jean-paul כתב:מה מוסיפה החבילה החדשה? והאם יש צורך לסיים את העלילה לפני שנוכל לשחק בהרחבה?
...
החבילה מוסיפה סיפור צד חדש + משימות צדדיות + נשקים חדשים + צעקות חדשות, ועוד. אני אהבתי.
אין צורך לסיים את העלילה, אבל כן צריכים להיות החל מ level מסויים, אני חושב 30 ומשהו.
אני מעוניין לשחק בהרחבה הנ"ל, אף לצערי השמירות שלי אבדו. חיפשתי ברשת ויש לא מעט שמירות, הבעיה שכולן לא מתאימות (או חזקות מידיי בצורה שמורידה לגמרי את ההנאה מהמשחק, או עם בחירות שלא מתאימות לי כגון הבחירה להפוך לערפד וכו). אני מחפש שמירה שבה סיימו את קו העלילה המרכזי, גילו את רב המפה, יש בה לפחות בית אחד מאובזר כהלכה ודמות חזקה (שיריון דיאדרי ונשק דיאדרי) אבל לא בהגזמה יתרה (לא כמעט בלתי פגיעה).
יש למישהו שמירה שכזו?
OferL
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
שליחה
Huber כתב:שלום חברים.
אני מעוניין לשחק בהרחבה הנ"ל, אף לצערי השמירות שלי אבדו. חיפשתי ברשת ויש לא מעט שמירות, הבעיה שכולן לא מתאימות (או חזקות מידיי בצורה שמורידה לגמרי את ההנאה מהמשחק, או עם בחירות שלא מתאימות לי כגון הבחירה להפוך לערפד וכו). אני מחפש שמירה שבה סיימו את קו העלילה המרכזי, גילו את רב המפה, יש בה לפחות בית אחד מאובזר כהלכה ודמות חזקה (שיריון דיאדרי ונשק דיאדרי) אבל לא בהגזמה יתרה (לא כמעט בלתי פגיעה).
יש למישהו שמירה שכזו?
...
ל-XBOX?
Enjoy the Silence
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן
שליחה
לא ממש משנה, שמירה של XBOX עובדת גם ב PC, כך שאם יש לך זה או זה יכול לעזור לי.
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
למי שלא שמע, יוצאת גירסת REMASTER למשחק. מי שרכש את המשחק המלא כולל ה DLC יקבל את גירסה החדשה בחינם בסטים. מגיע באוקטובר השנה:
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
Skyrim Special Edition מגיע ב 28 לחודש, ינתן חינם בסטים למי שיש את המשחק המקורי עם כל ההרחבות. הנה דרישות המערכת: