Spartacus - Vengeance
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
העונה הזו שהתחילה חלש מאד, קיבלה כמה תפניות מעניינות וצברה תאוצה.
פרק 7, גם הוא פרק טוב, ובכלל עונה טובה.
מצטרף לדעות לגבי השחקן הראשי, הוא לא עובר מסך כמו ספרטקוס מהעונה הראשונה (זצ"ל).
אני מניח שזו העונה האחרונה של הסדרה, הסוף (של הסיפור המקורי) מתקרב מאד, כך שאין לאן להמשיך, אלא אם כן עושים איזשהו ספין ומתמקדים במישהו אחר חוץ מספרטקוס (כמו עם גאניקוס בפריקוול).
מצטרף לדעות לגבי השחקן הראשי, הוא לא עובר מסך כמו ספרטקוס מהעונה הראשונה (זצ"ל).
אני מניח שזו העונה האחרונה של הסדרה, הסוף (של הסיפור המקורי) מתקרב מאד, כך שאין לאן להמשיך, אלא אם כן עושים איזשהו ספין ומתמקדים במישהו אחר חוץ מספרטקוס (כמו עם גאניקוס בפריקוול).
לצערי זה נכון... רק 10 פרקים, כתוב גם בויקיפדיה
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sp ... )_episodes
אבל גם רואים שזה הולך ומתקדם לקראת סוף גדול, כמו שגם הפרקים הולכים ומשתפרים באינטנסיביות ובאירועים.
לגבי פרק 7, (ספוילר למי שעוד לא ראה..)
היה ברור שקבוצת הגרמנים עומדת לגרום לפיצוץ, מה שגם יגרום לאגרון לבחור צד אבל קצת הגזימו עם ה-Gore שספרטקוס מפלח לגרמני את הפנים... גם לא ממש נראה הגיונית שזה אפשרי, בטח לא עם הלהבים הקהים של החרבות שלהם
אבל בהחלט פרק מצוין, ויהיה מאוד מעניין לראות עכשיו גם את גניקוס מצטרף, לדעתי גם שחקן הרבה יותר מעניין וכיף לצפיה מספרטקוס החדש.
אבל גם רואים שזה הולך ומתקדם לקראת סוף גדול, כמו שגם הפרקים הולכים ומשתפרים באינטנסיביות ובאירועים.
לגבי פרק 7, (ספוילר למי שעוד לא ראה..)
היה ברור שקבוצת הגרמנים עומדת לגרום לפיצוץ, מה שגם יגרום לאגרון לבחור צד אבל קצת הגזימו עם ה-Gore שספרטקוס מפלח לגרמני את הפנים... גם לא ממש נראה הגיונית שזה אפשרי, בטח לא עם הלהבים הקהים של החרבות שלהם
אבל בהחלט פרק מצוין, ויהיה מאוד מעניין לראות עכשיו גם את גניקוס מצטרף, לדעתי גם שחקן הרבה יותר מעניין וכיף לצפיה מספרטקוס החדש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
עושה רושם שיש עוד עונה וזה לא "הסוף הגדול"AviBiton כתב:העונה הזו שהתחילה חלש מאד, קיבלה כמה תפניות מעניינות וצברה תאוצה.
אני מניח שזו העונה האחרונה של הסדרה, הסוף (של הסיפור המקורי) מתקרב מאד, כך שאין לאן להמשיך, אלא אם כן עושים איזשהו ספין ומתמקדים במישהו אחר חוץ מספרטקוס (כמו עם גאניקוס בפריקוול)....
לפי ויקפדיה בלינק שצרפתם בסוף:
"The third season was ordered by Starz on November 7, 2011. Production will begin in late 2012.[
-
BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
טוב שיש עוד עונהymg כתב:עושה רושם שיש עוד עונה וזה לא "הסוף הגדול"AviBiton כתב:העונה הזו שהתחילה חלש מאד, קיבלה כמה תפניות מעניינות וצברה תאוצה.
אני מניח שזו העונה האחרונה של הסדרה, הסוף (של הסיפור המקורי) מתקרב מאד, כך שאין לאן להמשיך, אלא אם כן עושים איזשהו ספין ומתמקדים במישהו אחר חוץ מספרטקוס (כמו עם גאניקוס בפריקוול)....
לפי ויקפדיה בלינק שצרפתם בסוף:
"The third season was ordered by Starz on November 7, 2011. Production will begin in late 2012.[...
לי רק חבל שהם התאהבו בקאסט הנוכחי...
בלי כמה הפתעות וכמה "דילולים" (של שחקנים ראשיים), זה יהיה פיספוס ודי צפוי.
צר לי להגיד,
על ההתחלה החלשה (יחסית לרף שהרימה) של העונה עוד אפשר לשכוח ולתקן,
אבל לא עושה רושם שהמחליף של ספרטקוס עונה על הדרישות, אפילו שחקני משנה טובים ממנו ובעלי "אופי"
מעבר לזה ששמו שחקן צנום להחריד, זאת תהיה בעיה קשה ואת זה יהיה קשה לתקן, אלה אם כן יפול בסוף העונה
על ההתחלה החלשה (יחסית לרף שהרימה) של העונה עוד אפשר לשכוח ולתקן,
אבל לא עושה רושם שהמחליף של ספרטקוס עונה על הדרישות, אפילו שחקני משנה טובים ממנו ובעלי "אופי"
מעבר לזה ששמו שחקן צנום להחריד, זאת תהיה בעיה קשה ואת זה יהיה קשה לתקן, אלה אם כן יפול בסוף העונה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
בהחלט הפרק הכי טוב בעונה, יתכן שאחד הפרקים היותר טובים בשלושת העונות.
-
BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
יפה שהם מצליחים כל פעם להוסיף איזה קטע קינקי אחר 
מה שהכי כיף בסדרה הזאת, זה ברגע שהעונה צוברת תאוצה, כל פרק טוב מקודמו, ונותן תחושה של "הפרק הטוב ביותר שראיתי".Huber כתב:בהחלט הפרק הכי טוב בעונה, יתכן שאחד הפרקים היותר טובים בשלושת העונות....
אני שונא את המשפט הקלישאי והנדוש הזה, אבל זה פשוט מתאים כאן:
"יתכן שיש טובות ממנה, אך אין טובה כמוה".
ההנאה שאני מפיק מהסדרה הזאת לא ניתנת להשוואה עם שום סדרה אחרת.
אגב, מצטרף למחמאות של ymg על ה"Egyptian", דמות מרשימה ביותר.
סוף סוף שמתי את האצבע על ההבדל בין ספרטקוס הישן והטוב, לחדש.
אנדי ויטפילד שידר תשוקה ופראות. גיבור העל שהייתי אומר שדומה לו הוא- וולברין.
ליאם מקנטייר משדר את "המבוגר האחראי", הפוליטיקלי קורקט והגיבור "הטוב" שתמיד מנסה לעשות את הדבר הנכון. זאת ממש דמות אחרת, דמות שדומה הרבה יותר לסופרמן מאשר לוולברין.