כבר ראיתי את כל מה שהבאת, וכבר קראתי את כל מה שהבאת, ואני מדבר מניסיון שלי, מה קשה להבין, לא מדבר איתך בנתונים, מדבר איתך על משחק של כמה שעות בפועל עם לפחות 10 משחקים שונים, רק לידע כללי, אני גיימר כל חיי, הייתי מנהל פורום פלייסטיישן בגיימר לפני כמה שנים, ותאמין לי שהנסיון שלי בתחום הוא לא קטן, אני רואה טוב מאוד מתי יש לאג ומתי לא, בעבר הייתי משחק המון ברשת על המחשב ובשנים האחרונות שיחקתי המון בלייב, עם לאגים אי אפשר לשחק משחקים מהירים, בגלל זה אני תמיד משחק רק עם ישראלים כי אין לאגים, אחד כמוני לא היה יכול להשתמש במסך שיש בו לאג, הבאתי את המסך אחרי שקראת המון ביקורות של אנשים שרכשו את הטלוויזיה, וגם דיברתי עם כמה אנשים שהעלו סירטונים ליוטיוב, יש גם ביוטיוב מבחן שמציג בגיים מוד 10-20MS ובלי גיים מוד 100MS חפש D8000 GAME MODE בכל מקרה, שוב נתונים כאלה לא מענינים אותי, הדבר היחידי שמעניין אותי זה המשחק נטו על המסך, עכשיו ברור לי שכל מה שאמרתי לא יעזור כי אתה פשוט החלטת שנתונים עדיפים על ביקורות של אנשים וזה החלטה שלךintegral כתב:אם תטרח לקרוא את הביקורות שאני מפנה אליהן, תגלה להפתעתך שגם עורכי הביקורות מכירים את הגיים מוד, ומפרטים גם את המדידות במצב של גיים מוד. כשאני אומר לאגים גדולים אני מתייחס ללאגים גדולים בגיים מוד.ntk כתב:בשביל זה יש GAME MODE, ללא ה-GAME MODE אפשר לראות LAG במשחקים המהירים, לא עם ה-GAME MODE, האתר שהבאת אפילו לא בדק משחקים, רק נתונים על הנייר, זה בהחלט יותר אמין מהמון גיימרים ששיחקו על הטלוויזיה ואמרו שאין שום לאג אתה בהחלט צודק, תמשיך לבלבל את המוח למי שאתה רוצה, לדפוק תראש בקיר יביא יותר תוצאות מאשר לנסות להסביר לך דבר פשוט...integral כתב:ועוד איך תופסת, תופעת הלאגים קיימת גם במסכי מחשב, אבל חמורה בהרבה בטלוויזיות שמדברים עליהם כאן. בעיקר במתקדמות יותר בגלל מערכות עיבוד התמונה.ofercohen כתב:integral
ניתן לספור את כמות הגיימרים באתר הזה על כף יד אחת
וכנראה לא הבנת את כוונתי מקודם:כל מה שידוע לך בתיאוריה לגבי מסכי מחשב (מוניטורים ברובם)לא תופסת לגבי הטכנולוגייה של מסכי טלויזיה.בוודאי לא למסכים בגדלים של "55 ו "60 שעליהם אנחנו מדברים כאן..........
אם תטרח לקרוא קצת יותר את ההודעות שלי, אז גם תגלה שלא פעם הפניתי לביקורת הזאת שמראה מה גיים מוד עלול לעשות לטלוויזיה משובחת. איך הוא יכול להפוך טלוויזית פרימיום למסך סוג ג' בגלל שהוא מכבה רבות ממערכות הפרימיום:
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... iew-9.html...
המסך מבטל את עיבוד התמונה, מה שבכל מקרה אין במסכים זולים יותר שאתה ממליץ עליהם למשחקים, ככה שאין פה שום הפסד, אז לא ברור לי מה הבעיה, מצד אחד אתה אומר שעיבוד התמונה יוצר לאג, מצד שני אתה אומר שמכבים את זה התמונה נראת רע, התמונה נראת מדהים, והאמת שאני מעדיף את התמונה של המשחק בלי העיבוד תמונה, זה עניין של טעם ולא נכנס לזה, בטח גם בגלל ששוב אתה מביא את אותו לינק לביקורת של מסך אחר, ואני לא בדקתי אותו, ולכן אני לא אגיב עליו