קניית LCD 40 של חברת fujicom החלטה נכונה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

Obi-Wan כתב:אני לא מבין, אם לכולם חשובה האיכות למה לא נשארנו בטלויזיות השפורפרות, הם בכמה ליגות מעל כל הLCD הפלאזמה וכו' אני אישית נשארתי עם טלויזיית שפורפרות, פטיפון, מגבר איטלקי ורמקולים צרפתים
...
אם אתה צופה בערוץ 1, אז כן , עדיף CRT. אבל HD אתה משווה לשידורים של פעם?

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

asaf23 כתב:
Obi-Wan כתב:אני לא מבין, אם לכולם חשובה האיכות למה לא נשארנו בטלויזיות השפורפרות, הם בכמה ליגות מעל כל הLCD הפלאזמה וכו' אני אישית נשארתי עם טלויזיית שפורפרות, פטיפון, מגבר איטלקי ורמקולים צרפתים
...
אם אתה צופה בערוץ 1, אז כן , עדיף CRT. אבל HD אתה משווה לשידורים של פעם?
...
עזוב אותך הכי טוב זה הטלוויזיות שחור לבן משנות ה50...........
אין כמו המסכים המדהימים האלה ! מי צריך את כל הצבעים שיש במסכים של היום ??
זה רק מפריע בעין.
:lol:

blueye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130

שליחה

לפעמים מוצר מדבקה מפחיד מבינים אבל מרצה את הלא מבינים אשריך וטוב לך :D וכול מילה מיותרת

yossefavr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

היה שווה להביא פוג'יקום 32 הבייתה היום רק בשביל לקרוא את הדיון הזה - משעשע.

דרך אגב - 1190 ש"ח, דגם fj-32-fx8 אין לי מושג פעם ראשונה עם טלויזיית LCD רק בגלל שלפני חודשיים נדפק כפתור בטלויזיה גרונדינג שירשתי מסבתא.
האמת נראה סביר, אחרי שהתייאשתי משידורי טלויזיה , נזכרתי שיש לי הארדיסק 350 גיגה עם כמה סרטים דיויקס באיכות ישר דחפתי אותו ומאד מאד נהנתי מהאיכות. - גם של הסואונד אגב. .. שורה תחתונה אחרי שתעמתי מעט מת להעיף אותה ולהביא את הפאנאסוניק המקבילה (USB קורא KDF או משהוא כזה) אמנם יקרה ב 400 אש"ח אבל עם 5 שנים אחריות עד הבית וסיכוי סביר לפי דעתי לאיכות צפייה טובה יותר בשידורי טל' רגילים..............

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”