MovieBit כתב:לגבי DTT, כבעליו היחסית טרי של דגם אמריקאי, אני יכול להגיד שכנראה זה קיים בכל המסכים.
יש סוגים שונים של DTT ונראה שחלקם בשימוש גם בארה"ב.
אם נכנסים לService Menu של הטלוויזיה (כדאי להיזהר לא לשנות שום דבר חשוב), רואים שאפשר לשנות את סוג הTuner שהמסך עושה בו שימוש.
אחת האופציות נקראת SEG-DVT-B/C אם אני זוכר נכון. ניסיתי להשתמש בזה, אבל עדיין לא הצלחתי לקלוט כלום.
אני לא בטוח לחלוטין אם זה בגלל שאין לי אנטנה או שחסר רכיב חומרה כלשהו שאמור לעשות את זה (מעולם לא ניסיתי לקלוט שידורי DTT לפני כן).
...
אין סיכוי גם שתקלוט.
לזה בדיוק התכוונתי.
philkovalev
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שליחה
ישנו מקום כלשהו בארץ שניתן לקנות\להזמין מראש את המסכים מהסדרה החדשה? תודה.
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525
שליחה
philkovalev כתב:ישנו מקום כלשהו בארץ שניתן לקנות\להזמין מראש את המסכים מהסדרה החדשה? תודה.
...
ממה שקראתי בפורום-קיימים 2 ייבואנים שמייבאים את הדגמים החדשים של סמסונג מזה מס' חודשים.
היו פה כמה חבר'ה שרכשו מסכים בגדלים סוגים.
תעשה חיפוש ואולי תוכל להפנות אליהם את השאלה
רצוי בהודעה פרטית ,כי היה פה לא מזמן מחול שדים סביב הנושא
oferlaor
מנהל
תגובות: 78964
שם מלא: עפר לאור
שליחה
בגרסא האמריקאית יש dtv לא dtt.
זה לא תואם בישראל ברמת חומרה. אגב, יש עברית בגרסא ההיא?
...
יש עברית בדפדפן, אבל לא בתפריטים.
קיבלתי גם את אפליקציית ynet למסך יום לפני ההשקה. המסך החליט על דעת עצמו להוריד עדכונים והתקין את האפליקצייה. כנראה שזה בגלל הIP.
לגבי החומרה, אני ממש לא מבין במקלטים לשידורים דיגיטליים, אבל אולי נעשה שימוש בחומרה אוניברסלית ויש רק שוני ברמת התוכנה?
אני אנסה לבדוק שוב אם ניתן לקלוט, אולי בעזרת אנטנה.
MovieBit
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
שליחה
oferlaor כתב:YNET לדעתי עדיין לא באוויר.
לגבי התלת מימד, אמרו לי שזה זמין לכל המכשירים שנרכשו מהיבואן המקומי ויש להם גם יכולות אפליקציות וגם תלת מימד.
...
אפליקציית ynet כבר עובדת. יכול להיות שהיא מכוונת רק למסכים החדשים ואילו אפליקציית הדגמות התלת מימד מכוונת גם לחדשים וגם לאלו משנה שעברה?
dor8
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
שליחה
אצלי בUE55D8000 אפליקציית YNET עובדת אבל לא מצליח עדיין למצוא את אפליקציית
EXPLORE 3D....
האם מישהו עם מסך דומה מצליח לראות ולהשתמש בה ?
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
שליחה
MovieBit כתב:
oferlaor כתב:בגרסא האמריקאית יש dtv לא dtt.
...
יש עברית בדפדפן, אבל לא בתפריטים.
קיבלתי גם את אפליקציית ynet למסך יום לפני ההשקה. המסך החליט על דעת עצמו להוריד עדכונים והתקין את האפליקצייה. כנראה שזה בגלל הIP.
לגבי החומרה, אני ממש לא מבין במקלטים לשידורים דיגיטליים, אבל אולי נעשה שימוש בחומרה אוניברסלית ויש רק שוני ברמת התוכנה?
אני אנסה לבדוק שוב אם ניתן לקלוט, אולי בעזרת אנטנה.
...
דרוש טיונר מותאם לתדרים שלנו,וכמו שכבר נכתב כאן-זו חומרה
והיות ודגמים אירופאיים(כך נרמז כאן) לא יגיעו ארצה-אז רצוי לשכוח מזה
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
שליחה
ofercohen
מספיק להטעות את החברים בפורום.
DTT קיים לא רק באירופה. LG בארץ מוכרים דגם אסיאתי עם DTT. ובניו זילנד ובאוסטרליה ובעוד מדינות. גם היצרנים האחרים.
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
שליחה
asaf23 כתב:ofercohen
מספיק להטעות את החברים בפורום.
DTT קיים לא רק באירופה. LG בארץ מוכרים דגם אסיאתי עם DTT. ובניו זילנד ובאוסטרליה ובעוד מדינות. גם היצרנים האחרים.
...
asaf23
DTT שאינו מותאם לתחום התדרים של ישראל לא יפעל בארץ.
ובדגמי פנסוניק-זה לא יעבוד בארץ.
מה כל כך קשה להבין כאן?
ולא מעניין אותי LG.אני מדבר על פנסוניק
purpleman
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
שליחה
אני תוהה אם אני היחיד שלא ממש מעניין אותו ה-DTT הפנימי (בכל מקרה מקלט חיצוני די זול, ומה שיגיע יגיע גם ככה) ויותר מעניין אותו מחירים ומתי זה כבר מגיע...
ההמתנה לא כיפית
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
שליחה
purpleman כתב:אני תוהה אם אני היחיד שלא ממש מעניין אותו ה-DTT הפנימי (בכל מקרה מקלט חיצוני די זול, ומה שיגיע יגיע גם ככה) ויותר מעניין אותו מחירים ומתי זה כבר מגיע...
ההמתנה לא כיפית
...
ה DTT הוא רק פרמטר אחד.
הימצאות SCART-זהו פרמטר חשוב מאד(וגם נימקתי מאיזו סיבה באחת ההודעות הקרובות שלי)
וסביר להניח שלא נקבל את שניהם במסכים שאמורים להגיע ארצה,וחבל.
מעבר לזה-מה שכתבת הוא כון מאד.
lirn8
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
שליחה
purpleman כתב:אני תוהה אם אני היחיד שלא ממש מעניין אותו ה-DTT הפנימי (בכל מקרה מקלט חיצוני די זול, ומה שיגיע יגיע גם ככה) ויותר מעניין אותו מחירים ומתי זה כבר מגיע...
ההמתנה לא כיפית
...
סוף סוף קצת הגיון
אני ממש קונה מסך פרימיום בשביל DTT
ולא סרטים/סדרות בHD
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
שליחה
lirn8 כתב:
ההמתנה לא כיפית
...
סוף סוף קצת הגיון
ולא סרטים/סדרות בHD
...
יש לא מעט חברים שעדיין צופים בערוצי SD(ערוץ 2,10 וכד') וברשותם מסכי פרימיום.
איכות הצפייה בערוצים האלו דרך DTT מובנה -היא טובה הרבה יותר מאשר האיכות שמתקבלת בשימוש בממירי יס והוט.
purpleman
חבר פעיל מאוד
שליחה
ofercohen כתב:
lirn8 כתב:
ההמתנה לא כיפית
...
סוף סוף קצת הגיון
ולא סרטים/סדרות בHD
...
איכות הצפייה בערוצים האלו דרך DTT מובנה -היא טובה הרבה יותר מאשר האיכות שמתקבלת בשימוש בממירי יס והוט.
...
אני לא חולק על כך, אני רק אומר שבסופו של יום - אם אתה (כמוני) מחכה למסכים האלה כבר המון זמן ויודע שאתה הולך לקנות אותם - המחסור ב-DTT או בחיבור SCART לא ישנה את דעתך (לפחות בהקשר של מסכי פרימיום כאלה).
לכאן או לכאן - שיבוא כבר!
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
שליחה
purpleman כתב:
ofercohen כתב:
lirn8 כתב:
ההמתנה לא כיפית
...
סוף סוף קצת הגיון
ולא סרטים/סדרות בHD
...
...
אני לא חולק על כך, אני רק אומר שבסופו של יום - אם אתה (כמוני) מחכה למסכים האלה כבר המון זמן ויודע שאתה הולך לקנות אותם - המחסור ב-DTT או בחיבור SCART לא ישנה את דעתך (לפחות בהקשר של מסכי פרימיום כאלה).
לכאן או לכאן - שיבוא כבר!
...
בהחלט עלול לשנות את דעתי .
יש אלטרנטיבה נוספת לרכישת המסכים האלו שכוללים את האלמנטים הללו מייבוא מקביל.
יש כאן כמה חברים שכבר רכשו.
אני רק מחכה לראות מה יהיו הפרשי המחירים בין הייבוא הרישמי לזה המקביל.
purpleman
חבר פעיל מאוד
שליחה
ofercohen
מה שכתבת בדיוק מעיד על כך שהמחיר משחק אצלך תפקיד גדול יותר מאשר הפונקציונליות האלו.
סבורני שמחיר, אחריות, ואיכות המסך הם אלמנטים מכריעים יותר ביחס לקיום DTT (כבר הזכרתי שמקלט DTT חיצוני מאוד זול?) או חיבור סקארט. אם אתה טוען וחושב אחרת, זו כמובן זכותך, אם כי אני חושב שרובם הגדול של חברי הפורום יסכימו איתי.
נו טוב, על טעם ועל ריח.
ofercohen
חבר פעיל במיוחד
שליחה
purpleman כתב:ofercohen
מה שכתבת בדיוק מעיד על כך שהמחיר משחק אצלך תפקיד גדול יותר מאשר הפונקציונליות האלו.
סבורני שמחיר, אחריות, ואיכות המסך הם אלמנטים מכריעים יותר ביחס לקיום DTT (כבר הזכרתי שמקלט DTT חיצוני מאוד זול?) או חיבור סקארט. אם אתה טוען וחושב אחרת, זו כמובן זכותך, אם כי אני חושב שרובם הגדול של חברי הפורום יסכימו איתי.
נו טוב, על טעם ועל ריח.
...
אם המחיר אצל הייבוא המקביל יהיה באופן משמעותי זול יותר(וכבר ידוע לי שניתן להשיג דרכם דגמים אירופאיים שכוללים את ה DTT ואת ה SCART) ויימדד באלפי שקלים-אז בהחלט ארכוש מסך דרכם.
לפני מס' חודשים רכשתי מסך פנסוניק 2D מייבוא אישי של תושב חוזר,אך השנה יש לי קושי בהשגת ובהבאת מסך 3D של סמסונג בדרך דומה לארץ.