מהיכן אתם משיגים את מקורות ה HD שלכם?
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
הדיון הזה כל כך רלוונטי לגבי..
לא מזמן רכשתי מסך FHD- עד עכשיו הורדתי פה ושם תכנים ב720P
כיום שאני מחפש מהיכן להוריד תכנים ב1080p MKV אני נתקל בבעיה..
מצד אחד USENET קצת יקר- יחד עם חיבור 5מגה לאינטרנט בחודש.
מצד שני רפידשר המחיר בסדר אך ההגלה של 80 גיגה בחודש בעייתי מאוד.בערך 5 סרטים+סדרות=ממש מעט.
טורנטים- בלתי אפשרי לשמור על רטיו טוב במדינה שלנו.
בעיה...
מצד שני רפידשר המחיר בסדר אך ההגלה של 80 גיגה בחודש בעייתי מאוד.בערך 5 סרטים+סדרות=ממש מעט.
בעיה...
- coronalover
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
asta ו rapidshare זה כמעט אותו מחיר...
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
תלוי מה אתה מחפש, אם סרטים אז יש לך טונות בMEGASHARES עלות של 100 שקל לחצי שנהnati-va כתב:הדיון הזה כל כך רלוונטי לגבי..
בעיה......
שילוב של זה עם RS נותן לך גמילה מלאה מטורנטים ויוזנט, וגם במחיר יחסית שפוי ביחס למה שאתה מקבל.
ראפידשר ואסטרה לא אותו מחיר בכלל. RS אם עושים חשבון לחצי שנה יוצא 26 לחודש
אסטרה זה 44 , במחיר הזה אני מתחבר לבד גם לMEGASHARES וגם לVIP-FILE ומקבלים הרבה יותר.
- coronalover
-
- חבר פעיל

נכון צודק בקשר למחירים טעות שלי.
אני גם ממליץ על megashares לסרטים. ב 100 שקל לחצי שנה אתה מקבל כמויות מטורפות של סרטים שרק מתווספים עוד ועוד וכול הפרקים החדשים של כול הסדרות באותו יום כבר בשרתים שלהם. הבעיה היא שתוכן ישן כמעט ואין.
RS לדעתי זה בדיחה, 2.66GB ליום אפשר כמעט ולהוריד ביום בלי לשלם להם שקל. עשיתי חישוב מהיר ויוצא שאם המחשב שלך דולק 24 שעות ביממה אז מהירות ההורדה שלך צריכה להיות בערך על 30 קילובייט לשניה כדי לא להתקל בהגבלה שלהם, מגוחך.
אני אישית עם מנוי ל megashares ומה שאין שם אני משלים בחינם מ rapidshare ומ netload.
אני גם ממליץ על megashares לסרטים. ב 100 שקל לחצי שנה אתה מקבל כמויות מטורפות של סרטים שרק מתווספים עוד ועוד וכול הפרקים החדשים של כול הסדרות באותו יום כבר בשרתים שלהם. הבעיה היא שתוכן ישן כמעט ואין.
RS לדעתי זה בדיחה, 2.66GB ליום אפשר כמעט ולהוריד ביום בלי לשלם להם שקל. עשיתי חישוב מהיר ויוצא שאם המחשב שלך דולק 24 שעות ביממה אז מהירות ההורדה שלך צריכה להיות בערך על 30 קילובייט לשניה כדי לא להתקל בהגבלה שלהם, מגוחך.
אני אישית עם מנוי ל megashares ומה שאין שם אני משלים בחינם מ rapidshare ומ netload.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
קודם כל 11 דולר - זה ארוחה במק' - תאמין לי - אנחנו שורפים כסף הרבה יותר מהר.nati-va כתב:הדיון הזה כל כך רלוונטי לגבי..
בעיה......
תוריד את מהירות החיבור למשל - תוכל לחסוך ככה כסף - גם ככה לא תספיק להוריד ולראות
- sheva23
-
- חבר ותיק

יש הרבה מאוד אנשים שחיים רק מבונוסים של RS, מעלים חומר לשם ומפיצים בפורומים ואתרים.
המתמידים שבהם לא רק שהפסיקו לשלם לRS הם מורידים כמויות מטורפות ללא שום הגבלות.
החסרון זה התעסקות, זמן פנוי.
אחרי שמגיעים ל10,000 נקודות אפשר לפתוח חשבון נוסף, לחודש. בחשבון החדש מעלים גם חומר. ניתן לקבל מקסימום 255 נקודות ביום לחשבון. הנקודות מגיעות ממשתמשים "אוכלי חינם" בלבד, אם חשבון פרמיום מוריד ממך לא תקבלו נקודות.
כל נקודה שוות ערך ל-9 מגה....1000 נקודות זה 9GB , ניתן להמיר נקודות למגה, ללא הגבלות כל עוד יש לכם נקודות בחשבון
גם למי שאין חשבון בRS יכול לפתוח חשבון שנקרא COLLECTORS ACCOUNT ולעלות לחשבון הזה קבצים. בשלב בו תצברו 10,000 נקודות תוכלו להמיר את החשבון הזה לחשבון PREMIUM
יש בחור בSERETHD שכבר שנתיים לא שילם שקל לRS, יש לו אלפי נקודות עם אופציה להוריד 1.7TB , אבל השאלה למי יש זמן וכוח לזה. וזה דורש המון התעסקות
המתמידים שבהם לא רק שהפסיקו לשלם לRS הם מורידים כמויות מטורפות ללא שום הגבלות.
החסרון זה התעסקות, זמן פנוי.
אחרי שמגיעים ל10,000 נקודות אפשר לפתוח חשבון נוסף, לחודש. בחשבון החדש מעלים גם חומר. ניתן לקבל מקסימום 255 נקודות ביום לחשבון. הנקודות מגיעות ממשתמשים "אוכלי חינם" בלבד, אם חשבון פרמיום מוריד ממך לא תקבלו נקודות.
כל נקודה שוות ערך ל-9 מגה....1000 נקודות זה 9GB , ניתן להמיר נקודות למגה, ללא הגבלות כל עוד יש לכם נקודות בחשבון
גם למי שאין חשבון בRS יכול לפתוח חשבון שנקרא COLLECTORS ACCOUNT ולעלות לחשבון הזה קבצים. בשלב בו תצברו 10,000 נקודות תוכלו להמיר את החשבון הזה לחשבון PREMIUM
יש בחור בSERETHD שכבר שנתיים לא שילם שקל לRS, יש לו אלפי נקודות עם אופציה להוריד 1.7TB , אבל השאלה למי יש זמן וכוח לזה. וזה דורש המון התעסקות
- embedded
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2030
יש בעיות מהירות בMS?coronalover כתב:נכון צודק בקשר למחירים טעות שלי.
אני אישית עם מנוי ל megashares ומה שאין שם אני משלים בחינם מ rapidshare ומ netload....
אמרת שאין כמעט תוכן ישן, מה הכוונה בישן? כמה זמן אחורה?
אני שוקל להתחבר לNEWS.
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
אני קניתי HD חיצוני של טרה ב 450 שח
חלק מהסרטים שם מחכים, על המחשב טרה וקצת כולל תמונות ומוסיקה
זו בעיה אמיתית... מצד שני לא צריך לשמור, גם לא קלאסיים. הם זמינים להורדה די מהירה מכל המקורות הרגילים. מקסימום מוחקים ומורידים שוב.
חלק מהסרטים שם מחכים, על המחשב טרה וקצת כולל תמונות ומוסיקה
זו בעיה אמיתית... מצד שני לא צריך לשמור, גם לא קלאסיים. הם זמינים להורדה די מהירה מכל המקורות הרגילים. מקסימום מוחקים ומורידים שוב.
- sheva23
-
- חבר ותיק

יש מחסור בסדרות ישנות, סרטים דוקומנטריים בHD , מחסור יחסי בהופעות HD
אבל יש איזה 600 סרטי HD נכון להיום רק בTEHPARADOX , נסו להריץ חיפושים כל הזמן בגוגל ובעוד מקומות על תוכן שאתם מחפשים בRS גם על MS .
הניוז הוא פתרון לאלה שאין להם כוח להתעסק בטורנטים ובראפידשרים, רק שעל הדרך הם מפספסים הופעות LIVE ואופציה להורדת סדרות ישנות שלא תמיד יש בNEWS בHD
היום אין טעם להתחבר לNEWS בשביל סרטים וסדרות חדשות, יש הכל בשרתים שציינו
אבל יש איזה 600 סרטי HD נכון להיום רק בTEHPARADOX , נסו להריץ חיפושים כל הזמן בגוגל ובעוד מקומות על תוכן שאתם מחפשים בRS גם על MS .
הניוז הוא פתרון לאלה שאין להם כוח להתעסק בטורנטים ובראפידשרים, רק שעל הדרך הם מפספסים הופעות LIVE ואופציה להורדת סדרות ישנות שלא תמיד יש בNEWS בHD
היום אין טעם להתחבר לNEWS בשביל סרטים וסדרות חדשות, יש הכל בשרתים שציינו
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
אני עם 500GB מפוצצים, בקרוב אני כנראה יקנה עוד הארד דיסק כי אין ברירה,
מצד אחד אני רוצה למחוק אבל מצד שני, יש בעיה שסרטים ישנים בני שנה שנתיים והלאה כבר קשה להשיג,
סתם דוגמא, את הסרט "Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer" ניסיתי למצוא הרבה זמן בHD ופשוט קשה למצוא קישורים שלא נדבר על הטורנטים שאין בכלל אותו, לבסוף התפשרתי על גירסת ריפ ששוקלת 1.5 ג'יגה
מצד אחד אני רוצה למחוק אבל מצד שני, יש בעיה שסרטים ישנים בני שנה שנתיים והלאה כבר קשה להשיג,
סתם דוגמא, את הסרט "Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer" ניסיתי למצוא הרבה זמן בHD ופשוט קשה למצוא קישורים שלא נדבר על הטורנטים שאין בכלל אותו, לבסוף התפשרתי על גירסת ריפ ששוקלת 1.5 ג'יגה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
כל עוד אין לך אפשרות לבדוק בכל אתרי הטורנט הפרטיים - אתה לא יכול להגיד את המשפט הזה.hananmori12 כתב:ניסיתי למצוא הרבה זמן בHD ופשוט קשה למצוא קישורים שלא נדבר על הטורנטים שאין בכלל אותו...
מסתם בדיקה מהירה שלי, מצאתי מספר גרסאות HD ואפילו HD DVD Rip.
- coronalover
-
- חבר פעיל

לי אין בעיות מהירות ב MS, פעם נפלו להם השרתים ליום אחד זה כול הבעיות שאני זוכר ב 3 חודשים האחרונים.
באתר TEHPARADOX יש אשכול שמתעדכן כמעט כול יום עם כול הסרטים החדשים שהקבוצות משחחררות, יש שם כ 1000 לינקים כאשר חלקם כפולים גם לגירסת 720p וגם לגירסת 1080p, בסך הכול יש שם בערך 600 או 700 סרטים.
מה שעוד נחמד זה יש חיפוש ישר דרך האתר megashares.com, זה נוח במיוחד לסדרות. אני פשוט רושם את שם הסדרה ואת הפרק וזה ישר מביא את הלינק להורדה, ככה לא צריך לצוד את הלינקים בכול הפורומים ויש לך את כול המאגר שלהם במקום אחד.
תוכן ישן הוא לדוגמה עונות קודמות של סדרות, סרטים ישנים דווקא יש קצת אבל גם לא יותר מידי.
באתר TEHPARADOX יש אשכול שמתעדכן כמעט כול יום עם כול הסרטים החדשים שהקבוצות משחחררות, יש שם כ 1000 לינקים כאשר חלקם כפולים גם לגירסת 720p וגם לגירסת 1080p, בסך הכול יש שם בערך 600 או 700 סרטים.
מה שעוד נחמד זה יש חיפוש ישר דרך האתר megashares.com, זה נוח במיוחד לסדרות. אני פשוט רושם את שם הסדרה ואת הפרק וזה ישר מביא את הלינק להורדה, ככה לא צריך לצוד את הלינקים בכול הפורומים ויש לך את כול המאגר שלהם במקום אחד.
תוכן ישן הוא לדוגמה עונות קודמות של סדרות, סרטים ישנים דווקא יש קצת אבל גם לא יותר מידי.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה צודק, אין לי אפשרות לבדוק בכל אתרי הטורנט הפרטיים אבל מבדיקה ב Torrent Leech אין בכלל גירסת HD רק גירסת BRRip XviD AC3,ziv_r כתב:כל עוד אין לך אפשרות לבדוק בכל אתרי הטורנט הפרטיים - אתה לא יכול להגיד את המשפט הזה.hananmori12 כתב:ניסיתי למצוא הרבה זמן בHD ופשוט קשה למצוא קישורים שלא נדבר על הטורנטים שאין בכלל אותו...
מסתם בדיקה מהירה שלי, מצאתי מספר גרסאות HD ואפילו HD DVD Rip....
ובHD-torrents יש גירסת HD אבל בלי מקורות בכלל,
אשמח לדעת באיזה אתרי טורנט פרטיים חיפשת, ואם יש אפשרות להזמנה תבורך
- remux
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
יש את זה ב 720 1080 וגם Full Untouched Blu-Rayhananmori12 כתב: סתם דוגמא, את הסרט "Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer" ניסיתי למצוא הרבה זמן בHD ופשוט קשה למצוא קישורים שלא נדבר על הטורנטים שאין בכלל אותו, לבסוף התפשרתי על גירסת ריפ ששוקלת 1.5 ג'יגה...
- coronalover
-
- חבר פעיל

יש אותו ב 720p ב megashares 
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

כן עשיתי חיפוש בגוגל עכשיו ומצאתי כמה קישורים מNetLoad שעדיין חיים,
בכל מקרה remux וזיו, אשמח לדעת מאיפה אתם משיגים תוכן?
בכל מקרה remux וזיו, אשמח לדעת מאיפה אתם משיגים תוכן?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כמו שרשמתי מוקדם יותר, אתרי טורנט פרטיים. לא ממש יעזור לך השמות כי הם לא פתוחים לרישום. אם אתה קצת מתעניין וקורא על אתרים כאלו, לא בעיה לדעת מיהם האתרים הטובים.
- sheva23
-
- חבר ותיק

היום לתת לישראלי הזמנה זה מסוכן מה לעשות, עם כל אחוות האחים שלנו. הטראקרים הפרטיים שמכבדים את עצמם כמו HDBITS,HDBITS RO, BIT-HDTV מעיפים אנשים שמזמינים זייפנים לאתר. אז למה לסכן תחשבון שלך בשביל מישהו שאתה לא מכיר.
HDBITS למשל סגר את ההרשמה לישראלים, אז מי שעוד נשאר שם יכול להנות, מי שניזרק כבר לא יכול לחזור. (לא יודע אם VPN מחו"ל מאפשר הרשמה וגם לא ממש מוכן לקחת סיכון בשביל מישהו שאני לא מכיר).
אני גם תרמתי כמה דולרים לאתר הזה שהוא מס 1 ברשת ללא תחרות וצל של ספק בנושא HD, אין אפילו מישהו שמתקרב אליו מבחינת מקורות וכמויות תוכן/BR ומה לא, ואני נמצא בכל האיכותיים.
רק בWAREZ-BB יש גירסאות של RS,MS,NETLOAD של קבוצות כמו ESIR,PRIDE ועוד גירסא של HALCY
דברים יותר רציניים כמו סרטי DOC / BR או REFRENCE הטורנטים שולטים
HDBITS למשל סגר את ההרשמה לישראלים, אז מי שעוד נשאר שם יכול להנות, מי שניזרק כבר לא יכול לחזור. (לא יודע אם VPN מחו"ל מאפשר הרשמה וגם לא ממש מוכן לקחת סיכון בשביל מישהו שאני לא מכיר).
אני גם תרמתי כמה דולרים לאתר הזה שהוא מס 1 ברשת ללא תחרות וצל של ספק בנושא HD, אין אפילו מישהו שמתקרב אליו מבחינת מקורות וכמויות תוכן/BR ומה לא, ואני נמצא בכל האיכותיים.
כמעט ולא קיים היום סרט שלא ניתן למצוא בשרתים שונים ואני לא מדבר על טורנטיםFantastic Four: Rise Of The Silver Surfer...
רק בWAREZ-BB יש גירסאות של RS,MS,NETLOAD של קבוצות כמו ESIR,PRIDE ועוד גירסא של HALCY
דברים יותר רציניים כמו סרטי DOC / BR או REFRENCE הטורנטים שולטים
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- embedded
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2030
לא הבנתי, בשביל מה יש טעם להתחבר לניוז?sheva23 כתב:יש מחסור בסדרות ישנות, סרטים דוקומנטריים בHD , מחסור יחסי בהופעות HD
היום אין טעם להתחבר לNEWS בשביל סרטים וסדרות חדשות, יש הכל בשרתים שציינו...