו יכולים להוסיף את ה DSX בשביל ה Front Height או את ה Front Wide. אצלך בפרוססור אתה יכול גם להוסיף או להשתמש במוד THX ל 9.1 ערוצים.

[left]Dolby Pro Logic IIx

Dolby Pro Logic IIx is an extension of Dolby Pro Logic II technology. This highly sophisticated algorithm processes native stereo and 5.1 channel content to produce 6.1 or 7.1 output channels. And Dolby Pro Logic IIx is not available in the system without surround back speaker(s).

Dolby Pro Logic IIx Music: The music mode creates a rich and enveloping surround ambience delivered to the subwoofer, optimizing the visceral of planned rear effects. This mode can only be used with 2-channel audio sources.

Dolby Pro Logic IIx Cinema: The Cinema mode is optimized for movies or programs with Dolby Surround soundtracks. This mode is also appropriate for use with video game[/left].

[left]Dolby Pro Logic IIx Overview Diagram
[/left]
[left]DTS-ES Discrete/Matrix 6.1

DTS-ES Extended Surround is a multi-channel digital signal format develpoed by Digital Theater Systems Inc. While offering high compatibility with the conventional DTS Digital Surround format, DTS-ES greatly improves the 360 degree surround impression and space expression thanks to further expanded surround signals. This format has been used professionally in movie theaters since 1999.

In addition to the 5.1 surround channels, DTS-ES also offers the surround back channel for surround playback with a total of 6.1 channels. DTS-ES includes two signal formats with different surround signal recording methods, as DTS-ES Discrete 6.1 and DTS-ES Matrix 6.1.

DTS-ES Discrete 6.1
DTS-ES Discrete 6.1 is the newest recording format. With it, all 6.1 channels (including the SB channel) are recorded independently using a digital discrete system. The main feature of this format is that because the SL, SR and SB channels are fully independent, the sound can be designed with total freedom and it is possible to achieve a sense that the acoustic images are moving about freely among the background sounds surrounding the listener from 360 degrees. Though maximum performance is achieved when sound tracks recorded with this system are played using a DTS-ES decoder, when played with a conventional DTS decoder the SB channel signals are automatically
down-mixed to the SL and SR channels, so none of the signal components are lost.

DTS-ES Matrix 6.1
With this format, the additional SB channel signals undergo matrix encoding and are input to the SL and SR channels beforehand. Upon playback they are decoded to the SL, SR and SB channels. The performance of the encoder used at the time of recording can be fully matched using a high precision digital matrix decoder developed by DTS, thereby achieving surround sound more faithful to the producer’s sound design aims than with conventional 5.1- or 6.1-channel systems. In addition, the bit stream format is 100% compatible with conventional DTS signals, so the effect of the Matrix 6.1 format can be achieved even with 5.1-channel signal sources. Of course it is also possible to play DTS-ES Matrix 6.1 encoded sources with a DTS 5.1-channel decoder.

[/left]
[left]
Dolby Pro Logic IIz details
[/left]
[left]
DTS Neo:X[/left]
[left]
Surround Sound Formats Guide[/left]
...
צר לי ידידי אבל אתה טועה!! (f)

בשבילך אפילו בדקתי (במקרה היום אני ביום חופש). (Y)

ניגנתי סרט בדולבי דיגיטל 2.0 דרך -HDMI כמובן...וכאמור הסרט עבר המרה מ-2.0 ל-9.1 מלא (ז"א כל הערוצים קבלו סיגנל והפרוססור ידע אך לפענח אותם החוצה ולקבל הפרדת ערוצים חכמה).

שוב אני לא יודע אך זה ב-DENON אבל הפרוססור שלי הוא up to date ז"א הכי עדכני עד מחליפו.
כאמור גם ב-ONKYO 5008 וגרסת הפרוססור 5508 למיטב ידיעתי יכולים לקבל את אותם המאפיינים.

למה להכביד במילים כאשר אפשר לצפות בתמונות הטריות... :wink: 8) (f)

תוכן התמונות:

1. דולבי סראוונד 2.0 ב-mode של DIRECT מקבל רק סיגנל דו ערוצי כפי שהוקלט
דולבי סראוונד 2.0 ב-mode של DTS NEO 6 מקבל סיגנל 9.1
דולבי סראוונד 2.0 ב-mode של DPL2X מקבל סיגנל 9.1
2. דולבי סראוונד 2.0 ב-mode של neural surround מקבל סיגנל 9.1
דולבי סראוונד 2.0 ב-mode של THX מקבל סיגנל 9.1
דולבי סראוונד 2.0 ב-mode של audyssey DSX מקבל סיגנל 9.1
3. פסקול DTS 5.1 ב-mode של DOLBY EX מקבל סיגנל 9.1
פסקול DTS 5.1 ב-mode של audyssey מקבל סיגנל 7.1 (5.1 + 2 הייט)

אפשר לשחק אך שרוצים ב-modeים השונים.
אפשר לנגן DTS ב-mode של DOLBY EX למשל ולהפך ושילובים של audyssey DSX עם DTS או DOLBY או THX או כל דבר...והכל כאמור יכול לקבל סיגנל מלא של 9.1/2 ערוצים עם הפרדה חכמה ואיכותית... (Y)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

רוזמרי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

LiorDrZ כתב:
רוזמרי כתב:test bench

...
עוד לא התחילו בשיווק שלהם עדיין. הם יוצאים לחנויות לקראת סוף החודש - אמצע ספטמבר.
...
הרסיברים הללו נמכרים כבר בחנויות בארה"ב
וניתן לקבלם שם תוך יומיים
http://astore.amazon.com/instas-20/detail/B004146438/
אמזון לא משחקים עם תאריכים , חברה רצינית מידיי

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איתי איש יקר שאני מאד מעריך את הניסיון שיש לך ואת הידע שיש לך.
אני שמח על התמונות ועל הטסט שעשית בבית אבל שוב פעם תסתכל בלינקים ששמתי. כל הלינקים האלו באו מהאתרים הרשמיים קרי Dolby ו DTS. כל הנתונים האלו באו מהאתרים הרשמיים והמפרטים הרשמים של המפתחים של אותם קידודים. אז הם טועים ואתה צודק?
עפ"י המפרט הרשמי של Dolby Pro Logic IIx ומתוך האתר ונייר המידע מהאתר של Dolby Labs הקידוד יכול לעשות מניפולציה של 5.1 ל 7.1 תוך כדי שימוש בשני ערוצי מידע נוספים והם ה surround back speaker בלבד! Dolby Pro Logic IIx לא תומך ולא יתמוך בקונפיגורצית 9.1 כי הוא לא יודע לטפל בזוג הרמקולים הקדמיים הנוסף.
DTS:NEO 6 תומך רק בערוצי surround back speaker בתצורת 6.1 בלבד! וגם הוא לא תומך ולא יתמוך בקונפיגורצית 9.1 כי הוא לא יודע לטפל בזוג הרמקולים הקדמיים הנוסף.

תבין, אין קשר לרסיבר שלי או לפרוססור שלך כי אלו מקודדים של החברות ועפ"י המפרט שלהם הם אינם יודעים \ יכולים לנהל את ה ה Front Height או את ה Front Wide כי בכל זאת צריך הצדקה לשדרוג של רסיבר...
אני לא יודע איך הפרוססור שלך עושה מניפולציה ל 9.1 ואני שמח מאד שאתה מדגים לי אבל עפ"י המפרט יצרן \ מפתח של המקודדים לא ניתן לעבוד עם המקודדים הישנים (יחסית) של Dolby Pro Logic IIx ו DTS:NEO 6. ובשביל זה ביקשתי ממך לשים סרט או תוכן של שני ערוצים ולראות כמה רמקולים אתה יכול לקנפג. בתצורות הנ"ל אתה יכול לנהל רק את ה surround back speaker. אם אתה מוסיף להם את ה DSX או THX אז כמובן שאתה תקבל תצורת 9.1
בשביל זה שתי החברות יצאו עם מקודדים חדשים לתמיכה ב 9.1 / 11.1 והם ה DTS:NEO x וה Dolby Pro Logic IIz

ליאור

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

LiorDrZ כתב:איתי איש יקר שאני מאד מעריך את הניסיון שיש לך ואת הידע שיש לך.
אני שמח על התמונות ועל הטסט שעשית בבית אבל שוב פעם תסתכל בלינקים ששמתי. כל הלינקים האלו באו מהאתרים הרשמיים קרי Dolby ו DTS. כל הנתונים האלו באו מהאתרים הרשמיים והמפרטים הרשמים של המפתחים של אותם קידודים. אז הם טועים ואתה צודק?
עפ"י המפרט הרשמי של Dolby Pro Logic IIx ומתוך האתר ונייר המידע מהאתר של Dolby Labs הקידוד יכול לעשות מניפולציה של 5.1 ל 7.1 תוך כדי שימוש בשני ערוצי מידע נוספים והם ה surround back speaker בלבד! Dolby Pro Logic IIx לא תומך ולא יתמוך בקונפיגורצית 9.1 כי הוא לא יודע לטפל בזוג הרמקולים הקדמיים הנוסף.
DTS:NEO 6 תומך רק בערוצי surround back speaker בתצורת 6.1 בלבד! וגם הוא לא תומך ולא יתמוך בקונפיגורצית 9.1 כי הוא לא יודע לטפל בזוג הרמקולים הקדמיים הנוסף.

תבין, אין קשר לרסיבר שלך או לפרוססור שלך כי אלו מקודדים של החברות ועפ"י המפרט שלהם הם אינם יודעים \ יכולים לנהל את ה ה Front Height או את ה Front Wide כי בכל זאת צריך הצדקה לשדרוג של רסיבר...
אני לא יודע איך הפרוססור שלך עושה מניפולציה ל 9.1 ואני שמח מאד שאתה מדגים לי אבל עפ"י המפרט יצרן \ מפתח של המקודדים לא ניתן לעבוד עם המקודדים הישנים (יחסית) של Dolby Pro Logic IIx ו DTS:NEO 6. ובשביל זה ביקשתי ממך לשים סרט או תוכן של שני ערוצים ולראות כמה רמקולים אתה יכול לקנפג. בתצורות הנ"ל אתה יכול לנהל רק את ה surround back speaker. אם אתה מוסיף להם את ה DSX או THX אז כמובן שאתה תקבל תצורת 9.1
בשביל זה שתי החברות יצאו עם מקודדים חדשים לתמיכה ב 9.1 / 11.1 והם ה DTS:NEO x וה Dolby Pro Logic IIz

ליאור
...
כמובן שכל פורמט הוא קרי פורמט כפי שהוא הוקלט.
אם זה 2.0, או 2.1 עד ל-7.1 (מירב הערוצים שסרט הוקלט)
כמובן שה-9.1 הוא סוג של מניפולציה או במילים אחרות expend שיכול להגיע נכון להיום עד ל-11 ערוצים מלאים (20hz-20khz), בדומה לעסקינן ל-dolby prologic 2 שמקנפג במטריצה איכותית 2 ערוצים ל-5.1 או dolby prologic 2x שמקנפג ל-7.1...וכן הלאה...
ה-פרונט הייט/וויד, יכולים כאמור להגיע בכל קונפיגורציה ובכל פורמט כ-expend חכם של הבמה הקדמית.

לא קיים "פורמט" שהוא 9.1 ז"א כי לא קיים פורמט שהוקלט כך, אלא מניפולציה איכותית שיכולה "להתלבש" על כל פורמט ולהוציא כביכול זוג רמקולים נוסף, מהבמה הקדמית (משלושת הקדמיים)...

כאמור 9.1 הוא מניפולציה איכותית לקבלת אפקט קולנועי מוצלח יותר מ-5.1 סטנדרטי...

dolby PL2Z או mode שכביכול בדומה ל-PL2X מבצע מטריצה טובה להוצאת השנים הנוספים כמו שב-X הוציא ל-back...אבל הוא לא שונה כלל מהעבודה שהפרוססור יכול לעשות או מה ש-THX למשל מציע כאשר הוא עושה post prossesing על כל פורמט דו/רב ערוצי שהוא מזהה...
ה-PL2Z הוא גרסת דולבי בלבד לקונפיגורציית 9.1 ...אגב אני אישית לא אוהב את ה-mode הזה, הוא נשמע לי צבעוני מידי ולא אמין...אם כבר אני אישית אוהב לשמוע במצב normal (כפי שהוקלט רק אם כיול ואפשרות לשמוע את ההייט, וכמובן THX ULTRA 2 ב-mode 9.1 אילו שני ה-modeים העדיפים עלי במיוחד עבור סרטים....
דווקה למוזיקה ה-mode של audyssey DSX נשמע מעניין ואני אוהב גם לשמוע את ה-mode הזה כאשר הטלוויזיה מושמעת דרכו...אבל לסרטים הוא פחות לטעמי...עניין של טעם...

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איתי בסוף כתבת בדיוק את מה שאני כתבתי כבר כמה פעמים... :wink:
Dolby Pro Logic IIx עפ"י ה SPEC של המפתח לא תומך ולא יתמוך בקונפיגורצית 9.1 כי הוא לא יודע לטפל בזוג הרמקולים הקדמיים הנוסף.
DTS:NEO 6 עפ"י ה SPEC של המפתח לא תומך ולא יתמוך בקונפיגורצית 9.1 כי הוא לא יודע לטפל בזוג הרמקולים הקדמיים הנוסף.

לגבי DSX מול Dolby Pro Logic IIz פה זה עניין של טעם. אני לא אהבתי את ה Dolby Pro Logic IIz כ"כ ומבחינתי השילוב של:
Dolby Digital \ DTS + Dolby Pro Logic IIx + DSX הוא השילוב שנשמע לי הכי טוב בבית. את ה DSX Presence הגדרתי ב מינוס 3 והאפקט של ה Front Height קיבל הרבה יותר נפח מאשר שימוש ב Dolby Pro Logic IIz.
אני מאד מקווה שה DTS:NEO x ישמע טוב ואת זה אני אבדוק בשדרוג הקרוב :wink:

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

LiorDrZ כתב:איתי בסוף כתבת בדיוק את מה שאני כתבתי כבר כמה פעמים... :wink:
Dolby Pro Logic IIx עפ"י ה SPEC של המפתח לא תומך ולא יתמוך בקונפיגורצית 9.1 כי הוא לא יודע לטפל בזוג הרמקולים הקדמיים הנוסף.
DTS:NEO 6 עפ"י ה SPEC של המפתח לא תומך ולא יתמוך בקונפיגורצית 9.1 כי הוא לא יודע לטפל בזוג הרמקולים הקדמיים הנוסף.

לגבי DSX מול Dolby Pro Logic IIz פה זה עניין של טעם. אני לא אהבתי את ה Dolby Pro Logic IIz כ"כ ומבחינתי השילוב של:
Dolby Digital \ DTS + Dolby Pro Logic IIx + DSX הוא השילוב שנשמע לי הכי טוב בבית. את ה DSX Presence הגדרתי ב מינוס 3 והאפקט של ה Front Height קיבל הרבה יותר נפח מאשר שימוש ב Dolby Pro Logic IIz.
אני מאד מקווה שה DTS:NEO x ישמע טוב ואת זה אני אבדוק בשדרוג הקרוב :wink:
...
כמוני כמוך, מצב normal + פרונט הייט.
ב-DENON אין THX וחבל, אבל בעיקרון mode THX ULTRA 2 בקונפיגורציית 9.1 נשמע לי הכי movietheater ALIKE...
הסאונד הרבה יותר "מאוזן", ישנה הרמוניה מדהימה בין כל הערוצים, הווקליות קטיפתית, ה-crosstalk הרבה יותר אמין מכל mode שיש, החיבור front to back הרבה יותר משכנע...וה-depth חבל"ז....

ה-DPL2Z נשמע לי אישית אגרסיבי מעט, ומנופח - הפרונט הייט נשמעים לי מעט מודגשים יתר על המידה אפילו שה-presence גם אצלי על מינוס 3 ו-audyssey dsx level נמצע על המינימום...
ה-DSX mode הרבה יותר מאוזן ונעים לאוזן, אבל עם זאת חסר לי דינאמיות שקיימת כמעט בכל mode אחר...
אבל עם זא במוזיקה בהופעות אקוסטיות, זה נשמע לי מצויין... (Y)

Almogc פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

לאחר כל הדברים שנאמרו כאן אכן יהיה מסקרן לקרוא סקירה על הדגם החדש !

רוזמרי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

http://www.avland.co.uk/aasp/pioneer/11 ... sclx85.asp
מעניין הדגם LX- 85 האירופאי מקבלX DTS Neo: הדגם המקביל האמריקאי SC-37 לא מקבל אלמנט זה .

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

רוזמרי כתב:http://www.avland.co.uk/aasp/pioneer/11 ... sclx85.asp
מעניין הדגם LX- 85 האירופאי מקבלX DTS Neo: הדגם המקביל האמריקאי SC-37 לא מקבל אלמנט זה .
...
יש לאמריקאי DTS:NEO x
[left]
Of course, the SC-57 also supports high-definition audio formats like Dolby® TrueHD and DTS-HD® Master Audio, as well as new DTS NEO:X surround, providing a 3-D surround experience for up to 11.1 channels*.
[/left]
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... vers/SC-57

רוזמרי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

LiorDrZ כתב:
רוזמרי כתב:http://www.avland.co.uk/aasp/pioneer/11 ... sclx85.asp
...
יש לאמריקאי DTS:NEO x
[left]
Of course, the SC-57 also supports high-definition audio formats like Dolby® TrueHD and DTS-HD® Master Audio, as well as new DTS NEO:X surround, providing a 3-D surround experience for up to 11.1 channels*.
[/left]
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... vers/SC-57
...
תודה , קצת יצאתי כבר מבולבל 85 = 57 או 37 האמריקאי ?

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

85 דגם אירופי, 57 דגם אמריקאי
83 דגם אירופי, 37 דגם אמריקאי

רוזמרי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

LiorDrZ כתב:85 דגם אירופי, 57 דגם אמריקאי
83 דגם אירופי, 37 דגם אמריקאי
...
תודה לך ואני קראתי את המנואל של 37 147 עמוד
וחייב לומר לא הבנתי הרבה מה נותן SC 57

מנוע D3 מה נותן מול הדגם שעבר ?
ב- 57 ה- DB ירד מ- 117 DB ל- 103 וגם החביאו את האלמנט הזה .
57 - נותן High-bit. High sampling 32-Bit מה זה אומר ?
57 - יורד גם HDMI 36-bit Deep Color מ- 48 בדגם הקודם ,

כך שלא מבין מה נותן הדגם החדש ?
9.1 משלא צריך ?
DTS X ?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”