XBMC - בעיות חדשות עם אתר סרטים
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
משום מה בלינק שנתת לי להוריד את הקובץ המעודכן, אין קישור בשום מקום שם לקובץ... DOWNLOADS שם ריק.. תבדוק..
ואממ, נראה לי שהאתר שאתה עובד איתו בשביל הטריילרים קצת חלש, לא יודע אם יש בו טריילרים כמו בIMDB..
לדעתי IMDB ויוטיוב זה המקומות הכי "עשירים" בטריילרים
עריכה:
אוקיי מצאתי מאיפה להוריד שם, מאוד קשה למצוא את זה.. עדיף לשים את העדכון האחרון תמיד בדף הDOWNLOADS או משהו..
וגם בדקתי 20 סרטים מסוגים שונים וזה עובד יופי, כמובן בלי טריילר ובלי פאןארט עדיין
ואממ, נראה לי שהאתר שאתה עובד איתו בשביל הטריילרים קצת חלש, לא יודע אם יש בו טריילרים כמו בIMDB..
לדעתי IMDB ויוטיוב זה המקומות הכי "עשירים" בטריילרים
עריכה:
אוקיי מצאתי מאיפה להוריד שם, מאוד קשה למצוא את זה.. עדיף לשים את העדכון האחרון תמיד בדף הDOWNLOADS או משהו..
וגם בדקתי 20 סרטים מסוגים שונים וזה עובד יופי, כמובן בלי טריילר ובלי פאןארט עדיין
hd-trailers הוא האתר שגם הסקרפר של TMDB משתמש בו (הנפוץ ביותר באנגלית).
בשביל לתמוך בכל אתר טריילרים אחר אני אצטרך לעבוד דיי קשה ולחקור.
ברגע שייצא סקרפר לאתר טריילרים יותר טוב, אני אשתמש בו במקום - כרגע, זה מה שיש!
האתר של xbmc-sratim-scraper נועד להיות מקום שבו אני עושה שינויים בשביל שהמתכנתים של XBMC יוכלו לקחת את השינויים ולהכניס אותם בגרסא הרשמית. לא אמורים לעשות דרך שם download.
הוא גם נועד שאנשים יוכלו לכתוב בעיות שיש להם עם הסקרפר בשביל שאני אדע לתקן בהתאם.
בשביל לתמוך בכל אתר טריילרים אחר אני אצטרך לעבוד דיי קשה ולחקור.
ברגע שייצא סקרפר לאתר טריילרים יותר טוב, אני אשתמש בו במקום - כרגע, זה מה שיש!
האתר של xbmc-sratim-scraper נועד להיות מקום שבו אני עושה שינויים בשביל שהמתכנתים של XBMC יוכלו לקחת את השינויים ולהכניס אותם בגרסא הרשמית. לא אמורים לעשות דרך שם download.
הוא גם נועד שאנשים יוכלו לכתוב בעיות שיש להם עם הסקרפר בשביל שאני אדע לתקן בהתאם.
לב שאלה לי אליך :
לא החלפתי כבר כמה ימים שוב קובץ, מאז שאמרתי לך שיש לי בעיה עם הז'אנרים לא החלפתי קובץ ואפילו את קובץ התיקון לעניין הזה שהבאת לא הספקתי לשים.
כרגע זה סודר לי לגמרי כל מה שקשור לאתר סרטים אז לא לגעת נכון?
כמו לכולם גם לי הפאןארט לא עובד.
לא החלפתי כבר כמה ימים שוב קובץ, מאז שאמרתי לך שיש לי בעיה עם הז'אנרים לא החלפתי קובץ ואפילו את קובץ התיקון לעניין הזה שהבאת לא הספקתי לשים.
כרגע זה סודר לי לגמרי כל מה שקשור לאתר סרטים אז לא לגעת נכון?
כמו לכולם גם לי הפאןארט לא עובד.
גרסא 1.1.1 של התוסף ירדה באופן רשמי, הגרסא כוללת תמיכה בפורמט החדש של עמוד הסרטים, טריילרים מאתר hd-trailers לסרטים חדשים, תצוגה של השם באנגלית תחת "original title".
בנוסף, הAPI של TMDB חזר לפעול מה שאומר שפאןארטס אמורים לעבוד טוב עכשיו.
לכל מי שיש בעיות, כנסו לתפריט add-ons ותראו איזה גרסא יש לכם...
אם זה לא 1.1.1 וזה לא מתעדכן לכם:
סגרו את התוכנה,
תמחקו את תיקיית %appdata%\XBMC\addons\metadata.sratim.co.il
תפעילו מחדש
תתקינו את התוסף של סרטים מחדש דרך תפריט add-on
בנוסף, הAPI של TMDB חזר לפעול מה שאומר שפאןארטס אמורים לעבוד טוב עכשיו.
לכל מי שיש בעיות, כנסו לתפריט add-ons ותראו איזה גרסא יש לכם...
אם זה לא 1.1.1 וזה לא מתעדכן לכם:
סגרו את התוכנה,
תמחקו את תיקיית %appdata%\XBMC\addons\metadata.sratim.co.il
תפעילו מחדש
תתקינו את התוסף של סרטים מחדש דרך תפריט add-on
- tomer953
- חבר מכור קשה

FANART לסרט - תעביר את זה הלאה - pay it forward - משנת 2000 זה לא מצא
FANART לסרט - בדרך לחתונה עוצרים בוגאס - THE HANGOVER - לא מצא גם
חוץ מזה לאיזה 10 סרטים הכל עבד חלק.
טריילרים לא מצא ל90% מהספריה שלי, מעטים הסרטים שזה מוצא, הסקראפר הקודם היה מוצא לי לכל סרט אני חייב לציין...
עריכה:
בהמשך הבדיקה, פתאום זה לא מוצא לי אף סרט.. אפילו סרטים שמצא לי בהתחלה, לא מוצא לי עכשיו.. כלום, נאדה..
כאילו נגיד אני כותב "10000" זה מחזיר אותי למסך שאתה צריך לכתוב.. מוזר רצח, כי אתר סרטים עובד דווקא..
הבעיה רק אצלי?
FANART לסרט - בדרך לחתונה עוצרים בוגאס - THE HANGOVER - לא מצא גם
חוץ מזה לאיזה 10 סרטים הכל עבד חלק.
טריילרים לא מצא ל90% מהספריה שלי, מעטים הסרטים שזה מוצא, הסקראפר הקודם היה מוצא לי לכל סרט אני חייב לציין...
עריכה:
בהמשך הבדיקה, פתאום זה לא מוצא לי אף סרט.. אפילו סרטים שמצא לי בהתחלה, לא מוצא לי עכשיו.. כלום, נאדה..
כאילו נגיד אני כותב "10000" זה מחזיר אותי למסך שאתה צריך לכתוב.. מוזר רצח, כי אתר סרטים עובד דווקא..
הבעיה רק אצלי?
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
לב, שוב תודה.
מענין אותי, אתר סרטים נראה לי עושה קשיים בלתי סבירים ברמת השינויים היומיים.
האם לא שווה לבדוק אופציה מול אתר אחר ? למשל seret או טורק ?
מענין אותי, אתר סרטים נראה לי עושה קשיים בלתי סבירים ברמת השינויים היומיים.
האם לא שווה לבדוק אופציה מול אתר אחר ? למשל seret או טורק ?
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
אתר סרטים ***שוב*** עשו שינוי, הפעם לדף תוצאות החיפוש.
אני אעלה תיקון היום.
בקשר לטריילרים ופאנארטס. הסקרפר של סרטים לא עושה קסמים!
הוא לוקח את הטריילרים מאתר hd-trailers.net ואת הפאנארטס מאתר themoviedb.org
בבקשה תחפשו אם יש טריילר / פאנארט באתרים האלה לפני שאתם מתלוננים שהסקרפר לא מצא לכם אותם.
אני אשמח אם כל בעיה שאתם מוצאים, תוודאו שזאת באמת בעיה של מידע שקיים באתר סרטים בעמוד של הסרט ולא ירד בצורה טובה באמצעות הסקרפר, ואז תדווחו שיש בעיה דרך האתר הזה: http://code.google.com/p/xbmc-sratim-sc ... ssues/list
ככה יותר קל לי לבדוק ולהגיב על כל בעיה בנפרד.
אם אפשר, תוסיפו את שם הסרט הבעייתי ואולי צילום מסך של הבעיה.
CHURA, בקשר להצעתך, כל אתר אחר יכול לעשות שינויים באתר שיפסיקו את התמיכה ויצריכו תיקון.
צריך רק לקוות שאתר סרטים, או כל אתר אחר, יספקו ביום מן הימים API. אם זה יקרה, לא יהיה צריך תיקונים לעולם!
אני אעלה תיקון היום.
בקשר לטריילרים ופאנארטס. הסקרפר של סרטים לא עושה קסמים!
בבקשה תחפשו אם יש טריילר / פאנארט באתרים האלה לפני שאתם מתלוננים שהסקרפר לא מצא לכם אותם.
אני אשמח אם כל בעיה שאתם מוצאים, תוודאו שזאת באמת בעיה של מידע שקיים באתר סרטים בעמוד של הסרט ולא ירד בצורה טובה באמצעות הסקרפר, ואז תדווחו שיש בעיה דרך האתר הזה: http://code.google.com/p/xbmc-sratim-sc ... ssues/list
ככה יותר קל לי לבדוק ולהגיב על כל בעיה בנפרד.
אם אפשר, תוסיפו את שם הסרט הבעייתי ואולי צילום מסך של הבעיה.
CHURA, בקשר להצעתך, כל אתר אחר יכול לעשות שינויים באתר שיפסיקו את התמיכה ויצריכו תיקון.
צריך רק לקוות שאתר סרטים, או כל אתר אחר, יספקו ביום מן הימים API. אם זה יקרה, לא יהיה צריך תיקונים לעולם!
- tomer953
- חבר מכור קשה

אם זה לא היה ברור לך, אז שיהיה ברור שאני תמיד בודק לפני שאני כותב פה,levwais כתב:בקשר לטריילרים ופאנארטס. הסקרפר של סרטים לא עושה קסמים!
בבקשה תחפשו אם יש טריילר / פאנארט באתרים האלה לפני שאתם מתלוננים שהסקרפר לא מצא לכם אותם....
ולשתי הסרטים שכתבתי שזה לא משך FANART - יש FANART והוא לא משך אותו ..
אז אני לא מתלונן סתם :\
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אני מאמין שאתר סרטים משתנה בקצב בלתי סביר, שים לב כמה תיקונים היו לך בימים האחרונים.levwais כתב: CHURA, בקשר להצעתך, כל אתר אחר יכול לעשות שינויים באתר שיפסיקו את התמיכה ויצריכו תיקון.
צריך רק לקוות שאתר סרטים, או כל אתר אחר, יספקו ביום מן הימים API. אם זה יקרה, לא יהיה צריך תיקונים לעולם!...
סיכוי נמוך שאתרים אחרים משתנים במהירות כזו גם.
- tomer953
- חבר מכור קשה

בעמודי הסרטים האלה בTMDB יש בהחלט פאןארט אבל הם לא משוייכים לסרט הנכון בIMDB.tomer953 כתב:FANART לסרט - תעביר את זה הלאה - pay it forward - משנת 2000 זה לא מצא
FANART לסרט - בדרך לחתונה עוצרים בוגאס - THE HANGOVER - לא מצא גם...
כדי לקבל את הפאןארט בשביל סרט, הסקרפר לוקח את הID של IMDB, ניגש לסקרפר של TMDB ומבקש באמצעותו פאןארט בשביל הסרט.
במידה ויש כזה, הוא לוקח את הפאןארט. הבעיה בשני הסרטים האלה, שלא היה משוייך ID של IMDB לסרט.
אתה מוזמן ליצור לך יוזר בTMDB (חינם),
ללכת לעמוד הסרט:
http://www.themoviedb.org/movie/10647#
ללחוץ שם על העיפרון שליד Movie Facts
ולראות שהשורה של IMDB ID היא ריקה. אתה מוזמן להכניס שם את התוכן הנכון: tt0223897
לסרט האנגאובר לעומת זאת יש בעיה אחרת. יש שני סרטים שמקושרים לIMDB ID הזה:
http://www.themoviedb.org/movie/18785
http://www.themoviedb.org/movie/61365
לאחד יש פאןארט, לשני אין, וכמובן שהוא הולך לשני.
כמו שאמרתי, הסקרפר של סרטים לא עושה קסמים.
נערך לאחרונה על ידי levwais ב 23/04/2011 15:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
חבל לי מאוד שאתה עושה תיקונים כשסוף סוף הסקרפר מנוהל ומעודכן באופן רשמי.tomer953 כתב:בנתיים סידרתי מי שרוצה תיקון
http://pastebin.com/WVkFLM42...
שלחתי לXBMC בקשה לעידכון עם התיקון הבוקר ב10:30 והם אמורים להכניס את התיקון עוד היום באופן רשמי.
ברגע שאנשים יתחילו להתקין גרסאות שונות, הם יאבדו את היכולת לקבל עידכונים רשמיים...
אם מישהו ממש רוצה לקבל גרסא מתוקנת לפני שהיא נהיית רשמית, הכי טוב לגשת לפה:
http://xbmc-sratim-scraper.googlecode.c ... sratim.xml
מי שרוצה להכניס תיקונים לשם, מוזמן לפנות אליי.
יפה זה באמת עובד עם התמונה של הסרט והכל חוץ מהדירוג של הסרט.levwais כתב:חבל לי מאוד שאתה עושה תיקונים כשסוף סוף הסקרפר מנוהל ומעודכן באופן רשמי.tomer953 כתב:בנתיים סידרתי מי שרוצה תיקון
http://pastebin.com/WVkFLM42...
שלחתי לXBMC בקשה לעידכון עם התיקון הבוקר ב10:30 והם אמורים להכניס את התיקון עוד היום באופן רשמי.
ברגע שאנשים יתחילו להתקין גרסאות שונות, הם יאבדו את היכולת לקבל עידכונים רשמיים...
אם מישהו ממש רוצה לקבל גרסא מתוקנת לפני שהיא נהיית רשמית, הכי טוב לגשת לפה:
http://xbmc-sratim-scraper.googlecode.c ... sratim.xml
מי שרוצה להכניס תיקונים לשם, מוזמן לפנות אליי....
אם תוכל להוסיף גם את זה (דירוג) זה יהיה נחמד כי קודם זה עבד.
תודה.
הייתה בעיה בדירוג של סרטים (לא של IMDB).OzZzZz כתב:[
יפה זה באמת עובד עם התמונה של הסרט והכל חוץ מהדירוג של הסרט.
תודה....
תיקנתי את זה עכשיו. יהיה חלק מהעידכון הקרוב.
ממליץ בחום לקחת את הדירוג מIMDB ולא מסרטים, מדובר בדירוג של עשרות אלפי אנשים לעומת של בודדים.
ברור מ IMDB וכן תודה עוד פעם הדירוג עובד עכשיו.levwais כתב:הייתה בעיה בדירוג של סרטים (לא של IMDB).OzZzZz כתב:[
יפה זה באמת עובד עם התמונה של הסרט והכל חוץ מהדירוג של הסרט.
תודה....
תיקנתי את זה עכשיו. יהיה חלק מהעידכון הקרוב.
ממליץ בחום לקחת את הדירוג מIMDB ולא מסרטים, מדובר בדירוג של עשרות אלפי אנשים לעומת של בודדים....