במקום לשבת על הגדר כמו שהסברת תקבל החלטה מהירה כי ככה זה בחיים אם אתה רוצה להיות בעיניניםeyalsha כתב:בוודאות המחיר עלה, דיברתי איתם ארוכות הבוקר בשעה 9:30
גם אני חשבתי שהמחיר יירד עוד, בסופו של דבר התבדיתי .
זו הדרך של חברות הכבלים/ הלווין להעניש את הלקוחות על החוק החדש שמונע התחייבות ל18 חודש,
כאילו שהיתה להתחייבות הזו משמעות כלשהי - הרי כל אחד מהן היתה מוכנה לכסות את הקנס של השניה....
האם ייצא בקרוב ממיר YES MAX HD חדש?
- רוביןהוד
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
get a life my friend.רוביןהוד כתב:במקום לשבת על הגדר כמו שהסברת תקבל החלטה מהירה כי ככה זה בחיים אם אתה רוצה להיות בעיניניםeyalsha כתב:בוודאות המחיר עלה, דיברתי איתם ארוכות הבוקר בשעה 9:30
גם אני חשבתי שהמחיר יירד עוד, בסופו של דבר התבדיתי .
זו הדרך של חברות הכבלים/ הלווין להעניש את הלקוחות על החוק החדש שמונע התחייבות ל18 חודש,
כאילו שהיתה להתחייבות הזו משמעות כלשהי - הרי כל אחד מהן היתה מוכנה לכסות את הקנס של השניה....![]()
[]...
אני לא מוטרד מזה, מלכתחילה היתה המטרה לקחת את זה אם זה יהיה במחיר הנכון ובעיקר עם תקופת ההתחייבות הנכונה. כל עוד המחיר הכולל קרוב ל100 ש"ח (מבחינתי 5HD חלק בלתי נפרד ועיקרי) זה מוגזם.
אפרופו ישיבה על הגדר, בנוגע למה שכתבת בשרשור אחר:
יש פה איזה חבר פורום שאמר שלא מומלץ לשבת על הגדר אם אתה רוצה להיות בענייניםרוביןהוד כתב:להוט למי שיתחייב לטריפל ל36 חודש יקבל טושיבהHD32 חינם.נראה שיס ילכו על פנסוניק בתור קונטרה היות ויורוקום הוא אחד הספקים הגדולים שלה-שווה לשבת על הגדר ולחכות....
בקשר למקליט ההוא, צריך שיהיה ממיר HD בשביל להקליט ממנו, לא ?
מלכתחילה כל מה שרציתי מ YES זה ממיר HD רגיל - לא מקליט , אבל כבר מעל חצי שנה הם לא נותנים את זה.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
אנשים, אתם חייבים להתחיל להרגע, אצלנו HD זה עוד משהו חדש יחסית, אל תשכחו שיס רק 5 שנים באוויר וכל העניין של ה-HD עדיין בהתרגלות אצלה, אם הייתם בארה"ב הייתם יודעים שלחברות שם היו ממירים הרבה יותר גרועים רק בשביל לתת יתרון לחברות בלי ה-HD, אפילו הממירים שם כיום לא כאלו מושלמים (הייתה לי התנסות לפני שבוע עם הממיר מקליטHD של דירקטיוי, הוא ממיר ממש טוב ונוח, אך מדברים פה על ממיר עם בסיס ממש ישן).
חייבים להמתין קצת, בסופו של דבר נראה יותר ערוצי HD והממירים יהיו יותר מהירים, אגב טרה דיסק מקליט בטיבו זה בכלל פרמיום, צריך לאמר תודה שיס משווקים אותם בלי בעיה.
חייבים להמתין קצת, בסופו של דבר נראה יותר ערוצי HD והממירים יהיו יותר מהירים, אגב טרה דיסק מקליט בטיבו זה בכלל פרמיום, צריך לאמר תודה שיס משווקים אותם בלי בעיה.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

כמה לווינים וערוציhd היו נקלטים ?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- popcornic
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
ה-Yes Max HD שלי רק עושה לי בעיות ותקיעות. היה אצלי טכנאי אתמול ואמר שאין מה לעשות, זה רק שדרוג גירסא שיצא "מתישהו בחודשיים הקרובים" וגם זה לא בטוח שיפתור את הבעיות.
כששאלתי אותו למה תמיד אומרים ש"תוך חודשיים יצא עדכון" ובפועל לוקח 4 חודשים (הגירסא הנוכחית היא מספטמבר) הוא אמר "יושבים 10 הודים ומתי שהם מחליטים יוצא עדכון". יופי של תשובה.
יש איזה מדריך לשליפת הדאטה דרך ה-USB של הממיר? יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שם ואני לא רוצה לאבד חלק מהן.
כששאלתי אותו למה תמיד אומרים ש"תוך חודשיים יצא עדכון" ובפועל לוקח 4 חודשים (הגירסא הנוכחית היא מספטמבר) הוא אמר "יושבים 10 הודים ומתי שהם מחליטים יוצא עדכון". יופי של תשובה.
יש איזה מדריך לשליפת הדאטה דרך ה-USB של הממיר? יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שם ואני לא רוצה לאבד חלק מהן.
- assafTV
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 73
10 שנים. יס באויר כבר עשר שנים. המקס הגיע בסוף 2003 אאז"נ, ה-HD באזור 2007 והמקס HD לפני פחות משנתיים (מרץ/אפריל 2009).UserName כתב:אנשים, אתם חייבים להתחיל להרגע, אצלנו HD זה עוד משהו חדש יחסית, אל תשכחו שיס רק 5 שנים באוויר וכל העניין של ה-HD עדיין בהתרגלות אצלה, אם הייתם בארה"ב הייתם יודעים שלחברות שם היו ממירים הרבה יותר גרועים רק בשביל לתת יתרון לחברות בלי ה-HD, אפילו הממירים שם כיום לא כאלו מושלמים (הייתה לי התנסות לפני שבוע עם הממיר מקליטHD של דירקטיוי, הוא ממיר ממש טוב ונוח, אך מדברים פה על ממיר עם בסיס ממש ישן).
חייבים להמתין קצת, בסופו של דבר נראה יותר ערוצי HD והממירים יהיו יותר מהירים, אגב טרה דיסק מקליט בטיבו זה בכלל פרמיום, צריך לאמר תודה שיס משווקים אותם בלי בעיה....
- UserName
-
- חבר ותיק

אתה רק מוכיח את הטענה שלי, בחו"ל לקח זמן עד שממירי HD לפחות הקליטו גם, אנחנו קיבלנו את ההקלטה די מהר, אני די בטוח שבעוד 3 שנים נחזור אחורה בהיסטוריה של הפורום ונאמר "יואו אני לא מאמין שאמרתי את זה, עכשיו הממיר רץ כל כך מהר", אופטימי? כמובן.assafTV כתב:10 שנים. יס באויר כבר עשר שנים. המקס הגיע בסוף 2003 אאז"נ, ה-HD באזור 2007 והמקס HD לפני פחות משנתיים (מרץ/אפריל 2009).UserName כתב:אנשים, אתם חייבים להתחיל להרגע, אצלנו HD זה עוד משהו חדש יחסית, אל תשכחו שיס רק 5 שנים באוויר וכל העניין של ה-HD עדיין בהתרגלות אצלה, אם הייתם בארה"ב הייתם יודעים שלחברות שם היו ממירים הרבה יותר גרועים רק בשביל לתת יתרון לחברות בלי ה-HD, אפילו הממירים שם כיום לא כאלו מושלמים (הייתה לי התנסות לפני שבוע עם הממיר מקליטHD של דירקטיוי, הוא ממיר ממש טוב ונוח, אך מדברים פה על ממיר עם בסיס ממש ישן).
חייבים להמתין קצת, בסופו של דבר נראה יותר ערוצי HD והממירים יהיו יותר מהירים, אגב טרה דיסק מקליט בטיבו זה בכלל פרמיום, צריך לאמר תודה שיס משווקים אותם בלי בעיה.......
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
אתה מתכוון שלקח כאן שנים עד שממירי ה HD בכלל נכנסו בארץ ולכן פער הזמנים בין HD רגיל ל HD מקליט היה קצר יותר.
מצד שני בשאר העולם נהנו כמה שנים טובות משידורי HD בזמן שאנחנו לא היינו קרובים לזה אפילו.
מצד שני בשאר העולם נהנו כמה שנים טובות משידורי HD בזמן שאנחנו לא היינו קרובים לזה אפילו.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
- UserName
-
- חבר ותיק

שמע, עידן ה-HD בארה"ב כבר נכנס ב-2002 אם אני לא טועה, עידן ה-HD אצלנו נפתח רק בזכות החברות אם בכלל נפתח, אם נסתכל על חברות הרב-ערוציות שלנו, נראה שyes פתחה את ה-HD שלה עם ממירים יחסית חלשים רק בשביל להכנס לתחרות (אם כי התחרות כרגע לצידו של yes בגלל המקליט HD), יחסית לחברות הרב-ערוציות בארה"ב אצלנו ה-HD נכנס ממש מהר ולוקח לחברות קצת זמן להסתגל, הבעיה היא שאנחנו לחוצים יותר מדי לקבל את מה שיש בארה"ב מאשר לתת לזמן לעשות את שלו.[/quote]eyalsha כתב:אתה מתכוון שלקח כאן שנים עד שממירי ה HD בכלל נכנסו בארץ ולכן פער הזמנים בין HD רגיל ל HD מקליט היה קצר יותר.
מצד שני בשאר העולם נהנו כמה שנים טובות משידורי HD בזמן שאנחנו לא היינו קרובים לזה אפילו....
- עתיד
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
אייל, זאת לא חוכמה לבוא לדרוש קדמה טכנולוגית ולא להיות מוכנים לשלם עליה,
בישראל אנשים רוצים הכי חדש והכי מתקדם, אבל שכבר יש את זה אף אחד לא מוכן לשלם על זה,
ואני לא מדבר על הכלל שנגיד שהוא פחות חובב דברים שכאלו,
אתה לדוגמא אדם שבקיא וחובב את התחום, יש לך כבר כמה שנים פלאזמה ועכשיו אפילו 50 אינץ'
ואתה כאדם שחיי בדיוק בנישה הזאת, אין לך HD בבית אפילו שהטכנולוגיה מוצעת במחיר סביר לחלוטין כבר כמה שנים בישראל,
הנקודה היא כמובן לא אתה עצמך אלא כמו בכל דבר אף אחד פה לא רוצה לשלם עבור שירותים טכנולוגיים,
ניתן לראות את זה בהרבה מקרים, לא פעם שומעים שאנשים מלינים כי יבואן רכב כזה או אחר לא מביא רכב מסויים אבל ברגע שהוא כבר מביא אותו אף אחד לא קונה.
גם על מוצרים רבים אפשר לראות שלא פעם אנשים מתלוננים למה ככה ולמה ככה אבל שכבר יש את זה זמין זה נשאר על המדף..........
אפשר לראות את זה בתכנים, מכוניות, אינטרנט ומליון ואחת שירותים אחרים שמוצעים
לדוגמא באינטרנט המחירים הגיעו לשפלי מדרגות לא מציאותיים, 29 שקל עבור חבילות של 5 מגה זה פשוט סכום מגוחך, ועדיין ישראלים מתנתקים מספק מסויים כדי לקבל אצל המתחרה 27 שקל, 2 שקל בחודש גורם להם לעבור ספק אינטרנט מבלי להסב תשומת לב של שניה אחת האם התמורה שאני אקבל אצל ספק מתחרה זהה למה שאני מקבל היום.
הישראלי הממוצע רוצה טכנולוגית דור ראשון עם מחירים דור שביעי,
בישראל אנשים רוצים הכי חדש והכי מתקדם, אבל שכבר יש את זה אף אחד לא מוכן לשלם על זה,
ואני לא מדבר על הכלל שנגיד שהוא פחות חובב דברים שכאלו,
אתה לדוגמא אדם שבקיא וחובב את התחום, יש לך כבר כמה שנים פלאזמה ועכשיו אפילו 50 אינץ'
ואתה כאדם שחיי בדיוק בנישה הזאת, אין לך HD בבית אפילו שהטכנולוגיה מוצעת במחיר סביר לחלוטין כבר כמה שנים בישראל,
הנקודה היא כמובן לא אתה עצמך אלא כמו בכל דבר אף אחד פה לא רוצה לשלם עבור שירותים טכנולוגיים,
ניתן לראות את זה בהרבה מקרים, לא פעם שומעים שאנשים מלינים כי יבואן רכב כזה או אחר לא מביא רכב מסויים אבל ברגע שהוא כבר מביא אותו אף אחד לא קונה.
גם על מוצרים רבים אפשר לראות שלא פעם אנשים מתלוננים למה ככה ולמה ככה אבל שכבר יש את זה זמין זה נשאר על המדף..........
אפשר לראות את זה בתכנים, מכוניות, אינטרנט ומליון ואחת שירותים אחרים שמוצעים
לדוגמא באינטרנט המחירים הגיעו לשפלי מדרגות לא מציאותיים, 29 שקל עבור חבילות של 5 מגה זה פשוט סכום מגוחך, ועדיין ישראלים מתנתקים מספק מסויים כדי לקבל אצל המתחרה 27 שקל, 2 שקל בחודש גורם להם לעבור ספק אינטרנט מבלי להסב תשומת לב של שניה אחת האם התמורה שאני אקבל אצל ספק מתחרה זהה למה שאני מקבל היום.
הישראלי הממוצע רוצה טכנולוגית דור ראשון עם מחירים דור שביעי,
- UserName
-
- חבר ותיק

בכל אופן, זה כמו להשוות את מזג האוויר שלנו לשל אירופה - אצלנו חם ושם קפוא, בדומה לזאת הסיבה שהקידמה הטכנולגית הזו לא הגיעה אלינו דומה עד כדי פחד.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

האם המקס החדש יתמוך בhdmi1.4
לפי הביקורת של עופר על הסוני תלתמימד 40 ,אין אפשרות לחבר את הממיר בכבלhdmi
היות ויש באג או אי התאמה ל1.4hdmi של המסך?
"מעט באיכות על זו של ערוץ 2). לעומת זאת, כאשר חובר ממיר yes HD למסך בחיבור HDMI נתקלנו בבעיה מוזרה בממיר. המחשבה הראשונה - הממיר שבק חיים, שכן הוא נכנס ללולאה של איתחולים עצמאיים, אך מרגע שנותק ממנו חיבור ה-HDMI למסך, הוא חזר לעצמו. שימוש ב-yes MAX HD הניב תוצאות זהות. כזכור, זו אינה פעם ראשונה שנתקלנו בבעיות תאימות מול HDMI 1.4 מהסוג הזה, גם עם מסך פנסוניק VT20 נתקלנו בציוד עם יציאת HDMI שנתקע או נכנס ללולאות איתחול כאשר הוא חובר למסך ישירות.
כמו במקרה הקודם, הממיר חובר דרך מעבד שכל פונקציות העיבוד שלו נוטרלו, כך שבפועל הוא שימש כחוצץ בין HDMI 1.4 של המסך לבין HDMI 1.1 של הממיר. עכשיו לא היתה בעיה. לכל מי ששואל, להערכתי מדובר בבעיה או של אי תיאום או פשוט באג בתוכנה במנגנון ה-HDCP של הממיר מול המסך. המחלקה הטכנית של יס קיבלה ממני דווח על נושא זה והם מודעים לה. בכל מקרה, במקרה ונתקלתם בתופעה כזו, ניתן לחבר את הממיר בעזרת חיבור קומפוננט או דרך ממיר כלשהו שימנע מהמסך לקבל תקשורת HDMI 1.4 (חלק מהרסיברים בעלי יכולות עיבוד תמונה יוכלו לבצע משימה זו עד אשר הבעיה תתוקן על ידי yes)."
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02006
היות ויש באג או אי התאמה ל1.4hdmi של המסך?
"מעט באיכות על זו של ערוץ 2). לעומת זאת, כאשר חובר ממיר yes HD למסך בחיבור HDMI נתקלנו בבעיה מוזרה בממיר. המחשבה הראשונה - הממיר שבק חיים, שכן הוא נכנס ללולאה של איתחולים עצמאיים, אך מרגע שנותק ממנו חיבור ה-HDMI למסך, הוא חזר לעצמו. שימוש ב-yes MAX HD הניב תוצאות זהות. כזכור, זו אינה פעם ראשונה שנתקלנו בבעיות תאימות מול HDMI 1.4 מהסוג הזה, גם עם מסך פנסוניק VT20 נתקלנו בציוד עם יציאת HDMI שנתקע או נכנס ללולאות איתחול כאשר הוא חובר למסך ישירות.
כמו במקרה הקודם, הממיר חובר דרך מעבד שכל פונקציות העיבוד שלו נוטרלו, כך שבפועל הוא שימש כחוצץ בין HDMI 1.4 של המסך לבין HDMI 1.1 של הממיר. עכשיו לא היתה בעיה. לכל מי ששואל, להערכתי מדובר בבעיה או של אי תיאום או פשוט באג בתוכנה במנגנון ה-HDCP של הממיר מול המסך. המחלקה הטכנית של יס קיבלה ממני דווח על נושא זה והם מודעים לה. בכל מקרה, במקרה ונתקלתם בתופעה כזו, ניתן לחבר את הממיר בעזרת חיבור קומפוננט או דרך ממיר כלשהו שימנע מהמסך לקבל תקשורת HDMI 1.4 (חלק מהרסיברים בעלי יכולות עיבוד תמונה יוכלו לבצע משימה זו עד אשר הבעיה תתוקן על ידי yes)."
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02006
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
סוף סוף הגיע....
אתמול בערב...אחרי מס' עיכובים מצד YES הותקן הממיר החדש...
אפילו על הקופסא אפשר לראות את המדבקה הצהובה...
היבואן הוא יורוקום...מעניין.
היבואן הוא יורוקום...מעניין.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
Re: סוף סוף הגיע....
באופן טבעי רוב המנויים שגולשים בפורום זוממים על הממיר החדש .טלHD כתב:אתמול בערב...אחרי מס' עיכובים מצד YES הותקן הממיר החדש...
היבואן הוא יורוקום...מעניין....
- עתיד
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
עושה רושם שזה הממיר היחיד שיש כרגע
כמה אנשים שאני מכיר שהוסיפו בשבועיים האחרונים MAX HD לסלון שלהם קיבלו אותו
כמה אנשים שאני מכיר שהוסיפו בשבועיים האחרונים MAX HD לסלון שלהם קיבלו אותו
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
אני יותר זומם שהתוכנה של ה-MAXHD תהיה נוחה,יציבה וזריזה כמו של ה-MAX
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
מה מוזר שיורוקום היא היבואן? יש כמה יבואנים שהיו מעורבים ב-MAX לאורך שנותיו (ניופאן גם היו יבואן תקופה).
יורוקום הם בעלים של יס, מן הסתם זה משתלב יפה דווקא...
יורוקום הם בעלים של יס, מן הסתם זה משתלב יפה דווקא...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
מי אמר שזה מוזר?....אמרתי שזה מעניין. יש הבדלoferlaor כתב:מה מוזר שיורוקום היא היבואן? יש כמה יבואנים שהיו מעורבים ב-MAX לאורך שנותיו (ניופאן גם היו יבואן תקופה).
יורוקום הם בעלים של יס, מן הסתם זה משתלב יפה דווקא......
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

מה מעניין בצילום קרטון?
זה מתאים לתערוכת הדפוס
זה מתאים לתערוכת הדפוס