איכות השידור של הוט מול YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

ביטול ה-DVDBOX יכול לציין מהפך ללא ספק. אין בכלל מושג למה הערוצים הללו עדיין קיימים, ומי ישים לב כשהם יעלמו - זו הדרך היחידה לשמור על המיצוב ולהגביר את האיכות.
לגבי רוחב הפס הפנוי על עמוס - רוחב הפס הפנוי באלומה מעל ישראל מורכב משברי טראנפונדרים לפי מיטב ידיעתי. אז השאלה אם יס תחרוג ממנהגה ותחכור רוחב פס מבוזר או לא.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

נראה לי הסיבה היחידה שיס משאירה את ה DVD BOX
זה לתת "פיצוי" או "מתנה" ללקוחות :)

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273

שליחה

BigDragoon כתב:נראה לי הסיבה היחידה שיס משאירה את ה DVD BOX
זה לתת "פיצוי" או "מתנה" ללקוחות :)
...
כן כמו שנתנו לי סרטים חינם ואני לא טורח לראות אותם.
בשביל מה יש סטרימר?

Chip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

Re: UPSCALE בהוט נחות

שליחה

eranl כתב:שים לב שככל שידוע לי בהוט הממיר עושה את הUPSCALE לתוכן SD ולא הטלויזיה דבר שפוגעה משמעותית באיכות (בהנחה שיש לך טלוויזיה ממותג ידוע)
...
יכול להיות שהממיר עושה את ה-Upscale, אך אם כך - הוא עושה זאת בצורה מצוינת.
שידורי SD נראים באופן מעולה בממיר HD בהוט (הכל יחסי, כמובן).

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987

שליחה

BigDragoon כתב:לפי מה שאני הבנתי, אין יותר אחזרת קו על הטלפון.
לפני כמה חודשים הם ביטלו את זה.
ב 20 ש"ח לחודש אתה תקבל 200 דקות חינם (מה שיש לי),
וב 45 (אם אני לא טועה), אתה תקבל 500.
תתקשר אליהם לברר את זה.

סתם שתדע,
אני מאוד מרוצה מהאינטרנט של בזק (יש לי כרגע 5 מגה ואני מגיע בקלות למקסימום בהורדות)
...
אלה אם פיספסתי משהו אדיר שקרה פה בשבועות האחרונים אין דבר כזה - אין יותר אחזקת קו טלפון
הרי אחזקת קו טלפון זו לא גחמה של בזק או פרה חולבת זו הוראה של משרד התקשורת שבזק לא יכולה לשחק איתה ימינה או שמאלה אלה רק לעטוף אותה בכל מיני חבילות ומבצעים כאלה ואחרים, אם משרד התקשורת היה מבטל את דמי האחזקה שהם למעשה מנגנון הגנה על המתחרים של בזק אזי בזק היו מוכרים פה קווי טלפון בחינם בלי דמי אחזקה אלה רק תשלום על שיחות וזה היה עובד להם מצויין, רק שזה היה מרסק את שירותי הטלפון של המתחרים ומקפיץ חזרה את בזק מכ- 75% שליטה בשוק היום ל- 100% כמו בעבר.

DeePBLUE
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

שליחה

Chip כתב:
eranl כתב:שים לב שככל שידוע לי בהוט הממיר עושה את הUPSCALE לתוכן SD ולא הטלויזיה דבר שפוגעה משמעותית באיכות (בהנחה שיש לך טלוויזיה ממותג ידוע)
...
...
מאשר (Y) ,יש באשכול הזה 5 תגובות שנות על הוט ,כולם מהללים את התמונה ככה שאין מקום לספק

וזה לא משנה כמה ולמה ,שורה תחתונה רואים מצויין SD ו HD ב HOT וזה התענוג הגדול ,גם אם היית צריך לשלם

יותר עבור זה מ YES ,היית משלם בכדי להנות .

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

טעות.
אלעד

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

riji כתב:
BigDragoon כתב:לפי מה שאני הבנתי, אין יותר אחזרת קו על הטלפון.
לפני כמה חודשים הם ביטלו את זה.
ב 20 ש"ח לחודש אתה תקבל 200 דקות חינם (מה שיש לי),
וב 45 (אם אני לא טועה), אתה תקבל 500.
תתקשר אליהם לברר את זה.

סתם שתדע,
אני מאוד מרוצה מהאינטרנט של בזק (יש לי כרגע 5 מגה ואני מגיע בקלות למקסימום בהורדות)
...
אלה אם פיספסתי משהו אדיר שקרה פה בשבועות האחרונים אין דבר כזה - אין יותר אחזקת קו טלפון
הרי אחזקת קו טלפון זו לא גחמה של בזק או פרה חולבת זו הוראה של משרד התקשורת שבזק לא יכולה לשחק איתה ימינה או שמאלה אלה רק לעטוף אותה בכל מיני חבילות ומבצעים כאלה ואחרים, אם משרד התקשורת היה מבטל את דמי האחזקה שהם למעשה מנגנון הגנה על המתחרים של בזק אזי בזק היו מוכרים פה קווי טלפון בחינם בלי דמי אחזקה אלה רק תשלום על שיחות וזה היה עובד להם מצויין, רק שזה היה מרסק את שירותי הטלפון של המתחרים ומקפיץ חזרה את בזק מכ- 75% שליטה בשוק היום ל- 100% כמו בעבר.
...
עד לא מזמן היה בבזק אחזקת קו רגיל ב 45 ש"ח או קו קל ב 25 ש"ח.
על זה לא היית מקבל אפילו דקה אחת חינם.
עכשיו עבור אותו תשלום מקבלים X דקות חינם (חבילה).

אתה צודק במה שרשמת.
משרד התקשורת אסר על בזק לבטל את העלות על הקו,
עד שהוט יגדילו את כמות הלקוחות שלהם בשירותי הטלפוניה (אני כבר לא זוכר לכמה אחוז הם היו צריכים להגיע).
לפי זה ששינו אצלי את התעריפים (ואצל עוד כמה אנשים שאני מכיר)
ולפי זה שעכשיו בזק נותנת דקות חינם באותו מחיר שהיה לי קו קל,
נראה לי שכבר אין עליהם יותר את ההגבלה (אבל אני לא בטוח בזה).

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

גם אם בזק נותנים מספר דקות קטן בתוך דמי האחזקה זה עדיין יקר בהשוואה להוט וזה עדיין נחשב דמי אחזקה.

eranl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה

DeePBLUE כתב:
Chip כתב:
...
...
מאשר (Y) ,יש באשכול הזה 5 תגובות שנות על הוט ,כולם מהללים את התמונה ככה שאין מקום לספק

וזה לא משנה כמה ולמה ,שורה תחתונה רואים מצויין SD ו HD ב HOT וזה התענוג הגדול ,גם אם היית צריך לשלם

יותר עבור זה מ YES ,היית משלם בכדי להנות .
...
לטלוויזיות טובות יש אלגוריתמים מיוחדים שמבצעים מתיחת תמונה בצורה מאד טובה ככה שלא מרגישים כמעט שהתמונה היא 4:3 במקור. הממיר של הוט עושה upscalling ומתיחה ל SD בצורה הנחותה ביותר ולכן הטלווזיה לא מתערבת וכתוצאה התמונה נראת נורא (לדעתי).

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

גם בממיר של יס אין מתיחה חכמה. מה הנקודה שלך?

eranl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה

asaf23 כתב:גם בממיר של יס אין מתיחה חכמה. מה הנקודה שלך?
...
בממיר של יס אפשר להגדיר מצב AUTO זאת אומרת הממיר לא משנה את התמונה - SD יוצא דרך HDMI כמו המקור (SD 4:3). הסיגנל עובר כמו שהוא לטלוויזיה אשר מבצעת את הקסם שלה ומותחת ומגדילה בצורה חכמה. מי שקונה טלוויזית ממותג ידועה ירגיש ישר בהבדל.

בנוסף קצת ישן אבל מעניין (הממיר של HOT יותר ישן?):
, the Samsung LE40B650 HDTV boasts a new scaling chip (developed in-house, racking up an R&D bill in excess of $1 billion dollars) that Samsung claims will outperform any upscaling DVD player.
נלקח מ:
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/

ofer7845
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387

שליחה

רק לידיעה, (אני לא רואה כאן הרבה התגובות של לקוחות HOT כאן באתר...)
אצלי בבית יש ממיר HOT HD וממיר מקליט, שניהם מחוברים לאותה טלויזיה FHD.
ואני חייב לציין שאיכות ערוצי ה SD בממיר ה HD פשוט נהדרת . רואים תמונה חלקה ללא כיווץ . אני שם לב לזה טוב במיוחד
כשאני מסתכל על התרגום.אין "תופעות דיגיטליות" מסביב לאותיות התרגום והוא חלק ונקי מרעשים.
אפשר לומר שבממיר ה HD רואים SD יותר טוב מהממיר הרגיל.
אגב, לפני שעה שודר פרק בסידרה "יומני הערפד" ב HD . ומה אני יגיד לכם הצפייה הייתה מדהימה !
אני מבסוט.
לי באופן אישי חשובה יותר איכות הצפייה. יס יכולה להגיד עד מחר שיש לה יותר ערוצי HD (אגב, בסה"כ 3 ערוצי HD יותר מהוט)
אבל הם לא שווים כלום כי הם לא HD ! נקודה !
בהוט כל ערוץ רואים בברור HD איכותי.
ואם אתם שואלים אותי, למה צריך כל כך הרבה ערוצי סדרות וסרטים? לדעתי מספיק ערוץ סדרות אחד שמרכז בתוכ את כל הסדרות וערוץ סרטים אחד כנ"ל . לגבי תוכן שיש שם ואין פה וההפך, תמיד יש את האינטרנט...
וברור שהוט תעלה בקרוב עוד ערוצים אין להם בעיה של רוחב פס ובמיוחד עכשיו שהם הורידו את האנלוגי..
אתם כבר יודעים מה יקרה לאיכות התמונה של יס אם היא תעלה עוד ערוצים ולא נראה שהמצב שם הולך להשתנות בקרוב..

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

כרגיל הגזמות... הערוצי HD של יס הם בהחלט גם HD, יש בעיה ויס צריכים לפתור אותה בדיוק כמו שהם צריכים לפתור את בעיית השמע הידועה והנושנה ועדיין יש תכנים באיכות מצויינת שהם HD לכל דבר.
שימו לב שכמות התלונות על ירידת האיכות גדלה מאז שיס ביצעה איחוד של ערוצי הסרטים הרגילים עם ה-HD כך שיש יותר תוכן שהוא לא HD אבל זו תהיה טעות להתבלבל ולחשוב שאין יותר תוכן באיכות HD ביס.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

לא, זה לא עובד כך, אני דורש מחברת יס להוריד את כמות ערוציי הHD ל2 ערוציי סרטים איכותיים בלבד ו2 ערוציי סדרות HD בילבד , לי כבר נימאס כל הרמאות הזאת וכל הזילזול של חברת יס על הלקוחות, זה עוד יחזור לחברה כמו בומרנג והיא עוד תיפול לקרשים .
אם זה לא יתוקן בקרוב מאוד אז נאלץ להציג זאת בכל מדיה אפשרית בארץ לגביי הונאת הציבור בזה שיס אומרים שכל הערוצים בHD.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לא ברורה לי הטענה שלך... אולי באותה הזדמנות תדרוש גם שיורידו את ערוץ MGM, ערוץ 1 וכל ערוץ שמשדר תכנים שאינם HD בלעדי.

בכל העולם ערוצי HD משדרים גם תכנים שאינם HD וזה דבר מקובל, לרוב גם זה ניראה טוב יותר על המסכים החדשים בזכות ה- UPSCALE.

אני יכול להבין את הטענה שלך רק עבור המקרים הבאים:
1) תכני HD משודרים באיכות טובה פחות מפעם (הקטנת הביטרייט)
2) יס רוכשת פחות תכני HD בגלל המעבר לערוצי סרטים מאוחדים

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

זה לא בעיה שלי שיס רוכשת פחות תכני HD בגלל המעבר לערוצי סרטים מאוחדים

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

rony1234 כתב:זה לא בעיה שלי שיס רוכשת פחות תכני HD בגלל המעבר לערוצי סרטים מאוחדים
...
אני לא חושב שזה אכן המצב ומכאן שהטענה שלך פשוט לא ברורה. יש לך סיבה לחשוב שהם רוכשים פחות תכני HD?

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK

שליחה

זה לא בעיה בכמות תכני הHD, כל סרט פילם היום יכול להיות מומר ל-HD איכותי.
הבעיה היא הזכויות, המחיר ומאיפה לרכוש.
פיתוח שני ערוצי HD לכל ערוצי הסרטים מציין שיס עומדים לרכוש יותר סרטי HD.

המלך פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

עדכון חדש

שליחה

סגרתי היום עם הוט טריפל במחיר של 322 שקל כולל ערוצי ה HD.
איזה ממיר אני אמור לקבל והאם הוא נתמך בשלט הרמוני ONE?
תודה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”