לא צריך להתעסק כ"כ הרבה עם גרפים, פרופילים ושות'.
כמה שניות יותר, כמה שניות פחות, ובערך אותה טמפרטורה ויש קפה.
מחכה להתרשמות מהקולה של נמרוד
וגם,
ה'ראש בראש' של סילביה מול אוסקר.

כפיר ראשית תודה על הפידבק,כפיר_ש כתב:טל הברזיל נראה לי בהיר מידי וכנראה שיהיה לא הכי טעים.
ההודי כהה מידי והכי טוב מביניהם נראה האתיופי.
השאלה כמה זמן ארכה הקליה, אם יותר מ 16-17 דקות מטעינת הפולים לדעתי תקבל משהו אפוי וממש לא טעים.
תבדוק ותדווח ......

עופר,דבוטאנט כתב:(זה לא ילד קונפקציה זה ילד עבודת יד)
ראיתי את הפוסט בהומבריסטה על האוורור הזה אבל הוא לא נראה טוב, יותר קל לבקש מזילבר שיסדר פתח עגול לשרשור.
אבל אם חוצמזה יש עוד בלגן אז עדיין אי אפשר לקלות בבית - גם ככה עם החביתוש במרפסת.
ממה שראתי בהומבריסטה נקודת האפס שונה בין קולה לקולה אז צריך לוודא בעין מתי באמת המאוורר מפסיק לעבוד.
אני הכי אהבתי את הברזיל - נראה לי בצבע הנכון, עוד 3 ימים הוא יהיה הכי טעים מבין כולם לדעתי.
לא יהיה לכם יותר קל לדבר עם גרפים של טמפרטורה ומאוורר אחד על השני (לציר הזמן) ככה זה יהיה יותר קריא (לפחות לי)...

אה אין בעיה, נעלה את הנתונים ל- EXCEL ונעשה... זמן, טמפ' BT/ET קריאה כל 2 דקות נניח...דבוטאנט כתב:לא גרפים כאלה כי אז זה כבר מוביל לחיבור של בקר שינהל את הגרף וזהו...
גרף מצויר ידנית אפילו בפיינט על רק של גרף זמן כללי - רק מושג לגבי זמנים והשתנות טמפרטורה....

עשו אותך ב QUEST...lior_a כתב:נמרוד, טל
זה רק אני חש ככה או שנשארנו לבד בפורום?
יש לי הרגשה שהם הקימו פורום מקביל.
מוטי חולה, מבטלים מבחן קולים בלי להביא אישור רופא???
אני מכיר את התירוצים הללו מהימים שלא היו מזמינים אותי למסיבות כיתה סגורות.
לא עשו אותי באצבע (עשו אותי ב..לא משנה עכשיו)...

כפיר_ש כתב:אבל אתם עושים על דוקטורט שלם במקום ללמוד קודם לקלות בצורה הכי בסיסית... בלי לימוד הבסיס לא תוכלו להבין לעומק את התהליך.
הצעתי: להתעלם בשלב זה מפרופילים ולקלות עם טמפ יחסית אחידה וללמוד להאזין לפיצוצים ולחוש את הריח בהתאם לשלבי הקליה השונים.
...