שרשור תגובות: ספינת הדגל החדשה של סמסונג - 55D8000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

integral כתב:
ntk כתב:
integral כתב:
ofercohen כתב:integral
ניתן לספור את כמות הגיימרים באתר הזה על כף יד אחת
וכנראה לא הבנת את כוונתי מקודם:כל מה שידוע לך בתיאוריה לגבי מסכי מחשב (מוניטורים ברובם)לא תופסת לגבי הטכנולוגייה של מסכי טלויזיה.בוודאי לא למסכים בגדלים של "55 ו "60 שעליהם אנחנו מדברים כאן.
...
ועוד איך תופסת, תופעת הלאגים קיימת גם במסכי מחשב, אבל חמורה בהרבה בטלוויזיות שמדברים עליהם כאן. בעיקר במתקדמות יותר בגלל מערכות עיבוד התמונה.
...
בשביל זה יש GAME MODE, ללא ה-GAME MODE אפשר לראות LAG במשחקים המהירים, לא עם ה-GAME MODE, האתר שהבאת אפילו לא בדק משחקים, רק נתונים על הנייר, זה בהחלט יותר אמין מהמון גיימרים ששיחקו על הטלוויזיה ואמרו שאין שום לאג אתה בהחלט צודק, תמשיך לבלבל את המוח למי שאתה רוצה, לדפוק תראש בקיר יביא יותר תוצאות מאשר לנסות להסביר לך דבר פשוט...
...
אם תטרח לקרוא את הביקורות שאני מפנה אליהן, תגלה להפתעתך שגם עורכי הביקורות מכירים את הגיים מוד, ומפרטים גם את המדידות במצב של גיים מוד. כשאני אומר לאגים גדולים אני מתייחס ללאגים גדולים בגיים מוד.

אם תטרח לקרוא קצת יותר את ההודעות שלי, אז גם תגלה שלא פעם הפניתי לביקורת הזאת שמראה מה גיים מוד עלול לעשות לטלוויזיה משובחת. איך הוא יכול להפוך טלוויזית פרימיום למסך סוג ג' בגלל שהוא מכבה רבות ממערכות הפרימיום:

http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... iew-9.html
...
כבר ראיתי את כל מה שהבאת, וכבר קראתי את כל מה שהבאת, ואני מדבר מניסיון שלי, מה קשה להבין, לא מדבר איתך בנתונים, מדבר איתך על משחק של כמה שעות בפועל עם לפחות 10 משחקים שונים, רק לידע כללי, אני גיימר כל חיי, הייתי מנהל פורום פלייסטיישן בגיימר לפני כמה שנים, ותאמין לי שהנסיון שלי בתחום הוא לא קטן, אני רואה טוב מאוד מתי יש לאג ומתי לא, בעבר הייתי משחק המון ברשת על המחשב ובשנים האחרונות שיחקתי המון בלייב, עם לאגים אי אפשר לשחק משחקים מהירים, בגלל זה אני תמיד משחק רק עם ישראלים כי אין לאגים, אחד כמוני לא היה יכול להשתמש במסך שיש בו לאג, הבאתי את המסך אחרי שקראת המון ביקורות של אנשים שרכשו את הטלוויזיה, וגם דיברתי עם כמה אנשים שהעלו סירטונים ליוטיוב, יש גם ביוטיוב מבחן שמציג בגיים מוד 10-20MS ובלי גיים מוד 100MS חפש D8000 GAME MODE בכל מקרה, שוב נתונים כאלה לא מענינים אותי, הדבר היחידי שמעניין אותי זה המשחק נטו על המסך, עכשיו ברור לי שכל מה שאמרתי לא יעזור כי אתה פשוט החלטת שנתונים עדיפים על ביקורות של אנשים וזה החלטה שלך

המסך מבטל את עיבוד התמונה, מה שבכל מקרה אין במסכים זולים יותר שאתה ממליץ עליהם למשחקים, ככה שאין פה שום הפסד, אז לא ברור לי מה הבעיה, מצד אחד אתה אומר שעיבוד התמונה יוצר לאג, מצד שני אתה אומר שמכבים את זה התמונה נראת רע, התמונה נראת מדהים, והאמת שאני מעדיף את התמונה של המשחק בלי העיבוד תמונה, זה עניין של טעם ולא נכנס לזה, בטח גם בגלל ששוב אתה מביא את אותו לינק לביקורת של מסך אחר, ואני לא בדקתי אותו, ולכן אני לא אגיב עליו

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

תודה עופר (b)

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

bossgt6 ,

כשתהיה בארץ תעשה לי טלפון ותקפוץ לראות את המסך.
השתיה והכיבוד עלי.
(b) :pizza: :D

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ntk

אני שמח לשמוע את הנסיון שלך, אבל מה לעשות, עובדות מספריות אובייקטיביות אומרות לי יותר מנסיון סובייקטיבי של אנשים. בתור אחד שמבין, אתה צריך לדעת שיש אנשים שרגישים יותר ללאג וכאלו שרגישים פחות, כאלו שרגישים ל GHOSTING וכאלו שפחות, כאלו שרגישים ל FPS וכאלו שפחות. יש פה שרשור בעמוד הזה של גיימר ש 60 הרץ לא מספיק לו ואני מאמין לו.

מעבר לכך, צריך לשים לב שאנשים מייצרים את המספרים האלו גם בד"כ בודקים. עופר לא צילם תמונה של העננות מאתר דמיוני תיאורטי. הוא צילם את מה שראה.

כשמישהו מתכנן מסך עם פחות מערכות עיבוד מתקדמות, הוא דואג שיראה במיטבו. כשמישהו מתכנן מסך עם מערכות מתקדמות, הוא לא תמיד דואג שהוא יראה במיטבו כאשר המערכות מכובות(או לא תמיד יכול גם אם הוא רוצה). כמו שראית בביקורת של ה 650 שלטעמי מסך נפלא לסרטים אבל לגיימינג לא הייתי קונה אותו.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

dor8 כתב:bossgt6 ,

השתיה והכיבוד עלי.
...
:)

אהלן איש !!! אני ראיתי את המסך ולטעמי הוא מדהים , ואם הייתי רוכש אותו הדבר האחרון שהייתי עושה זה להתווכח עם אנשי הפלזמות או כל מי שלא מתחבר למסך או מוצא בו דופי .

האמת שהייתי עושה טלפון כדי להכיר אותך ולא את המסך , מילא בשנה הבאה יהיה לך את ה E8000

כבר עדיף לי לבוא בשנה הבאה :wink:
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681

שליחה

integral כתב:
2fast4u כתב:ובכן ,

והם מן הסתם האנשים שאין בבעלותם את המסך הזה או ידם קצרה מלרכוש כזה ( אותם אנשים בכל שרשור ).
(f)
...
ולי זה נראה יותר כמו דיסוננס קוגניטיבי של אלו ששילמו סכום גבוה עבור מסך שחשבו שמושלם וקשה להם לראות שמה לעשות הוא לא מושלם.

זה לא רק אצל עופר, באתרים רבים וטובים שסקרו את המסך התופעה חוזרת על עצמה. וכן, אני בטוח שזה לא בכל המסכים, אבל חובה לרדת מהעץ ולידע את כל מי שחושב לקנות אותו, שכן...הוא לא מושלם...ואם עננות מפריעה לו אז שיחשוב טוב טוב לפני שהוא רוכש אותו.

מי שזה לא מפריע לו שיהנה, ואני בטוח שהמסך נהדר למרות העננות. אבל, לדבר בטון שכזה ממש לא במקום.
...
(Y) (Y) (Y) (Y)

כתבתי כבר בשרשור אחר שאנשים כאן תוקפים בעיוורון כל ביקורת כלפי הטלויזיה שהם קנו כאילו אמרו להם שהתינוק שלהם מכוער או משהו ברמה הזאת.
מעבר לזה שזה פוגע באובייקטיביות של הדעות באתר ומסית תשומת לב מבעיות חמורות בטלויזיות שעולות כמו מכונית קטנה פשוט נמאס לקרוא את זה בכל שרשור שני.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

integral כתב:ntk

אני שמח לשמוע את הנסיון שלך, אבל מה לעשות, עובדות מספריות אובייקטיביות אומרות לי יותר מנסיון סובייקטיבי של אנשים. בתור אחד שמבין, אתה צריך לדעת שיש אנשים שרגישים יותר ללאג וכאלו שרגישים פחות, כאלו שרגישים ל GHOSTING וכאלו שפחות, כאלו שרגישים ל FPS וכאלו שפחות. יש פה שרשור בעמוד הזה של גיימר ש 60 הרץ לא מספיק לו ואני מאמין לו.

מעבר לכך, צריך לשים לב שאנשים מייצרים את המספרים האלו גם בד"כ בודקים. עופר לא צילם תמונה של העננות מאתר דמיוני תיאורטי. הוא צילם את מה שראה.

כשמישהו מתכנן מסך עם פחות מערכות עיבוד מתקדמות, הוא דואג שיראה במיטבו. כשמישהו מתכנן מסך עם מערכות מתקדמות, הוא לא תמיד דואג שהוא יראה במיטבו כאשר המערכות מכובות(או לא תמיד יכול גם אם הוא רוצה). כמו שראית בביקורת של ה 650 שלטעמי מסך נפלא לסרטים אבל לגיימינג לא הייתי קונה אותו.
...
אם אתה כל כל מתעקש על מספרים...אל תשכח שסמסונג יכולה לעדכן את גירסת המסך כל הזמן, ויכול להיות שהיה שיפור מאז הבדיקה שהבאת, כל פעם שאני נכנס לחנות אפליקציות ויש עדכון זה אוטומטית מעדכן את התוכנות שם ( אולי גם את הגירסה של המסך לא בדקתי עדיין )

עם 10-20GAME MODE ולא 40 כמו בבדיקה שהבאת

בכל מקרה, דיברתי על הניסיון שלי בשביל שתבין שאני כן יודע מה זה לאג, ואני לא מסוגל לשחק FPS עם לאג, זה פשוט מעצבן שאתה מפספס פגיעות בגלל לאג, וכמו שאמרתי השבוע סיימתי את BULLETSTORM שזה ללא ספק בין משחקי ה-FPS אולי הכי מהירים שיש היום ולא הרגשתי שום לאג ( רק שאני יוצא מ-GAME MODE )

לגבי ההשפעה ה-650, כמו שאמרתי זה מסך אחר ולא בדקתי אותוף לכן אני לא אגיב, ה8000 נראה מדהים ב-GAME MODE אני אוכל לעלות תמונות מחר אם תרצה אם ובלי, כולל סירטון שמרה שאין לאג

לגבי העננות, לא אמרתי שעופר שיקר או המציא תמונות, אצלי אין, וגם את זה אין לי בעיה לצלם ולעלות, ולכן אמרתי שמי שש לו עננות במסך שילך להחליף אותו, כי אני יודע שזה לא ככה בכל המסכים, עופר בעצמו אמר שיכול להיות שלא יהיה בכלל עננות במסך, עכשיו אני לא יכול לדבר בשם כולם כי לא ראיתי את המסכים של כולם, אבל ממה שקראתי וממה שאנשים מדווחים פה ( אנשים שיש להם את המסך ) רוב המסכים הם ללא עננות או ללא עננות מורגשת, ככה שאם מישהו כן נופל על מסך עם עננות קיצונית כמו המבך שעופר קיבל, הוא יכול לבקש לחליף, אם לא יחליפו לו הוא יכול לקבל את הכסף חזרה תוך 14 יום

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

bossgt6 כתב:

השתיה והכיבוד עלי.
...

אהלן איש !!! אני ראיתי את המסך ולטעמי הוא מדהים , ואם הייתי רוכש אותו הדבר האחרון שהייתי עושה זה להתווכח עם אנשי הפלזמות או כל מי שלא מתחבר למסך או מוצא בו דופי .

האמת שהייתי עושה טלפון כדי להכיר אותך ולא את המסך , מילא בשנה הבאה יהיה לך את ה E8000

...
אנשים נותנים חוות דעת מהניסיון שלהם עם המסך בדיוק כמו שעופר עשה, בשביל זה האתר הזה קיים, ואם עדיין לא ברור לך מה מטרת האתר שאתה גולש בו, כבר לא אוכל לעזור לך בזה

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

ntk כתב:
bossgt6 כתב:

השתיה והכיבוד עלי.
...

...
אנשים נותנים חוות דעת מהניסיון שלהם עם המסך בדיוק כמו שעופר עשה, בשביל זה האתר הזה קיים, ואם עדיין לא ברור לך מה מטרת האתר שאתה גולש בו, כבר לא אוכל לעזור לך בזה
...
זה לא השרשור הראשון בעניין, כבר ראיתי חוות דעת אבל זה הרבה מעבר לכך .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ntk

הסטטיסטיקה של אתרים עד היום נעה בין 35 שזה גבולי ל 66 שזה כבר 4 פריימים.

לאג בודקים מול מסך CRT ולא מול LCD שיש לו כבר לאג ולכן המדידות בסרטונים שהבאת לא נכונות. אם תוסיף את ה LAG של ה LCD תקבל בערך אותו סדר גודל.

יכול להיות שסמסונג שיפרו את הלאג בקושחות חדשות, אבל אני רוצה לראות מדידות רציניות (ולא אחת, אלא סדרה).

מבחינת GHOSTING הוא מצויין (למי שרגיש לזה)

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

integral כתב:ntk

הסטטיסטיקה של אתרים עד היום נעה בין 35 שזה גבולי ל 66 שזה כבר 4 פריימים.

לאג בודקים מול מסך CRT ולא מול LCD שיש לו כבר לאג ולכן המדידות בסרטונים שהבאת לא נכונות. אם תוסיף את ה LAG של ה LCD תקבל בערך אותו סדר גודל.

יכול להיות שסמסונג שיפרו את הלאג בקושחות חדשות, אבל אני רוצה לראות מדידות רציניות (ולא אחת, אלא סדרה).

מבחינת GHOSTING הוא מצויין (למי שרגיש לזה)
...
באתר שאתה הבאת היה רשום 40... לגבי הבדיקה, על סמך מה אתה קובע את ה-INPUT LAG של ה-LCD ? יש מסכים גם עם 0-3MS

בנוסך שים לב לזה, זאת הבדיקה שאתה הבאת
http://www.dday.it/redazione/3298/DDay- ... -2011.html

פה מדובר על 100-40
מה שאני הבאת מדובר על 100-20-10
אם אכן למסך שהוא בדק איתו יש לאג רציני כמו שאמרת אז לא יכול להיות שבלי גיים מוד זה עדיין יהיה 100, זה צריך להיות 70-80 לפי מה שאתה אומר, שניהם צריכים לרדת באותה מידה עם GAME MODE ובלי, בלתי אפשרי שרק ה-GAME MODE ירד והשני נשאר אותו הדבר

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הלאג לא קבוע. הוא משתנה. מי שבודק טוב בודק הרבה פעמים ונותן טווח או ממוצע. בשביל זה גם יש שונות בין האתרים. אנשים טוענים שהלאג גם יכול לגדול עם מסך יותר גדול אבל אף פעם לא בדקתי את הטענה.

קצת סטטיסטיקה:
http://www.avforums.com/review/Samsung- ... CD-TV.html

48-64 milliseconds

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 131065.htm

With [Game Mode] engaged, we measured the UE55D8000 as lagging by about 33ms

http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1304937593

With Motion Plus deactivated I measured input lag to 42 ms

http://www.digitalversus.com/samsung-ue ... 70_36.html

Unsurprisingly, the input lag was 66 ms, or four whole frames, compared to a standard CRT monitor

ויש עוד.....

מסכי LCD יכולים להגיע ללאג של הרבה יותר מ 0-3 מילי שניה.

שוב. זה לא מדע מדוייק. אם ל LCD שלו יש לאג של פריים או שניים זה משנה את הלאג בגיימינג ל 3 או 4 פריימים מה שפחות או יותר די דומה ברוב האתרים.

דרך אגב, גם האתר הזה לא בהכרח מדוייק. יש אתרים אחרים שבדקו את הפנסוניקים למשל ומצאו לאגים גדולים יותר.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

או, הנה מה שחיפשתי, דאטאבייס של מדידות של מסכי LCD (למחשב):

http://www.digitalversus.com/duels.php? ... =702&ph=12

וכנ"ל לטלוויזיות

http://www.digitalversus.com/duels.php? ... 0870&ph=19

שוב. אין תקן בינלאומי. אבל אפשר לראות הבדל בין טלוויזיות באותה שיטת מדידה פחות או יותר.

ofercohen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525

שליחה

אפשר להתייחס לשתי שאלות :
1.האם היעדר SCART פוגם בביצועי מתיחת התמונה בצפייה בשידורי SD? (ידוע שממיר HD של YES לא בולטים בנושא מתיחת התמונה בשידורי SD,ושימוש בממירי 3100 בחיבור SCART ישיר פותר את הבעייה).
האם המסך הזה מתגבר על זה (בחיבור hdmi) ?
2.יש לך השערה מדוע השקת מסך ( CEVO ZL1) שיוצר כבר לפני מס' חודשים מתעכבת?
תודה

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

integral כתב:הלאג לא קבוע. הוא משתנה. מי שבודק טוב בודק הרבה פעמים ונותן טווח או ממוצע. בשביל זה גם יש שונות בין האתרים. אנשים טוענים שהלאג גם יכול לגדול עם מסך יותר גדול אבל אף פעם לא בדקתי את הטענה.

קצת סטטיסטיקה:
http://www.avforums.com/review/Samsung- ... CD-TV.html

48-64 milliseconds

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 131065.htm

With [Game Mode] engaged, we measured the UE55D8000 as lagging by about 33ms

http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1304937593

With Motion Plus deactivated I measured input lag to 42 ms

http://www.digitalversus.com/samsung-ue ... 70_36.html

Unsurprisingly, the input lag was 66 ms, or four whole frames, compared to a standard CRT monitor

ויש עוד.....

מסכי LCD יכולים להגיע ללאג של הרבה יותר מ 0-3 מילי שניה.

שוב. זה לא מדע מדוייק. אם ל LCD שלו יש לאג של פריים או שניים זה משנה את הלאג בגיימינג ל 3 או 4 פריימים מה שפחות או יותר די דומה ברוב האתרים.

דרך אגב, גם האתר הזה לא בהכרח מדוייק. יש אתרים אחרים שבדקו את הפנסוניקים למשל ומצאו לאגים גדולים יותר.
...
זה רק מוכיח מה שאמרתי, שאין שום סיבה להתייחס למספר האלה, זה ממש לא רציני אתר אחד אומר 33 אחד 40 אחד 68, זה יותר מכפול, ככה שהבדיקות האלה הם בדיחה ולא יותר, אם היה תקן אחיד לבדיקה שכולם היו מבצעים אותו היה אפשר לדעת, לא יכול להיות שבכל אתר כל טלוויזיה תקבל משהו אחר, בכל מקרה אין טעם לחזור על זה שוב, הניסיון שלי מראה לי שאין לאג, ככה שלבדיקות הלא אחידות האלה ( בלשון המעטה ) אין טעם להתייחס( לפחות מבחינתי ) וגם לך הייתי ממליץ לנסות ולא להסתמך רק על המספרים האלה, מי יודע אולי תשנה את דעתך לגבי הבדיקות האלה

לגבי ה-LCD, כמו שאמרתי אתה לא יודע מה הלאג שלו לכן אין לך אפשרות להגיד שזה בעצם אותו הדבר, באותה מידה כמו שאמרתי הלאג שלו יכול להיות גם 3MS

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

ofercohen

בכל שרשור על כל מסך אתה דוחף את מודל ספציפי.

נא להשאר ON TOPIC, במידה ותמשיך להטות שרשורים נאלץ להפרד כידידים.

ofercohen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525

שליחה

oferlaor כתב:ofercohen

בכל שרשור על כל מסך אתה דוחף את מודל ספציפי.

נא להשאר ON TOPIC, במידה ותמשיך להטות שרשורים נאלץ להפרד כידידים.
...
תוכל לענות על 2 השאלות שהפניתי אליך?
בתור אחד שמתעתד לרכוש מסך חדש בקרוב-השאלות האלו מעסיקות אותי במיוחד

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

ofercohen

כולנו יודעים איזה מסך אתה הולך לרכוש, אז למה להתאמץ :)

1. האם היעדר SCART פוגם בביצועי מתיחת התמונה בצפייה בשידורי SD? (ידוע שממיר HD של YES לא בולטים בנושא מתיחת התמונה בשידורי SD,ושימוש בממירי 3100 בחיבור SCART ישיר פותר את הבעייה).

זה אינו מסך למי שמתכנן צפיה בעיקר בתכני SD דרך יס... התמונה שם משמעותית פחות טובה מצפיה דרך DTT (לצערי יס פחות מתייחסים לנושא הזה כיום).

לצערי אני לא ממש זוכר מה יכולות המתיחה של המסך דרך 1080i והמסך כבר אינו אצלי מזמן, כך שאני לא ממש יכול לעזור.

לגבי השאלה השניה, זה לא המקום לשאול אותה, זה שרשור על ה-D8000.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ntk כתב:
integral כתב:.
...
זה רק מוכיח מה שאמרתי, שאין שום סיבה להתייחס למספר האלה, זה ממש לא רציני אתר אחד אומר 33 אחד 40 אחד 68, זה יותר מכפול, ככה שהבדיקות האלה הם בדיחה ולא יותר, אם היה תקן אחיד לבדיקה שכולם היו מבצעים אותו היה אפשר לדעת, לא יכול להיות שבכל אתר כל טלוויזיה תקבל משהו אחר, בכל מקרה אין טעם לחזור על זה שוב, הניסיון שלי מראה לי שאין לאג, ככה שלבדיקות הלא אחידות האלה ( בלשון המעטה ) אין טעם להתייחס( לפחות מבחינתי ) וגם לך הייתי ממליץ לנסות ולא להסתמך רק על המספרים האלה, מי יודע אולי תשנה את דעתך לגבי הבדיקות האלה

לגבי ה-LCD, כמו שאמרתי אתה לא יודע מה הלאג שלו לכן אין לך אפשרות להגיד שזה בעצם אותו הדבר, באותה מידה כמו שאמרתי הלאג שלו יכול להיות גם 3MS
...
מדידות שונות יכולות להצביע גם על שונות מסויימת בתוך הטלוויזיות מאותו המודל. בכל מקרה זה כוחה של הסטטיסטיקה. אם כולם מדדו 2 פריימים ומעלה זה אומר שבהחלט יכול להיות לאג מהותי.

כמו שאמרתי כמה פעמים, אסור להסתמך על שום דבר. כל אחד צריך לבדוק לעצמו כי אנשים הם שונים, אבל הביקורות בהחלט נותנות כוון של במה להתמקד בעת הבדיקה. אם אני רגיש ללאגים, לא הייתי שם כסף על הטלוויזיה הזאת לפני שהייתי מתחבר עם PS3 ו/או מחשב.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

spazzz כתב:
ולסיכום : המסך סובל מעננות ולא יעזור מה תגידו , המסך סובל מ INPUT LAG ולא יעזור מה תגידו ונמכר במחיר שרחוקקקק מלהצדיק את הרכישה
...
spazzz

גם אני ראיתי את המסך הזה כבר בכמה מקומות וכולם סובלים מעננות זליגות אור קשות . ובנוסף חוסר אחידות בתאורת המסך .

[behave]
מיותר לחלוטין - מרטין
[/behave]
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”