איכות השידור של הוט מול YES
- edebby
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
ביטול ה-DVDBOX יכול לציין מהפך ללא ספק. אין בכלל מושג למה הערוצים הללו עדיין קיימים, ומי ישים לב כשהם יעלמו - זו הדרך היחידה לשמור על המיצוב ולהגביר את האיכות.
לגבי רוחב הפס הפנוי על עמוס - רוחב הפס הפנוי באלומה מעל ישראל מורכב משברי טראנפונדרים לפי מיטב ידיעתי. אז השאלה אם יס תחרוג ממנהגה ותחכור רוחב פס מבוזר או לא.
לגבי רוחב הפס הפנוי על עמוס - רוחב הפס הפנוי באלומה מעל ישראל מורכב משברי טראנפונדרים לפי מיטב ידיעתי. אז השאלה אם יס תחרוג ממנהגה ותחכור רוחב פס מבוזר או לא.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
נראה לי הסיבה היחידה שיס משאירה את ה DVD BOX
זה לתת "פיצוי" או "מתנה" ללקוחות
זה לתת "פיצוי" או "מתנה" ללקוחות
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
כן כמו שנתנו לי סרטים חינם ואני לא טורח לראות אותם.BigDragoon כתב:נראה לי הסיבה היחידה שיס משאירה את ה DVD BOX
זה לתת "פיצוי" או "מתנה" ללקוחות...
בשביל מה יש סטרימר?
- Chip
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
Re: UPSCALE בהוט נחות
יכול להיות שהממיר עושה את ה-Upscale, אך אם כך - הוא עושה זאת בצורה מצוינת.eranl כתב:שים לב שככל שידוע לי בהוט הממיר עושה את הUPSCALE לתוכן SD ולא הטלויזיה דבר שפוגעה משמעותית באיכות (בהנחה שיש לך טלוויזיה ממותג ידוע)...
שידורי SD נראים באופן מעולה בממיר HD בהוט (הכל יחסי, כמובן).
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 987
אלה אם פיספסתי משהו אדיר שקרה פה בשבועות האחרונים אין דבר כזה - אין יותר אחזקת קו טלפוןBigDragoon כתב:לפי מה שאני הבנתי, אין יותר אחזרת קו על הטלפון.
לפני כמה חודשים הם ביטלו את זה.
ב 20 ש"ח לחודש אתה תקבל 200 דקות חינם (מה שיש לי),
וב 45 (אם אני לא טועה), אתה תקבל 500.
תתקשר אליהם לברר את זה.
סתם שתדע,
אני מאוד מרוצה מהאינטרנט של בזק (יש לי כרגע 5 מגה ואני מגיע בקלות למקסימום בהורדות)...
הרי אחזקת קו טלפון זו לא גחמה של בזק או פרה חולבת זו הוראה של משרד התקשורת שבזק לא יכולה לשחק איתה ימינה או שמאלה אלה רק לעטוף אותה בכל מיני חבילות ומבצעים כאלה ואחרים, אם משרד התקשורת היה מבטל את דמי האחזקה שהם למעשה מנגנון הגנה על המתחרים של בזק אזי בזק היו מוכרים פה קווי טלפון בחינם בלי דמי אחזקה אלה רק תשלום על שיחות וזה היה עובד להם מצויין, רק שזה היה מרסק את שירותי הטלפון של המתחרים ומקפיץ חזרה את בזק מכ- 75% שליטה בשוק היום ל- 100% כמו בעבר.
- DeePBLUE
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
מאשרChip כתב:יכול להיות שהממיר עושה את ה-Upscale, אך אם כך - הוא עושה זאת בצורה מצוינת.eranl כתב:שים לב שככל שידוע לי בהוט הממיר עושה את הUPSCALE לתוכן SD ולא הטלויזיה דבר שפוגעה משמעותית באיכות (בהנחה שיש לך טלוויזיה ממותג ידוע)...
שידורי SD נראים באופן מעולה בממיר HD בהוט (הכל יחסי, כמובן)....
וזה לא משנה כמה ולמה ,שורה תחתונה רואים מצויין SD ו HD ב HOT וזה התענוג הגדול ,גם אם היית צריך לשלם
יותר עבור זה מ YES ,היית משלם בכדי להנות .
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
טעות.
אלעד
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
עד לא מזמן היה בבזק אחזקת קו רגיל ב 45 ש"ח או קו קל ב 25 ש"ח.riji כתב:אלה אם פיספסתי משהו אדיר שקרה פה בשבועות האחרונים אין דבר כזה - אין יותר אחזקת קו טלפוןBigDragoon כתב:לפי מה שאני הבנתי, אין יותר אחזרת קו על הטלפון.
לפני כמה חודשים הם ביטלו את זה.
ב 20 ש"ח לחודש אתה תקבל 200 דקות חינם (מה שיש לי),
וב 45 (אם אני לא טועה), אתה תקבל 500.
תתקשר אליהם לברר את זה.
סתם שתדע,
אני מאוד מרוצה מהאינטרנט של בזק (יש לי כרגע 5 מגה ואני מגיע בקלות למקסימום בהורדות)...
הרי אחזקת קו טלפון זו לא גחמה של בזק או פרה חולבת זו הוראה של משרד התקשורת שבזק לא יכולה לשחק איתה ימינה או שמאלה אלה רק לעטוף אותה בכל מיני חבילות ומבצעים כאלה ואחרים, אם משרד התקשורת היה מבטל את דמי האחזקה שהם למעשה מנגנון הגנה על המתחרים של בזק אזי בזק היו מוכרים פה קווי טלפון בחינם בלי דמי אחזקה אלה רק תשלום על שיחות וזה היה עובד להם מצויין, רק שזה היה מרסק את שירותי הטלפון של המתחרים ומקפיץ חזרה את בזק מכ- 75% שליטה בשוק היום ל- 100% כמו בעבר....
על זה לא היית מקבל אפילו דקה אחת חינם.
עכשיו עבור אותו תשלום מקבלים X דקות חינם (חבילה).
אתה צודק במה שרשמת.
משרד התקשורת אסר על בזק לבטל את העלות על הקו,
עד שהוט יגדילו את כמות הלקוחות שלהם בשירותי הטלפוניה (אני כבר לא זוכר לכמה אחוז הם היו צריכים להגיע).
לפי זה ששינו אצלי את התעריפים (ואצל עוד כמה אנשים שאני מכיר)
ולפי זה שעכשיו בזק נותנת דקות חינם באותו מחיר שהיה לי קו קל,
נראה לי שכבר אין עליהם יותר את ההגבלה (אבל אני לא בטוח בזה).
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

גם אם בזק נותנים מספר דקות קטן בתוך דמי האחזקה זה עדיין יקר בהשוואה להוט וזה עדיין נחשב דמי אחזקה.
- eranl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
לטלוויזיות טובות יש אלגוריתמים מיוחדים שמבצעים מתיחת תמונה בצורה מאד טובה ככה שלא מרגישים כמעט שהתמונה היא 4:3 במקור. הממיר של הוט עושה upscalling ומתיחה ל SD בצורה הנחותה ביותר ולכן הטלווזיה לא מתערבת וכתוצאה התמונה נראת נורא (לדעתי).DeePBLUE כתב:מאשרChip כתב:יכול להיות שהממיר עושה את ה-Upscale, אך אם כך - הוא עושה זאת בצורה מצוינת.eranl כתב:שים לב שככל שידוע לי בהוט הממיר עושה את הUPSCALE לתוכן SD ולא הטלויזיה דבר שפוגעה משמעותית באיכות (בהנחה שיש לך טלוויזיה ממותג ידוע)...
שידורי SD נראים באופן מעולה בממיר HD בהוט (הכל יחסי, כמובן)....,יש באשכול הזה 5 תגובות שנות על הוט ,כולם מהללים את התמונה ככה שאין מקום לספק
וזה לא משנה כמה ולמה ,שורה תחתונה רואים מצויין SD ו HD ב HOT וזה התענוג הגדול ,גם אם היית צריך לשלם
יותר עבור זה מ YES ,היית משלם בכדי להנות ....
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
גם בממיר של יס אין מתיחה חכמה. מה הנקודה שלך?
- eranl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
בממיר של יס אפשר להגדיר מצב AUTO זאת אומרת הממיר לא משנה את התמונה - SD יוצא דרך HDMI כמו המקור (SD 4:3). הסיגנל עובר כמו שהוא לטלוויזיה אשר מבצעת את הקסם שלה ומותחת ומגדילה בצורה חכמה. מי שקונה טלוויזית ממותג ידועה ירגיש ישר בהבדל.asaf23 כתב:גם בממיר של יס אין מתיחה חכמה. מה הנקודה שלך?...
בנוסף קצת ישן אבל מעניין (הממיר של HOT יותר ישן?):
, the Samsung LE40B650 HDTV boasts a new scaling chip (developed in-house, racking up an R&D bill in excess of $1 billion dollars) that Samsung claims will outperform any upscaling DVD player.
נלקח מ:
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40B650/
- ofer7845
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
רק לידיעה, (אני לא רואה כאן הרבה התגובות של לקוחות HOT כאן באתר...)
אצלי בבית יש ממיר HOT HD וממיר מקליט, שניהם מחוברים לאותה טלויזיה FHD.
ואני חייב לציין שאיכות ערוצי ה SD בממיר ה HD פשוט נהדרת . רואים תמונה חלקה ללא כיווץ . אני שם לב לזה טוב במיוחד
כשאני מסתכל על התרגום.אין "תופעות דיגיטליות" מסביב לאותיות התרגום והוא חלק ונקי מרעשים.
אפשר לומר שבממיר ה HD רואים SD יותר טוב מהממיר הרגיל.
אגב, לפני שעה שודר פרק בסידרה "יומני הערפד" ב HD . ומה אני יגיד לכם הצפייה הייתה מדהימה !
אני מבסוט.
לי באופן אישי חשובה יותר איכות הצפייה. יס יכולה להגיד עד מחר שיש לה יותר ערוצי HD (אגב, בסה"כ 3 ערוצי HD יותר מהוט)
אבל הם לא שווים כלום כי הם לא HD ! נקודה !
בהוט כל ערוץ רואים בברור HD איכותי.
ואם אתם שואלים אותי, למה צריך כל כך הרבה ערוצי סדרות וסרטים? לדעתי מספיק ערוץ סדרות אחד שמרכז בתוכ את כל הסדרות וערוץ סרטים אחד כנ"ל . לגבי תוכן שיש שם ואין פה וההפך, תמיד יש את האינטרנט...
וברור שהוט תעלה בקרוב עוד ערוצים אין להם בעיה של רוחב פס ובמיוחד עכשיו שהם הורידו את האנלוגי..
אתם כבר יודעים מה יקרה לאיכות התמונה של יס אם היא תעלה עוד ערוצים ולא נראה שהמצב שם הולך להשתנות בקרוב..
אצלי בבית יש ממיר HOT HD וממיר מקליט, שניהם מחוברים לאותה טלויזיה FHD.
ואני חייב לציין שאיכות ערוצי ה SD בממיר ה HD פשוט נהדרת . רואים תמונה חלקה ללא כיווץ . אני שם לב לזה טוב במיוחד
כשאני מסתכל על התרגום.אין "תופעות דיגיטליות" מסביב לאותיות התרגום והוא חלק ונקי מרעשים.
אפשר לומר שבממיר ה HD רואים SD יותר טוב מהממיר הרגיל.
אגב, לפני שעה שודר פרק בסידרה "יומני הערפד" ב HD . ומה אני יגיד לכם הצפייה הייתה מדהימה !
אני מבסוט.
לי באופן אישי חשובה יותר איכות הצפייה. יס יכולה להגיד עד מחר שיש לה יותר ערוצי HD (אגב, בסה"כ 3 ערוצי HD יותר מהוט)
אבל הם לא שווים כלום כי הם לא HD ! נקודה !
בהוט כל ערוץ רואים בברור HD איכותי.
ואם אתם שואלים אותי, למה צריך כל כך הרבה ערוצי סדרות וסרטים? לדעתי מספיק ערוץ סדרות אחד שמרכז בתוכ את כל הסדרות וערוץ סרטים אחד כנ"ל . לגבי תוכן שיש שם ואין פה וההפך, תמיד יש את האינטרנט...
וברור שהוט תעלה בקרוב עוד ערוצים אין להם בעיה של רוחב פס ובמיוחד עכשיו שהם הורידו את האנלוגי..
אתם כבר יודעים מה יקרה לאיכות התמונה של יס אם היא תעלה עוד ערוצים ולא נראה שהמצב שם הולך להשתנות בקרוב..
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

כרגיל הגזמות... הערוצי HD של יס הם בהחלט גם HD, יש בעיה ויס צריכים לפתור אותה בדיוק כמו שהם צריכים לפתור את בעיית השמע הידועה והנושנה ועדיין יש תכנים באיכות מצויינת שהם HD לכל דבר.
שימו לב שכמות התלונות על ירידת האיכות גדלה מאז שיס ביצעה איחוד של ערוצי הסרטים הרגילים עם ה-HD כך שיש יותר תוכן שהוא לא HD אבל זו תהיה טעות להתבלבל ולחשוב שאין יותר תוכן באיכות HD ביס.
שימו לב שכמות התלונות על ירידת האיכות גדלה מאז שיס ביצעה איחוד של ערוצי הסרטים הרגילים עם ה-HD כך שיש יותר תוכן שהוא לא HD אבל זו תהיה טעות להתבלבל ולחשוב שאין יותר תוכן באיכות HD ביס.
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
לא, זה לא עובד כך, אני דורש מחברת יס להוריד את כמות ערוציי הHD ל2 ערוציי סרטים איכותיים בלבד ו2 ערוציי סדרות HD בילבד , לי כבר נימאס כל הרמאות הזאת וכל הזילזול של חברת יס על הלקוחות, זה עוד יחזור לחברה כמו בומרנג והיא עוד תיפול לקרשים .
אם זה לא יתוקן בקרוב מאוד אז נאלץ להציג זאת בכל מדיה אפשרית בארץ לגביי הונאת הציבור בזה שיס אומרים שכל הערוצים בHD.
אם זה לא יתוקן בקרוב מאוד אז נאלץ להציג זאת בכל מדיה אפשרית בארץ לגביי הונאת הציבור בזה שיס אומרים שכל הערוצים בHD.
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

לא ברורה לי הטענה שלך... אולי באותה הזדמנות תדרוש גם שיורידו את ערוץ MGM, ערוץ 1 וכל ערוץ שמשדר תכנים שאינם HD בלעדי.
בכל העולם ערוצי HD משדרים גם תכנים שאינם HD וזה דבר מקובל, לרוב גם זה ניראה טוב יותר על המסכים החדשים בזכות ה- UPSCALE.
אני יכול להבין את הטענה שלך רק עבור המקרים הבאים:
1) תכני HD משודרים באיכות טובה פחות מפעם (הקטנת הביטרייט)
2) יס רוכשת פחות תכני HD בגלל המעבר לערוצי סרטים מאוחדים
בכל העולם ערוצי HD משדרים גם תכנים שאינם HD וזה דבר מקובל, לרוב גם זה ניראה טוב יותר על המסכים החדשים בזכות ה- UPSCALE.
אני יכול להבין את הטענה שלך רק עבור המקרים הבאים:
1) תכני HD משודרים באיכות טובה פחות מפעם (הקטנת הביטרייט)
2) יס רוכשת פחות תכני HD בגלל המעבר לערוצי סרטים מאוחדים
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
זה לא בעיה שלי שיס רוכשת פחות תכני HD בגלל המעבר לערוצי סרטים מאוחדים
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא חושב שזה אכן המצב ומכאן שהטענה שלך פשוט לא ברורה. יש לך סיבה לחשוב שהם רוכשים פחות תכני HD?rony1234 כתב:זה לא בעיה שלי שיס רוכשת פחות תכני HD בגלל המעבר לערוצי סרטים מאוחדים...
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
זה לא בעיה בכמות תכני הHD, כל סרט פילם היום יכול להיות מומר ל-HD איכותי.
הבעיה היא הזכויות, המחיר ומאיפה לרכוש.
פיתוח שני ערוצי HD לכל ערוצי הסרטים מציין שיס עומדים לרכוש יותר סרטי HD.
הבעיה היא הזכויות, המחיר ומאיפה לרכוש.
פיתוח שני ערוצי HD לכל ערוצי הסרטים מציין שיס עומדים לרכוש יותר סרטי HD.
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

עדכון חדש
סגרתי היום עם הוט טריפל במחיר של 322 שקל כולל ערוצי ה HD.
איזה ממיר אני אמור לקבל והאם הוא נתמך בשלט הרמוני ONE?
תודה
איזה ממיר אני אמור לקבל והאם הוא נתמך בשלט הרמוני ONE?
תודה