The Walking Dead - עונה 2
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
בסידרה נתנו איזה רמז לא ברור לגבי המחלה/מגפה כשהם בחנו את שתי המאבטחים זומביים שהם הרגו ראשונים ואמרו שאין עליהם שריטות או נשיכות.
לא ברור מה אפשר להבין מזה כי הם לא התעמקו בזה אבל לפי דעתי המחלה מועברת גם ללא נשיכה.
לא ברור מה אפשר להבין מזה כי הם לא התעמקו בזה אבל לפי דעתי המחלה מועברת גם ללא נשיכה.
"על החתום...."
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
לא בדיוק. הם היו תחת הרושם שהמחלה מועברת רק על ידי נשיכה וכששיין ראה שאין נשיכה על זוג המאבטחים, ריק הסב את תשומת ליבו לכך שיש עליהם שריטות וזה כנראה מספק על מנת להעביר את המחלה. כאשר הם הבינו שהמחלה יכולה לעבור בהרבה יותר קלות ממה שהם חשבו, זה הפך את הסצנות הבאות בפרק ליותר מותחות ומסוכנות מבחינתם.
- Hertz33
- חבר ותיק

ומה לגבי כשהם מנפצים את ראשם של הזומביים עם חפץ כהה או דוקרים אותם, כשדם זומבי עסיסי ניתז לכל עבר בעודם מנשפים וגונחים? בוודאי יש בזה סיכון כלשהו. אבל היי, אנחנו נכנסים יותר מדיי בקטנות בסידרה שבבסיסה היא מדע בידיוני. אני נהנה ממנה וגם מThe River שמופרכת לחלוטין.
"על החתום...."
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חוזק העצמות בין אדם חי למת הינו זהה. אם הסכין מספיק חדה, כבדה ועם תנופה מתאימה, לא אמורה להיות בעיה לחדור גולגולת.
תמיד אפשר לוודא עם דקסטר
תמיד אפשר לוודא עם דקסטר
- Hertz33
- חבר ותיק

זה מה שאני אומר, בוודאי מתגנבת טיפה או שניים לפה כשאתה צורח בעודך מנפץ גולגולת(אין לי ניסיון בזה אבל אני מניח). בפרק האחרון פניו של ריק היו מכוסות דם.ziv_r כתב:צריך חילופי נוזלים על מנת לקיים הדבקות....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בעולם האמיתי, הרבה מחלות לא מצליחות להדביק את האובייקט במידה והן מתגנבות לגוף דרך מערכת העיכול. צריך ממש פצע מדמם בחלל הפה\ושט\קיבה וכמות מספקת של הנגיף על מנת לקיים הדבקות.
בכל סרטי הזומבים שאני זוכר, ההדבקות התקיימה רק על ידי חילופי נוזלים ברורים של דם או נשיכה. בסרטי וירוסים, ההדבקות קלה יותר ויכולה להגרם גם בצורה עקיפה על ידי אובייקט מזוהם או גורם שלישי כמו חיה מתה.
אני מאמין שהיוצרים שומרים על החוקים הפשוטים הללו שכבר יושמו בסרטים בנושא על מנת ליצור הגיון מסויים אצל הצופה.
בכל סרטי הזומבים שאני זוכר, ההדבקות התקיימה רק על ידי חילופי נוזלים ברורים של דם או נשיכה. בסרטי וירוסים, ההדבקות קלה יותר ויכולה להגרם גם בצורה עקיפה על ידי אובייקט מזוהם או גורם שלישי כמו חיה מתה.
אני מאמין שהיוצרים שומרים על החוקים הפשוטים הללו שכבר יושמו בסרטים בנושא על מנת ליצור הגיון מסויים אצל הצופה.
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אין מצב שאתה חודר לגולגולת עם סכין קומנדו פשוטה.ziv_r כתב:חוזק העצמות בין אדם חי למת הינו זהה. אם הסכין מספיק חדה, כבדה ועם תנופה מתאימה, לא אמורה להיות בעיה לחדור גולגולת.
תמיד אפשר לוודא עם דקסטר...
אולי עם חרב כבדה או גרזן.
אפשר לוודא עם החברה' בנתניה....
אהבתי בפרק האחרון את הקטע שריק שוכב מתחת לערמה של זומבים, ויורה בזומבי העליון דרך הפה של הזומבי התחתון כשקנה האקדח מבצבץ לזומבי הזה מהעורף....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
נו, אז אתה צריך לדעת שמאות אלפי שנות אבולוציה יצרו גולגולת קשיחה ביותר....ziv_r כתב:liorreem, אתה יודע שאני מנתניה, נכון?...
מזכיר לי סצינה מהספארי המשפחתי בקניה, של זברה שנאכלה על ידי להקת אריות.
לא נשאר ממנה כלום חוץ ממעטפת של עור ועצמות, אבל הראש נשאר שלם.
ממש כמו שטיחי הטיגריס שהיו פופולריים פעם (בנתניה....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חוזק העצם בגולגולת שווה ערך לחוזק של כל עצם בגוף. השיניים מהוות את העצם החזק ביותר בגוף האדם.
בסדרה הזו נראה שהעצמות של המהלכים חלשות יותר משל אנשים חיים.ziv_r כתב:חוזק העצמות בין אדם חי למת הינו זהה. אם הסכין מספיק חדה, כבדה ועם תנופה מתאימה, לא אמורה להיות בעיה לחדור גולגולת.
תמיד אפשר לוודא עם דקסטר...
אני זוכר גם סצינה של יד שפשוט נופלת מאחד מהם אחרי שהם מעלים את הגופה שלו לעגלה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יכול להיות שהגופה הייתה פצועה לפני כן או שהגפה הייתה כבר מופרדת, אתה לא יודע את הנתון הזה.