ירידת איכות שידורי ה HD ב YES בזמן האחרון
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
בשעה טובה עושה רושם שהסימון הזה גם מעיד על משהו,
בעבר זה היה סימון שלא היה לו קשר למציאות.
זאת הכנה לקראת עליית ערוצי הסרטים ב-HD ובהם יהיה לא מעט תוכן ב-SD.
אני לא מסכים אתכם ש-yes עובדים עלינו ושמח שהם פועלים בשקיפות-
לא כל התכנים זמינים ב-SD ואתם לא מצפים שהם יקנו את מה שכבר יש להם שוב.
זה צפוי כאשר מאחדים את הלו"ז של ערוץ SD עם HD.
בעבר זה היה סימון שלא היה לו קשר למציאות.
זאת הכנה לקראת עליית ערוצי הסרטים ב-HD ובהם יהיה לא מעט תוכן ב-SD.
אני לא מסכים אתכם ש-yes עובדים עלינו ושמח שהם פועלים בשקיפות-
לא כל התכנים זמינים ב-SD ואתם לא מצפים שהם יקנו את מה שכבר יש להם שוב.
זה צפוי כאשר מאחדים את הלו"ז של ערוץ SD עם HD.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מצד אחד, סופסוף יש שקיפות (כאילו שלא שמנו לב עד עכשיו...) ומצד שני, אם זה ערוץ HD ומתומחר כערוץ HD, צריך להיות מינימום של שידורי HD כדי שהוא ייחשב כזה.
אני לא יודע מה אחוז תכני ה-HD לעומת ה-Upscale בערוצים השונים, אבל עכשיו ניתן יהיה למדוד.
אני לא יודע מה אחוז תכני ה-HD לעומת ה-Upscale בערוצים השונים, אבל עכשיו ניתן יהיה למדוד.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

נכון שתמיד היה קל לראות, אבל עכשיו ניתן לדעת מראש אם התוכנית תשודר ב-HD או upscaled.
אני לא יודע מה אחוז התכנים, אבל אני מאמין שהמהלך הוא חיובי ועם הזמן אחוז תכני ה-HD האמיתיים רק יעלה.
אל תשכח שב-yes זכאות לערוצי HD היא לפי זכאות לערוצי ה-SD. (למעט fox sports HD)
אני לא יודע מה אחוז התכנים, אבל אני מאמין שהמהלך הוא חיובי ועם הזמן אחוז תכני ה-HD האמיתיים רק יעלה.
אל תשכח שב-yes זכאות לערוצי HD היא לפי זכאות לערוצי ה-SD. (למעט fox sports HD)
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני די בטוח שיס לא יעשו שטויות ולאחר כמה זמן מהרצת הערוצים הם ימלאו את הלו"ז בעוד ועוד שידורי HD, ככה עשו גם בערוצי הסדרות.theAman כתב:מצד אחד, סופסוף יש שקיפות (כאילו שלא שמנו לב עד עכשיו...) ומצד שני, אם זה ערוץ HD ומתומחר כערוץ HD, צריך להיות מינימום של שידורי HD כדי שהוא ייחשב כזה.
אני לא יודע מה אחוז תכני ה-HD לעומת ה-Upscale בערוצים השונים, אבל עכשיו ניתן יהיה למדוד....
עכשו YES צריכים להוסיף גם כיתוב שמדווח את איכות הוידאו ו/או הביטרייט הרגעי המשודר
שקיפות או לא שקיפות?
שקיפות או לא שקיפות?
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
היי
לפי נסיוני גודל הביטרייט לא אומר שאיכות הסרט גרועה, ראיתי סרטים עם ביטרייט של 2 או 1.8 שרואים מצוין בפלזמה HD שלי, האיכות הירודה לפעמים של YES נובעת מבעיה אחרת לפי דעתי , יש שעות מסוימות שממש רואים מעולה את ערוציי YES HD , זה גם תלוי באיכות הסידרה או הסרט שמוקרנים בHD,
אני לפעמים מוריד סרטים בקובץ MKV של סרטים HD ולא רואים כל סרט ממש חלק .
לפי נסיוני גודל הביטרייט לא אומר שאיכות הסרט גרועה, ראיתי סרטים עם ביטרייט של 2 או 1.8 שרואים מצוין בפלזמה HD שלי, האיכות הירודה לפעמים של YES נובעת מבעיה אחרת לפי דעתי , יש שעות מסוימות שממש רואים מעולה את ערוציי YES HD , זה גם תלוי באיכות הסידרה או הסרט שמוקרנים בHD,
אני לפעמים מוריד סרטים בקובץ MKV של סרטים HD ולא רואים כל סרט ממש חלק .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

שוב הסימון שגוי-
קפריקה והאירוע מסומנים כ-'HD מותאם'
קפריקה והאירוע מסומנים כ-'HD מותאם'
היי
אני מציע לחכות במהלך החודש יעלו על ערוציי הסרטים לHD , לפי שיחה שלי עם שרות הטכני, הסימון השגוי של אם זה HD או מותאם זה כבר מינורי ולא חשוב כלל, לנו חשוב שניראה כל הזמן 16:9 ואיכות HD טובה , אנחנו לא צריכים את הסימונים , הריי כבר יש לנו נסיון מהו HD טהור
אני מציע לחכות במהלך החודש יעלו על ערוציי הסרטים לHD , לפי שיחה שלי עם שרות הטכני, הסימון השגוי של אם זה HD או מותאם זה כבר מינורי ולא חשוב כלל, לנו חשוב שניראה כל הזמן 16:9 ואיכות HD טובה , אנחנו לא צריכים את הסימונים , הריי כבר יש לנו נסיון מהו HD טהור
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אנחנו צריכים את הסימון, אם אנחנו רוצים לדעת מראש אם תוכן מסוים ישודר ב-HD או ב-"HD מותאם"
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
זה בדיוק אותם ערוצים כמו ערוצי הסרטים ב- SD. רק משוכפלים ב- HD. סרטים שזמינים ב- HD, משודרים כך. אין שום סיבה שתראה שאיכות שאר הערוצים ירדה דווקא היום, בגלל שהערוצים רצו על המשיב גם כשלא ראית אותם פיזית בממיר. ככה התחילו גם ערוצי הסדרות ב- HD, וכיום כמעט הכל זמין ב- HD, למעט תכנים שלא צולמו ב- HD.Kgen כתב:ההתנסות שלי מהיום הראשון של השידורים של הערוצים החדשים היא לא חיובית...לא נראה לי שמשדרים שם HD. ואפילו נראה לי שהאיכות של שאר הערוצים גם ירדה....
בסה"כ זה מוריד מוגבלויות של ניהול שני לוחות זמנים, אחד ב- SD ואחד ב- HD תוך ניסיון לשדר כמה שניתן במקביל. זה לא אומר שהכל הופך פתאום ל- HD. בשביל זה הוסיפו את הסימון בגרסת הממיר האחרונה שמציין האם התוכן הוא ב- HD או upscale. נשאר רק שהוא יעבוד כמו שצריך, למרות שבשבוע האחרון הוא כבר הרבה יותר מדויק ממקודם לכן.
הסימון הנ"ל מופיע רק בממיר MAX להבנתי. יש לי ממיר HD שלא MAX ואין לי את הסימון.smallville4r כתב: בסה"כ זה מוריד מוגבלויות של ניהול שני לוחות זמנים, אחד ב- SD ואחד ב- HD תוך ניסיון לשדר כמה שניתן במקביל. זה לא אומר שהכל הופך פתאום ל- HD. בשביל זה הוסיפו את הסימון בגרסת הממיר האחרונה שמציין האם התוכן הוא ב- HD או upscale. נשאר רק שהוא יעבוד כמו שצריך, למרות שבשבוע האחרון הוא כבר הרבה יותר מדויק ממקודם לכן....